bajs plugg!

Engelska nationella gick åt helvete. Hur fan kan ett engelska prov vara så jävla svårt? Det var ungefär som att läsa på arabiska. Jag var skit yr, det var varmt och jag kunde inte koncentrera mig. Vad fan har hänte med mig på sista tiden? Alla prov går åt helvete. Imorgon har jag ju ljudteknik prov och jag har inte pluggat alls. Det var ju egentligen meningen att jag skulle göra det 22 april, men då hade jag inte heller pluggat så jag sket i det. Så nu måste jag fan ta itu med den där jävla ljudteknik boken. Suck!

ormingekarnevalen


Linn, Elin och Majjjjje


Marika och Jen


Malleballe och Empan


Mina bästa vänner


Elin och Empan


Till dig, Anaaskita ;)


Linozzzz och Linzzy


-

Godmorgon! Börjar som sagt inte förrän klockan tre idag. Känns väldigt segt med tanke på att alla redan har slutat när jag ska till skolan. Hatar att börja så sent, då börjar jag hellre tidigt så har man resten av dagen på sig att göra vad man vill! Imorgon börjar jag ju 8.20 med ett prov, sen får jag åka hem när jag är klar med det, känns väldigt skönt.

Har legat och solat nu på morgonen. Har faktiskt fått lite färg, lite mer röd kanske, men det blir alltid brunt på mig efter några dagar. Måste verkligen pressa nu i sommar innan grekland så jag inte åker dit helt likblek och bränner sönder mig. På tal om Grekland. FYFAN vad jag längtar!!!

ny vecka

Imorgon är det skola igen och jag kan säga att jag faktiskt inte har så mycket ångest som jag brukar ha. Ni vet ju hur jag har varit hela den här terminen. Har verkligen hatat skolan hela tvåan - hoppas verkligen det blir en ändring i trean!

Måndag: Engelska nationella läs&hör 15.00 (missade ju det förut)
Tisdag: Endast ljudteknik prov kompletering 08.20 + huvudvärks kliniken 15.10
Onsdag: Skola
Torsdag: Ledig + Alexanders student
Fredag: Skola

Sen är det bara fyra skoldagar kvar veckan efter som säkert knappt kommer vara värda att gå på. Åh, jag är så glad att det snart är lov!!!

söndag

Jag vet att jag har bloggat dåligt, men jag har inte haft lust helt enkelt. Helgen har varit trevlig. Det blev orminge karnevalen i fredags i alla fall som tur var! Mådde bättre senare, så det är jag glad för. Jag mötte upp massa vänner, tittade på lite band, dansade i publiken till nåt rap-band osv. Det bästa är att man träffar typ halva nacka gymnaisum där!! Bilder kommer.

Igår var jag först i stan med min mamma. Shoppade en tunika/kort klänning, leopard linne, värme skydd till håret, eyeliner och en ny BH. Kändes jävligt bra. Måste börja shoppa lite mer sommarkläder, har nästan bara kläder som passar för kallare klimat, hehe.

Idag har jag legat på baksidan och solat. Kände att det var dags att börja bygga på brännan, vill ju inte vara blek på min brorsas student + min skolavslutning. Och på tal om metal-brorsans student. Kan inte tänka mig att han går ut skolan på torsdag. Shit. Detta är galet. Och nästa år är det min tur!!!


-


fredag

Illamåendet igår blev ännu värre mot kvällen, lyckades somna tillslut och vaknade upp vid sju tiden imorse med huvudvärk. Att jag alltid ska ha sån jävla otur, är det inte det ena så äre det andra. Jag som skulle gått på ormingekarnevalen ikväll, nu vet jag inte alls hur det blir. Känner mig jättetrött och nere, är inte alls taggad på något. Suck.


-

Dagen idag var inte okej alltså. Den gick väldigt fort, men på idrotten började jag må riktigt jävla dåligt. Trodde jag skulle spy så fort jag stog upp eller tog ett steg framåt. Ändå lyckades jag på något sätt kämpa igenom hela lektionen. Jag sprang häck, stötte kula, hoppa längdhopp och sprang 100 meter under stafetten. När jag var påväg till bussen var jag så jävla nära på att stoppa fingrarna i halsen och spy. Nu är det bättre, gick hem och sov, och har precis ätit två mackor så jag hoppas det hjälper helt snart, hehe. Skönt att jag är ledig imorgon i alla fall så jag kan sova ut till imorgon!!


hola

Sitter i lärcenter och väntar på att min matte ska börja. Ovanligt va? Känns som att jag skriver så nästan varje dag, hehe. Just nu vill jag egentligen bara går hem, mår så SJUKT illa att jag bara vill spy. Vet inte hur jag ska göra, kan verkligen inte gå hem eftersom jag måste gå på idrotten och det är tyvärr den sista lektionen jag har, så då måste jag stå ut i typ fem timmar till. Herregösta, tror inte jag kommer klara det.

