hejdå sverige!


Kreta 29/7-5/8


before I leave...


Men nu är det försent


adios!

Låg vaken nästan hela natten på grund av galen resfeber, och att det åskade gjorde ju inte saken bättre. Låg och tänkte på hur det skulle bli om vi måste flyga igenom molnen när det blixtrar! Fy tusan gubbar. Ungefär fyra timmar kvar tills Emilys mamma kommer och hämtar mig så jag har god tid på mig kvar, ändå känner jag mig stressad.. men det är väl som vanligt då, tidspessimisten Izabelle!

Hur som helst blir det här sista inlägget, har inte så jävla mycket mer att säga, men om jag får tag på en dator i Grekland så kommer jag naturligtvis blogga där ifrån. Och om det skulle hända något (man vet ju aldrig hehe) så älskar jag alla mina fina vänner, min familj och min släkt. NU JÄVLAR!

NU KÖR VI!
















stressig dag

Springer runt i hela huset, testar kläder, slänger kläder på golvet, testar nya kläder, testar bikinis. Hujeda mig! Jag håller ju på att svettas ihjäl. Samtidigt håller jag på att packa ner allting jag ska ha med mig, försöker skriva en lista på vad jag ska ha till min 18-års middag när jag kommer hem. Kommer bli galet stressigt efter som jag kommer hem på torsdag eftermiddag och jag ska ha mina vänner över hit på fredagen redan.. Men gud vad jag längtar! Dels efter den här resan och sen när jag kommer hem blir jag stor tjej! Taggad till tusen.


-

I don't want to feel like it's an end of our summer


-

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker iväg. Jag är nervös, galet taggad och glad på samma gång! Har ju längtat efter det här i ett halvår nu, så jag har fan höga förväntningar nu hehe! Ska ju shoppa med mamma idag, måste fixa ett antal saker som jag ska ha med till Kreta. Just nu väntar jag på Elin, segaste tjejen som vanligt, vi hade tänkt ta en cigg innan hon drar på kryssning, för sen kommer jag inte se henne på en vecka. Hur som helst så ska jag fixa mig lite nu, hörs sen!

ibland gör det ont.

Du förlorade ditt krig du står ensam kvar
Och ingen kommer till ditt försvar
Så du står givakt med din rygg rak och tar fyrahundra slag


måndag

Idag åkte mina leggings på för första gången på en månad. Det är ju galet hur varmt det varit, har ju inte kunnat använda något annat än shorts och kjol. Hur som helst så ska jag hem till Vincent snart, sista gången innan jag åker till Grekland så det är lika bra. Imorgon ska jag shoppa med mami!!! Har sett massa fint inne på HM som jag vill ha... synd att man inte var miljonär, men det är en annan femma! Nu ska jag fixa mig, tchüss!

-


Bjuder på ett till videoklipp från Kent konserten. Mannen med den vita hatten, älskar't!


satan knows I'm a poser


-

Hatkärlek. Hatkärlek. Hatkärlek.


rysningar


Min egna inspelning från början av Kent konserten. Se se se!


inköpslista


Klänningar, linnen, nya shorts, solhatt, hawaiian tropic sololja&bodylotion och en till bikini överdel


jävla söndagar

Fan vad jag har tråkigt. Det här är en riktig jävla söndag, förutom att det inte är skola imorgon då, hehe! Idag ska jag väl antagligen bara ligga hemma och ha tråkigt, det är ju typ meningen med söndagar. Imorgon börjar veckan som jag har sett fram emot sen i januari. GREKLAND! Åker ju iofs inte förrän på torsdag men det känns som att de här dagarna kommer gå fort. Gah, jag är galet peppad!


