åh, gulle!!!


shop till you drop

Idag hade jag tur! I found 'em!! Det fanns tre vita converse i strl 37 kvar i hela Stockholm. Fick typ springa runt över halva stan innan jag hittade dom, men aa, ett par skor rikare iaf. Tack mami! Sen hittade jag även en ny BH, trosor, en lång t-shirt och en rosett-ring a la Foki-style. As nöjd. Dock funkade inte mitt bankomat kort av nån anledning så jag kunde inte shoppa för mitt studiebidrag, så det var bra att mamma gav mig lite money innan. På lovet får det bli töjningar, dip liner och mer kläder... och en massa fika!!


lördag.

Idag blir det att ge sig ut på stan och leta efter ett par vita converse. Jag har alltid sån otur när det gäller converse, antingen är det slut överallt eller så finns det inte i min storlek. Men vi får hoppas att det finns idag eftersom jag är i STARKT behov av ett par nya, hehe. Ska även leta efter lite underkläder och nåt linne. Tchüss!


It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep


lovesick crackhead


friday!

Vaknade tidigt imorse av att det regnade?! Det typ forsade vatten utanför i alla fall lät det som. Märkte även att min hals var helt uppsvullen och att jag inte kunde svälja. Kalas bra! Nej, men det känns bättre nu efter att jag har knarkat halstabletter så jag tror jag beger mig till skolan iaf. Lika bra det!

What you've got boy is hard to find


mind is a razorblade


I need:


underkläder, linnen, jeans shorts, skor, uttöjningar, t-shirts och en ny dip liner.


sjukling?

Fyfan vad ovärd dag det var igår. Den där jävla tv-inspelningen var nog det tråkigaste jag nånsin upplevt. Kändisarna i matlagnings programmet var bland annat Mange Schmidt och Peter Swartling. Roligt? Nej. Kunde det inte varit typ Nicklas Hocker eller någonting? Då hade jag varit hyfsat nöjd i alla fall, hehe. Nä, men kvällen sög jävligt mycket och att inspelningen tog fyra timmar gjorde inte saken bättre.

Idag ska jag bara stanna hemma eftersom jag bara har en lektion, sen ska klassen på teater, sen slutar vi. Känner mig lite sjuk, så det är nog lika bra att stanna hemma och ta det lugnt! För övrigt så har jag fått en knäpp i huvudet tror jag. Jag kan inte sluta tänka en viss person, helt galet! JAG VILL BARA, ASSÅ ÅH, NI FATTAR INTE! Återkommer om detta. Kanske ;)


dagens snyggve.


Cimon Lundberg. Snygg kille I say. Och väldigt snyggt efternamn ;)


sound of my dream.

Tog en liten sovmorgon idag, börjar inte förrän klockan tolv med samhällskunskap. Sedan blir det lite engelska, sedan ska klassen på tv-inspelning i frihamnen. Vet inte riktigt vad programmet heter, men det var nåt slags matlagningsprogram med kändisar. Så det blir nog inte mycket uppdatering här idag, just so you know.

Är förövrigt jävligt taggad på lov! Jag har en känsla att det kommer bli ett riktigt bra lov. Har måndag och torsdag planerade hittils. Sen ska jag fika och shoppa en massa, så om ni har lust att ses är det bara att hojta till! ;)

Bobby was young, heavy heart and his gun


Music non stop when I close my eyes.




pics från Mias sweet 18.



Haha, seeexy



HAHAHAHA, förlåt Elin, var tvungen.


Folks


Marcelo och Elin, gulligull ;)


Malin, du lyckades ta typ 10 bilder på nåns röv. Hur lyckas man?


Kevin, Marrrrcelo och Carlos


Snöggingar


People


Avslutar med denna. Hur kommer det sig att alla bilder blir så jävla dåliga när jag är på fest? Antingen är det jätte mycket inzoomat, eller suddigt eller så är bilderna bara allmänt fail. Hehe, kanske inte så konstigt när man har alkhol i kroppen iofs... men jag måste fan bli bättre på att fota. ÄVEN om det är fest. Punkt slut.


LSD, någon?

Nej, hörrni. Skit i vad jag skrev sist, har för mycket i huvudet för att kunna ha bloggpaus. Det kryper i fingrarna liksom, men det värsta är att jag inte får ut någonting i ord. Ska lägga upp massa låtar. Kent, Johnossi och John Mayer går på repeat dygnet runt hemma hos mig. Deras texter tilltalar mig grymt mycket.


herrååå!!