Längtar tills jag kommer hem. Då ska jag lägga mig i sängen, ta världens längsta dusch, slösurfa framför datorn, äta naturgodis och titta på TV. Bara lata mig. På fredag har jag planerat en shopping dejt med mig själv, hur najs?!

-

Har precis beställt den dära jättefina klänningen jag bloggade om imorse. Fick dock ta en i en lite mer lila nyans eftersom den rosa/peach-färgen inte fanns kvar helt plötsligt. Vid 12 idag så fanns alla storlekar kvar i den, men nu helt plötsligt så var allt bara borta. Av en slump hamnade jag på en sida som hette modegallerian eller nåt sånt, som länkade till nelly.com och då helt plötsligt fanns den lila där även fast jag kollade en minut innan och då fanns det absolut INGA sånna klänningar. Knas!

Nu ska jag sova, upp sju imorgon vettni!

hejhejhej

Simningen idag var livräddning. Vet faktiskt inte om jag skrev det? Jag trodde i alla fall att vi bara skulle simma ett antal meter, men så var icke fallet. Jag och mina kära klasskompisar Elin och Tanja fick livrädda varandra - alltså hålla i en person medan man ska simma 25 meter. Vet ni hur JOBBIGT det var? Vilken jävla mjölksyra i benen jag fick! Om det är någonting jag inte ska bli i framtiden så är det livräddare i alla fall, jag blev trött efter fem sekunder, haha.

Resten av dagen har jag inte gjort något alls, började ju klockan ett med livräddningen och var klar 10 min senare, så jag drog hem och bakade med Elin. Sen gick vi ner till centrum, köpte lite godis och pratade vid får favorit trappa. Älskar att sitta där, speciellt nu när det börjar bli sommar! Imorgon blir det nya tag, upp tidigt, tur att det är min sista dag i skolan den här veckan. På fredag är jag ju som sagt ledig! Senare den kvällen ska jag nog även till ormingekarnevalen och träffa lite people. Mys!


-


Okej. Jag. Måste. Ha. Den. Klänningen. Punkt.


guten morgen

Sorry får bad uppdatering de två senaste dagarna, har varit på extremt dåligt humör av någon anledning. Har bara velat lega i sängen, lyssna på Kent och gråta typ. Det är inte lätt när det är svårt. Nu snart ska jag i alla fall iväg till simhallen där jag har kompletering eftersom jag missade simningen i vintras. Hur onödigt?! Vad fan ska jag visa genom det? Att jag kan simma 200 meter eller vadå? Men eftersom jag har IG i idrott, MÅSTE jag göra det för att få ett G. Jävla skit lärare. Hatar henne av hela mitt hjärta.

Imorgon är det min sista skoldag för den här veckan, segt bara att den är extremt lång. Börjar ju 8.20 med ljudteknik, sen håltimme och fyra lektioner efter det. Inte speciellt kul, men jag måste hålla ut de här sista veckorna nu!!

-

Inga ord idag, jag orkar inte.


-

Svenska redovinsingar, fet håltimme och studio-chill idag. Inget ansträngande, tycker dock bara att det är så onödigt att gå på lektioner nu i slutet av terminen eftersom vi aldrig gör någonting! Jag har gjort i princip allting, det enda jag har kvar är kompletering i simning (jag vet, simning!!?) och ljudteknik. Sen ska jag även lämna in en skriftlig version av min bok redovisning.

Tisdag: Skola som vanligt
Onsdag: Endast kompletering 13.00
Torsdag: Skola som vanligt
Fredag: Ledig!!!

Hehe, lyckades även övertala pappa nu om att han ska köpa hem mat. Jag är hungrig så det passar bra.

sunday

Igår kväll gjorde jag absolut ingenting. Var bakis i princip hela dagen, så jag och Elin bestämde oss för att käka godis och ta det lugnt. Sov nog 12 timmar inatt, väldigt behövligt! Idag har jag varit med Elin, sen övningskörde jag, det gick skitbra! Snart är jag nog redo för att åka på motorvägar, hehe.

Imorgon är det skola igen, ångest till tusen!


exakt två månader kvar!!!


