Fin bild från Grisslinge igår höhö


Elins godis smälte haha

Hey there Delilah

Mina fötter bränns och gör ont. Ungefär som att någon har kört över mina små fossingar med en fet lastbil eller något. Jag har jobbat från nio till två i gassande sol. Fattar ni hur mycket ångest jag får eller?! Jag vill ligga på stranden och chilla med vänner, men det går ju inte. Det kommer bergis bli regn när jag slutar jobba. Ha-ha, det skulle vara så typiskt.
Nu ska jag ut och träffa Elin. Jag vill ha en glass.

En kärleks historia


Annika - Jag kom en timme ungefär före honom... och när han kom så prata jag ba inte med honom. Fast jag ville. Och sen när han kom mot mig så vände jag mig bara om. Då gick han...

Grisslinge

Dagen har spenderats på Värmdö, vid Grisslinge, med Elin. Man måste ju passa på att sola och bada nu när det är fint väder. Det kan ju bli regn vilken sekund som helst liksom, svenskt väder ni vet? Imorgon ska jag upp och jobba igen. Känner mig riktigt jävla otaggad alltså. Det värsta är att dagen bara rinner iväg när man jobbar. Man går upp tidigt, kommer hem på eftermiddagen och sen helt plötsligt ska man sova igen. Men som sagt, jag behöver pengar! Så det är lika bra.

I'd rather be with you


And these photopraphs keep me alive

Vi har gäster. Helt okej. Men jag kunde egentligen varit på fest i enskede. Och det sucks. Mamma och pappa ville att jag skulle stanna hemma o vara social. Snäll som jag är lyder jag, öh... nej, men jag var ändå ute igår också så det var väl lika bra. Ikväll har jag alltså sprungit runt och lekt i klätterställningar med en 9-årig tjej och lekt prinsessa. Jävlar vad man har vuxit ifrån det där alltså, haha. Vi gick i alla fall upp på skuru skola och lekte lite där sen också. Flashbacks säger jag bara. Trappen där Stefan och jag satt. Egentligen gillar jag honom inte alls. Eller inte på samma sätt som förut. Men det ger mig rysningar i alla fall.

Top 3 Michael Jackson


1. I want you back


2. Beat it


3. Bad

Hur smakar lakrits pucken? - Lakrits.

Har legat på baksidan och solat sen imorse. Nu blir det glass med Elin. Jag vill ha en lakrits puck, haha.

You're still gonna rock my world


Mamma ringde imorse och berättade att han är död. Han med stort H. Michael Jackson. Min gamla barndoms kärlek (ja...nu menar jag nog mer hur han såg ut när han var liten). Han är borta. Föralltid. Jag kan faktiskt inte förstå det ärligt talat. Men död eller levande - det spelar ingen roll. Han kommer ändå alltid vara the king of pop! We love you Michael :D

All the gold dust in her eyes...


Världens finaste film och världens finaste låt. Det är nästan så man får tårar i ögonen.

Tagg inför hultsfred 09

Jag känner redan hur jag börjar tagga inför hultsfred. Bland annat har jag inte tvättat mitt hår på två dagar bara för att försöka vänja det, jag tittar på hultsfreds hemsida 24/7 för att se om det står något intressant, jag har redan börjat skriva på min packnings lista, kirrat en plattång utan sladd (kommer bergis vara den enda tjejen där som kommer fixa sitt hår haha), jag har börjat testa olika "festival outfits" och är bara extremt nervös/taggad. Det här är ju liksom min första festival så jag har ingen som helst förväntan eller något alls. Jag är bara extremt glad eftersom jag alltid har velat åka iväg på nåt sånt här plus att många av mina favoritband är där. Så hur tråkigt kan det bli egentligen? Inte mycket! Det SKA bli grymt. Jävlar vad jag är taggad! Bara två veckor kvar :D

Lite brun kanske man har blivit i alla fall....


I'm yours to keep if you want to

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
något patetiskt men jag vill bara ha dig.

ABOW!