-

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men jag är för feg
Och dom små små orden är svåra ord
Och dom hårda orden är enkla ord
Och jag fick chansen du gav mig chansen
Men nu är det för sent
Nu är det för sent


-

Fuck life. Fuck routine.
Fuck not giving a shit about anything.
Fuck being stuck in the same place.
Fuck feeling like you're wasting your life.
Fuck feeling awkward and inadequate.
Fuck being this young and feel like you've already shriveled and died.
Fuck the emptiness that holds over you.
Fuck anger. Fuck biterness.
Fuck not being numb enough.
Fuck this song that's stuck in my head.
Fuck trends. Fuck stereotypes.
Fuck self-loathing. Fuck feelings.
Fuck reasons.
Fuck not making any sense.
And most important, fuck you!

kent 22 juli


Kön var riktigt lång. Vi orkade inte köa länge så vi kom dit några timmar innan det började, men vi lyckades få hyfsade platser i alla fall!


Lisa och söta Rebecka som jag inte har träffat sen 2007. Hon kände inte ens igen mig till en början, haha!


Scenen


Äre converse som gäller eller?


Sen kom mina favorit killar äntligen ut på scenen! Jag kan inte beskriva hur otroligt lycklig jag var. Det är liksom sånt här som får en att tycka att det är värt att leva.


Jag blev lite kär i Jocke Berg, hehe


Awesome


Det här var väl den enda bra bilden jag fick, jag skakar så mycket i mina händer så jag är riktigt dålig på att ta kort på konserter, plus att allas händer var ivägen hela tiden!


Min man


Sen sprutade dom ut massa eld som rann ner framför scenen, så ballt!


I love kent


Sista låten, mannen med den vita hatten, så sprutade dom ut typ svalor/änglar. Vet inte vad det var för någonting, men det var sååå coolt att titta upp mot himlen när dom sprutade ut konfetti. Stort plus till att dom spelade den låten sist också, kunde inte blivit bättre! Kent's musik får en att känna sig levande. Det är så svårt att beskriva, kan inte beskriva hur jävla mycket jag älskar dom. Det var i alla fall världens finaste kväll. Tack!


-

Jaha, då äter jag min andra pencilin kur på den här månaden. Känns riktigt awesome! Eller inte. Dock kan ni vara lugna, det är bara en vanlig urinvägsinfektion som jag hoppas (peppar, peppar, ta i trä) försvinner innan jag drar till Grekland på torsdag. Läkaren sa att det skulle gå över om två, tre dagar så jag får väl lita på honom! Där dog i alla fall mina planer med att vara med Vincent ikväll, så istället tänker jag tycka synd om mig själv och dricka massa tranbärs juice och äta onyttigt. Adios!

dagens snyggve


Paulina Danielsson. Säg vad ni vill, men jag tycker hon är skit ball!


-

Kent var helt jävla awesome. Eller magiskt och fantastiskt kanske är bättre ord. Eller inga ord alls. Det var helt jävla obeskrivligt. Jag är världens lyckligaste.


beslutångest

Kent ikväll! Vad tusan ska man ha på sig?

-

Du blev min räddning så obegripligt stort


-


Imorgon. Kent. Underbart.


popaganda?

Är det värt att gå på popaganda i år? Familjen, Belle&Sebastian, The magic numbers och Shout out louds spelar bland annat. Det slår ju verkligen inte förra gången med band och artister som MGMT, Johnossi, Deportees och Lykke li. Men... jag vill ju se Shout out louds åtminstone! Någon som är på?

awesome tjej


Om jag hade varit en man hade jag varit kär i dig!


greklands snack

Kass uppdatering, huh?! Har verkligen inte haft något intressant att skriva, men nu kan jag faktiskt skriva att jag har tappat min mobil under ett buss säte. Ja, ett buss säte! Eller ska jag säga inuti ett buss säte? Ni vet mellanrummet mellan väggen på bussen och sätet, precis där ramla den ner och när jag skulle försöka få upp den så puttar jag bara in den längre in. Panik. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag gick av bussen och sket i mobilen. Så dumt gjort! Skulle ju sagt till buss chaffören direkt.. men min hjärna tänkte inte så långt i den situationen. Aja, så nu har jag ingen mobil i alla fall så ni behöver inte anstränga er att försöka få tag på mig, om ni vill något får ni ringa på hem telefonen!

