The pain of love will last forever


En bit av Tokio Hotels nya låt, Pain of love, helt jävla underbart. Jag har saknat dom så mycket så jag kan knappt bärga mig tills deras nya skiva släpps! Jag tycker det låter sjukt bra bara på den där lilla korta snutten så nu har jag jävligt höga förväntningar. You rock!

Sex, drugs and rock 'n' roll!



I'm back

Festen hos Amanda vart jättelyckad! Trevliga människor, massa goda drinkar och sådant! Coffe från hultsfred var även där, fatta hur överlycklig jag blev. Han var ju lätt hultsfreds höjdpunkt med sin replik "Nu köööööööööör vi!". Lovely. Tyvärr blev jag väldigt bakis igår så jag orkade varken jobba eller blogga. Istället gick jag ner till ICA, köpte mig en billys panpizza, en cola och en fet påse chips och satte mig framför Harry Potter. På kvällen träffade jag Elin.

Nu ska jag snart börja fixa mig, sedan jobba lite och sen möta Elin i forum. Fika? På barista? Typ något sånt!

What's next?


Hatt-fest hos Amanda. Ciao!

You're awesome!


Du ger mig rysningar. På riktigt.

Sovdags

Nej, nu blir det att hoppa i säng. Jag ska upp tidigt (halv 9) imorgon för att jobba. Och ja, det är tidigt för mig eftersom jag har gått upp 12 varje dag nu i flera veckor. Det kommer bli kämpigt men det är inte så mycket reklamlappar kvar nu. Ska sätta på en film och förhoppningsvis bli lite trött. God natt.

Inspiration

  

OLIVER SYKES JAG VET ATT DU VILL BLI MIN!

 


Nothing can hold me back from you


I miss you guys.

Ledsen att göra er besvikna

Men skolan börjar snart.

The dreammaker's gonna make you mad

Okej. Nu är jag så sjukt jävla trött på mitt hår så jag har bara två jävla val. Antingen cuttar jag av allt slitet (delvis typ allt) och sätter i löshår eller så cuttar jag av håret på ena sidan och låter bara längden på ena sidan vara kvar. Kanske låter helt flippat? Men jag går runt med mitt hår på ena sidan hela tiden så jag tror inte det skulle bli så jättestor skillnad i alla fall. Jag vill ha långt hår. Och lite tjockare. Fan att jag började använda plattång. Nu är jag beroende och kan inte sluta. Jävla heroin kick. Bajs. Nu ska jag snart ge mig av.

Cause I don't wanna go alone


We still have hours left to sleep


Waiting on an angel

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång, något patetiskt men jag vill bara ha dig.

Now the drugs don't work

Igår kväll åkte jag, Emily och Flickan-med-skor-på-strumporna till odenplan för att äta middag på kinamuren. Det var riktigt gott men eftersom det är buffe så blir det ju till en tendens att man äter för mycket. Min mage höll nästan på att spricka kändes det som. Sedan satte vi oss vid vattnet i gamla stan och chillade. Mysigt värre! Blev en hyffsat tidig kväll eftersom jag hade fått för mig att jag skulle jobba idag, men tydligen så hade min storebror glömt det. Kanske blir av imorgon istället. Usch vad jag inte orkar.... för nu måste jag liksom åka ut till bagarmossen och sånna ställen eftersom vi tagit i princip alla ställen i nacka. SUX!

Kanske?

Jo jag tackar jag.


Britney Spears i nacka :O

Jag och Elin var i forum igår. Exakt samma tidpunkt som Britney Spears. Jag måste erkänna att jag känner mig lite cool även fast vi inte såg henne. Eller tänk så gick vi förbi henne utan att märka det? Skulle verkligen inte förvåna mig.

so put an another dime in the jukebox, baby


it's not so bad

hdsdhashsdhuasdjiooofpf

Adjöken

Nu ska jag hem till Flickan-med-skor-på-strumporna. Jag är jävligt lack också. Ingen bra start på kvällen. Men men. Får väl dränka min sorg över några 2,5or cider. Haha.

When it shines like gold you remember me

 
Usch. Vaknade imorse av att mitt rum var sjukt varmt. Och där låg jag under ett tjockt jävla duntäcke också. As härligt att vakna så när man är sjuk. Nej, inte direkt... Nu snart ska jag åka till forum och möta upp Elin. Vi ska fika, på Barista hoppas jag :D Dom har världens godaste choklad mousse tårta och chai latte. Mums. Vi tar alltid samma sak varje gång vi äter där. Nu ska jag börja platta mitt hår. Ciao!

This is your song


Torsdag

Nu har jag gått och varit sjuk tillräckligt tycker jag. Direkt när jag kom hem i söndags fick jag feber, frossa, hosta och jätteont i halsen. Bra tajmning ändå! Det skulle ju vara lite tråkigt att bli sjuk på hultsfred. Men jag är ändå trött på att hosta hundra gånger i minuten och att det svider i halsen så fort man sväljer. Sen kom jag på den briljanta idéen att ta host medicin. Tror ni inte den var slut?! Jo självklart.