Dålig uppdatering nu när jag jobbar. Och ni ska veta hur JÄVLA ont jag har i min röv och mina vader. Värsta jävla träningsverken av att gå i trappor. Bra träning I guess, men jag kan knappt gå ordentligt. Dessutom har jag ont i axlarna. Skit bra start på jobbet! Idag valde i alla fall jag och min storebror att ta ledigt. Vi får dela ut vår post lite hur som helst, eftersom vi har i princip hela sommaren på oss att jobba. Och vi får betalt i antal timmar, så vi behöver verkligen inte stressa om vi säger så. Så idag har jag legat ute från klockan 10 på morgonen och solat. Lite mer färg har man väl fått. Blir alltid neger på magen, armarna och benen vill inte riktigt få någon färg... hoppas det blir fint väder i helgen också så man kan bygga mer på brännan :D


Fy helvete

Edit. Jag ska dela ut 4500 reklamlappar på tre veckor, inte 1400 som jag skrev först. Okej, lätt att jag bränner upp skiten.

Discovering the waterfront

Okej... mina fötter och ben är helt mörbultade. Min kropp är inte gjord för att gå upp och ner för trappor i flera timmar känner jag. Alexander och jag har delat ut hur mycket post som helst idag känns det som, men våra reklam högar bara växer och växer, plus att pappa ska ta hem resten av alla kartonger från jobbet sedan. Man ska dela ut typ 1400 reklamlappar på tre veckor tror jag det var... säkert mer. Funderar på att bränna upp hela skiten. Så jävla tråkigt, ville bara gå och sova hela tiden. Fast jag får ju cash för det... ska inte klaga.

Övningsköra!

Fan i helvete. Det första man ser på SMHI är att det ska bli sjukt fint väder typ hela veckan och jättesoligt. Jamen det var ju kul för mig som sommarjobbar. FYFAN FÖR SVENSKT VÄDER. Jag är jättearg. Jag vill sola och bada, men nej det går inte för jag ska dela ut reklam. Yes!

Aja. Idag ska jag träna och sen ska jag övningsköra för första gången! Jag är sjukt nervös. Skulle liksom inte förvåna mig om pappa och jag kommer hem med en sönderkrockad bil. Önska mig lycka till i alla fall.

broken wings stretched to derange the air-raid


all I have is you

jag vet inte vem jag är - men jag är din.

Jag blev utmanad att göra en sån där personlig lista om mig själv. Så läs om ni orkar.

Jag är beroende av närhet, musik, min plattång, lantchips, min säng och ben&jerrys.

Jag vill plastikopera min näsa.

Jag älskar att "jaga" killar, men sedan när dom börjar visa intresse är det inte alls lika roligt längre. Jag blir äcklad och tröttnar. Och även om jag har kommit över dom för länge sen så blir jag ändå alltid lite avundsjuk om jag ser dom med någon annan tjej. Haha.

Mina förebilder inom musik är Peter, Bjorn and John för dom har speciella beats och är helt unika. Man känner verkligen att dom har kommit på något eget - vilket är sjukt coolt!

Jag är 173 cm lång. Ibland önskar jag att jag vore kortare eftersom jag tycker att det är jävligt snyggt med high heels, men samtidigt tycker jag att det är finare att ha långa ben än korta ben. No offence till er som har det ;)

Min drömkille är hyffsat lång, har mörkt hår, är musikalisk, charmig, rolig, snygg, snäll, omtänksam och han får gärna ha piercing i läppen eller nån annanstans. Han får gärna kunna sjunga eller spela gitarr för mig. Och han får gärna ha fina armar och händer.

Jag vill ha två barn. Eller tre. Det beror på hur många gånger jag orkar vara gravid haha. Framtida namn skulle kunna vara typ Oliver, Sid, Bella (ja, jag vet men det är så himla fint), Adele, Ella eller Savanna. Ovanliga namn ska det vara. Eller amerikanska. Får väl gifta mig med en amerikanare :D

Jag har migrän vilket är väldigt jobbigt. För mig brukar det bli suddigt framför ögonen, måste spy, mår illa och så vidare. Ibland gråter jag till och med för att det gör så ont. Usch. Tack och lov händer det inte så jätteofta.