Ikväll hade vi även möte om greklands resan nästa vecka. Gud vad jag är taggad! Längtar efter att kunna sitta på uteserveringar och dricka en strawberry daquiri!! Det kommer bli awesome. Är dock lite nervös inför flygresan, hehe, men det ska väl gå bra förhoppningsvis!


awesome


Te amo - Rihanna


Yes - LMFAO


Ensam lång väg hem - Kent


Let it fall - Lykke li


Segertåget - Maskinen


Another sunny day - Belle & Sebastian


Last nite - The strokes


The passenger - Iggy pop


Cherry bomb - The runaways


kvälls blogg

Kom precis hem från Vincent. Det blev inge krök hos mig ikväll, vilket jag tyckte var lite synd eftersom jag verkligen var JÄTTETAGGAD, men jag hade ändå ingen dricka. Att jag skulle vara hemma ensam kom med lite kort varsel, så jag hann inte planera något alls så det kanske var lika bra att det blev som det blev. Det var mysigt att träffa Vincent som vanligt, så det spelar ingen roll I guess, hehe. Festa kan jag göra varenda dag när jag är klar med jobbet, vilket förhoppningsvis blir den här veckan. Sen är det ju Grekland om 1,5 vecka och sen fyller jag 18! Och sen har jag klämt in Kent där imellan... det lär bli awesome!

every day I see my dream

Tråkig uppdatering här, jag vet, men jag har fan inte gjort något vettigt sen jag kom hem så därför blir det lite segt med inlägg. Ska snart gå hem till min kusin för att mata hennes kusiner, hehe, jätte enkelt och roligt jobb som jag får betalt för, awesome?!

Åh, jag har beslutångest inför ikväll. Det ska regna och därför blir jag jätte otaggad på att kröka här, för jag ville sitta ute på altanen, men det är ju inte så kul att sitta där om det ska blixtra osv. Fan, varför just idag?! Det har varit soligt i sverige flera dagar i rad nu, kan det inte vara soligt en dag till åtminstone? Nej, tydligen inte. Jävla skit.

fredag

Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är just nu. Visserligen så är det kanske inte så konstigt med tanke på att jag var uppe tidigt, men om jag ska vara ärlig så har jag varit uppe tidigt hela lovet så jag borde vant mig vid det här läget. Eftersom jag har jobbat, blev sjuk (var tvungen att ta pencillin tidigt varje morgon) och reste bort så har det blivit att jag gått upp tidigt hela lovet. Det är rätt sjukt. Jag tror inte jag har vaknat efter 11 någon dag. Inte så konstigt att jag går runt som en zombie varje dag vid den här tiden, hehe.

Ikväll vet jag inte vad som händer, är egentligen inte taggad på något just nu, men vi får väl se! Imorgon lär det bli krök hemma hos mig eftersom mina föräldrar åker bort, annars ska jag hem till Vincent. Båda låter ganska lockande, hehe, men jag är så jävla taggad på att dra ihop krök... så det lutar väl mest mot det.

-


del 3


Krakows nattliv var helt awesome. Skulle inte banga på att åka dit för att festa med några kompisar.


Sedan bar det av till Slovakien, men först gjorde vi ett stopp i Tjeckien. Jag var i tre länder på en dag, hur najs?! Tåg resorna var väldigt jobbiga dock. De första två tågen var försenade rejält, men ändå lyckades vi hinna med sista tåget till Bratislava med minsta marginal. Gud vad jag var stressad då, galet!


Andra sidan av Bratislava. Vi bodde dock på den sidan där bilden är fotad ifrån, i gamla stan, rättare sagt.


Vårat tjusiga badrum. Synd bara att det var så jävla varmt, annars hade jag mer än gärna badat i badkaret.


Den var god vill jag lova!


Våran lägenhet. Vi hade dator och gratis internet på rummet, underbart för mig som är världens största datanörd.