Idag tänkte jag åka in till stan men sen blev jag så sur på mitt hår att jag satte mig ner i min fåtölj och bara satt där. Stirrade in i väggen och filosiferade. Till slut skärpte jag till mig och åkte till forum i alla fall. Fick med mig ett linne från HM som jag velat ha länge, en rutig skjorta från HM, underkläder från HM och en ansiktsmask :D Jag har inte shoppat på länge så jag blev glad när jag hittade två av de saker jag verkligen behöver.

Kan inte Elin lyssna klart på musik nu? Jo. dhSHUSDHUSDHUSDH!!!!!1

I know that time don't heal, it kills, you're givin me the chills


I hear in my mind all this music and it breaks my heart

Jag saknar hultsfred. Jag saknar The Killers. Musiken. Allt.


Hultsfred del 2


Haha, världens skönaste människor!


Jenny, Jennifer, Veronica och Emily


Haha, vårat fina camp efter typ en dag


Alltså jag älskar honom!


Jag har druckit massvis med öl. Fast jag hatar det.


Hela gänget


Två grannar och Koffe längst till höger. NU KÖÖÖÖR VI!


Peter, marry me!


Verran och Jenny :D


Vår granne deckade på världens mest klockrena sätt haha


Jag och Emily träffade några trevliga tjejer innan Franz och KOL


Emily och Skåne-Ludde


BONGA!


Brandon Flowers.... jag dog lite.


Vi träffade Simon från vår gamla klass! Vi har saknat honom, nusse <3

Cause I don't shine if you don't shine




Jag kan inte fatta att jag har sett dom. Det känns som en dröm nästan. Jag var så sjukt nervös och full precis innan dom började spela. Alla puttades och det var nästan plågsamt att stå där och vänta. Så helt plötsligt så skriker alla till och det kommer ett stort ljussken från scenen. Jag började gråta när jag såg dom här filmerna haha.

Paris Jackson


Är det bara jag som inte kan hålla tårarna tillbaka när jag ser på det här? Tårarna bara rinner. Låter sjukt töntigt. Men gud vad det var jobbigt att se Michael Jacksons dotter säga det där. Herregud.

Dygnet-runt-fylla

Jag kanske borde ta och berätta vad jag gjorde på hultsfred. Det kanske låter ganska självklart. Kröka och lyssna på musik. Sure! Men det var så mycket mer. Själva känslan att ens vara där var nästan det bästa! Jag har skrikit "jag-älskar-lars-winnerbäck" även fast jag hatar honom. Jag har druckit öl även fast jag tycker det är vidrigt. Jag har gått utan smink och ofixat hår bland människor även fast det är det värsta jag vet. Jag har dansat och sjungit till slagsmålsklubben. Jag har hållt på att börja gråta till Regina Spektors musik för att det var så fint. Jag har aldrig varit så lycklig när jag stod i publiken samtidigt som The Killers stog några meter ifrån mig. Och det var nog det bästa och finaste under hela festivalen. Just The killers. Det bandet som jag har haft med mig sen flera år tillbaka. Musik som verkligen går in i kroppen och in till hjärtat. Ärlig musik. Jag har aldrig känt mig så glad. Aldrig. Så stort fucking tack till Brendon Flowers och co som gjorde min kväll. Även ett stort tack till alla gulliga tjejer som bodde i samma camp som mig, Koffe, min lilla vita fick-väska där jag har haft alla värdesaker så inget har blivit snott, våra grannar, alla söta killar och ett stort jävla tack till hultsfred! Jag kommer lätt tillbaka!


Jag är kär i en låt

 
No one laughs at God
When their airplane start to uncontrollably shake
No one's laughing at God
When they see the one they love, hand in hand with someone else
And they hope that they're mistaken

Pics from hultan


























Här har ni ett smakprov på ett antal bilder från min kamera tills den gick sönder! Ja, jag fattar inte hur den gjorde det!? Helt plötsligt så blev skärmen typ helt vit när man satte på den så man såg liksom inte vad man tog bild på. Tydligen "funkade" den fortfarande att ta kort med... men det tänkte ju inte jag på. Tabbe där va. Hade ju kunnat få massa bilder, men det kommer mer så fort alla lägger upp på facebook!

I love hultsfred

Det finns så jävla mycket att säga. Hultsfred var rent ut sagt bäst. Jag kan inte räkna hur många underbara människor jag har träffat. Alla var så jävla glada och trevliga! Som sagt det finns hur mycket som helst att säga men jag känner att jag inte orkar just nu. Har inte sovit på mer än 24 timmar så jag känner mig riktigt jävla risig. Jag kan i alla fall säga att det här var en riktig upplevelse. Min första festival. Det var tårar, fylla, lycka, strul, lerigt, regn, soligt, stekheta tält och en jävla massa bra musik. Jag är överlycklig.

Är på hultsfred 7-12 Juli


Nu kör vi!


Det här blir sista inlägget nu. Så hejdå stockholm och hej hultsfred! Jag och Emily tar bussen 08.00 från centralen så jag kommer inte ha någon tid att blogga imorgon. Så vi ses på söndag helt enkelt, ha det så bra! Langa massa sms så blir jag glad varje gång jag sätter på mobilen :D Aus Wiedersehen!