I want


lördag

Kvällen igår vart faktiskt jättelyckad! Hade inte så mycket förväntningar och jag var så jävla stressad så jag ville egentligen bara vara hemma och ligga i sängen hela kvällen. Först drog jag och Elin som sagt till Nicklas, en kille jag raggade upp förra helgen, hemma hos honom drack vi vin, spelade gitarr och snackade en massa. Sedan drog jag och Elin vidare till hundbruksklubben där det bjöds på utomhus fest. Det var faktiskt jävligt roligt, även fast jag inte var där mer än två timmar. Polisen kom och de flesta drog hem, så då taggade jag också. Träffade några killar på vägen som jag gick sällskap med, hehe. Jag träffade Erik också igår. Vet inte vad jag ska säga om det, men haha, det var kul. Han är mysig.

Idag mår jag inte lika bra tyvärr. Vaknade 8.00 idag, illamående, mensvärk och jag-vill-spy-känsla. Hela magen hade vänt sig ut och in kändes det som, inte najs. Nu har jag ätit frukost och druckit vatten så det känns bättre. Är dock väldigt trött, vill sova, men jag får dåligt samvete om jag inte hittar på något idag med tanke på det fina vädret. Vill typ fika eller något. Hm...

-

Har varit ute och flygit hela dagen känns det som. Först skola - prov, en fet håltimme och en onödig samhällskunskaps lektion. Sedan bar det av till staden med Elin, Marre och några andra. Nu ska jag fixa iordning mig sen ska jag hem till Nicklas och för kröka sedan ska jag kanske på utomhusfest. Vi får la se var kvällen bär, puss!

-

Min morgon började med att en fet jävla humla flyger in. Jag blir helt hysterisk och stänger in mig på mitt rum och vågar inte gå ut, haha. Tillslut så vågade jag mig ut och hämta vårt el-tennisracket som är till för att döda småkryp. Självklart hade den flygit ner på nedvåningen, så nu låter jag min kära storebror ta hand om den, snäll jag är va? Hoppas han blir glad sen när han vaknar, hehe.

Nu ska jag till skolan, historia prov!!!


cover me with kisses, baby.


my summer

Juni: Skolavslutning, sommarjobb, eventuellt Malins landställe under midsommar, se Arcade Fire i Dalarna, försöka bygga på brännan haha.

Juli: Bil/tåg tour i Europa (Polen, Slovakien och kanske Österike), sola, se Kent i långholmsparken, Platanias med tjejerna!!!

Augusti: Kommer hem från Greece, fyller 18 år - festa galet!

-

Tänk er att kunna ligga och sola med massa bra musik i öronen, bli brun, grilla vid en sjö, åka utomlands, gå barfota i gräset, äta glass, vara ute en hel natt, inte frysa på kvällarna, bada, gå på utomhus spelningar, äta middag på altanen, kjedjeröka i flera timmar utomhus, ha sommar ragg och mysa på uteserveringar. Exakt såhär tänkte jag för några månader sen. Drömde mig gärna bort i flera timmar. Och nu, äntligen, kan man faktiskt göra allt det här. Fatta att det är sommar. Galet.

so f-word awesome!!


things I need


blomiga tub-klänningar, ny escada parfym, bikini, jeans shorts, rutiga skjortor, en svart tub-topp, gladiator skor och brun utan sol.


-

Ursäkta att min blogg är vädigt tråkig och enformig med texter just nu, men jag är begravd i plugg och då får bloggen självklart lida. But I'll make it up for you someday. En dag när jag verkligen känner att jag kan slappna av utan att behöva tänka på pluggpluggplugg. Har blivit alldeles för mycket av det på sista tidern - vilket har resulterat med att jag har haft migrän nästan varje dag i två veckor nu. Har alldeles för hög press på mig själv och det tar jävligt mycket på krafterna. Just so you know.

random lista

En person jag gillar: Chuck Bass hehe
En person jag hatar: ingen
En person jag tycker är töntig: Miley Cyrus
En person jag älskar: Mamma
En person jag beundrar: Min vän Mia
En person jag ser upp till: Starka och coola människor
En snygg person: Oliver Sykes

Vad ska du göra imorgon: Skola och plugga
Vad ska du göra i helgen: Supa?!
Vad ska du göra i sommar: Polen, Slovakien, Grekland + sommarjobb
Vilket är ditt favorit land: USA
Vilken är din favorit stad: New York

