längtar!!


-


-

Ska snart bege mig till Nacka gymnasium för studentfirande! Senaste gången jag satte min fot där var på min egna student, så känner mig väldigt nostalgisk just nu!! Kan inte fatta att det var ett år sen? Tiden går så sjukt fort. Hemskt nästan. MEN I ALLA FALL! Är fett pepp på att åka flak, fast är lite bekymrad över att man kommer frysa ihjäl? Ska ha på mig leggings och en fet tjocktröja dock så hoppas jag klarar mig!!

-


Grattis till studenten älskade vän!

-


Ett år sen på torsdag! Känns som igår nästan. Mest fantastiska dagen i hela mitt liv och imorgon tar Linn studenten. Så ska faktiskt få uppleva det lite igen med flakåkning och sånt, pepp!

-

Alltså jag är så dum. I tisdags när jag var hemma för att vila upp min inflammerade fot så satte jag mig ute och solade, självklart bränner jag hela baksidan så jävulskt mycket att jag nu liggat helt stilla i sängen flera dagar. Har haft solfrossa och inte kunnat röra mig pågrund av att jag haft så himla ont. Haha. Så typiskt mig att göra sådär. Nu är det i alla fall bättre och jag ska till jobbet idag. Är dock inte alls pepp, MEN är ledig i helgen vilket är efterlängtat.


-




Suttit på sös halva förmiddagen. Har haft så otroligt ont i min fot de senaste dagarna och nu kände jag mig tvungen att kolla upp det. Nacka närsjukhus misstänkte blodpropp i foten så blev vidareskickad till sös där dom konstaterade att jag har inflammation i fotsenan. Ska vara hemma från jobbet i två dagar och behandla med voltaren så ska det förhoppningsvis gå över!

fint


-

Inte okej att gå upp såhär tidigt på en lördag! Har öppning idag istället för stängning, vilket iofs är ganska najs med tanke på att jag slipper sitta på nattbussen med fulla nackabor hem sen. Dessutom kommer jag hem lagom i tid till middagen! Imorgon blir det dock stängning igen med bästaste gänget. Känns nästan som att jag sviker dom när jag byter mina pass, hehe. Nä, nu måste jag gitta!


beställt!


-

Blä, har drömt massa mardrömmar hela natten, så är på lite halvdåligt humör idag. Tänkte träna nu och hoppas på att det blir bättre efteråt. Sen tar jag nog en sväng till forum, måste göra något av min sista lediga dag den här veckan. Jobbar ju hela helgen, buhu.

-

Åh, i'm so excited! På midsommarafton bilar jag och mina föräldrar ner till Frankrike. Huvudmålet är att utforska provinserna Normandie och Bretagne, men vi kommer även hinna åka till Versaille (där Marie Antionettes slott ligger), Paris och sedan åker vi mot Belfort där vi ska gå på en musikfestival. Ska få se Lana del rey bland annat!! Hur kult?! Jack White från The white stripes spelar där också med pappas amerikanska kompis Brooke Waggoner. Så jävla fett att åka på festival utomlands. Sen tar vi i alla fall vårt pick och pack upp mot Berlin och stannar där i några dagar. Längtar!

-


-

Åh, den här veckan är så ångestframkallande. Eftersom jag har fått nytt schema så jobbar jag sex dagar denna vecka. Blir typ deprimerad påriktigt. Försöker ju intala mig själv att det bara är en månad kvar tills jag börjar som extraarbetare, men det känns så jävulskt långt bort. Bög.


-

JAJUSTE JA! Har ju en blogg att ta hand om. Hehe. Kändes lite sådär att komma tillbaka till jobbet efter en veckas semester. Har ju självklart saknat mina bk-kåmpizar men hade gärna stannat hemma en vecka till! Hur som helst, är ledig nu i helgen igen vilket är väldigt skönt. Har typ blivit fest-skadad eller något efter min semester, vill bara ha alkohol, bli varm om kinderna, snurrig och hög på livet. Hej alkis? Skitjobbigt. Längtar tills i sommar då jag börjar jobba deltid på bk, mer tid för vänner och fest. Hallelujah.

-

Bra avslut på min semestervecka. Lördagskvällen spenderades med Agge och Morre. Vi raggade upp två 30-åringar på lion bar och fortsatte sedan på ace. Sedan kom det lite andra bekantskaper vilket var väldigt trevligt! Sov tre timmar och fick göra världens pinsamaste walk of shame hem. Idag har jag blåmärken på läpparna och sugmärken lite här och var. Det är så härligt att vara ung, vill aldrig växa upp!


jag suger och spyr


-

Igår var det studentskiva, ja. Saknar dom tiderna fett mycket så det var faktiskt riktigt trevligt att uppleva en till, även om det kanske inte var världens roligaste människor. Jag och Elin gick ju trots allt dit bara för Linns skull. Idag har jag bara legat i sängen, tittat på solsidan, ätit chips, tittat på Simon och ekarna (sjukt bra film, se se se!) och nu har jag tänkt lägga mig framför bigbrother och äta ännu mer chips. Fyfan, är så jävulskt trött på att vara hemma, så blir antagligen utgång imorgon igen. Lika bra att passa på när man är ledig!


dirty paws


-


-


studentskiva imorgon




Kör twilight-inspirerat då det är wonderland som tema. Kult.

-

Älskar vädret! Har legat på altanen och bränt sönder tuttarna nu under förmiddagen. Det första jag gör när graderna börjar stiga över 10 celsius så ska jag alltid pressa. Självklart bränner jag mig alltid på premiärsolningen, varje år, men ändå så lär jag mig aldrig att solskydd kan vara rätt bra i början. Jaja, jag brukar alltid bli brun efter att jag solat några gånger, så får hoppas på att solen och värmen håller kvar den här veckan eftersom jag är ledig!

Igår var det valborg, ja. Haha, förut var det en sån jävla viktig dag för mig. Nu känns det som vilken dag som helst egentligen. Skulle lätt kunna sitta hemma utan att ha ångest?! Men igår bjöds det på middag hemma hos Lisa och fest hos Leo, och det kan man ju inte tacka nej till. Blev ändå rätt lugnt och kom hem till sängen lagom till tre. Bra kväll ändå!


RSS 2.0