Bloggtorka. Återkommer någon gång. Tchüss!

So why don't you dance to the music I hear inside my head?

Plugga tyska. Prov imorgon. Score.


monday.

Låt denna vecka gå fort!!! Sportlov nästa vecka ju, hehe. Fan vad skönt det ska bli, det är verkligen efterlängtat med tanke på hur skoltrött jag är. Sen att det är tokio hotel på torsdagen under sportlovet skadar ju inte heller (är skit taggad, lisa!!!). Känner mig dock förkyld igen. Har hostat i typ en månad nu lite till och från, mitt huvud känns som en ballong och jag är täppt i näsan. Hell yäh, men jag klagar inte för det är bara en skolvecka kvar nu!!!

Kom på igår kväll att jag har jättemycket ångest att gå till skolan idag. Inte för att plugga, utan för att det som hände i helgen. Fick massa förvirrade sms och folk skrev som tokar på msn. Hehe. Min klass kommer mobba mig idag... I can feel it. Fuck, hehe.

sveriges sämsta humor?













musik orgasm.


ferrefekkefest

Spårad kväll igår måste jag säga, haha. Hade varit så jävla trött hela dagen och var inte alls taggad på fest, men när jag, Elin och Malin väl kom till skurustugan igår så var det ju askul! Galet dansgolv, roliga människor, en failad norsk fylla och massa vin. Så tack Mia för att vi fick komma och grattis på födelsedagen! :D Några bilder kommer nog upp senare idag. Nu ska jag fixa iordning mig lite, släkten kommer för att fira 19-åringen i huset. PÖSS!


bakfylla, que?!

Det känns som jag är bakis. Och då undrar jag bakis på vad? 0,7% cider som jag drack igår eller? Haha.

jag tänker på dig varje dag. varje sekund. hela tiden.


trötter.

Intensiv dag idag. Var så sjukt trött när jag slutade skolan idag men skulle direkt till gullmarsplan för att möta upp min langare och hämta drickan till imorgon. Galet kallt, snö och hål i skorna är ingen bra kombination. Får fan ta och köpa ett par nya converse... hehe. Sedan så strulade tunnelbanan så det tog en timme för mig att komma hem... galet. Nu sitter jag här hemma helt ensam, är så trött så jag funderar på att sova men jag gillar inte att gå och lägga mig när jag är ensam hemma, haha. Får väl vänta tills mami&papi kommer hem. Men jag säger godnatt iallafall, pöss!

never was a girl with a wicked mind.


You make me wanna die. I'll never be good enough, you make me wanna die.


I had everything, opportunities for eternity

Usch, vaknade med rygg - och magont och helt galet trött. Är inte så jävla pepp på att gå till skolan idag, men I have to, plus att jag ska dra till söder efter skolan och köpa dricka. Ikväll har jag inget för mig, ska nog bara chilla hemma. Men nu ska jag i alla fall klä på mig, pöss!

it don't matter if you're black or white.


I'll die for you my love, my love


star mile

Har verkligen ingenting intressant att säga idag. Kanske uttrycker mig senare genom musik eller någon bild. Amen sister.


off to school.

Var alldeles för trött imorse för att orka iväg på första lektionen. Inte bra, men det var jävligt skönt att sova vidare ska ni veta. Ska i alla fall bege mig till skolan snart för att ha matte med min extra lärare, sedan blir det debattartikel skrivning om droger på svenskan, film på engelskan och sedan idrott. Det borde jag väl klara av? I think so. När jag kommer hem blir det sushi och tårta eftersom min kära storebror fyller 19 år idag! Han fyller ju fan 20 snart, tiden går galet fort. Kommer ihåg när han precis hade fyllt 13 liksom. Tur att jag har ett par månader kvar tills jag är 18 trots allt... Aja, Grattis Alexander!

ge mig pengar för i helv...


hocker da rocker!


queee paaasaaaa?!

Väldigt ovärd dag i skolan I say! Gjorde ingenting vettigt alls, kunde lika gärna stannat hemma hehe. Imorgon blir det dock nya tag, börjar 8.20 och slutar 16.20. Scoooore. Nej, men torsdagar är ju som sagt min hat tag som ni borde veta vid det här laget. Håltimme, börjar tidigt och slutar sent. När man kommer hem ska man käka middag, sen ska man sova. Jag hinner ju förfan knappt plugga på torsdagar (om det nu skulle behövas). Naej, ingen bra dag helt enkelt. FAST man får ju tänka att det snart är helg!!!

