I wanna feel like i'm not hated too


Svininfluensa på G?

Fan fan fan. Min hals gör ont och jag känner mig hängig. Jag vill inte bli sjuk, inte nu i början av skolan iaf. Okej om det skulle vara typ mitten av terminen när man är skoltrött, men inte nu! Vi har ju najsigaste schemat den här veckan eftersom vi varken har språk eller individuellt val. Jag kan väl isf bli sjuk lagom till nästa vecka? Skämt åsido. Hoppas bara det inte blir nån jävla svininfluensa.... AHUduhsdhudsudashu. huvaligen.

Electric feel

En lektion idag. Matte B, 55 minuter lång. Känns lagom värt men jag vill faktiskt inte skolka eftersom jag gjorde det så mycket i slutet av ettan. Jag har bestämt mig för att satsa nu. Tvåan är ju ändå sista året där man har typ alla normala ämnen eller vad man säger. I trean är svenska C det enda obligatoriska vi kommer ha, så lika bra att passa på nu. Jag har även köpt mig en kalender så nu ska jag börja hålla reda på prov och inlämningar. Hehe.
För övrigt hatar jag nya blogg.se eftersom man inte kan lägga upp youtube klipp. Är det någon där ute som vet hur man gör? Jag försöker liksom på det vanliga sättet men varje gång jag publicerar det så står det "det här fältet måste fyllas i" eller nåt i den stilen. Hjälp?


The youth

Jag har något fel i mitt huvud. Det är tredje dagen i rad jag har huvudvärk. Hjärnhinneinflammation eh? Nej, nu ska vi inte vara sånna. Men jag blir liksom orolig eftersom jag alltid har ont i huvet. It sux. Dessutom är jag irriterad på Arvid. Skola imorn också, ser jag ifram emot...........

Det blir bio med Elin ikväll iaf. Ska äntligen få se min Harry Potttttahhh :D

Mina dröm killar


Oliver Sykes


Jared Followill


Tom Kaulitz


Ed Westwick

 
Brandon Flowers


Oskar och Danne


Någon snygg random kille jag dog lite för...


Vi peppar inför bring me the horizon i oktober.... typ


Popaganda

Åh. Gårdagen var verkligen jätterolig. Jag och Malin käkade burger king efter skolan, sedan mötte vi upp Emily och åkte till Eriksdalsbadet där popaganda festivalen låg. Först ut var johnossi som var sååååå grymma! Det är något speciellt med deras musik liksom. Texterna är så jävla fina samtidigt som det är värsta draget. Mina öron var seriöst helt bedövade efter deras spelning. Vi chillade i ett par timmar tills det var Lykke Li som oooockså var helt underbar. Jag blev jättebesviken när hon började sjunga på sin sista låt, eftersom hon inte hade spelat Until we bleed, men direkt efter så ba: Vi kör eeeen till låt! Och då hörde jag dirket på pianot att det var min favorit låt. Höll nästan på att börja gråta. Herregud va bra det var. Sedan flippade jag, Marika, Malin, Jennifer och Emily till nån jävla housemusik som spelades i pausen. Alla dansade som på värsta discogolvet. Gryymt! Kvällen avslutades med MGMT som är ett nytt favoritband nu! ASBRA, PUSS!

Godnatt

Jag hatar kenza och mirre just nu. Dom står längst fram och ska få se mina fyra favoritkillar. För typ hundrade gången? Jag har aldrig i hela mitt liv sett dom... är det inte typ mer rättvist om jag skulle kunna få byta plats med nån av dom... eh.. hehe. Nej, men ärligt jag är avundsjuk så det bara ryker om det. Usch vad jag vill vara i Köln nu. Fast jag kan ju trösta mig med att jag ska se mgmt, johnossi och lykke imorgon :D lovely.

Popaganda imorgon?

Johnossi, Lykke li och MGMT? Jag måste till popaganda!