Har du varit kär nån gång: Vet inte
Senast sedda film: Coraline
Favorit tv-program: DH och Gossip girl
Är du kär nu: Nix, har en crush där emot
Har du pojk/flickvän: Najj
Bästa flört tips: Visa brösten. Nä, skoja. Titta och le!
Vad är attraktivt hos en kille: Charm och musikalitet. Sen gillar jag röster av nån anledning.
Hur imponerar man på dig: Spela gitarr, var svår men inte för svårflörtad och var gärna kramig!
Hur imponerar du på någon: Behöver inte imponera, hehe ;)

-

I left my head and my heart on the dance floor


godmorgon

Jävlar vad varmt det ska vara då! Visserligen ska jag inte klaga eftersom jag har längtat efter sommarn sen i januari, men man blir ju helt svettig bara man går typ fem steg. Nu ska jag till skolan, börjar med mediaproduktion, sen blir det samhälle. Är inte säker på om jag har någon engelska idag eftersom jag tror att det fortfarande är några som har nationella muntligt, vi får la se!

sommar?!

Åh, vädret är så underbart så jag vet inte vart jag ska ta mig till! Var ju somsagt på huvudvärks kliniken på söder idag och jag måste bara säga hur mycket jag älskar söder! Så jävla mysigt, speciellt nu när det börjar bli varmt. Det kändes nästan som om jag var utomlands när jag gick runt där bland alla mysiga lägenheter och uteserveringar. Där ska jag bo en dag.


-

Matte nationella gick ju åt helvete. Satt och tänkte på andra saker istället för att ens försöka. Sån är jag. Jag orkar inte ens försöka. Sjukt besviken är jag på mig själv, men jag gjorde i alla fall det jag såg att jag kunde. Nu ska jag ut och sola, sedan ska jag till huvudvärks kliniken. Hörs sen!

-

Kom hem från skolan för ett tag sen och de tre lektionerna jag hade gick jävligt fort. Hade min bok redovisning på svenskan, fick faktiskt beröm för det lilla urdraget jag läste upp högt för klassen, hehe! Sen hade jag matte med min vanliga klass... där lyssnade jag bara på musik som vanligt, försökte även plugga lite imorgon till nationella, men eftersom jag verkligen inte kan ta matte som ett seriöst ämne så fick jag inte så mycket gjort. På ljudtekniken chillade vi bara i studion.

Just nu sitter jag och dricker kaffe. Vill bara sova, men det kan jag icke för jag måste plugga. Har även lite andra saker att göra, till exempel mejla lite lärare ang kompletering osv. ÅH, VAD JAG HATAR SKOLAN!

baby, you can have whatever you like


damn boy!


-

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Haft lite ångest och pluggat, en typisk söndag med andra ord. Tog även en paus och gick hem till Elin och åt godis under några timmar, hehe. Åh, jag orkar ärligt talat inte gå till skolan imorgon! Jag är nog världens skoltröttaste människa just nu. Tur att jag bara har ett år kvar säger jag.

Måndag: Svenska redovisning
Tisdag: Matte nationella + huvud kliniken 16.10
Onsdag: Skola
Torsdag: Dö i skolan från 8.20-16.20
Fredag: HELG!!!

I'm Chuck Bass


Chuck Bass är världens största svin, men jag kan fan inte låta bli att tycka om honom i alla fall. Är helt nerkärad i karaktären. Vill att han ska finnas påriktigt :(


igår

Gårkvällen var jättetrevlig trots allt strul innan! Egentligen var det tänkt att jag skulle först åka hem till Mia, men sen skulle jag och Emily helt plötsligt till nacka strand och grilla med lite människor. När jag väntar på bussen för att åka dit ringer Emily och säger att några är vid måsungen i saltsjö-duvnäs, haha. Tillslut kommer vi dit och chill-krökade där med Jenny, Marika, Veronica och Jennifer. Senare kom även David också. Måste säga att det var jävligt mysigt, var ju inte alls taggad innan så det blev en lyckad kväll! Sen gick jag och mötte Elin vid skuru skola och i samma veva så hookade jag en random-killes nummer. Fråga mig inte varför.

-

Let's play a lovegame, play a lovegame
Do you want love or you want fame
Are you in the game?


lördag

Termometern står på 20+, hur underbart?! Nu tycker jag att det har varit kallt och tråkigt väder ute rätt länge så det passar verkligen bra med värme och solsken. Det ska ju även hålla i sig verkar det som. Hoppas!! Jag gick ut och solade en liten stund på altanen, men var tvungen att gå in rätt fort eftersom jag har alldels för mycket plugg för att kunna ligga och lata mig. Känns jättetråkigt med tanke på vädret, men men! Nu ska jag faktiskt övningsköra, wish me luck!

