Well I bet that you look good on the dancefloor






jag vill tillbaka.


love hurts.

jag är så jävla tråkig nu för tiden. orkar aldrig skriva mer än en rad på bloggen. lägger bara upp massa meningslösa texter som ändå ingen fattar. lika bra att jag håller käften ett tag :(


kanske

dags att vakna upp i verkligheten igen.

haha

hur fan lyckas man bränna sig själv med plattången på näsan?!

Fuck forever if you don't mind


Tokio Hotel den 4 mars med Lisa!!!!!


gonna miss you bejbi.

vaknade upp med största ångesten idag. kom inte ihåg vad som hände igår, huvudvärk, massa konstiga sms och sen kom jag på att HELVETE VAD JAG KOMMER SAKNA HOCKER. jag vet liksom inte vad jag ska göra. hur länge kommer jag få behöva vänta liksom? jag vill höra mer av honom nu nu nu nu! får väl nöja mig med axxess och trifly's myspace så länge.

adjö.


om inte nicklas hocker är världens skönaste så vet jag inte vad.


when you talk to me, I swear the whole world stops

jag vill säga så mycket, men jag vet inte hur.


I will never let you down, N <3

nicklas hocker är alldeles för bra för idol.


From peoples heart

I wanna hold you, unfold you
you´re looking good boy
I don´t need to see you,
I just wanna feel you
cause I need you boy


Angel, you sing about beautiful things


Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?


palestina och israel konflikten (y)

plugga var det ja...

HAHAHA JAG DÖÖÖR!


face down

har försovit mig. sängen blev liksom alldeles för mysig och varm, så jag kunde verkligen inte ta mig upp utan somnade om istället. väldigt bra izabelle! jag måste verkligen skärpa mig påriktigt, det är fan inte roligt längre.

aja, bara 5 dagar kvar till höstlov. då jävlar ska vi spåååååra! pussen.


A broken heart and twisted minds

idag har jag inte gjort någonting alls.

and all I want to do is believe


que?

du är bland det bästa och sämsta som har hänt mig, och ingen kan förstöra det.

iiiiiiiiiiiiiihhhh

igår kväll var jag och örnen hemma hos emily och gjorde det vanliga. käkade, åt godis&chips, spela TP och tittade på tv. väldigt skönt att bara ta det lugnt faktiskt, dock så kunde jag inte slappna av med tanke på att det var idol som visades... jag menar, nicklas är så bra så jag inte vet var jag ska ta vägen och att han hängde löst gjorde inte saken bättre.

just nu väntar jag på att linn ska bli klar vilket hon aldrig verkar bli. sjukt seg chey! vi hade i alla fall tänkt åka till forum och köpa present till elin eftersom hon har tjejmiddag idag, senare ikväll lär vi väl dra ut någonstans!


jag svär, ska göra allt bara du vill vara min.


Don't stop


GRATTIS DIN TÖNT!


i stjärnorna står det skrivet.

ibland önskar jag att jag aldrig upptäckt dig.


<3


give me all of you

bröt ihop på morgonen. höll på att bryta ihop igen precis innan engelska talet, men bestämde mig för att skärpa mig istället och gjorde hyffsat bra ifrån mig trots allt. lär väl bli ett G iaf. mår så fruktansvärt jävla dåligt över skolan just nu, har världens prestations ångest hela tiden, hjärtklappning och svårt att sova. kan aldrig riktigt slappna av känns det som. 

fast tur som jag har finns det bra personer runt omkring mig som kan få mig på lite bättre humör iaf. bicklas nalls ska ha ett tack för det t.ex. han är en väldigt bra person och det krävs så jävla lite av honom för att göra mig glad :D


dålig dag

fyfan vilken hemsk jävla morgon. har mitt viktiga engelska tal idag och så skulle jag skicka det till min mejl så jag kan skriva ut det på pappas dator, tror ni inte att dokumentet har något ogiltigt fel så att det inte går att öppna?! jo självklart. så nu har jag fått skriva om ett as kefft tal. dessutom har jag tyska prov idag och det är regnblandat snö ute. underbar dag, verkligen!!!


jag har inget liv. srsly.

blev precis klar med mitt engelska tal, inte det bästa men vad ska man göra när man sitter sista dagen liksom. det finns fler chanser att visa att man är värd ett högre betyg. nu ska jag fortsätta plugga tyska. det kommer bli en lååååååååång natt.

inte okej

idag har jag inte haft något liv. jag har varit i skolan och nu har jag pluggat sen klockan tre. men så går det när man är ute i sista sekund med allt, hehe.

var bara tvungen

nicklas hocker.


hey boy, you know you drive me crazy

ni vet när man känner att man skulle kunna göra vad som helst för en person? så känner jag just nu. inte för jag känner honom men just nu känns det bara så jävla rätt. jag vet inte varför det blev såhär. jag vill inte ens känna såhär, det är bara frustrerande när han är så jävla långt bort.

egentlgien vill jag bara skrika ut hur mycket jag tycker om honom. vill att han ska veta. alltså helvete, varför skriver jag ens det här? det är bara sjukt och konstigt och patetiskt och töntigt och ... seriöst, skjut mig.


När livet sviker

Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills, jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss, när jag tänker på dagen någonting hände mellan oss, men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte.

Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le, men när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner.