På måndagen åkte vi över till Österike, tog ungefär 1,5 timme med speed boat. Satt och schtekte på soldäcket hela resan. Tyvärr var det ju aningen för varmt att gå runt i en storstad, men det var ändå trevligt.


Fika på mitt beloved starbucks! Köpte faktiskt en sån där starbucks termos som alla går runt med, har alltid velat ha en sån, haha.


-


Mannen i mitt liv.


-

Johnossi på mosebacke ikväll, någon?

del 2


En dag var vi i Zakopane också. Det är typ som ett natur område, ungefär som alperna skulle man väl kunna säga. Vi åt lunch där och åkte rådel bana som jag skrev förut. Det var så jävla roligt, haha. Dock så åkte jag och pappa bakom en kärring som åkte så jävla segt så man var tvungen att bromsa in hela tiden, hehe. Har tvärr inga bilder från den dagen.


Sen var vi på något judiskt museum (ja, jag är töntig). Är så faschinerad av allt med andra världskriget och nazism samtidigt som jag hatar det så himla mycket.


Fyfan!


En modell av en tågstation typ...


En modell av en frisör salong för SS-soldater


På kvällarna blev det alltid massa goda drinkar och vin. Ganska awesome att södra delen av europa skiter i åldergränser.


Enda dagen jag fixade mig, haha. Gick runt med en knut på huvudet varje dag. Inte bästa bilden, jag ser helt uppstoppad ut och pappa ser ut som en nörd. Great!


del 1


Bye bye Schweden!


Var tvungen att fota vårat fina badrum i Krakow, hehe. Älskar hotell badrum, vet inte varför, bara gör det av någon anledning.


Första dagen utforskade vi stan och det jag kan säga är att Krakow är en helt underbar stad. Polen låter ju inte sådär jätteroligt, men just Krakow var så mysigt! På kvällen drack vi goda drinkar och åt en god middag, sedan gick vi och la oss eftersom vi skulle på Auschwitz dagen efter.


Ni kanske redan vet att jag är second world war nörd så hela syftet med den här resan var ju för att jag skulle få gå på Auschwitz och fyfan vad hemskt det var. Luften var så tung där inne och man fick tårar i ögonen när guiden berättade alla hemskheter. Man fick bland annat se massa resväskor, glasögon, hår(!), barnkläder och andra saker som tillhört folk som dött i koncentrationslägret.


I block 10 var det en galen doktor som ville stelirisera 1000 polska/judiska/slaviska kvinnor per dag. Mysigt?


En gammal skylt


Där inne stog vakterna och tittade på medans alla fångar bara fick stå upp i led i flera timmar mitt i vintern som tortyr. De flesta frös ihjäl och dog efter ett tag...


Gas chamber nr 2


The famous main entrance till Auschwitz-Birkenau som ni säkert känner igen.


En liten del av Krakow utanför mitt hotell fönster


Haha, töntarna jag åkte dit med..


är hemma!

Äntligen hemma! Och äntligen ett normalt tangentbord, hehe, höll på att bli galen där borta när det inte fanns åäö. Hur som helst gick flygresan jättebra, väldigt skakig landning men om det är någonting jag gillar med flygplan så är det just landningen. Det känns ju typ som en bergochdalbana, awesome!! Det är skönt att vara hemma i alla fall. Blev helt överlycklig när vi rullade in mot nacka! Att man kan sakna ett ställe så otroligt mycket och ändå har jag bara varit borta i en vecka. Knas.

Tänkte visa upp bilderna jag har tagit, vet inte när dom kommer med tanke på hur lat jag är när det gäller att ladda upp bilder, men jag ska försöka göra det så fort som möjligt. Kanske även kan lägga upp bilder på min shopping, lyckades faktiskt hitta massa saker och allt var så jävla billigt så det var bara att plocka på sig det man ville ha. Vem tackar nej till snygga kläder för bara runt 100-lappen eller 10 kronor för ett nagellack? Inte jag i alla fall, hehe.


kommer hem idag!