-


gossip girl

OMFG. Såg nyss en sneak peak av ett gossip girl avsnitt som kommer visas om några veckor här i Sverige. Tänker inte avslöja för mycket eftersom alla kanske inte vill veta, men måste ändå säga någonting. Chuck och Jenny. Hallelujah. Jag har längtat efter det här.

-

Alltså fyfan! Ni ska se min enorma finne jag har på hakan. Den är så jävla äcklig så jag vågar knappt kolla mig i spegeln. Jag har turen att inte få finnar speciellt ofta, så när jag väl får det blir jag helt hysterisk, och den här finnen... det är nog den värsta jag någonsin haft. Eftersom jag försökte klämma den igår (no good) så har den blivit ännu större. Det är nästan så att jag måste ta en bild på den och lägga upp här, haha. Nej usch, men ni skulle bara se hur fet den är. Huvva!!!

torsdag

Har haft lite smått bloggtorka idag. Men min dag har varit lugn. Började med att jag åkte till forum med Elin eftersom jag var i stort behov av thaimat, sedan mötte jag upp Emily för fika. Trevligt värre. Egentligen skulle jag ju pluggat idag, men när jag satt på bussen påväg hem smsar Linn och säger att det är Agnes Cecilia på tv. Agnes Cecilia som är en av mina favorit böcker och tv-serier från min barndom. Det gick ju bara inte att missa, så jag slängde mig framför burken istället... Nu ska jag tagga lite inför bella&tyra show, tror det kan bli riktigt spännande nu när Kissie ska gästa! Tror ni hon dyker upp?


grillkväll

Kom precis hem från en grillkväll vid gamla hederliga långan. Vi försökte återuppliva våra fjortstider. Haha, nejdå. Det var jag, Malin, Kerran, Lisa, Sandra, Louise, Isabella, Ebba och Sofia som hade lite mysigt med grill, chips, marshmallows och godis. Eftersom det är början av maj är det ju inte sådär jätte najs att sitta ute en hel natt så det är därför jag är hemma tidigt. Trevligt var det i alla fall. Längtar dock tills man kan sitta ute länge och kröka järnet!

sommar planer

Sommarn 2010 ska fan bli den bästa sommaren någonsin. Jag har ens stor tendens att alltid låta mina sommarlov rinna ut i sanden utan att verkligen ha någonting vettigt gjort. Så nu ska jag lova mig själv att göra massor av konstiga, roliga, bra och galna saker. Kan ju skriva en lista som får fyllas på med tiden.

- Skaffa septum (ett måste!!!)
- Shota ouzo i Grekland
- Bli bättre på att köra bil
- Besöka ett koncentrationsläger
- Dricka vin och kjedje-röka i Tanto
- Haffa en grek
- Bli brun (helst neger)
- Gå på krogen
- Sova under bar himmel
- Sluta platta mitt hår (good luck)
- Börja träna
- Bli av med min flyg-rädsla
- Ha fetaste festen
- Ha tequila race
- Bada mitt i natten


-

Langaren dök upp och jag har äntligen fått mitt röda vin, haha. Jag förstår inte vad det är med mig och rött vin. Skulle kunna leva på det, utan att låta som en alkis hehe. Nej, men man får verkligen den bästa fyllan av just rött vin. Man blir varm om kinderna, kåt och glad! Lovely.

Just nu sitter jag och lyssnar på Kent. Man mår alltid bra av dom. Fast samtidigt blir man ledsen. Kan inte beskriva känslan. Man måste lyssna ordentligt för att kunna förstå.


-

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag även fast jag är ledig. Ska antagligen in till stan snart och fixa dricka, om langaren dyker upp vill säga. Senare i kväll så kanske det blir grillning eller något med lite mysiga männsikor. Gotta go, tchüss!!

saknar mitt hår, buhu.






