save tonight

Så jävla skönt med sportlov alltså. Ingen ångest inför måndagen. Dessutom rullar cashen in imorgon också. Sweet! Detta är ju mitt allra sista sportlov någonsin så nu ska jag se till att göra det bästa av det, så dålig bloggning lär det bli. Vi hörs när vi hörs!

crazy shit!

Tretton veckor kvar. Tretton jävla veckor kvar tills studenten.


we don't sleep when the sun goes down


i love my sex
















it never ends

Drömde att all snö hade smält i natt. Var så jävla överlycklig. Men sen när man vaknar imorse och drar upp rullgardinen är det typ tusen meter snö ute fortfarande. Där sjönk mitt humör. Men ska snart springa iväg till skolan och ha filosofi och musik, sen är det i princip lov. Har nämligen bara en lektion imorgon. Hur underbart?!

när vintern känns alldeles för lång och mörk














men så nära får ingen gå


En av mina favoriter av Kent. Jag älskar den. Jag tänker på mig själv när jag hör den.


ffffestival?!

Spontan bestämde med Emily att vi kanske drar till peace&love i sommar! Satt precis och tänkte på hur kul det skulle vara, så skriver hon till mig på msn att hon vill åka på festival. Vill springa runt helt risig med gummistövlar, stå i publiken och känna en oslagbar gemenskap, sova i tält, vara full dygnet runt och ha mysigt camp-häng. Allt det där klingar så jävla bra i mina öron.


music orgasm


sjukling

Min vardag består av tusen liter snor, huvudvärk, trötthet och tyska plugg. Tråkigt. Tråkigt som fan. Tur att det bara är fyra dagar kvar till sportlovet i alla fall. Väldigt behövligt!!


söndag

Kvällen igår vart fett misslyckad. Jag blev för full alldeles för snabbt och Malin tappade bort sitt busskort. Kom hem halv tolv (!). Så tidigt har jag inte kommit hem på år och dar efter en fest helg. Jaja, får väl festa på riktigt nästa helg. Sportlov och sånt då också, lovely!!

Kvällen kommer bestå av solsidan, lite tyska plugg och sen sova. Är bajsförkyld (igen) och galet trött, så lika bra att gå och lägga sig va! Tchüss.

glida runt

Dricker vin direkt ur flaskan. Det smakar plast. Ganska äckligt. Men det skiter jag i, för nu är det fest!

-

När man precis trodde att allt plugg var över, så kommer man på att man har tyska prov på tisdag. Jaha. Då var det bara att sätta igång igen då. Belönar mig med krogen ikväll iaf.

åhhh!!


Izabelle SM3


Nacka gymnasium 2011

they only want you when you're seventeen


hallelujah moment

Har. Fått. Min. Studentmössa. Nu.


we used to be the luminary ones


överlycklig!

Studentmössorna har kommit! Ni förstår inte lyckan alltså. Det är galet. Tyvärr ställde jag mig i kön försent så dom stängde precis när jag skulle hämta ut min. Får väl gå dit imorgon och hämta den! Den där mössan är typ helig. Alla treor sprang runt och var helt hyperaktiva över den där (egentligen fula) huvudbodnaden, plus att hela första sidan av facebook är bombad med bilder på studentmössor. Så underbart. Studenten är verkligen på g!

these photographes keep me alive












run deep, run wild

Vardagen består just nu av hinduism&buddist plugg. Återkommer när jag har ett liv igen.


talk don't change a thing


det måste bli du och jag


bulletproof heart


-

Nu blir det söder-té och solsidan. Sedan mys i sängen framför Wallander. Gr8.

the drugs don't work
















jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


lördag

Blev lite senare än vad jag trodde att det skulle bli hos Vincent så jag sket i krogen. Plus att jag känner mig halv risig, så det är väl lika bra att man stannar hemma. Jag och Vincent gjorde väl inget speciellt egentligen, typ skedade, myste och tittade på film. Eller jag tittade väl typ 1% av filmen. Vi konstaterade att jag har nån slags ADHD. Det gick inte en sekund utan att jag behövde röra på mig, eller pilla på Vincnet. Knas. Nu ska jag äta choklad, chips och dricka cola. Sen ska jag sova. Later!


how soon is now?