Musik som får mitt hjärta att stanna


Onsdag

Dagen började med vår nya kurs, media produktion som verkar väldigt rolig! Läraren ser för övrigt ut som blondinbellas pappa. Riktigt skön snubbe må jag säga. Vi ska få göra sånna där roliga illustrusioner när man ritar på en bild av sig själv så man ser ut som en tecknad gubbe ungefär. Ni vet sånna bilder alla bloggare får skickade till sig själva? Hur grymt är inte det? Efter skolan gick jag och Elin till forum för lite fika och shopping. Och nu är jag helt död. Trött på skolan är jag också. Det var väl det. Yada yadi yada.

I wanna be with the one I know


"You love me, you like her, you made me laugh, you made me cry, I don't know which side to buy. Your friends they're jerks when you act like them just know it hurts."

Skolan är igång

Hej, nu går jag officiellt i andra ring.


Hejdå sommarlov, hej skola!

Ikväll har jag gråtit. Vet inte varför. Gråtit för att jag inte orkar med skolan, gråtit för att jag vill åka till USA och plugga där, gråtit för att jag gillar en som inte gillar mig tillbaka, gråtit för att jag saknar två personer C&L, gråtit för att jag har hört bra låtar, gråtit för att jag är glad. Alltså ni hör ju hur det låter? Dom senaste veckorna har jag fått nån jävla hormon rubbning. Ena sekunden mår jag skitbra och livet är på topp, sen sjunker allt på kvällen när det blir mörkt. Man känner sig ensam på nåt sätt.

Imorgon är det för övrigt världens mest jobbigaste dag. Nej, inte jobbigaste, men imorgon blir det officiellt att skolan börjar igen eller vad man säger. Vill bara sova mig igenom hela året och vakna när det är sommarlov igen. Trean vill jag dock gå i, för många säger att sista året är verkligen något man måste ta vara på. GODNATT!

You were a child, crawling on your knees


Den här låten är så hultsfred 09. Den spelades överallt, på nästan alla camp hörde man den här låten. Jag får nästan ont i magen när jag tänker tillbaka för att jag saknar det så mycket. Öl, sol, kalla nätter, bra musik, tårar, strul, skräpmat, regn, snygga killar, stämning... Nästa år, då jävlar!

Flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to and end?


Stop this beat is killing me!

Nej hörrni, det blir ingen partykväll för mig idag. Skulle hitta på nåt med lite tjejer, men det strulade till sig med en grej och jag känner mig lite nere också. Jag är säkert inget roligt sällskap idag så det var väl lika bra. Ska nog sätta på en film eller något. Lyssna på lite musik kanske. Fast det gör så jävla ont att lyssna på musik sånna här dagar. Varje liten textrad som spelas så kopplar jag alltid ihop det... med aa... vissa människor som jag har blandade känslor för. Ena sekunden så får personen mig att må super bra och sen helt plötsligt så hatar jag att jag fortfarande tänker på honom. Jag hatar verkligen sånna här dagar och att det är skola på måndag gör ju inte skiten bättre. Life's just great! Hallelujah, jesus älskar er alla...

Sista kvällen på sommarlovet

Sorgligt men sant. Fast jag tänker inte sitta och deppa för det. Nu kör vi!


Hurry uuuup

Har bråttom så kan inte skriva mycket. Emily hämtar upp mig med moppen snart skulle jag tro. Vet inte vad kvällen bär, men först ska vi hem till Empans pappa och parta lite. Eller nåt. Gotta go, puss!


Haha, till och med Elin har varit on the dark side ;)


One for you and one for me

Skolan börjar snart. Jag har två kvällar kvar på mig att leva livet, sen börjar allvaret igen. Kan ni förstå att sommaren i princip är över? Att det börjar bli kallt på kvällarna? Regn? Löv på marken? Jag vill inte. Ta mig tillbaka till alla mysiga sommarkvällar. Hultsfred. Allt. Samtidigt är jag berädd och taggad på att börja i tvåan, för att få allt överstökat liksom. För nästa sommar ska bli ännu bättre. Men i övrigt kan skolan skita på sig, jag vill sova. Det enda positiva är att det kanske börjar några snygga ettor man kan titta på...