lista

Hur bor du: parhus i nacka
Brukar du komma i tid: ja, är tids pessimist
Hur lång är du: 173 tror jag
Kan du laga mat: haha, nej!
Vad jobbar/pluggar du med: sam/media&jounarlistik
Vad har du på dig just nu: leggings och tjocktröja
Har du någon fobi: höjder, grodor och råttor
Hade du en bra kväll igår: nej, pluggade...
Vilket är ditt senaste inköp: cigg... haha
Din favoritdryck på morgonen: kaffe, vatten eller oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: studiebidraget
Vad hade du sönder senast: no idea
Vem snackade du med senast: pappa
Varm favoritdricka: kaffe hehe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: cola! eller vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: skaffade mig ett IG i idrott
Saknar du någon just nu: I guess...
Vad ska man göra för att få dig irriterad: beror på vem personen är
Någon jag stör mig på: ja, finns alltid någon
Senaste person du kramade: Annnaaa
Senaste person du ringde: Elin
Senaste person som ringde dig: Malin
Vad vill du att dina barn ska heta: Sid, Zack, Oliver eller Jackie
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, fyller ju 18!!!
Har du rakat dina ben någon gång: Nööö, aldrig!
Är du sugen på något nu: nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 3 i genomsnitt
Använder du hudkräm: jao
Attraheras du av män med skägg: haha, beror på hur han ser ut för övrigt
Micro-pop eller poppa själv: micro pop, haha
Vad ska du rösta i valet: Höger, självklart
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jovars
Vilken låt lyssnade du senast på: What's the point
Har någon annan sovit i din säng inatt: nix
Vad tycker du är äckligt: småkryp
Har du pengar på mobilen: jessbocks
Favorit kändis: Ed Westwick!! och Taylor Momsen
Hur många gånger har du varit kär: jag vet inte...
Favorit instrument: gitarr och trummor
Vad är attraktivt hos det motsatta könet: charm
Lycka eller pengar: lycka ofc!


-


tisdag

Har varit duktig och pluggat tyska nu hela lunchrasten. Börjar om 20, och då ska jag bara lyssna på naturkunskapsredovisningar och sen blir det prov på tyskan. Är lite nervös faktiskt för jag känner att jag inte har pluggat så mycket som jag borde, men men! Efter det så är jag ledig hela den här veckan, hur skööönt?! Det är även helt underbart väder ute och desperate housewives går på TV ikväll. Livet är bra ibland.


iiiiiiiiiiiihhhhh!!!!


-

Hur kommer det sig att jag alltid blir JÄTTETRÖTT vid sju-tiden? Sen när man väl ska gå och lägga sig så blir jag helt plötsligt jättepigg. Vad har jag för jävla dags rhythm? Det påverkar mina läxor och plugg som jag alltid gör på kvällen (för seriöst, vem orkar plugga direkt när man kommer hem från skolan?!). Men jag ska försöka öva på massa glosor nu, har typ 200 stycken. F-word.


hur fint är inte detta?


ligga?


i veckan

Måndag: Nationella prov i tyska, hem och plugga
Tisdag: Skola, prov i tyska igen
Onsdag: Skola, helg!
Torsdag: Övningsköra, plugga(?)
Fredag: Ferrefekkefest?
Lördag: Ferrefekkefest?
Söndag: Ångest

bästa ferrefekkefest musiken










sickness

Har jag pluggat tillräckligt mycket tyska idag? Nej, självklart inte. Så jävla typiskt mig att komma på andra saker att göra. Typ sitta vid datorn, måla naglarna, titta på TV, läsa vecko revyn osv. Det är alltid något som kommer i vägen, så imorgon får jag väl skylla mig själv om det går dåligt! Jävla nationella tyska shit. Aja, bara att blicka framåt hela tiden. 22 skoldagar kvar...

-


lista

Nämn tre...
Bästa vänner: Elin, Linn och Lisa N
Saker du gillar med ditt inre: Snäll, omtänksam och att jag oftast är väldigt glad!
Saker du inte gillar med ditt inre: Konflikträdd, kan inte bli arg och jag tänker oftast alltid det värsta om allting.
Goda maträtter: Tacos, kyckling och donkens cheeseburgare haha
Av dina bästa skönhetstips: Tvätta alltid bort sminket när du ska sova, sov och skratta mycket!
Saker en kille bör ha: Musikalitet, charm och snygg klädstil
Saker en kompis bör ha: Ärlighet, vara snäll och pålitlighet
Saker du gillar med ditt utseende: Mina ögon, bröst och ögonfransar
Favoritlåtar: Mannen i den vita hatten, Töntarna och No last call
Personer du tycker ser bra ut: Oli Sykes, Brookelle Bones och Ed Westwick
Favorit minnen: Hultsfred, slutet i nian och våren 07
Snygga klädesplagg: Rutig skjorta, vita converse och skinnjacka
Saker du längtar till: Grekland, skolavslutningen och studenten
Sätt du känner dig på just nu: Seg, sådär och skoltrött
Saker du vill göra just nu: Röka, sitta ute och prata med en vän eller lyssna på musik!

love love love.