Solen skiner. Bussarna går igen (tack och lov). Jag ska hem till Vincent nu och ikväll blir det antagligen krogen. Ganska bra ändå.

dis moi


cozy

Ändå skönt att inte behöva gå till skolan idag. Tänker fan gå ner och köpa choklad, cigg och nåt gott att dricka. Sen ska jag sitta inne hela jävla dagen och mysa i min säng. Nä, nu blir det kaffe sen duschen. Ciao!


-

Jahapp. Lycka till med att komma till skolan idag när ALLA bussar i hela nacka är inställda. All jävla lokaltrafik överhuvudtaget är ju inställt. Fucking snö. Visst, härligt med en ledig dag men jag har skolmaterial som jag måste ta hem pga. prov. Tack snön för att jag kommer få IG!

it's okey that we're dying, but I need to survive tonight


trött chey

Måste klappa mig själv på axeln för att jag stannade kvar i skolan idag i fyra timmar bara för att gå på världens onödigaste lektion. Sen fick jag gå hem i snöstormen från Ektorp bara för att 410:an envisades med att komma. Nu blir det i alla fall kaffe+fika och lite cv-skrivande, sedan ska jag hoppa in duschen och mysa framför tv'n. Imorgon är det fredag också. Underbart.

this sux

Håltimme till kvart i två är kult! Det värsta är att jag väntar på veckans mest meningslösaste lektion. Musik. Jag gör absolut ingenting där. Sitter typ och plingar lite på ett piano. Vill bara gå hem, men eftersom jag är en sån bad girl så har jag skolkat nästan varje lektion den här terminen på just musiken. Så att gå hem är tyvärr inget alternativ för mig, utan jag måste stanna här. FML.

speedat

Fattar inte att tiden kan gå så jävla fort. Det är redan torsdag imorgon. Och om sexton veckor tar jag studenten. Jag vet inte om jag är redo ärligt talat.


jag är tråkig

Ibland hatar jag den här bloggen. Jag blir bara deprimerad när jag läser den. Anledningen till att jag är sämst på att skriva något är för att jag har noll inspiration. Försöker skriva ett urdrag ur en roman som läxa och inte ens det går. Vet inte hur många gånger jag har skrivit om allt. Men jag återkommer någon dag när jag har något vettigt att säga.

these friends are strangers in the wind


-

Här var det väldigt dött må jag säga. Helgen har i alla fall varit trevlig. Igår kom Malin hit och svepte vin på kvällen, sedan drog vi till it-stället i Orminge centrum, Nasdrovje, och drack öl. Efter det skuttade vi till en lokalfest och hade det trevligt med massa människor. Blev en jävla massa sms, öl och vin. Härlig blandning! Sen drog jag hem till Felix med honom och Mahogany för "efterfest". Eller, ja, nåt i den stilen. Deckade i sängen runt halv fem. Så ni kan ju tänka er hur jag mår idag. Huvvaligen!


Roscoe

Älskar att jag och min pappa sitter och mejlar varandra när han är på undervåningen och jag på övervåningen. Som att man inte kan gå fjorton trappsteg och säga det man ska istället. Haha.


shake it up baby for me

Ikväll är det lokalfest och möjligen krogen som står på schemat. Trevlans.

krigsskada

Kult att halka och göra illa handen. Blå och svullen. Hell yeah!


lovelovelove it!

Angus and Julia Stone @nalen den 18 maj. Hur najs?!


I just cannot say it straight to your face


reaching forward


dagens tanke

Jag har typ bestämt mig nu. Bosätter mig i England efter studenten. Ensam.


don't leave me now

You always said we'd still be friends, someday

You're my river runnin' high


ska nog bli lesbisk.


-

Antingen vaknar jag två timmar för tidigt eller en timme försent. Så ja, idag har jag försovit mig. Fattar inte hur jag lyckades med det. Måste stängt av klockan i sömnen eller något. Well, får gå till skolan efter lunch.

Idag fyller min mamma och min fina vän Linnea år, grattis!


RSS 2.0