Har väl inte så mycket mer att dela med mig här. Ska lägga upp en mysig videoblogg som Nicklas la upp på sin blogg förut, riktigt värd att se! Han är för underbar, haha.

summer 10.


strobelight.

Den här dagen har gått riktigt segt måste jag säga. Jag kom hem runt halv 4 idag och klockan är bara halv 8! Jag har alltså varit hemma i ungefär fyra timmar, men det känns som jag har suttit här och ruttnat halva dagen. Sista lektionen, tyska, gick också segt. När jag tittade på klockan var den 14.00, alltså "bara" en timme kvar tills vi skulle sluta, en halvtimme senare (kändes det som) tittade jag på klockan igen, då var den 14.05. Förstår ni hur jobbigt det var att sitta där när tiden gick myrsteg? Usch.

Imorgon börjar jag 10.30 med föreläsning i aulan, sedan ska vi fylla i en ankät på samhälle sen se på film på engelskan. Blir nog hyfsat chill dag, vill bara ha helg så fort som möjligt. På fredag ska jag fixa dricka och på lördag blir det antagligen födelsedagsfest för Mia som fyller 18! Blir nog trevligt. Nu ska jag fortsätta leka med polyvore.com, tack Blondinbella för länken. I'm addicted!!

fem saker ni inte visste om mig.

1. Jag är jätteintresserad av allt som har med andra världskriget att göra. Allt från hitler till koncentrationsläger till nazism osv. Känner ett sånt enormt hat mot Nazism och blir så frustrerad när jag ser filmer om Hitler, men det intresserar mig ändå sjukt mycket! Sitter faktiskt just nu och kollar på en dokumäntär om just det, hehe.

2. Jag läser ungefär mellan 20-30 bloggar. Storbloggarna tittar jag in på varje dag, sedan finns det småbloggare som jag kikar in nån gång ibland. Favoriterna är iaf Kenza, Paow (amg!!!), myscenario, lisaplace, fashiontoast, gaybloggen, nicklas hocker, dollyblond och alla mina vänners!

3. Jag har varit kär i Michael Jackson....

4. Någonting jag inte klarar av att äta är vanliga, hederliga tomater. Ketchup, tomatsoppa, soltorkade tomater och tomat i sallad/mackor/mat fungerar alldeles utmärkt men att käka en vanlig tomat ger mig kväljningar. Vet inte varför, men tycker att det är så jävla äckligt.

5. Jag har varit i 20 länder. Italien, Norge, Finland, Danmark, USA, Canada, Monaco, San Marino, Luxemburg, Schweiz, Tyskland, Frankrike, England, Irland, Skottland, Grekland, Spanien, Andorra, Österike och Lischteinstein!

rockiiiiie!


forever 21, net-a-porter.com, converse och zappos.com


haha, rami <3


alla hjärtans dag(?)

Har spenderat morgonen med att plugga, städa mitt rum och lyssna på extrem hög musik. Ska snart läsa ur en fattig engelska bok som suger! Jag tänker på andra saker samtidigt som jag läser boken, fattar knappt hur det går ihop själv men jag kommer inte ihåg en endaste mening jag har läst, hehe. Ikväll ska jag förövrigt på bio och se Precious. Den filmen ska tydligen var jävligt bra men väldigt hemsk, so we'll see!

en gammal klassiker.


summer attraction pounding in my veins.


Favorit bild från vår 07


Hehe, vet att ni tycker jag är soewt_chey92


Hell yäh (H)


SOMMAR, TACK!


BABY!!!!!!!!!! ;)


Grisslinge, haha


Cola och chai!!!


Malles galna fekke förra våren


Old school.


Machoos på skuruberget. Vårkvällar, lovely!


Ben and Jerry's!!!


Haha, italien-01?


HAHAHAHAHA


Göteborg 08


Hultan


Grisslinge


Malle-balle

hit me hard, hit me right between the eyes.

Har klippt mig nu. Kan väl säga att det blev väldigt kort. Mycket uppklippt... ja. Jag är väl inte direkt kär i längden, fast samtidigt är det så jävla skönt för mitt hår var verkligen grymt slitet och äckligt innan så det här var verkligen på tiden! Plus att det är jävligt soft med kort hår. Inget är i vägen und so weite. Får väl skaffa clips med löshår om jag skulle tröttna, hehe.

Jag är sugen på rött vin, cigg, massa vänner och bra musik! Får bli imorgon, annars avlider jag nog. Amen sistah!

it don't move me.