Jag hatar ogillar falska människor, gå upp tidigt på morgonen, matte, min tyska lärare, tomater (haha), regn, att vara bakis, killar som förvirrar en, flygplan och höjder.

Mitt favoritland är helt klart USA och jag funderar starkt på att plugga där eller något. Resa dit igen ska jag devintift göra. Fast jag hatar att korsa atlanten med flyg. Kan man inte typ bygga en lång bro över dit så kan man åka bil istället. Skulle vara mycket bekvämare.

Jag fyller år den 6 augusti och gillar det inte riktigt eftersom ALLA är alltid bortresta just vid den tidpunkten. Haha.

Jag är mest nöjd med mina ögonfransar och bröst. JA HERREGUD JAG SA MINA BRÖST!!!!!!!11 omgomgomg.

Förut var jag inne i en period där allt kretsade omkring emo och scene hair. Alltså stort, tuperat hår som är färgat med tigerstripes och blallaa... Tydligen finns det en så kallad scene period där allt kretsar ... ja runt ovanstående. Som tur är, är jag inte kvar i den och tycker scene hair är ganska så fult. Det är snyggare med en färg och uppklippt hår. Punkt slut.

När jag är full pratar jag jättehögt, blir sjukt glad och kramig, smsar och ringer nästan alla på min kontaktlista inklusive randoms, sjunger, tror jag är skitsnygg fast jag egentligen har smink utsmetat och håret ser förjävligt ut haha, skrattar, kan börja gråta lätt och tar alltid kort med främlingar så jag har en hel jävla hög med bilder på mig&konstiga personer jag inte ens kommer ihåg att jag har varit på samma fest som haha.

Ja, det var väl det. Jag utmanar alla som känner för det.


I taket lyser stjärnorna


Kolla från 2 min och till typ 4.40. Så gulligt. Och låten är så jävla grym (som jag nämt typ hundra miljoner gånger innan). Sakke är grymt snygg. Jag blir helt till mig när jag ser honom. Fattar inte hur jag lyckades intervjua honom för några månader sen. Han var himla trevlig i alla fall. SNYGG som fan... och kort. Minst ett huvud kortare än mig haha.

I know that time until it kills, you're given me the chills


När jag dör, då ska den här låten spelas på min begravning. Helt klart.

I wanna be you, I wanna be you, I wanna be you you you


Yeah right...

Midsommarafton...va?


Midsommar imorgon. Och det är första gången jag är hemma under den högtiden sen jag var 7 år. Jag har alltid varit utomlands när midsommar afton har varit, så jag har aldrig haft något större bekymmer att oroa mig över vad man ska göra. När man var liten hängde man väl med familjen, men vad fasiken gör man nu? Super med vännerna antar jag? Haha. Grejen är att inga av mina kompisar är hemma. Jag kan ju inte festa med mig själv liksom. Men vi får se, det kanske löser sig på något sätt.


Take me out

Har en riktig jävla bloggtorka. Det var väl allt jag hade att säga.


As snow falls on desert sky, until the end of everything

Ibland känns det som det aldrig hände, att det bara är något jag drömt om. Men jag vill sitta på en balkong och hålla din hand igen. Även om det bara var en dröm.


Desperate fucking housewives


Alltså herregud. Jag hoppas ni inte missade desperata hemmafruar. Seriously. Vilket spännande jävla avnsitt! Jag höll på att skita på mig hela tiden. Gud vad jag älskar den serien. Tisdagar 21.00 är min räddning under skolveckor, haha! Tur att det är sommarlov nu, annars skulle jag nog inte klara mig. Fast det kommer kännas tomt utan mina favorit kvinnor i alla fall, buhu.

Godnatt

Jag måste lära mig att uppskatta saker mer när jag väl har det vid mig. Jag är så dålig på att ta vara på saker och ting. Sen några månader efter sitter jag där och tänker på allt som har hänt. Saknar allt. Ibland kan jag till och med gråta. Inte för att jag är ledsen... utan mer... för att jag inte fattar vad jag har förräns det är borta.

Paris Hiltons new bff... wtf?!