I could sleep forever these days because in my dreams I see you again

Det började som ett fyllestrul. Men nu då?


bajs

Min blogg är helt kaos. Funderar på att radera den.


Little "J" is not so little anymore


I believe in anything that brings you back home to me


You rip my heart out

Dom senaste dagarna har bestått av att droga gossip girl avsnitt. Jag har seriöst isolerat mig från omvärlden och börjat drömma mig bort om New York. Upper east side, brooklyn, central park, broadway... gud vad jag saknar allt! Jag vill verkligen åka tillbaka dit så fort som möjligt. Tyvärr så blir min flyg rädsla bara värre och värre vilket jag tycker är jättetråkigt. Jag vill liksom inte att det ska bli nåt hinder för mig eftersom jag älskar att resa. Hur som helst så lyckades jag ta mig ut i friska luften idag och shoppa lite. Fick med mig jeans leggings (vi får se om jag kommer använda dom, hatar allt med jenas typ. även jeansleggings haha), ett linne med tryck, blekning, silkesdroppar och ett rosa nagellack. Nu är jag pank men det gör iiiiiiiingenting, för min feta lön kommer den 25e!

You and me always


Jag vill ha dom. Det spelar ingen roll vem. Bara jag får någon av Ed och Penn!!!1


You're the stranger that confuse my heart

Helt plötsligt så kommer ditt namn upp överallt. Antingen är det någon som har sett dig, eller någon som har varit på samma fest som dig. Eller någon som ringer upp dig och pratar om oss den där kvällen. När jag äntligen hade glömt bort dig så dyker du upp. Precis överallt! Så jävla irriterande. Vi känner inte varandra, men ändå så vet jag att det är något med dig jag inte kan släppa. Och låten jag bloggade om här under... ja, den var till dig.

I won't stay

 
We held hands I'm sorry
The grace liquified
as my dreams took my life
We kissed I wouldn't lie
the shadows took shape as you eyes took my life.
I would never regret it

Öregrund, dag 2


Haha, godmorgon!


Godmorgon på mig med


Sjukt mörka moln. Åska, blixtrar och regn. Yeh!


Vi chillar bah ;)


Öregrund, dag 1


Haha, HEEEEY ELIN!


Elins lillasyster


Var ju tvungen att test fota lite...


Systemkameran var med!


Vi hittade en rolig gunga


Solnedgång


Öregrund


Chill på en gräsmatta

Är i Öregrund med Elin, kommer hem på torsdag.


Paaartttttttyyyyy

Igår var en rolig kväll må jag säga. Mina föräldrar hade riggat upp med massa chips, läsk och daimtårta eftersom det var meningen att jag skulle ha lite tjej mys hemma hos mig. Det blev dock ändrade planer så vi ringde dit lite mer folk så blev det lite party! Efter att alla hade gått var jag väldigt full och det kändes som jag hade grus under ögonlocken så jag deckade i sängen nästan direkt. Idag blir det lite firandes för mig igen eftersom jag har fyllt år. Har bakat halva förmiddagen så bäst att det blir gott nu. Tror fan att jag misslyckades med mina cupcakes... dom är sjukt fina men dom smakar nog inte så jävla gott haha.
Imorgon blir det öregrund med Elin, så no time for bloggning! Puss.

You make me love you

The 7 things I like about, your hair, your eyes, your old levis. When we kiss I'm hypnotized, you make me laugh you make me cry!

Miley Cyrus... eh?


Haha. Jag känner mig som en tönt just nu. Men vafan, jag diggar låten.

My day

Nej, jag känner fortfarande ingenting. Jag blev ju inte klokare för att jag fyllde 17 år liksom. Aja, ett år äldre. Det kan ju alltid vara bra! Men snart kommer det inte bli lika roligt att fylla år längre.... hm. Jaja, idag har jag firat lite här hemma. Farmor kom och fikade, sedan fick jag välja middag och sen blev det fika igen. På söndag kommer resten av släkten så då blir det ännu mer presenter. Jag hade faktiskt inte önskat mig nåt speciellt (förutom systemkamera, som jag faktiskt ångrade mig lite efter ett tag...) utan jag vill helst ha pengar så jag kan shoppa. Och pengar fick jag, så nu är jag rik. Yej! Imorgon ska Emily ta med mig ut på äventyr. Har ingen aning om vart vi ska, det är tydligen en överaskning. Men jag har faktiskt mina aningar, så vi får väl se! Nu ska jag sova, är sjukt trött. Det tar på krafterna att fylla år ;)

