nein

skolfoto idag. maaaah. ångest!


idol 2009, yejjj!

seg dag. mediaproduktion, matte, engelska och tyska. trodde jag skulle dö sista minutrarna på tyskan, även fast jag i princip har privat lektioner så var det jävligt segt idag. ville bara hem. sova.

imorgon blir det iaf idol med lajs. det blir nog grymt! hoppas hoppas hoppas att jag får se en liten skymt av nicklas också. då blir jag glad. för han är bäst och han gör så att jag får ont i magen. något jag inte kännt på väldigt länge. haha. nu menar jag inte att jag är kär i honom men han är typ som tokio hotel var för mig för 3 år sen... eller nu överdriver jag. men fan vad jag tycker killen är cool alltså! sen får jag ju självklart träffa lisa som jag inte har träffat på hundra miljoner år. hon är också en sån där bra person. <3

jag har aldrig älskat att hata såhär mycket förut.

folk som ljuger och är allmänt falska är inte välkomna i mitt liv längre. jag vet att jag är en sån person som aldrig blir arg och förlåter människor hur enkelt som helst. men det här är inte okej. tack och hej!


man vet inte vad man har förrens det är borta. jag saknar dig s.


Baaaaaah

Jag har aldrig hatat skolan lika mycket som jag gör nu. Två stora arbeten plus tyska prov inom dom närmsta två veckorna. Min engelska lärare förväntar sig även att jag ska skriva ett speech om mänskliga rättigheter tills nästa torsdag. Amen lycka till, jag har inte ens börjat. Och hur fan skriver man ett tal? Funderar seriöst på att hoppa av skolan...


Always attact

If it hurts this much, then it must be love.

baby go crazy break the rules!!!11




BABY GET SHAKY

fest hos marika igår. mycket trevligt. eh ja...


Awesome!!


Color me blue, i'm lost in you.

vet inte varför jag fortfarande väntar. vet ingenting.


galet.

I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car. I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme.
I hate it, I hate the way you’re always right. I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
I hate it when you’re not around, and the fact that you didn’t call.
But mostly I hate the way I don’t hate you.
Not even close, not even a little bit, not even at all.

This heart, it beats, beats for only you.


ABGAJDjdjdjd..........oejkj

Måste plugga naturkunskap och tyska. Vill sova. Knepigt läge.

Cause when I'm with him, I am thinking of you... Thinking of you


I'm not fine


Sppppooottttttttiiifyyyyy <3

Jag har hittat en ny vän. Spotify. Får mig helt att tappa greppet från omvärlden. Har varit isolerad från igår kväll och kommer säkert vara det ett tag framöver.


Damaged goods


i see signs now all the time, that you're not dead. you're sleeping. i believe in anything that brings you back home to me.


:(

snyggast.se ;)


And breaths start to shorten and heartbeats pound softer


Herrrrrrrrrå

Nu ska jag till skolan och ha mediaproduktion med blondinbellas pappa. Yeh.

Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig. Och jag älskar dig så himla mycket.


Shock me like an electric feel


Jag orkar inte

Måndag. Skola. Jag vill sova :(

nej. eller kanske... eller aa.

Jag ljuger för dig. Och jag ljuger för mig själv. Men det är nog bäst så.

HUSDassahusdaapsaoawouiaeue

Jag dör lite nu.

What to do?

Vad ska man göra på tisdag? Dagen då TH kommer till stockholm. Dom lär vara här bara under dagen, så frågan är om man ska skolka och chansa på att man får se dom någonstans? Det är ju det som är det knepiga. Man har ingen aning om vart dom kommer vara. Fast NRJ ska dom bli intervjuade av iaf. Vart fan ligger NRJ's studio? Jag vill åka dit. Jag vill se dom. Det spelar ingen roll om det bara är i några sekunder. Det skulle vara så värt det iaf.

Automatic

There's no real love in you, why do I keep loving you?

Jag känner mig som en tönt. Men jag kan inte sluta le.


Bajs

Mina halsmandlar är helt igen svullna fortfarande. Svårt att andas och så svider det så fort jag typ öppnar munnen. Inte roligt alltså! Jag vill bara gå och dö eftersom det är fredag idag, och jag ligger här hemma med ett jävla virus i halsen. Men livet kan ju inte alltid vara roligt liksom! Nu ska jag roa mig med att spela harpan och röj. Eh...


Tokio hotel tävling

Trots att jag är sjuk så mår jag faktiskt bra. För några dagar sedan fick jag reda på via kenzas blogg att Tokio Hotel kommer komma till sverige nästa tisdag. Förstår ni? Att dom faktiskt kommer hit! Okej, det är bara för intervjuer men i alla fall.. dom kommer hit. Det betyder så jävla mycket för mig. Och man kan vara med o tävla för att få träffa dom med aftonbladet.

Här är länken:
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel.aspx


JKOFJifjifasjishuahua

Enligt doktorn hade jag ingen svininfluensa en så länge i alla fall, utan det var ett virus i halsen. Inte mycket att göra åt alltså. Men om jag får feber måste jag komma tillbaka och just nu känns det bara som att det blir värre hela tiden. Idag har jag sovit och missbrukat piggelin. Yäh.

Måste till sjukhuset nu, hörs sen!

Ingen skola för mig idag. Det är ju strängt förbjudet att komma till skolan om man känner minsta lilla symptom på att vara sjuk. Jag är helt öm runt hela halsen och det gör ont så fort jag sväljer. Ingen aning om vad det kan vara, kanske inte ens är något farligt alls. Jag ska i alla fall bege mig till vårdcentralen nu och se vad det är för fel på mig. *Host* svininfluensan *host*. Peppar peppar peppar....


FUCK

Fan i helvete. Svullen hals och vita prickar på halsmandlarna. Det fattas bara att jag får feber, sen har jag så gott som svininfluensan! YES!


Bill och Tom


Världens finaste fyller 20 år idag. Förstår inte hur det kan ha gått så fort? Ni var ju bara 17 år när jag började lyssna på er. Grattis.


Up to me


RSS 2.0