Tonight will last forever


I know nothing hurts the most... the kiss...

Baby, just say yes


Gratis smink



Vem vill vara världens bästa och hjälpa mig på traven?

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=197185

BILDSPECIAL TEMA: VÅR


Ben&Jerrys utomhus på våren är ett måste!


Elin någon gång i åttan


Elins prao


Lisa och jag i den berömda hissen...


Valborg 07


C1 pojkar


Tänji


Åh, jag kommer verkligen ihåg dom här dagarna...


Valborg 08.... fyfan haha. Regn, regn och regn!


Åh, härlig bild!


Elin och jag var ute på promenix förra helgen


Pixel är soet


Helt fel datum, men rätt år. FJORTISPERIODER! Me likie


Fel datum. Jag trodde jag var skitsnygg.


Fel datum. Elin och jag i ektorp.


Klassen var på bio. Fel datum igen.


Göteborg! Våren behöver ju inte alltid vara varm... kallt som tusan vare!


Lisa och Jossan hemma hos Darin 2007 haha.

Våren är här

När jag gick den korta biten från Elin hem till mig så kände jag verkligen i kroppen att det börjar bli vår. Luften kändes helt annorlunda. Lite torrare på något sätt, inte sådär fuktig och äcklig den blir under hösten/vintern. Himlen var rosa och det var lite kyligt. Inte kallt, men det blåste lite. Min första tanke var verkligen just vår. Ashärligt att man kan känna på sig sånt där. Självklart fick man massa flashbacks från alla skuru-tider-vårar. Najs najs.

HEJHEJHEJ!

Jag gick till skolan i alla fall haha. Min svenska lärare nämde inte ens något om referat uppgiften jag inte har gjort och min tyska lärare är fortfarande sjuk så vi fick spela spel i 10 minuter sen fick vi gå, yiho! Matten hoppade jag dock över. Tur det eftersom jag fick höra efter att matte testet var ganska svårt. Bara jag inte måste göra testet imorgon... det blir ju tabbe för mig då, haha.

It syyyyycks

Funderar fan på att skita i hela skoldagen.

Monday


Måndag: Börjar 9.50, matte, svenska och tyska.
Tisdag: Börjar 10.00, sexualkunskaps föreläsning och matte
Onsdag: Ledig

Ja, veckan börjar hyffsat bra i alla fall. Eller vad tycker ni? Är dock väldigt orolig inför idag. Först nu på morgonen har vi matte test, jag har inte pluggat någonting alls sedan har vi svenska där jag har glömt att göra läxan. Hallelujah. Ett TREVLIGT (känn ironin) slut på dagen är ju självklart tyskan. Usch.

I want you to notice, and I want you to care. Oh horatio, oh horatio.

Världen stannar när du tittar på mig.

Söndag

Igår var jag i stan med Elin på dagen. Fick med mig ett par trashade leggings, en kjol och en vårjacka. Härligt med lite shopping, känns som det var ett tag sen haha. På kvällen åkte jag, Elin och Linn in till stan igen för att träffa några killar, varade dock inte länge, utan vi åkte hem till Costas och trängde ihop oss fem personer i en liten soffa för två, såg på film och spelade lite tv-spel. Mysigt!

Idag mötte jag upp Elin i forum, köpte ett linne och ett skärp, sen åkte vi hem. Och ikväll blir det nog lite plugg och gossip girl! Har längtat så jävla mycket.

Hittade en gammal bild på mig haha


Ed är ju min....


Okej, där krossades mitt hjärta i tusen bitar haha!

Jag kom inte på nån rubrik...

Min kära fader är hemma från Texas! Han hade en hel del att berätta kan jag säga er... konserter hit och dit. Han stog även brevid Beyonces syster Solange(?) i publiken på hennes egen spelning. Hon hoppade ut i publiken och började dansa, och försökte få min pappa att få andra att dansa... tur att jag inte var där, kunde ha varit en .... jobbig syn haha!