Snälla... säg att det här är ett skämt? Haha, det är bara jättepatetiskt och löjligt. Fast samtidigt ska man väl ta programmet med en nypa salt... men ändå! Jag fattar inte...

Cause I'm bluffin with my muffin


And I didn't mean to give you chills

Tjenare. Vilket härligt väder vi fick helt plötsligt! Eller ja, nu börjar det ju bli mulet men jag har faktiskt hunnit steka i två timamr idag i alla fall. I går kväll var jag med Elin, Niklas och Yolle. Vi chillade ute tills det blev för kallt så jag&elin drog hem till henne och somnade. Sen vaknade vi i morse med stråååålande sol. Underbart. Det var ju ett tag sen. Vi gick först ut på altanen och åt sorbé till frukost, sen drog jag hem och solade som sagt. Vid ett tiden kom Emily hem till mig så skulle vi sätta upp tältet... och det gick väl som det gick. Vi gav upp och bakade kokos bollar, åkte moppe och solade istället. Mycket roligare! Men sedan fick vi hjälp av min kära storebror så det löste sig med tältet i alla fall. Vi måste ju börja förbereda oss inför hultan! Gud vad jag är taggad :D

One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind


Would you have the guts to say I dont love you like I loved you yesterday?


Mer än ett år sedan. Jag förändras. Saker förändras. Jag saknar det.




Get close to me, and don't you fake it!


Kärlek är bara en massa kemiska grejjer som gör att man blir kåt och konstig.

Är det ens sommarlov? Jag har ingen sån feeling än.

Det känns som att sommaren håller på ett regna bort.

Ingen bio :(

Det blev ingen bio. Vi hade av någon anledning fått plus stolar som kostar 100 kr mer så vi kände att det inte var värt det bara för att få lite mer ben utrymme. Så vi köpte godis och åkte hem istället. Lika bra det kanske, man vill ju bara vara hemma en sån här regnig kväll. Äta chips och sitta framför datan :D Har till och med stängt av mobilen nu för första gången på typ hundra år. Ciao.

My bloody valentine 3D


Det blir bio med Elin ikväll. Vi ska se My bloody valentine med 3D glasögon, haha. Freak'at värre. Sorry för tråkig uppdatering också, men jag kom hem sent igår och har varit allmänt bakis&seg hela dagen. Igår var det i alla fall jätteroligt, vi var bjudna på fest hemma hos Lina. Trevligt folk, massa sms, telefonsamtal, kisspauser och skratt får stå för kvällen. Puss!

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Your cruel device, your blood, like ice. One look could kill, my pain, your thrill I want to love you but I better not touch

Dance like nobody's watching




En av världens snyggaste tjejer. Helt klart.

Your sex is on fire!


Äntligen looooooooooooov!

SOOOOOOOOOOOOOOOOOMMARLOV! NU JÄVLAR!

Fyfan vad det är skönt. Nu får jag sova i 10 veckor. Ni fattar itne hur underbart det är. Jag är överlycklig haha. Sen blir det ju förståss hultsfred och annat skoj! Höhö. Elin kom hit vid 9 imorse och gjorde sig iordning med mig, sen gick vi till skuru och tittade på när Linnsan sjöng på deras skolavslutning, sedan tog vi bussen till våran skola och gick till våra olika klassrum. Vår klass försökte tappert att sjunga stockholm i mitt hjärta och idas sommarvisa, det gick dock inte så bra. Vi är väl inga sångtalanger liksom. Sedan blev det aulan och efter det kramkalas. Träffade Arvid också. Han har halsfluss stackarn men han gick på skolavslutningen iaf vilket var tur eftersom jag inte har träffat honom på typ två veckor :D

Ikväll blir det sköndal. Ska möta upp Emily och Malin i slussen vid 8 tror jag. Vi får se vad livet bär! Från och med nu börjar sommarlovet. YÄH!

Nu kör vi!

Dagen alla har väntat på i ett år är här! Skolavslutning. Hur fan kunde det gå så fort? Det känns ju som att det var igår alla satt jättenervösa i aulan och väntade på att deras namn&klass skulle ropas upp. Och när alla fick sitta och presentera varandra i klassrummet. Ett år har i alla fall gått och det har varit si&så. Vissa stunder har ju varit jättefina, medans andra har varit mindre bra.

