-

Ska snart ge mig iväg till jobbet för ännu ett kvällspass. Likaså blir det imorgon. Har inte träffat mina föräldrar på typ två dagar nu och kommer inte se dom förräns fredag. Känns lite konstigt, men när jag kommer hem ligger dom och sover och sen sover jag bort halva dagen eftersom jag har vänt på dygnet totalt. Jaja. Dags att tagga till.


-

Bög. Har världens sämsta schema. Jobbar typ BARA stängning varje dag och varannan helg har jag stängning hela helgen. Visserligen har jag onsdagen och torsdagen ledig den veckan så kan köra lillördag! Kommer bara känna mig så isolerad tråkigt nog. På fredag, lördag och söndag är jag i alla fall ledig!! Ska bli så skönt. Ska träffa Jennifer för en fika bland annat och på lördagen ska Emily firas eftersom hon fyller år idag. GRATTIS!!

-

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


längtar tills jag får hem dessa!!


världens finaste


-

Idag har jag sovit väldigt länge för att vara jag. Vaknade nyss och känner mig sjukt utvilad!! Kom ju hem efter 1 inatt plus att jag hade sovit dåligt med tanke på utgången i lördags. Inte kult att vara bakis på jobbet alltså, ska aldrig mer festa dagen innan jobb. Det är inte värt det med tanke på hur krävande och stressigt det är. Jaja. Stängde igår med en jättegullig kille som hette Martin! Vi snackade rätt så mycket och fick reda på lite om min lön som jag verkligen underskattade. Jag trodde jag skulle tjäna max 3000 i månaden, men nu visade det sig att jag kommer tjäna ännu mer än det dubbla. Sweeeeet!


1:a advent




en härlig lördagskväll x58


Hahahahaha


Namnam öl


Pozer


NAW!!!

¨
:S:S:S:S


HAHA SÅ JÄVLA FULT


Bad santa och kerri


Fyllon <3


en härlig lördagskväll

Gårkvällen var mycket trevlig! Kerstin och Malin kom hit runt åtta tiden och förade. Vi satt och snackade så mycket att vi glömde bort tiden, och helt plötsligt var det dags att röra sig mot gayklubben Paradise. Jultema och en massa transvestiter kan beskriva kvällen. Sjukt roligt må jag säga. Idag mår jag dock inte så jävla bra. Vill bara gå och lägga mig men jag ska ju jobba klockan tre. Döda mig.


-

Kvälls/nattpasset igår var faktiskt roligare än jag trodde. Tiden gick så fort och jag har jättetrevliga arbetskompisar så det var inga problem alls! Sista timmen var jag däremot så jävulskt trött att jag glömde massa beställningar, sa hej till samma person cirka tre gånger osv. Haha. Märks att jag är lite halvt ovan med stressen fortfarande.

Idag har jag varit i forum med mammsen. Hon var snäll och köpte massa fina saker till mig, bland annat lite julsaker till mitt rum, röda underkläder, en stor mysig vit kofta och lite behövliga grejer så som deo och hårfärg! Så nu sitter jag här och färgar håret och är livrädd för att det ska bli svart. Ångest. Ikväll ska jag på bögfest med Malin och Kerstin. Hoppas på att inte bli allt för bakis eftersom jag har stängning på jobbet imorgon. Puzz!


går i ide

Kommer inte ha nåt liv framöver känns det som. Jobbar natt idag och på söndag jobbar jag också, jag som tänkte festa på lördag. Fan då. Hej så länge, vi hörs när vi hörs.


året var 2007


-

Soft med ledig dag idag. Tyvärr har jag bara legat hemma och gjort ingenting, så har väl inte utnyttjad dagen på det bästa sättet direkt, men samtidigt är det ju najs att bara chilla nu när jag jobbat fyra dagar i sträck. Imorgon har jag kvälls/natt passet. Eftersom jag jobbar på centralen så är det öppet till klockan två(!!) på helger. Kul fredagskväll!

en månad kvar till julafton


Saknar snön lite grann.

-

Har jätteont i hela kroppen efter 8,5 timmars pass. Kanske inte låter sådär jättefarligt, men tänk er att stå upp på exakt samma jääääävla plats i så många timmar. Det blir inte så jättekul efter ett tag. Längtar tills jag får göra hamburgare och sådant så det blir mer variation i jobbet. Annars går det väldigt bra och alla är så himla snälla och hjälpsamma mot mig! Nu ska jag dricka te och försöka komma ner på jorden lite grann. Ciao!

fuck me like you hate me


-

Nu blir det jobb från 10-14. Skön tid! Imorgon har jag dock ett killer pass mellan 10-18.30. Fattar inte hur jag kommer orka. Blir helt slut av att jobba bara fem timmar. Hehe. Jag blir väl van efter ett tag förhoppningsvis!


vill ha sommar


-

Första dagen avklarad! Det gick faktiskt väldigt bra för att vara första gången. Efter en timme klarade jag av att stå i kassan helt själv. Visst, det var stressigt vissa gånger och jag var tvungen att fråga om hjälp ibland, men ändå!! Bästa var när tre japaner som inte kunde engelska skulle beställa. Min stressfaktor höll seriöst på att spräääängas där. Jobbar imorgon igen från 10-15, sen hoppas jag på att få ett schema för mina andra tider!

