-

Asså att jag aldrig lär mig. Kröka dagen innan jobb är ingen bra kombo. Skulle ta ett glas vin med morredog igår, men det där vinglaset blev liksom två stycken plus tre redbullvodka. Lyckades komma hem efter tre i natt. Blev även en liten dejt med toaletten klockan sju på morgonen, så jag känner mig inte på topp. Är egentligen mest trött bara, kommer typ somna på kassadisken hehe. Aja. Imorgon är jag ledig. Då ska jag SOVA. Ska även shoppa saker inför Berlin, bara fyra dagar kvar nu!!!

-

Fjärde jobbdagen i rad nu. Är ju inte lika rutinerad som för några månader sedan, så känner verkligen hur detta tar kål på mig. Är så jävulskt trött och har typ ont överallt. Aja. Ledig imorgon i alla fall. Då ska jag ta ett välförtjänt glas vin med morredog och även planera lite Berlin!!
 

-

Blä, hatar den här bloggen. Funderar på att göra en ny. Hur som helst. Dagarna som gått? Det var ju trots allt typ över en vecka sen jag skrev senast. Jag har haft födelsedagsfirande hos mig, efterfest hos Malin, fyllt 20, fått helt fantastiska presenter osv. Livet som 20-åring har väl inte varit så speciellt hittils, har inte ens hunnit vara på systemet eftersom jag jobbar i princip varje dag hela den här veckan. Nästa vecka drar jag iväg till Berlin också, så vet inte riktigt när jag tar systemoskulden. Det får tiden utvisa helt enkelt.
 

-

Fyller 20 år om fem dagar, hur sjukt?!

RSS 2.0