Elin kommer hit snart, så ska vi göra oss iordning sedan skutta till skolan och se på uppträdanden i nacka aula tror jag? Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Ikväll ska jag antingen till sköndal på fest eller vara med klassen. Jaja, håll tummarna nu för att det inte ska bli regn!

Skolavslutning imorgon!! Är vi taggade? OM vi är!


Idag köpte jag min skolavslutningsklänning. Åh, den är så fin så jag avlider. Den är egentligen rätt vanlig, en ljusrosa babydoll axelbandslös klänning. Sen satte jag dit ett svart lackskärp under brösten och det blev så mycket snyggare! Egentligen är det ju rätt överskattat med skolavslutningar, men vafan det är ju bara en gång per år så varför inte klä upp sig liksom?!

När jag kom hem så gick jag och Elin till ektorp, stötte på Ludde och gud vad jag älskar honom! Haha, roligare och vimsigare människa får man leta efter. Han var deprimerad och hade köpt godis, haha. Skämt åsido. Sedan gick jag och Elin till den heliga krökarbänken och åt chips, choklad och drack cola. Vi firade att det är sommarlov snart! Första dagen det är fint väder på typ hundra år också :D

Snart studenten...?

Jag måste erkänna en sak. Jag har bara gått till skolan en gång den här veckan. Haha. Visserligen så gör väl inte det så mycket eftersom vi bara har betygsnack och tittar på film osv. Jag lär ju inte missa någonting viktigt plus att betygen redan har satts. Men jag får ändå lite dåligt samvete...

Imorgon är det i alla fall skolavslutning. Jag kan knappt tro det! Jag har gått i ettan i ett helt jävla år nu! Fyfan vad det har gått fort. Massa fina stunder och massa dåliga. Men när man går igenom det med världens bästa vänner så funkar det! I höst börjar jag i tvåan, vilket betyder att det bara är typ 1 år kvar till studenten. Hell yäääääh!


Det pumpas Franz Ferdinand i mitt rum nu! Yeh.


Bal 2009

Linn var så himla fint klädd och vet ni? Ärligt talat fick jag ingen jävla nostalgi kick när vi kom till skuru skola. Jag hade förväntat mig värsta rysningarna och hela skiten, men... jag blev besviken när jag kom dit. Vi var försenade men det var typ inga människor alls där, ingen jävla sol, bara regn och några klungor folk här&var. Våran var dubbelt så mycket mer stämningsfull plus att det var jättemycket folk där. Det var världens finaste dag. Fast samtidigt kanske inte jag upplever samma sak som dom gör eftersom det inte är "min dag". Jag hoppas dom har roligt ikväll i alla fall.


Congratz

Grattis farmor på 92 års dagen!

Rest in peace


Det är verkligen sjukt hur man kan ta någons liv bara sådär. Fyfan vad jag mår dåligt när jag tänker på det. Hur kan man ens få för sig att döda en annan person? Det gör mig ledsen. Den här tjejen hade hela livet framför sig men helt plötsligt så är det några idioter som får för sig att mörda henne. Världen är så jävla sjuk. Rip Therese.

Never gonna forget how beautiful it was

Åh. Idag har 93orna på skuru skola bal. Jag är så glad för deras skull ärligt talat. Eftersom jag själv kommer ihåg hur jävla kul man hade så förstår jag hur taggade dom är nu. Jag tror till och med jag var nervös inför balen ett halvår innan den var, haha.
Nej, men balen är ju liksom någonting man ser fram emot hela högstadietiden. Man snackade alltid om det i sjuan och sen helt plötsligt står man där, 15 år gammal och äntligen är där som man har pratat om så himla länge. Det är rätt sjukt ändå. Tiden går alldeles för fort.

Jag trodde aldrig att det här kunde hända

Should have known you bring me heartache, almost lovers always do.