Är så fruktansvärt trött så jag bara vill gå och lägga mig på en gång, men jag har lite saker att göra innan. Ska skriva ut bilder på frisyrer som jag vill ha det eftersom jag ska klippa mig imorgon(gör det varje gång, asbra!) sedan ska jag titta på made in sweden med mami. Är kär i Anders Bagge och Andreas Carlsson, srsly! Love 'em.

Jag sket i de två sista lektionerna idag, bad girl. Nej, men jag mådde så otroligt illa av nån anledning så jag åkte hem till mig med Elin&Linn, åt mackor, chips och drack kaffe. Sen låg vi i sängen halva eftermiddagen och lyssnade på musik. Nej, nu orkar jag ärligt talat inte skriva mer. Mina ögon håller på att stängas av sig själva. Hörs imorn, pössen!


at school.

Sitter i lärcenter och väntar på Linn. Ut och ta en cancer pinne innan min matte, sedan har jag BARA engelska, svenska och idrott kvar. Älskar torsdagar!!! Går upp kvart i sju och kommer hem runt fem tiden. Aja, kan trösta mig med att det är fredag imorgon, hihi.

sommarn 10, längtar efter dig!

Försöker plugga, men sitter och drömmer om sommaren. Vill åka till Grekland med tjejerna nu nu nu!! Sitter även och tittar på gamla videos/bilder från högstadiet, asså vilka tider det var! Garvar högt för mig själv åt alla knäppa videosar jag har, galet. Saknar det väldigt mycket!!!

Plugga var det ja...

vill åka till kreta nu!!!


sjukhuset idag.

Igår kväll när jag tittade på TV kände jag helt plötsligt att jag fick svårt att andas. Det var som att någon tryckte på halsen så att det var obehagligt att andas. När jag svalde så fick jag inte ner allt ordentligt. Jag försökte dricka massa vatten och fick även nån tablett av mamma som man ska ta när man har "segt slem". Haha, growse. Det hjälpte inte och jag kunde inte sova, men tillslut gjorde jag det men jag kände precis samma känsla i halsen på morgonen. Mamma ringde akuten och jag fick komma dit direkt. De gjorde blåstest, tog blodprover, tittade i halsen och mätte min andning/puls. Såklart hittade de inget fel, men de misstänkte tre olika saker vilket var antingen virus i halsen som sitter kvar sen förra helgen jag hade hosta, allergi chock eller sköld körtel inflammation. Fick i alla fall kortison och sen har jag sovit sen jag kom hem. Jag tycker inte att det har hjälpt särskilt mycket, får det där obehagliga trycket mot halsen till och från. Skitjobbigt! Om det blir värre så kommer jag få gå tillbaka vilket jag absolut inte vill. Åh, bajs fitt hals.

:(

Helvete, helvete, helvete. Kommer antagligen bli sjukhusbesök för mig snart. Om det blir dålig uppdatering liksom, så vet ni.


haircut.


Jag ska klippa mig nästa fredag och eftersom jag redan har en uppklippt frisyr så måste jag anpassa mig efter som på bilderna. Min frisyr är ju klippt efter scene-hair men jag ville låta det växa ut vilket det övre håret har gjort rejält! Nu har jag i alla fall ångrat mig igen och vill ha ännu mer uppklippt. Sen funderar jag även på att klippa av resten av håret ganska kort eftersom det är så slitet och sätta i löshår. Eller så vill jag ha sidecut. Fast det tror jag inte att jag vågar, hehe.


where are you pablo?

Känner mig så jävla grym idag! Var uppe hyfsat i tid, åkte och simmade och nu sitter jag här med ett svenska B arbete framför mig. Good girl! Jag som alltid brukar skjuta upp allting till kvällen, så sitter jag där och stressar ihjäl mig. Nu slipper jag ju det, hihi awesome!

Förutom det så har jag hunnit fixa naglarna och sätta i en inpackning i mitt schletna hår som jag strax ska skölja ut. Men först blir det kaffe! Älskar att jag har fått ett kaffe-beroende, hehe. Så jävla gott :D

jag läntar tills....

... man kan använda ballerinaskor. när snön smälter. när termometern visar 10+. när man slipper använda vinterjacka. när mina grannars körsbärsträd börjar blomma (då är det vår påriktigt för mig). grekland. sommarlov. johnossi 13 maj @ debaser. sportlov. man kan börja använda jeansshorts på kvällarna utan att frysa. varma sommarkvällar. och mycket, mycket mer.

oliver sykes, marry me!


fridayyyyyyyyy!