-


Chuck and Blair. Blair and Chuck.


söndag

Godmorgon! Ska plugga ännu mera idag, men bestämde mig för att endast satsa på tyskan eftersom jag har nationella prov imorgon i fyra timmar och vanligt prov på tisdag. Svenska redovisningen skiter jag i, det finns flera chanser att göra det på, så jag kan låtsas försova mig imorgon så jag slipper den lektionen haha. Åh, blir ju helt galen när jag läser igenom min blogg. PLUGG PLUGG PLUGG SKOLA BAJS FITTA SKOLA PLUGG LÄXOR. Det är ju det enda som jag bloggar om. Kul! Vilket liv jag har! Fyfan.

-

My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want


posarN










-



jävla bajs plugg

Nu har jag betat av första tyska övningen! Sen ska jag plugga in glosor och repetera lite verb. Sen måste jag läsa mer av min fucking 1800-tals bok. Så jävla tråkig så att jag somnar, men eftersom jag har redovisning om den på måndag (!!!) så måste jag iaf läst hälften så jag kan snacka om den. Hallelujah.

400 slag

Inatt låg jag och pluggade tyska. Blir tokig på alla jävla verb och sånt, fast jag får vara glad över att jag är bra på språk och tar in allt jättefort. Är dock jätterädd för nationella på måndag. Känns som att jag kommer tabba mig, men vi får la se! Drömde jobbiga drömmar också.

Resten av dagen ska jag plugga, plugga, plugga! Har inget liv just nu, så vi hörs väl när vi hörs!

ge mig sommar!




-



BAJS!

Kan någon förklara för mig varför killar är helt dumma i huvudet? Varför fattar man aldrig vad dom vill? Vad vill en kille som har smsat med mig jättemycket och verkat intresserad, som helt plötsligt inte hälsar på mig eller hör av sig efter att jag ignorerat några av hans samtal? Är det mitt fel då eller? Åh, jag blir extremt förvirrad. Blir ju helt snurrig i skallen. Det värsta är ju att jag är så fruktansvärt svag för killar. Det är så jävla enkelt att falla dit, sen tar man aldrig upp sig själv. Man låter dom trycka ner en så jävla mycket. Det har hänt mig allt för många gånger och jag har lovat mig själv att den här gången ska jag vinna. Jag ska inte låta mitt självförtroende sjunka pågrund av en jävla kille.

-


kent den 22 juli!!!


-

Vaknade inatt med migrän så det var bara att stanna hemma från skolan för mig idag. Jag har ju ont i huvudet rätt ofta, men såhär ont har jag inte haft på väldigt länge, plus att det hjälpte inte med min recept belagda medicin :(

Sen resulterade det ju sig med att jag missade engelska nationella idag, fast det löser väl sig på nåt sätt! Nu ska jag dricka kaffe och vänta på bättre tider.

-


torsdag

Skolan gick bra idag. Var flitig på matten, gjorde hyfsat ifrån mig på engelska nationella och var aktiv på idrotten. Tjoho! Way to go, Izabelle. Dock är det ju jobbigt att sluta såhär sent på eftermiddagarna, för när man kommer hem ska man äta middag, sen ska man sova och så vidare. Känner mig helt död, men tur att det är fredag imorgon iaf! Just nu vill jag bara att mami&papi ska komma hem, men det blir inte förrän senare ikväll... Så vad ska man göra i väntan?! Ska käka, plugga och bara chilla framför datan. Kanske slår en pling till Elin också. Tchüss!


-

Ska snart åka till skolan och ha matte, efter det blir det engelska nationella muntligt (hjälp!!) och sist har vi idrott. Fett segt. Vill bara stanna hemma och mysa i sängen hela dagen, men naej, det går inte! Förhoppningsvis är mamma och pappa hemma när jag slutar för dagen så jag får nån ordentlig mat i mig, hehe. Imorgon är det fredag också, så jävla najs! Har dock inga speciella planer för helgen... Vill styra upp nåt. Behöver vin också. Yada yadi yada.


onsdag

För att kortfatta de senaste dagarna så kan jag väl säga att Elin har bott hos mig konstant på eftermiddagarna/kvällarna, jag har levt på kaffe, lyssnat på HÖG musik, haft vardagsmys och pluggat. Det är rätt soft att vara hemma ensam. Ingen säger till om något och ingen tjatar, men ärligt talat så börjar jag fan sakna det haha. Nej, men det ska ändå bli kul att mami&papi kommer hem imorgon eftersom dom har nog lite pressys från London till mig och min brorsa, hehe. Och äntligen kommer man få riktig mat också, har fan levt på cigg&kaffe och köttfärspaj i flera dagar i sträck.