Godmorgon! Nu snart ska vi ata frukost, sen ska vi packa lite och senare checka ut. Vi har inte sa jatte mycket tid pa oss, men vi ska forsoka kolla i lite affarer och ta en lunch och sen aka till flygplatsen. Usch vilken angest jag har, vill inte flyga alls! Men det ska bli skont, vill bara komma hem... och kunna satta pa spotify nar jag vill eller kunna umgas med mina vanner. Jaja, nu ska jag fixa mig lite. Hors sen om allt gar som det ska, adios!


bajs

Ar i Bratislava igen! Var ju i Osterike over dagen och fyfan vad galet varmt det var. Det var helt olidligt och jag har sa ont i fotterna nu. Har gatt och gatt hela dagen. Nu ska jag lasa mer bloggar och sen ta en dush. Imorgon kommer jag hem! Langtar som in i helvete. Har bara varit borta i en vecka men det kanns som hundra ar. Vill bara traffa alla mina vanner. Planet gar harifran vid 3 tiden tror jag, sa jag kommer hem pa kvallen nan gang.

slovakien

Kom till Bratislava igar. Tag resan gick bra fast det var valdigt stressigt med tre olika byten... sista taget hann vi med i sista sekund, fyfan. Men jag ar glad att vi ar har nu iaf! Det ar narmare 40 grader sa det gar inte vara ute just nu. Varmen tar over helt, det ar inte ens kul att vara ute nu nar man inte har tillgang till pool eller nagot. Idag har vi varit pa stan, uppe i ett hogt torn med utsikt over Bratislava, shoppat och varit uppe pa slottet. Sen gick vi hem och sov for att vi inte orkade vara ute.

Imorgon aker vi speed boat till Osterike och ar dar over dagen. Ska bli jatteroligt! Tror den staden har lite mer att erbjuda an Bratislava. Det ar hyfsat litet har, sa man hinner med det mesta pa en dag. Tur att detta ar var sista hel dag har, for pa tisdag flyger jag hem och jag ar radd. Radd som fan, haha.


hejda Krakow!

Nu ar det frukost som galler! Sedan bar det av till tag stationen dar vi tar ett tag till nagonstans har i Polen, sedan blir det en resa till Tjeckien och sedan Bratislava. Manga byten sa jag ar ratt orolig att vi inte kommer hinna med alla tag, men vi far val se! Jag tror det har ar sista gangen jag bloggar pa den har resan, ar osaker pa om vi har dator i Bratislava. Annars hors vi ju pa tisdag om allt gar som det ska!


@ the hotel

Tillbaka pa hotellet! Dagen har varit trevlig, dock var det javligt varmt i Zakopane, lite forvanande med tanke pa att det ligger pa samma lage som alperna. Jag har ocksa for forsta gangen akt radel bana, ni vet san dar brada man sitter pa sa aker man ner i ett ror typ. Det var awesome!!! Sa javla roligt.

Snart ska vi val ut och ata antar jag, hoppas pa att vi tar en drink forst pa torget, det ar sa mysigt och underhallande att titta pa alla manniskor. Har faktiskt ocksa satt en del snygga killar, men de flesta har sant dar slaviskt utseende (stirrande blickar, hoga kindben och stora nasor) som inte jag gillar speciellt mycket, men det finns en del godbitar hehe.

Titta pa vadret i Bratislava och det ska vara upp mot 30 grader nar vi ar dar. Snacka om att man kommer svettas ihjal, men samtidigt ska man inte klaga! Jag som alskar sol och varme, det blir helt perfekt ju! Nu ska jag fortsatte lasa bloggar och sen kila upp pa hotell rummet. Bye bye!

-

Hinner nog med ett snabbt blogg inlagg nu! Vi ska snart hamta upp varan hyr bil och sedan aka till Zakopane, en stad ungefar tva timmar harifran. Det ska tydligen finnas bjornar och vargar dar, scary! Igar kvall gick vi och tog ett glas vin och at middag pa en jattemysig italiensk resturang! Vi fosoker undvika polsk mat med tanke pa att vi inte riktigt vet vad den innehaller, haha.