You know that I miss ya

Allt är avklarat för idag! Eller Elin ska visserligen komma förbi sen med min dricka, men annars är allt klart. Känns skönt. Har till och med lyckats packa ner allt. Känns ändå som att jag har eller kommer glömma något imorgon. Men men, jag ska ju bara på festival så det är ju inte värsta utlands resan!
Har jag sagt att jag är sjukt taggad? Fast man kan ju ändå inte sluta tänka på saker som kan hända. Typ våldtäkter, uppskurna tält, stulna saker osv. Men jag får försöka se bort från dom sakerna och ha så roligt som möjligt. Hoppas också att vädret blir någlunda bra!

Idag ska jag:

*Noppa ögonbrynen
*Raka benen och dylikt (intresserade?)
*Fixa naglarna
*Åka till forum och köpa det sista
*Välja ut kläder att ha med mig
*Packa (Håller på....)
*Hämta min tröja som ligger hos Linn
*Hämta lite öl och cider burkar hemma hos Elin
*Köpa matsäck till bussen
*Ladda mobil och kamera

Kommer säkert komma på en massa andra grejer. Dyker väl upp lite saker under dagen. Nu ska jag hoppa in i dushen och börja fixa lite inför imorgon. Stora dagen!

Min dag

Det känns som att jag har varit ute och flängt hela dagen idag. Klockan 12 kom Emily hit för att göra vårat regnskydd till tältet, sedan hoppade vi på moppen och åkte till Sickla där vi inhandlade tältstolar. Sedan mötte vi upp min mamma så hon kunde ge mig pengar. Efter det åkte vi till Ektorp för att inhandla cigg och hämta våran dricka till hultsfred. Sedan tillbaka till forum för att köpa en liten axelrämsväska till mig och toffsar till Emily. Samtidigt kom hon på att hon hade glömt sin tältstol hos hennes brorsa så då var det bara att hoppa på moppen igen och åka tillbaka. Sedan skildes vi åt och jag drog hem till Elin.

Nu känner man verkligen hur det börjar dra ihop sig. Jag är lite nervös faktiskt. Fast det kanske man borde vara eftersom det är min första festival ever. Vi är i alla fall 12 tjejer så jag hoppas att ingenting jobbigt kommer hända där nere. Nu ska jag fortsätta se på Twilight och sen ikväll blir det nog Beck. SEN BUMS I SÄNG! Imorgon ska jag packa. Yäh.


JAG VILL HA DEN DÄR TRÖJAN! UNDERBAR!


In your eyes

Idag har jag varit i stan för att fixa massa prylar till hultsfred. Ni vet sånt där tråkigt man behöver? Jag fick med mig en ansiktskräm, rengörings servetter för ansiktet, foundation, liten hårspray, balsam&shampoo, tamponger (i värsta fall), och en deo. Sedan gick jag och Emily till coffehouse by george och fikade. Efter ett tag dök även Camilla&Marika upp. De skulle också kirra saker till hultan så vi gick på stan med dom ett tag tills det började regna. Fetaste stormen inne i stan alltså! Här i nacka var det soligt... hm. Skumt det där med hur väder kan växla så mycket.

Igår kväll tog jag bussen till Ica Maxi, mötte upp Malle och Emily för att köpa massa gottis. Sedan gick vi hem till Emily och åt mat, spelade kort, lyssnade på musik, spelade TP (jag vann hihi), åt massa godis&chips, spelade buzz och tog promenader med Emilys hund. Länge sen man gjorde en sån kväll känns det som så det var riktigt trevligt! Ibland är det ju skönt att bara ta det lugnt. Vi planerade även att vi skulle ut till Malins landställe någon gång efter att vi kommer hem från hultsfred. Trevligt värre :D

ABO





Jag hatar rubriker

Jag hatar mitt jobb av hela mitt hjärta. Därför blir det lite seg uppdatering eftersom jag flänger runt överallt som en galning. Igår delade jag ut reklam i spöregn, åkte hem och fixade mig, åkte till Sickla med Malin&Emily, fikade, tittade på apoteket om det finns något sorts mirakel piller som skjuter upp mensen (tänk så får jag på hultsfred. jävla skit.) sedan åkte vi hem. Vid åtta möttes vi igen och åkte till glasbrukssjön. Alla var vid klipporna men vi fattade liksom inte hur man tog sig dit så vi började klättra uppe i skogen och det var nog det värsta jag gjort. När vi väl hade lyckats ta oss ut ur skogen så har jag tusen myggbett och Emily kommer på att hon har glömt sina solglasögon någonstans. Så det var bara att springa tillbaka för henne, men jag och Malle vägrade. Vi satte oss ner på marken och var allmänt otaggade. Kvällen slutade hur som helst bra. Jag var glad och nykter. Bevis på att man kan ha jävligt roligt utan alkhol! En jävla massa bilder finns också. Ska be Emily ladda upp dom så lägger jag upp dom här sen :D

Nu ska jag i alla fall gå och köpa lunch till mig själv. Adios amigos.

RSS 2.0