Imorgon börjar jag olagligt tidigt och slutar sent. Har även en inklämd håltimme på cirka 4 timmar under dagen också. Underbart, eller vad säger ni?! Funderar på att skolka första lektionen. Fan va skönt det skulle vara.


-

Och alla känslor slog och sprängde, hela vardagen full med hål


-


i veckan

Tisdag: Ledig, men måste plugga sv&sam!
Onsdag: Skola
Torsdag: Muntligt engelska nationella
Fredag: Läs&hörförståelse engelska nationella


-


Have you ever tried sleeping with a broken heart?


-

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö


-

Skolan gick väl hyfsat bra idag. Gjorde absolut inget vettigt alls! På svenskan lyssna jag på min iPod som jag glömde i skåpet kom jag på nu, på matten lyssna jag på iPod och på ljudtekniken spelade jag mobil spel. Har varit hemma ett tag nu, har hunnit vara lite med Elin och pratat med mammsen i telefon. Dom försöker springa runt efter mina hallonröda converse, men det verkar som att det bara finns rosa eller röda. Så det blir nog ett par rosa, ashärlig färg det med ju!

Har även planerat att boka biljetter till kent på torsdag med en klasskompis, great!


1990-nånting




















godmorrn

Ska snart gå till skolan. Jag är så trött! Orkar verkligen inte, men jag har en hyfsat lugn dag och imorgon är jag i princip ledig... Om jag förstod det rätt har jag bara en lektion, hehe. En positiv grej med den här veckan är att jag har sovmorgon varje dag förutom på torsdagen. Hur najs?!

Dagens snyggve


lite middag pics från valborg


Empan


Frida och Mia


Mias underbara hund Atos


Tjejor


Jäääännnyy


Mia <3


Rebecca, Jenny och Frida


Malleballe


1990-nånting


Bebis-Izabelle och Alexander


Dah old gang - Alexander, Lovisa, Jag och Dag


Jag och Brushään


Haha, jag papi och alexander


Är jag mig lik?


Haha, misslyckad bild. Jag tittar ner och pappa ser allmänt retard ut


Ser vilsen ut :(


funderingar

Nu har mami och papi åkt till London. Synd att dom inte var borta under en fredag eller lördag, för då kunde jag ju bjuda till fetaste fekken. Haha, nej men det får bli en annan gång. I sommar ska jag ha fest, och Malin du måste ha ditt pool party som vi har snackat om i två år nu, hehe.

Även fast jag inte är speciellt van att vara utan mamma och pappa så ska det bli skönt att vara hemma ensam, för det betyder att jag kan slänga kläder på golvet, ställa disk lite överallt, röka på altanen, spela hur hög musik jag vill och sånt där! Det dåliga är ju att man måste laga mat själv. Jag som bara kan koka makaroner och steka pannkakor liksom, hur tusan ska det gå till?!

-


what if you're playing me? what if i'm not?




första maj

1 maj idag people! Det betyder att det typ är nästan bara en månad kvar tills vi får sommarlov. Hur grymt?! Jag kan inte förstå hur fort den här terminen har gått. Alltså, det har gått fem månader sen i julas. Vart i helvete tog tiden vägen? Visserligen klagar jag inte, sommarlov skadar ju aldrig!

-


-

live your life to the fullest potential, and fight for your dreams


gårkvällen

Det var jättemysigt igår, trots regnet! Alltså, det är nånting med valborg och regn. Jag vet inte varför det ALLTID ska vara dåligt väder just på valborg. Vad är grejen?! Whatever. Gårkvällen började hemma hos Mia med Jennifer, Marika, Emily, Malin, Adele, Frida, Linnea, Julia, Rebecka och Jenny. Vi började dricka lite drinkar och sådant, sen åt vi en jättegod middag och efterätt. Tack så mycket för det Mia! Sedan bar det av hem till Marika där vi fekkade med lite andra människor tills det var dags att åka hem. Trevlig kväll, var inte alls speciellt packad, men är ändå galet bakis haha. Idag har jag lovat att vara hemma eftersom mami&papi åker till London imorgon (huset fritt i en vecka, hur najs?!), men det är väl lika bra. Är galet sugen på lördags mys. Hoho.

RSS 2.0