Var och gymmade efter skolan med Jennifer, känns skönt nu efter faktiskt. Ska även försöka träna med henne på söndag också så vi kan få en sån där rutin ... inför beach 09 osv... not. Nej, men lite träning skadar väl inte. Föresten! Härligt väder vi har idag va, Stockholm? Fyfan säger jag bara. Det är April på onsdag, bäst att det inte finns någon snö kvar då. Jävla vädergudar.


Inte på humör

Det enda som gör mig glad just nu är att det är fint väder. Resten skiter jag i.


Lover, oh lover

Idag går jag i skolan till klockan 4. Om inte ännu längre. Hörs sen.

Hope and glory


Typiskt mig att falla för en sån här töntig "schlager låt" haha. Sedan är ju Måns väldigt söt också, nästan så man blir sådär yr i huvet...
Tack Lisa för att du länkade den på din blogg haha.

So don't hold your tears back

Jag har redovisning imorgon. Tror ni jag har förberett mig som jag sa? Nej. Det har jag icke. Kanske borde ta och fixa det? Är sjukt uttråkad och kommer bli ännu mer uttråkad om jag börjar på det så det låter ju inte så lockande precis. Men jag ska faktiskt vara duktig och inte skjuta upp det, för ikväll är det ju desperate housewives på TV och då har jag knappast tid!

Föresten så sa Han hej till mig idag. För första gången på flera veckor. Det känns. Att man kan bli så glad av ett leende och ett litet ord. Knäsvag. Hejdå.

Dagens snygging


Today's

Godmorgon. Ska snart bege mig till skolan för att ha samhällskunskap och matte. Kort dag med andra ord! Väldigt skönt, dock behöver jag plugga lite och förbereda min, Jennifers och Tanjas redovisning för imorgon.
Åh, tittade just ut genom fönstret. Blir så irriterad på att det snart är April månad och det FORTFARANDE snöar. Jag blir galen, seriöst. Det känns som att det aldrig kommer bli vår överhuvudtaget. Ibland hatar jag svenskt väder.

I love hate

Jag hatar min tyska lärare av hela mitt hjärta.

I will follow u until that day u love me


You, you, you & you


I'm gonna fight for you.

RIP


Min söta och unknowna farfar. Har aldrig träffat honom. Önskar att jag hade kvar honom i livet. Och han är faktiskt den enda i min familj som jag är lite lik! Näsan och ögonen är sjukt lika, dock inte på denna bild, men jag har även hört folk säga det till mig...

You spin my head right round


Tänker på skolavslutning när jag ser det här.

U give me euphoria

Just one look at you and I can tell that we, click so perfectly. But how can I put into words? The way you make me feel inside. Butterflies, goosebumps, euphoria... Putting my emotions to work

Söndagsångest


Skola imorgon igen. Usch. Det här är första vanliga skolveckan för mig på typ en månad. Har jag inte haft studiedagar, så har jag haft projektvecka eller något så det kommer kännas jobbigt att gå fem dagar i skolan i rad nu. Men som tur är blir det ju påsklov snart. Då ska jag sova!
Snart kommer Elin hit, vet inte riktigt vad vi ska göra. Hon ville köpa glass, men jag känner mig riktigt risig och vill helst inte alls visa mig ute idag. Men det blir nog en sväng ner till ICA i alla fall för jag vill ha naturgodis och nötter. Mums.

Jag var faktiskt uppe innan 12 idag och började plugga. Det är inte likt mig! Brukar alltid ligga och dra mig i minst två timmar, sen går jag upp och sätter mig framför min data och slösurfar. Men nu satte jag mig direkt vid pappas jobbdata och började skriva jämförelser mellan Norge och Vietnam. Duktigt Izabelle!

