-

Igår var en bra kväll. Hade krök hos mig med underbara människor, bland annat Oskar som vi träffade förra året på Kreta. Det var exakt ett år sen vi träffades, så vi hade en liten reunion. Fick även träffa två skånska vänner till honom. Mycket trevligt. Idag har jag fan inte hunnit göra mycket alls. Låg i sängen med myssällskap hela morgonen och efter det har jag bara städat. Förstår inte att det alltid blir så stökigt när jag har haft fest/krök hos mig. Måste ha otroligt smutsiga kompisar, hehehe, eller nåt!

Imorgon har jag min första körlektion. Jag dör.

Party on the road


Gårkvällen spenderades hos Mia och några rundor med partybilen.

systrarna montazami






Så stört snygga.

-

Gillingebanan idag var så roligt!! Vill bara göra om det. Hade varit skitnervös och ville egentligen inte dit, men har ju bara oroat mig i onödan. Fick köra halkbana, dra ner handbromsen samtidigt som vi körde på halkbana vilket gjorde att bilen började spinna, jag har fått testa på hur det känns att krocka i 7/km i timmen och det gjorde fanimej ont ska jag säga er och jag har även fått testa sitta i en bil som välter upp och ner. Värd dag.

Imorgon är det fest hos Mia och på lördag är jag ensam hemma. Skönt.

dance fucker dance












harry forever

Igår såg jag Harry Potter, allra sista filmen. Alltså, jag tror ingen någonsin kan förstå min kärlek till honom, filmerna och böckerna. Det är så mycket mer än bara en fantasygfilm med trolleri. Det handlar om vänskap, hjältemod, lojalitet och mycket kärlek. Känns så sorgligt att man växt upp med filmerna och nu tar allt slut. Depp.

Nu ska jag fixa iordning mig, sen hem till Vincent. Tja!

-

Min dator har virus, därför är det jävligt dött här. Använder mig av en macbook och fattar knappt hur man sparar bilder eller någonting. Teknisk tjej, jag vet. På senaste tiden har jag hängt med vänner (as usual), varit med vincent (!) och krökat på hellströms. Kommande grejer är gillingbanan, mina första körlektioner, min 19-års dag och lite sådant. Stay tuned.

all night long

Terrordåd i Oslo. Serisöt. Jag orkar inte. Det finns så vidriga människor så jag blir arg. Men ikväll har jag inte tid att vara arg, ska träffa Emily sen ska vi ut och parta, vi ses i dimman!

I love you more when I'm missing you

I love the danger in distance

random pics






-

Här var det dött! Har inte gjort så mycket speciellt de senaste dagarna. Hänger med vänner, krökar på helgerna, sover alldeles för mycket, sitter framför datorn och knarkar musik. Typ så.

this is the best night of my life


let's make it last forever

Idag har jag övningskört. In till stan, bort till Farsta, till sköndal, till älta och till sist hem. Jag börjar bli ganska duktig, det enda jag har svårt för är att parkera, haha. Det går åt helvete. Tabbe om jag typ får parkera i en uppförsbacke på uppkörningsdagen. Då ryker min chans till körkortet lätt. Hehe. Nä, men jag ska öva fram tills första augusti då jag har min första körlektion. Nervöst!

Ikväll ska jag kolla på black swan och ta det lugnt. Måste bli frisk till helgen vilket är imorgon.

fekke forever

Jag har krökat, rökt och sprungit ute titt som tätt sen i helgen och det resulterar med att min hals fuckar igen. Känner mig förkyld och hängig och vill helst bara ligga i sängen. Ska försöka bli frisk till helgen för då vill jag festa igen, hehe!!!!


-

Rip Reber Sharif

I can't sleep alone at night, yeah you know what I mean


-

Trött idag.


-

Idag har jag hämtat min mobil som jag glömde hos Elin igår, övningskört, svettats ihjäl, spelat the sims (jag är nörd, jag vet) och dushat x antal gånger. Älskar värmen. Verkligen. Jag klagar inte så ofta när det är varmt, men hellelujah. Idag är det tropisk hetta alltså. Hur som helst. Ikväll ska jag hem till Ebba, sedan kanske det blir krogen, får se vart livet bär helt enkelt.

jag dör


-

Igår hängde jag med Emily, Max, Adam och Felix på skinnarviksberget. Drack vin och kjedjerökte i det sjukt fina vädret. Sedan drog jag och Emily, fulla som kastruller, till babas och festade lite. Kvällen slutade hos Erik som nästan alla andra kvällar.

Ikväll blir det rehab hos Elin. Ska nog köpa med mig chips och bakisäta. Låter som en bra plan enligt mig.

I've got everything I want but you


England del 3


Njuukiiii


Mamma ville till nån trädgård i Cornwall och ja, det var exakt lika tråkigt som det låter, men en grej som var lite rolig var att dom hade rabarberblad som var typ tre meter långa, så kunde man gå igenom dom som en liten djungel. Ballt!


Grekland eller England?


Newquay by night


Pappa nånstans ute i atlanten


Åh, mitt paradis alltså. Vi åkte tillbaka till Penzance igen och bodde på världens finaste hotell. Det såg ut som man var i Spanien eller nåt.


Drack rosé med mamma och pappa på altanen!


Åkte till nåt ställe som hette Land's end som var den allra sydligaste spetsen eller vad man säger i England.


Innan vi skulle ut och äta på resturang. Fett snygg.


HEJ HEJ XD XD XD


Chillar i hamnen


Alltså den där lilla tussiga saken var ju ute på livsfarligt vatten! Ser ni spikarna? Dom satt där för att fiskmåsarna INTE skulle bygga bo där. Vad tusan har mamman gjort åt den där lille saken, jo hon har fött upp honom just där. Stackarn gick och vanka runt där. Blev livrädd att han skulle spetsas, haha.


England del 2


Buckingham palace


Paddington, området där vi bodde!


Haha, testade fish-spa i camden town!


London eye


Hittade fett mysiga killar på portobello road. Sjukt duktiga var dom!


Efter fyra dagar i London tog vi vårt pick och pack till södra England.


Vårt första stopp blev i Penzance. Strålande sol och klarblå himmel hade vi.


Från hotellet


Ute på vift heheh


Bärtz i hamnen!


Dagen efter bilade vi till St Ives. Sjukt tråkigt väder hade vi.


Sen åkte vi till Newquay (uttalas njuki, as gulligt!). As bra väder och galet fina stränder. Jag och pappa badade faktiskt i havet, superkallt, men inte så konstigt eftersom det är atlanten.


Bra väder men jätteblåsigt så man frös


Towan beach


-

Chillade i Elins nya lägenhet idag. Det är en riktig sån där ungkarlslya. Pizzakartonger, man får röka i köket, flyttkartongerna står kvar osv. Tycker det är jättekul. Lär ju våldgästa henne varenda dag nu framöver!

England del 1


Vi bodde i väääärldens mysigaste område i London. Paddington/Bayswater.


Camden Town var verklgien min grej. Piercingar, snygga indierock killar, fina kläder, converse och sjukt coola människor. Alltså, älskar det där stället. Vill tillbaka.


Camden market


Hittade en soet ekorre i Hyde park


Pappa och jag i London eye


Big Ben


Var tvungen att se vaktombytet, hehe.


-

Första vita pricken på halsmandlarna. Livsglädjen är på topp just nu.

He tore me apart because I really loved him


halsböld 2 på g <3

Kommer hem lagom från England med halsont igen. Det är najs.


RSS 2.0