Tack mamma för att du ringde och väckte mig en halvtimme försent! Fick stressa upp ur sängen och höll nästan på att svimma i dushen för att jag var så trött. Inte riktigt kanske, men nästan haha. Ska dra till skolan om cirkus 45 min och ha historia&samhälle. Blir nog hyfsat chill!! FREDAG IDAG FÖRFAN!


break into school (late at night)

Ljudteknik in my heart! Idag var nog den roligaste lektionen vi haft. Fick spela in oss själva när vi sjöng bä bä vita lamm, och det gav många skratt kan jag säga. Sen att världens största retard går på min ljudteknik gör allt så jävla mycket roligare. Sitter och skrattar för mig själv så fort han öppnar munnen. På gympan åkte vi skridskor vilket var skittråkigt. Det var väl det enda som var värt att nämna. För övrigt är det fredag imorgon!!! Och Stefan vill kanske ses. Hoppas =)

Det här inlägget tillägnar jag till Anaskita. NÖJD?!

Edit: Kom på att jag ska vara matchmaker också. Vi får se hur det går med det ;) haha


onsdag.

Min bokrecension ska vara inlämnad imorgon och jag har inte ens skrivit 1/3 av den. Känns sjukt bra! Kommer fan aldrig hinna och att jag inte fattar någonting av boken gör ju inte saken bättre. Jävla skit bajs svenska.

Idag fick jag ett sms på engelska lektionen av Elin. "Ring mig fort". Förstår ni hur ont i magen jag fick? Hatar sånna sms när det står att man ska ringa nu osv, det gör mig alltid rädd haha. Jag ringde iaf upp henne och Elin berättar att hon såg Nicklas Hocker i forum. Nicklas Hocker. Hocker the rocker. Ville bara springa det fortaste jag kunde till forum men eftersom jag hade lektion gick inte det. Förstår ni hur frustrerande det var för mig att sitta knäpptyst och försöka läsa en bok på engelska när jag visste att Nicklas bara var 5 minuter ifrån mig? Har inte sett honom sen i oktober. Efter en halvtimme gick jag iaf till forum med Tanja, men vi såg såklart inte honom. Hur stor chans är det egetnligen att se honom? Han hade antagligen redan hunnit dra. Är så jävla arg. Varför kunde inte jag varit där istället? :(


wohoooooooo!


Värdiga vinnare I say! Väldigt söta också.


upside down, boy you turn me inside out.

Nu har jag nästan skrivit en sida på min artikel som jag knappt börjat med när jag bloggade sist. Känns väldigt bra att jag skrivit så mycket, jag kan när jag vill helt enkelt haha! Har också fått en knäpp i huvet och lyssnat på 80-tals musik. Ni vet eurytmichs, toto, alice cooper, cindy lauper, marvin gaye och diana ross. Det är jävligt bra samtidigt som man pluggar har jag upptäckt, något att tänka på!

På tal om ingenting så vill jag ha sommar. Tänk er ett par jeansshorts, solblekt hår, brun hy, rayban solglasögon och ett snyggt oversize linne. OCH en hatt plus converse på det! Hänga i tanto och titta på snygga rock-killar. Gärna med rött vin eller cider i handen. Och massa bra tagg-musik i bakgrunden. Längtan, ja.

plugg gånger tusen.

Nu ska jag banne mig sätta igång med plugget. Sitter bara och lallar bort tiden, blir så arg på mig själv! (och på skolan som bombar mig med läxor, hehe.) Efter middagen ska jag skriva på min svenska krönika och min bok recension. Måste se till att ha hunnit med ganska mycket till klockan tio eftersom det är absolut sista paradise hotel avsnitten då, sorgligt!!! HEJA JACKIE BTW!


ignorance is your new best friend.

Har varit hemma från skolan idag. Kände att jag inte orkade gå i skolan idag när jag vaknade, så jag sjukanmälde mig själv. Så typiskt mig, haha. Men med tanke på att jag har varit sjuk den här helgen och fortfarande känner mig lite hängig så var det nog bra. Imorgon ska jag dock upp klockan sju vilket känns lite mindre roligt. Är så fuckat trött på skolan så jag vet inte vart jag ska ta mig till. Skolan tar verkligen upp mitt liv, har knappt någon fritid känns det som. Inget jävla liv har jag. Det enda jag får ut av skolan är en massa ångest. Eller nåt sånt, haha.

Idag fyller min älskade mamma 49 år, grattis!! Även söta Linnea fyller 17, så grattis på dig med.

RSS 2.0