Imorgon blir det besok i den judiska delen av Krakow och sedan har pappa lovat att jag och mamma ska fa shoppa ensamma i den stora gallerian (den ar galet stor, tank er forum ganger 10!) sa det ska bli kul! Pa lordag aker vi till Tjeckien och Slovakien, sedan blir det aven Osterike nagon dag. Pa tisdag kommer jag hem och jag ar glad for det. Saknar er alla, puss!


in Krakow right now.

Sitter och bloggar fran receptionen just nu. Flygresan som jag fruktade for gick jattebra! Gick fort och vi var framme har i Krakow vid 10 pa morgonen. Igar utforskade vi stan och jag gillar verkligen det har stallet!! Man kan ju inte direkt tro det om Polen, men vi bor i gamla stan i Krakow och det ar sa javla fint. Vi har nara till allt, coffee heaven och donken precis mitt emot hotellet, hehe. Idag besokte vi Auschwitz-Birkenau vilket var hur fascinerande och spannande som helst, dock fick jag lite ont i hjartat... man madde ju inte precis bra nar man fick se gammalt har fran doda manniskor eller sota sma barnklader som ett litet barn har haft som har dott i en gas chamber. Kommer beratta mer om allt nar jag kommer hem, plus visa massa bilder, sa hall ut mina vanner!

Kan kortfatta Krakow lite:
- Det luktar herr parfym overallt
- Alla har stora nasor
- Tjejerna kollar snett pa mig...
- ...medan killar flirtar som fan
- I allmanhet tittar alla som om jag vore ett cirkus djur
- Spraket ar omojligt att forsta! wsikkkityyt swarkskzosoyy... fattar nagon?
- Modet ar 5 ar forsenat


goodbye

Hejdå Sverige! Tar mitt pick och pack om några timmar så lika bra att säga hejdå nu. Kommer antagligen inte blogga under tiden jag är borta om jag inte får tag på en dator. Tror inte jag kommer ha så mycket tid över för det anyway. Ha det så jävla bra i Sverige!!!!

-

I never wanted to be your weekend lover, I only wanted to be some kind of friend


-

Skoja bara i förrförra inlägget, ska inte alls upp vid 4-tiden. Vi måste tydligen åka härifrån då. Så det är bara att gå upp vid halv 3. Fifän!

-


Du gör det mycket svårare än det egentligen är


resfeber

Är jättnervös. Vill inte flyga. Vill inte. Vill inte. Just nu vill jag bara vara hemma. Det här är verkligen inte rätt tid för att lämna Sverige. Har en känsla i magen som vill att jag ska stanna här. Visserligen är jag inte borta allt för länge och det ska faktiskt bli skönt att resa härifrån, samtidigt som min magkänsla säger tvärtemot hehe. Jag lär väl uppdatera något mer under dagen, men jag måste sova tidigt ikväll med tanke på att jag måste gå upp typ vid 4 inatt - sedan bär det av mot Skavsta där vi ska hoppa på ett självmords plan. Hehe. Nej, men nu ska jag fortsätta packa! Vad fan ska man ha för kläder med sig till Polen och Slovakien? Cp-länder.

grottskogen


Mina bästa vänner


Heeey Linnzly!


Jasmine och Annaaaa


Läget då, Empan?


Vilsen Linnzly


Haha, underbar!


Löw it


söndag

Har fet ångest. Ska jobba imorgon och jag vill verkligen verkligen verkligen inte. Eller jag orkar inte rättare sagt eftersom jag är extremt lat. Plus att jag måste åka bort till typ andra sidan stan och det är inte speciellt kul faktiskt. Just nu sitter jag i mitt rum, lyssnar på kent och lökar sönder. Detta väder är ju helt psyco! Älskar det, men samtidigt så kan man ju inte låta bli att klaga på hur jävla varmt det är. Svetten rinner så fort man bara rör lite på sig! Crazy.