I'm Chuck Bass


Choklaaaaaaaaaaaaaaaaad

Kom till skolan klockan 10. Fick veta att vi bara hade en lektion (som jag hade förespått innan) och då skulle vi alltså ha betygsnack. Det kändes ju ...värt att komma till skolan för att veta vart man ligger i samhällskunskap. Jag ska ju ändå få hem betygen runt midsommar, jag kunde varit hemma och sovit istället! Aja, fick i alla fall veta att jag har VG+ i ämnet så det känns ju hyffsat bra.

Nu tittar Elin på Edward Scissorhands. Alla vill titta på den filmen! Först Linn och nu Elin. Haha. Själv sitter man här, det blir tredje gången på typ en vecka jag ser den så ... nej tack. Vi har bakat cupcakes också :D Dom blev väldigt goda. Sen kletade vi chokladfrosting i ansiktet. Det var ännu godare än själva muffinsarna.


Resultatet. Haha.

Oliver Sykes, jag vet att du vill bli min ;)


Skola

Jag misstänker att vi bara har en lektion idag. Eller jag hoppas på det, för isåfall slutar jag typ halv 12 vilket skulle vara underbart! Då kan jag gå hem och sova. Haha.
Fan vad skönt det ska bli med sommarlov nu alltså. Jag känner verkligen nu hur jag bara vill ligga kvar i sängen och sova de sista dagarna. Betygen är ju ändå i princip satta, så what's the point? Kan sova och vakna upp på fredag när det är skolavslutning. Perfect.

Imorgon har Linn bal och jag&Elin är hennes gäster, så vi ska få följa med! Då är det tredje året i rad jag är på skurus bal. I åttan serverade jag, sen var det min bal och nu Linnsans. Jag kommer bli ledsen. Massa minnen för bövelen!

Det regnar ute såg jag nu. Känns ju inte så lockande att gå ut just nu. Fan. Vart tog sommaren vägen?

If you don't shoot it how am I suppose to hold it?

Jag har inget att skriva. Inga bilder att lägga upp. Inget värt att nämna. Eller jo, jag tittade nyss på gamla bilder och det går rakt in i hjärtat. Jag blir så nostalgisk. Haha.

En viss person skrev till mig på msn också. Blev aningen förvånad.


TAGGISH!

Nu är det bråttom. Ska möta upp Emily i forum om en timme. Vi ska checka tält till hultan!

Om inte Ed Westwick är världens finaste, så vet jag inte vad. Gorgeous all over!


The sweetest sadness in your eyes

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images...
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick


Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me


Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


I'm trying not to think about you. Can't you just let me be?


Den här förklarar allt.

Yo bitch

Tjenare. Nu är min kära vän Linn här. Hon tittar på Edward Scissorhands och jag sitter här. Socialt värre. Nej, men när mamma kommer med våran B&J ska jag också titta på filmen. Höhö.

Igår gjorde jag verkligen ingenting. Satt framför datan från 12 till typ 5. Sedan somnade jag i sängen, åt middag, tittade på tv, satte mig framför datan, lyssnade på lugna depplåtar, tittade på Ondskan och sen somnade jag. Lyckat! Aja, det var ändå typ hundra år sen jag var hemma på en lördagskväll så mina föräldrar blev väl glada åtminstone!

Nej, nu blire b&j med Linniiii! <3 PUSS

Kan någon ge mig 8 juli?!


Saturday night

Det är första gången på länge jag är hemma en lördagskväll känns det som. Jag kommer liksom inte på vad man kan göra längre när man är hemma. Sitta framför datan och titta på film. Sure. Men hur kul blir det i längden egetnligen? Jag börjar bara tänka på en massa andra saker så fort jag lägger mig ner i min säng och ska slö titta på tv. Jobbiga saker. Det här är nog det svåraste och konstigaste jag varit med om på länge. Svårare än Oscar. Svårare än Arvid. Allt känns så otroligt långt borta och jag hatar det. Jag hatar honom. Jag hatar att jag tycker om honom. Jag borde inte göra det. Men jag har fastnat för honom. Utan att jag ens vill.