You wont be seventeen forever


Såhär liten var jag för några år sedan. 9 år har gått. Och nu sitter jag här. 17 år gammal. Ska börja andra året på gymnasiet. Jag som precis började i sjuan?! Hur som helst. Jag har lärt mig att tiden inte går att spolas tillbaka så från och med nu ska jag verkligen börja ta vara på saker och ting. Det är ett mål. Jag menar... imorgon kanske någonting värdefullt tas ifrån mig. Det kan gå så jävla fort. Att man inte ens hinner tänka. Men i alla fall... GO IZZA, IT'S YOUR BIRTHDAY!

Gratz

Jag fyller 17 år om två timmar... och det känns absolut ingenting.

Paris Hiltons new BFF?


Alla har väl sett Paris new Bff blablalalala? Brittany som är med och tävlar är i alla fall helt gorgeous! Titta bara på bilden. Älskar hennes söta rockstil. Hennes stil är verkligen grym! Go Brittany!

Paolo Nutini


As härlig låt. Och att Paolo är grymt jävla snygg är ju ett plus i kanten ;)

Måndag


Har legat och solat sen halv 11 imorse. Min gamla bränna hade ju nästan försvunnit så jag blev överlycklig när jag såg att det inte var ett endaste moln på himlen när jag vaknade! Kastade mig självklart ut på altanen och stekte i några timmar. Brände dock ansiktet men det lär väl övergå till brunt om några dagar som vanligt. Nu snart ska jag träffa Linn som jag inte har träffat på.... typ hela sommarlovet! Och vi är ändå grannar. Fan va dåliga vi är. Men hon åkte direkt till halmstad i två veckor när jag kom hem från hultsfred så det är kanske inte så konstigt. Måste rappa på lite nu här om jag ska hinna bli klar!

Olika frisyrer


November 2008


December 2008


Juni 2009
Haha. Jag skrattar lite när jag ser det här. Det blir bara mindre och mindre hår för varje gång.

Tjääännna

Igår kväll kom Lisa, Kerran, Sandra och Emily hem till mig på lite förfest/mys på altanen. Efter att vi hade chillat där ett tag drog vi på fest hos Felix i orminge, jättetrevligt! Det blev en hyffsad lugn kväll i alla fall för mig, men ändå ramlade vi in hemma hos mig klockan 5 på morgonen! Hur lyckas man egentligen? Jo... dom jävla bussarna hade slutat gå så det var bara att vandra hem. Som tur var gick det ändå rätt fort, runt 45 minuter skulle jag tro. Innan vi påbörjade vår hemfärd så mötte jag upp Arvid ett litet tag. Han är rolig må jag säga.

Franco hatar mig. Jag hatar mig själv. Det var väl det enda dåliga med kvällen skulle jag tro.


Snart 17 år =)

Nu är det 5 dagar kvar tills jag fyller 17 år. Alltså runt 370 dagar kvar tills jag fyller 18! Varför går tiden så jävla fort? Jag fyllde ju för fan nyss 13 år och började i sjuan. Nu har jag bara 2 år kvar tills studenten. Hur som helst, det är alltså min födelsedag på torsdag och jag VILL av hela mitt hjärta få en systemkamera. Min kamera gick ju sönder under hultsfred så nu har jag ingenting att fota med förutom min webcam (som för övrigt suger). Bilder är ju typ mitt liv så jag hoppas verkligen att jag får en systemkamera.

Nu ska jag börja fixa mig iordning lite. Känns som jag har suttit i min sovtröja hela dagen. Ikväll är jag ensam hemma också. Antingen tar jag hit några kompisar och chillar på altanen eller så drar jag på fest i orminge. We'll see!


RSS 2.0