Kanske ska lägga ut lite bilder från grottskogs festen. Okej, det är typ jättelite bilder, men min blogg har blivit lite bild-lös på sista tiden tycker jag så lika bra att lägga upp! Festen var föresten helt okej, tror jag inte jag skrev något om den? Det var trevligt folk som vanligt och jag måste verkligen hissa den personen som kom på att ha grottis fest. Jättemysigt nu på sommaren!!

lista

Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
Snygg, snygg klädstil, längre än mig och snygga armar
Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Ja
Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Mina föräldrar
Hur lång är du?
173 skulle jag tro
Vilken är den senaste filmen du sett?
Mean girls
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
Okej men jag ska till stan med Ida sen
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms, hatar att prata i telefon
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Varken eller
När såg du senast din mamma?
5 minuter sen kanske
Icke godkänt i något ämne?
Nix
Mvg i något?
Ja
När vaknade du idag?
Pappa väckte mig 10 för att jag skulle ta penicillin
Vilken är din favoritplats?
Mitt rum och New York
Vilken plats föredrar du minst?
Vet inte faktiskt
Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Förhoppningsvis har jag barn och bor i en lägenhet på södermalm :D
Hur stor är din säng?
Liten, 90 haha
Vad sover du i?
Antingen t-shirt eller bara underkläder
Hur många kuddar har du i sängen?
Två
Var har du bott/bor?
Skuru
Tycker du om kinamat?
Love it
Tycker du om kaffe?
Skojaru?! Är beroende
Vad dricker du helst till frukost?
Oboy
Vill du ha barn?
Ja, två eller tre
Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, cigg och alkohol... hemskt men sant, haha!
Är du cool?
Jomen visst
Kan du rulla med tungan?
Japp!
Vem är den roligaste människan du känner?
Oj, Emily är nog en av dom iaf!
Vad har du för ringsignal?
Ericssons vanliga

to-do-lista innan polen

- Köpa nya leggings
- Färga min polska hor-utväxt hehe
- Skriva ner vad jag ska ta med mig
- Packa
- Ladda ner lite ny musik till min ipod

Det känns inte som jag åker på tisdag. Det har gått för fort... och jag är skiträdd. Jag hatar att flyga och känner på mig att jag kommer få en eller annan panik ångest attack på flygplanet. Åh, herre jävlar. Tur att det bara tar någon timme, annars skulle jag nog skitit på mig.


-


-

Varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är


-

Jag är trött, mår illa och är allmänt otaggad. Vill inte alls gå till grottskogen, men jag känner press på att göra det plus att jag vill umgås med människor. Jaja, vi får väl se vart kvällen bär.

friday

Skulle jobbat idag, men det blev alldeles för jobbigt med värmen plus att jag fortfarande är lite sjuk, så jag åkte hem och varvar nu mellan datorn och schtek på altanen. Det är nästan så varmt att man mår dåligt när man ligger där ute, och jag är den personen som ÄLSKAR att ligga och lida där ute med solen på mig, men just nu så är det bara för mycket. Fast jag tackar gudarna för det här fina vädret, underbart! Om vädret håller i sig så blir det förhoppningsvis grottis fest ikväll också!


svartsö del 3


På lördagen var alla helt slutkörda. Vi gick upp, åt frukost, gick och la oss igen, sedan satte vi oss vid klipporna och chillade. På kvällen åt vi middag sedan spelade vi nån jättekonstig men rolig kortlek med Malles familj och kusiner. Vi drack vin, åt ost och kex. Jättemysigt!! Sedan gick alla ungdomar som var kvar på ön ner till klipporna och chill krökade.


Haha, mys-malle!


Vi körde jag har aldrig och sanning eller konsekvens i flera timmar. Riktigt underhållande faktiskt, haha.


Jag tror Emily blev lite lullig bakom örat ;)


Haha, älskar mannen i bakgrunden! Tror jag satt och skrattade åt den här bilden i en halvtimme efter den tagits.


Galet mysigt!