En liten lista

1. Elin Atterström
2. Linn Lagergren
3. Emily Olsson
4. Malin Örnjäger
5. Jennifer Lindqvist
6. Arvid Ståhle
7. Costas Tsialios
8. Lisa Nilsson
9. Marika Mcalevey
10. Tove Rahme
11. Ellen Bjarne
12. Fredrika Östanskog
13. Freddie Rastehed
14. Alexander Lundberg
15. Emelie Olofsson
16. Mia Kontaris

- När ska du träffa nummer 4?
Jag vet inte! Vi träffas nästan varje helg så kanske nästa! Sen kanske vi stöter på varandra i skolan.

- Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 9?
Haha, det måste ju vara alla minnen från mellan och lågstadiet.

- Har du pussat nr 7?
Ja!

- Är nummer 6 söt?
Ja, det är han verkligen :D

- Vilket var ditt första intryck av nummer 16?
Jag kommer inte ihåg. Vi träffades första gången när vi var typ 2, 3 år.

- Hur träffade du nummer 3?
Dagis

- Gillar du nummer 10 mycket?
Jo, hon är trevlig :D

- Har du träffat nummer 5 den senaste månaden?
Japp, vi går i samma klass.

- När såg du nummer 12 sist?
I torsdags

- Har du varit i nummer 1 hus?
Ja, tusen miljoner gånger.

- När är nästa gång du ska träffa nummer 15?
Det vet jag icke. Vi stöter på varandra ibland.

- Är du nära vän med nummer 8?
Ja <3

- Har du gått på bio med nummer 14?
Yes

- Skulle du kunna gå ut med nummer 13?
Freddie... Alltså vi är bara kompisar. Så nej.

- Vad pratar du och nummer  2 ofta om?
Allt.


- Skulle du kunna ge nummer 16 en kram?
Jaaaaa

- Hur är din vänskap med nummer 6 och 7?
Haha. Det är en klurig fråga. Jo men den är väl hyffsad faktiskt. Kanske mest med Costas. Vet inte.

- Vad är det bästa med nummer 1?
Att hon är rolig, snäll och ärlig. Och att man kan prata om allt med henne.

- Hur länge har du känt nummer 12?
I ett år ungefär

- Har nummer 5 ett förhållande?
Nix

- Har du velat slå nummer 14 i ansiktet?
Ja, skoja inte haha

- Hur träffade du nummer 11?
Vi började i samma klass nu i ettan

- Vad är nummer 2 favoritmat?
Hm... typ kött. Eller något. Haha.

- Vem av alla är roligast?
Arvid Ståhle eller Emily Olsson haha

- Vem är tystast?
Jag vet inte. Jag träffar/pratar minst Emelie Olofsson i alla fall så jag säger henne.

- Hur träffade du nummer 6?
Genom min brorsa

- Vad skulle du göra ifall du aldrig träffat nummer 8?
Typ dö! Seriously.

- Vad skulle du göra ifall nummer 6 och 9 började dejta?
Skulle bli arg haha.

You're my drug, We live it. You're drunk, you need it. Real love, I'll give it

You suck.


Har jag nämt någon gång hur mycket jag älskar instrument? Gitarrer ger mig orgasm. Typ.








Nej, nu har jag lekt söt för idag. Chips nästa!

What I'm going trough is hurtful


Disturbia, it's like the darkness is the light

Igår kväll skuttade jag, Emily och Malin hem till Mia i Orimnge och lyssnade på musik, krökade och sådant som vi ungdomar brukar sysselsätta oss med. Sedan skulle vi till hammarby sjöstad på fest hos någon, men när vi hade väntat på bussen i nästan 20 minuter vid forum så fick vi nog och satte oss på donken istället. Jag tror jag aldrig ätit så fort och så mycket på samma gång! Jag tryckte seriöst i mig 3 cheeseburgare och en mellan pommesfrites på fem minuter. That's kind of sick.

Det var en väldigt trevlig kväll igår med roliga människor. Vi sjöng opera i tunnlar och pratade med främmande människor. Haha. Men man är ju bara ung en gång i livet så man måste ju passa på :D

Let's have some fun, this beat is sick. I wanna take a ride on your disco stick.