-

Blev ingen hemmakväll igår. Vid tio tiden åkte jag hem till Vincent på korvfest. Eller fest och fest, det var massa fulla killar där bara. Och jag dårå. Bättre än att sitta hemma hela kvällen i alla fall. Var jävligt rastlös och ville ha sällskap så det passade ju perfekt!

Imorgon är min första jobbdag. Är jättejättejättenervös. Kommer känna mig helt vilsen, men det går ju såklart över efter ett tag, men ändå!! Börjar klockan tio och slutar klockan tre. Samma på måndag och sen lär jag väl få ett schema på övriga tider!

-


-

Hehe, min chef ringde nyss och sa att jag ska börja redan på söndag. Så jävla soft att komma igång fort. Igår trodde jag att jag inte skulle hinna hitta ett jobb innan det här året är slut, men oj så fel jag hade. Nu blir det Idol, te och choklad. Blir vit helg denna vecka.

jobbiijobbiijobb

Jag har fått jobb!!! Så från och med måndag ska jag sälja hamburgare på burgerking. Haha. Kanske inte världens roligaste men jag är desperat efter pengar, så är faktiskt taggad!!!

dance


Love it.

-

Idag blir det cv-utdelning i forum med Elin.


bättre sent än aldrig


Colosseum!! Min och Alexanders reaktion var typ "WOW" när vi kom in dit.


Rom


Så jävulskt mäktigt


Colosseum


Fontana di Trevi


Fotat uppifrån de romerska ruinerna


Road familj inne i Colosseum


Jag lökade sönder i min begravningsoutfit


Vatikanen


Spanska trappan


Bäzta bilden. Nunnan får inte komma in i Vatikanen. Hihi.


Pappa 50 år!


Saknar sommarvädret


-

Mycket aktiv blogg det här är. Har inte så jävla mycket att säga, så därför är det en jävulsk tystnad från mig. I helgen har jag varit på ace, kjedjerökt och ätit choklad med Linn, övningskört och så vidare. Inatt sov jag med Vincent och idag har jag väl inte hunnit göra så himlans mycket. Har pluggat teori. Bögteori. Hatare. Sen har jag även fått arbetsintervju på fredag också. Ja. Det var väl allt.


waiting for you to hurt me

Idag knarkar jag Jezabels nya album. Dör typ.


ut och röja ikväll


-

Sitter och är lite halv nervös just nu. Håller nämligen på och färgar håret, eller ja, mörkar på det lite. Kände att färgen hade släppt lite och att det var dags att få lite liv i det igen. Är dock svinrädd för att det ska bli svart eller något. Mörkare vill jag ju ha, men svart känns lite läskigt. Jaja, vi får väl se hur det blir.

Ikväll ska jag bänka mig framför desperate housewives med hallon och mörkchoklad. Namnam.

-

There is no time to let the blood dry, you're in my heart
Look before you make it beat loud

-


we found love in a hopeless place










dööööör


robin hood och en leopard


-

Bon var helt jävla fantastisk igår. Bästa öppningsnummret och bästa avslutningsnummret. Synd bara att jag var så fruktansvärt trött, så var lite halvt opepp och irriterad hela kvällen. Sen tog vi taxi hem eftersom det var kaoz i tunnelbanan. Bob Dylan hade spelat i globen så det var ungefär 13000 pers som skulle till ta tunnelbanan hem.

Så nu har jag i alla fall sovit i 12 timmar, väldigt behövligt pågrund av min förkylning. Grova förkylningar är väl det jag får ta nu när mina halsmandlar är borta, men hellre det än att få halsfluss varannan månad. Jag har ju faktiskt inte varit sjuk "påriktigt" sen i augusti senast, så den där operationen vart ju lyckad trots att jag mådde skit!

Ikväll blir det lite halloweenfekke hos Lisa som sagt. Jag ska vara leopard!

-

Ikväll blir det Bon Iver på annexet!! Har längtat sen i maj, så det ska bli fett kult. Sen blir det raka vägen hem till sängen, lyckats dra på mig en förkylning, och jag ska på halloweenmiddag imorgon så måste vara pigg. Ciao!


hemma

Kom hem från varma Italien igår, men blev inget hej här i bloggen eftersom jag nästan direkt drog hem till Vincent. Vi myste lite och tittade en del på gladiator, men jag var så trött efter flygresan så somnade nästan direkt. Hur som helst! Italien var jättehärligt. Vi hade sommarvärme (eller... svensk sommar iaf) och strålande sol varje dag. Jag trodde att det skulle vara typ som svensk vår, så jag hade tagit med mig alldeles för varma kläder, hade lätt kunnat gå barbent, så jag lökade sönder. He-he.

Har besökt platser som colosseum, vatikanen, the catacombs osv. Tyvärr fick jag inte komma in i St peters kyrkan i vatikanen eftersom jag var "för olämpligt klädd". Lol. Hade fan burka på mig. Eller, jag visade liksom ingen hud, men mitt linne var tydligen för kort. Fuck påven. Bilder kommer sen.

RSS 2.0