Sara och Sofia


Sen fick Emily för sig att hon skulle köra runt Zäta i en skottkärra...


... och ja, det gick väl som det gick. Jag tror vi rullade in i stugan runt tre-tiden. Jävligt trevliga dagar måste jag säga!!! Var dock helt slut när jag kom hem och på köpet fick jag ju halsfluss, men nu är jag frisk igen så jag är fit for fight till polen på tisdag!


svartsö del 2




Klockan 10 på morgonen bar det ut i skogen för att plocka blommor till kransar och till midsommarstången. Malle och Empan ser jävligt pepp ut!


Plocka blommor i skogen är väl inte riktigt min grej. Fast det var mysigt måste jag erkänna! Mys-hundarna följde efter oss också så vi fick lite sällskap.


Mallis


Snyggve!!!


Den bilden får duga på mig. Tar mest bilder på andra istället för mig själv, hehe.


Mia, Hanna, Malle, jag och Empan vid midsommar lunchen


En del av malles coola släkt


Middagen. Mannen i rutig skjorta längst ner... Alltså, jag vill bara strypa honom. Lukas eller vad han hette. Finns så jävla mycket att berätta om honom. Men det som hände på svartsö, stannar på svartsö!


Malle såg riktigt midsomrig ut med förkläde och allt ;)


Sedan blev det dans runt midsommar stången! Så jävla mysigt, speciellt för mig som inte firat riktigt svensk midsommar sen jag var 7 år eftersom jag varit utomlands i princip varje år.


Sen blev det fekke nere vid klipporna. GALET. Det är väl så man skulle kunna beskriva den kvällen. Efter middagen samlades alla ungdomar nere vid klipporna och söp ihjäl oss. Nja, inte riktigt men alla var väldigt glada i hattarna kan jag säga.


Detta var väl någon gång på morgonen. Tre kanske? Malle och hennes två kusiner.


TRUBBADUREN!!


Två killar som vi chillade med.


Haha, sen blev det dans i ladan lite längre bort med alla vuxna. Det var riktigt kul faktikst. Fast jag måste erkänna att jag inte är någon höjdare på att dansa vals och sådant. På midsommarafton träffade jag även min gamla granne Johannes som har hunnit fylla 22 år. Sist jag pratade med honom var jag kanske en 10-årig liten skitunge som alltid störde honom när han åkte skateboard med sina kompisar. Jag och Elin älskade att prata med honom. Det var riktigt roligt att träffa honom igen! Han bjöd även upp mig, så det slutade med att vi dansade vals och flamengo(stavning?), haha. Efter det spårade kvällen ännu mer. Ungdomarna gick tillbaka till klipporna och jag har en del minnesluckor, hehe. Mannen på bilden vet jag inte vem det är, tror det var nån gubbe Emily fick dansa hambo med, hehe.


svartsö del 1


Vi hoppade på en båt som skulle ta oss ut till Svartsö på torsdagen


Hur awesome?!


Direkt när vi kom fram så la vi oss ner på klipporna, solade och badade. Eller badade vet jag inte om jag gjorde, jag gjorde väl mer ett kärring dopp. Haha. Galet kallt! Tror det var ungefär 15 grader i vattnet.


Sen kom en galen geting som verkligen inte ville låta oss vara. Den flög runt oss lite då och då i säkert två timmar. Inte roligt med tanke på att jag blir helt hysterisk när getingar dyker upp mitt framför en. Här tror jag att Emily försöker skydda sig mot den galna getingen, hehe.


Das båthus


Empan och Malle <3


Lovely


Empan och jag. Blev inte så mycket bilder den första dagen. Vi kom dit, chillade vid havet, sen blev det middag med malins föräldrar, syskon och sköna kusiner. På kvällen bastade vi och sedan spelade vi kort. Vi tänkte att det är bättre att köra all-in på midsommarafton, hehe.


m u s i k

Closer to the edge - 30 seconds to mars

Rock and roll queen - The subways

Shake! Shake! - The subways

 



RSS 2.0