I'm coming up only to show you wrong


You don't know what you got till you're missing it a lot, I had to go throw it away

No school today. Vi kunde lika gärna få skolavslutning idag! Så sjukt onödigt att gå nu sista veckan då vi ändå inte kommer göra någonting på lektionerna. Jag vet i alla fall någon som kommer vara hemma och sova!

Och idag är det femte juni. Femte juni år två tusen nio. En gång när jag skulle nämna vilket datum jag tyckte var bäst under 2008, så sa jag den 5 juni. Det var så lätt att säga det. Det var så självklart att det var en av de bästa dagarna. Allt var så fint den dagen, perfekt kanske jag ska säga. Det var saknad, värme, sol, tårar, skratt, vänskap, sammanhållning, fest, vodka, skuruberget och en jävla massa kärlek.

Nu är det ett år senare. Idag är det regn, mulet, olycklig kärlek, inte lika stark sammanhållning. Vad hände? Jag inser oftast inte att saker förändras förrän långt efter. Det är dock inte skolavslutning först nästa fredag. Det kanske blir en bra dag det också. 12 juni 2009. Om man verkligen, verkligen vill någonting så får man det tillslut. Och jag vill. På riktigt.


It's my heart your dealing with. It's my heart you break.

Jag tror inte ens jag själv förstår vad det här innebär.


Tiden bara går. Jag vet inte vad jag ska säga. Men det här är riktiga minnen som alltid kommer finnas kvar. Det lovar jag.


Ibland saknar jag till och med er.

Sverige sucks

7 grader och regn ute. Vem är på att flytta till typ...afrika?

I want you to play that song for me again


Things will never be the same again

Jag kommer ihåg den här dagen. Jag kommer ihåg dagen igår. För exakt ett år sen. Man skulle snart sluta nian, ge sig in i gymnasie livet och äntligen bli klar med grundskolan. Den där känslan kan jag fortfarande känna. Skolavslutningen och alla kvällar vid skuruberget och långan. Det sitter kvar i huvudet. Jag pratade med Stefan för första gången och blev kompis med Costas igen. Jag var glad hela tiden. Pratade med människor i skolan jag aldrig pratat med förut. Alla kom plötsligt närmare varandra. Precis när alla skulle skiljas åt. Det blir alltid så. Man kommer inte på hur mycket någon betyder förräns personen är borta.

Bring me the fucking horizon


Abow

Ursäkta... men är det verkligen juni månad? Det känns som typ februari. Jag blåser fan bort så fort jag går ut genom dörren. Och det var till och med nästan så att jag var nära på att sätta på mig halsduk och mössa. Men men, vad är det vi brukar säga? Svensk sommar. Eller nåt.

Desperate housewives


Och nu ska jag se på mina favorit kvinnor!! Sweet.

Ny design

Vet ni vad jag gjorde idag? Åkte in till stan ensam. Det är nog det värsta jag vet ärligt talat. Det känns så tomt att gå där helt ensam och inte kunna prata med någon när man tittar på kläder. Hur som helst fick jag i alla fall med mig ett par leggins med dragkjedjor, ett linne från HM aids skiten ni vet, ett nitarmband och underkläder. Jag har inte shoppat på hundra år så det kändes bra. Är dock flera hundralappar fattigare nu. Mindre bra.

Lisa har fixat min design också. Tack vännen <3


JAG ORKAR INTE

Skolan kan ju ta sig. Jag vill sova.

1 juni



Bruna ben ska det va!

Första juni. Första officiella sommardagen, eller hur? Mysigt väder har det ju i alla fall varit så det känns verkligen som att sommarn är på gång nu! Dock ska det bli dåligt väder resten av veckan... typiskt. Hoppas det spricker upp till skolavslutningen som är den tolfte.
Idag var en hyffsat kort dag i skolan, hade bara en lektion. Kändes nästan ovärt att gå på den men jag hade boktips så det var väl lika bra att få det gjort!
Imorgon är jag ledig, på onsdag har jag två lektioner sen ska vi på stadsvandring och bio med klassen. På torsdag har jag två lektioner och på fredag blir det också en hyffsat kort dag. Hoppas.


Jag vet inte vad jag ska säga. Det behövs kanske inte sägas så mycket. Den här är till dig i alla fall.


RSS 2.0