You said that you would die for me. You must live for me too...


i scream out loud, but you don't hear me.

du är inte bra för hälsan. man blir ju bara ledsen.


get close to me, and don't you fake it

daaaaaaarjjjda


älskar silversteins senaste skiva. sjukt jävla grym!


These broken stars should be brought back up in the sky.


friday i'm inlove!!!!

ofta det är fredag redan.

Torsdag

Fan vad jag hatar torsdagar. Och att vi hade orientering på gympan gjorde det hela inte bättre. Hatar orientering av hela mitt hjärta, så jävla tråkigt. Kan inte läsa kartor och suger på att hitta kontroller. Jag går inte ihop med den sporten helt enkelt. Sen var det bara gå hem och plugga, lyckades faktiskt göra klart min sam/svenska rapport fast jag är redan helt säker på att jag kommer få ett stort jävla G på den. Säkert IG, skulle inte förvåna mig liksom. Jag har kämpat och gjort mitt bästa men min lärare har typ något emot mig tror jag... så det blir nog ett jävligt dåligt betyg.

Anyway, imorgon är det fredag vilket är helt underbart. Kommer ha ont i magen hela dagen för Nicklas (ja, det här är sista gången jag nämner hans namn i den här bloggen ever) skull. Får väl be mammsen rösta på honom eftersom jag inte har några pengar på min mobil kvar... röstade nämligen bort dom förra fredagen, hehe!!!
Resten av helgen ska jag dricka vin med Elin. En fet vin box ligger och väntar på oss i min garderob, så lets get wasted liksom. PSHJUASDhusdhysdsd. HERrrråå!

varför nicklas hocker är så bra.


hans röst är unik. han har jävligt ball klädstil. det glittrar i hans ögon när han tittar på en. grym utstrålning. han berör mig på ett sätt som ingen annan gör med sin sångröst. han har fint leende. man blir varm i kroppen när han kramar en. han är charmig. rolig. söt. nämde jag att han har en jävligt bra sångröst? han är oerhört musikalisk. han kan spela gitarr väldigt bra.


jag är så jävla trött på allt och du är en sån person jag verkligen behöver i nuläget. någon som förstår.


you're awesome.

Sexy biiiiiiiitch


Bör väl plugga.... typ

Det känns som jag har haft hela dagen full av saker, typ varit så upptagen att jag inte hunnit plugga. Först mediaproduktion, drog till stan med Tanja på håltimmen och flummade på donken, sedan tillbaka till skolan för tyska. Efter skolan drog jag och testade synen (HEJ GLASÖGON!!!) och shoppade med mami. NU har jag tid att plugga, men tror ni att jag gör det eller? Svar nej. Har så jävla mycket ångest, underbart :D

jag blir alltid glad av bilder. det spelar ingen roll vad det föreställer, för man kan alltid relatera något till dom.


Innan dansen med Jen <3


När jag mådde som dåligast.


Nyår var helt flippat


Empan och Marika


Saknar hultsfreeeed!


Hultish-gänget


Simon Andersson är jävligt saknad


New york 08


Haha Viktor-posen


Valborg 08... fyfan


Pyyssspuuschhh!


Soligt eller?


Början av nian?


Lessiiiii!


Öregrund var beeescht


Ha-ha-he-hå-eh...


Bellie <3 Linnzy


Haha, devinitift en av dom roligaste kvällarna


Haha, älskart


Lucia 06


Fjortis-bell


Idolhotellet


Vi var väl glada eller nåt..


Elin <3 Bellie


Utanför idolhotellet som vanligt


see you, breath you, I want to be you

jag har ont i magen varje dag. den enda gången jag verkligen kan slappna av är när jag sover. när jag vaknar börjar allt om igen.


You can fall for pretty strangers and the promises they hold


I can't do everything, but I'll do anything for you


du är drömmarna jag drömmer ibland

jag förstår inte ens själv.

det var bättre förut....?


jag vill vara 14 år gammal, orädd, självsäker och ha alldeles för mycket smink. jag vill vara liten och hela tiden känna att livet är på topp. jag vill ha jätteruffsigt hår och grov snelugg.

jag var 14 år och hade inte upplevt hur det känns att tycka om en person så mycket att man skulle kunna göra vad som helst för den.

I cant do anything except be inlove with you

And all I do is miss you and the way we used to be
All I do is keep the beat, the bad company
And all I do is kiss you, through the bars of a rhyme
Romeo, I'd do the stars with you any time

:(

jag har ont i hjärtat. och i magen.

I said I love you like the stars above, I love you till I die

dubbeltimme i historia och samhällskunskap sen beger jag mig till idolstudion med tanja. glöm inte att titta efter oss i publiken klockan åtta ikväll!!


He says something like, "You and me, babe, how about it?"

inlägg radderat. jag tänker högt alldeles för mycket.


idol igen :D

nej, nu ska jag fan göra någon nytta. sitter bara och lyssnar på musik hela tiden. så nu hade jag tänkt välja ut kläder till imorgon (idol igen förfan :D!!), plugga, titta på idol höhö och sova eftersom jag knappt sov någonting inatt. var för uppspelt helt enkelt. adios.


har så mycket som jag vill skriva, men jag vet inte hur jag ska skriva det.

jag vet vad som håller på att hända just nu. och det är verkligen, verkligen, verkligen inte bra. det får inte bli så. jag gör det så jävla svårt för mig själv hela tiden. sdhasdiasdoasdjiosdaiosd. bajs.

RSS 2.0