Årets första glass


När sommarn är som bäst


Ge mig mysiga sommarkvällar. solsken. bruna ben. grillad mat. glass. hultsfred. grekland. härligt väder. sommar minnen. snygga killar. solblekt hår. strand. solnedgångar. tält. myggor. grillning vid långan. håkan hellström. sommarlov. shopping. sommarjobb. jeansshorts. solglasögon. flipflops och mina vänner.

Tokio Hotel dreams


You're still the most beautiful boy in the world

Åh, vet ni vad jag drömde inatt? Om tokio hotel! Det var liksom hur länge sen som helst jag gjorde det och ska jag vara ärlig så blev jag väldigt glad. Fast samtidigt gjorde det lite ont att vakna ur en underbar dröm, ni vet? Det var i alla fall konsert någonstans och jag stod bara någon meter från Tom. Han log det där fina leendet så man blir helt knäsvag. Sen ville han kramas och pussas. Vem tackar nej till det liksom? Haha! Även fast jag kanske har lagt Tokio Hotel på sidan för en stund istället för att ta dem som första hands val hela tiden så älskar jag deras musik mest i världen.

I'm sick... - Buu you're whore!

Jag är sjuk. Hostar, snorar och nyser hela tiden. Trevligt.


Daddy

Pappa ringde nyss från Texas. Han har varit på 11 konserter och det är 27+ grader ute. Jag är lite avundsjuk faktiskt.

PICTURES
























At elins house

Hejsan, nu är jag hos Elin. Vi har fikat på Barista i typ hundra år. Det var najs. Pratade, tog massa fula foton med min systemkamera som antagligen kommer upp sen. Roligt och intrressant inlägg huh?


Darin i all ära


Outfit


Jag kan inte avgöra om denna är snygg eller inte. Den ser helt underbar ut på den snygga modellen, men tvekigt om den skulle vara lika snygg på mig haha. Anyway... jag gillar den.

Dessa problem

Var på teater med min kära klass förut ikväll. Dock råkade jag och Tanja gå i pausen eftersom vi trodde att allt var slut, haha tabbe! Men jag ringde Elin, så vi köpte cola&chips och hade chillkväll hemma hos mig eftersom vi båda är lediga imorgon. Skönt som in i helvete ska ni veta.

Jag håller på att bli sjuk. Inte okej eftersom det är helg. Costas vill ju vara med mig imorgon. What to do? Min mobil sviker mig också. Det suger.

Time to go

Nu ska jag snart möta upp Tanja för en tidig middag, sedan bär det av till stadsteatern där vi ska se Dom tre musketörerna med vår klass. Kan nog bli rätt intressant.

You don't even know me

Vem bryr du dig mest om utanför familjen?
Vem skulle du göra vad som helst för?
Vem skulle du vilja dela resten av ditt liv med?

Grejen är att jag blir chockad när jag får dom frågorna. För det är ingen jag står särsilt nära egentligen. Det är inte heller någon som jag har roligast med eller brukar umgås med. Jag känner knappt personen. Och därför kommer jag nog aldrig våga svara ärligt på dom frågorna. Aldrig.

Sometimes....


I know that time until it kills, u're giving me the chills

HELG!

Klockan är halv 12, jag har slutat och har redan helg. De två sista lektionerna var inställda och imorgon är jag leidg så jag har lite tur jag. Kändes väldigt skönt att ta bussen hem vid halv 11 idag. Har precis stekt pannkakor, så nu ska jag äta upp dom. Det är typ den enda maten jag kan laga. Och makaroner. Haha.

Perfection all over


jag är så seriös

Satt och läste igenom min blogg, månad för månad. Det är sjukt hur man får värsta flashbacksen. Okej, jag har inte haft min blogg så länge, men på 5 månader kan det ändå hända så himla mycket! Alla inlägg där jag berättade hur mycket jag tyckte om honom, och hur jävla ont det gjorde... jag kan fortfarande känna den där känslan ibland. Men som jag skrev, jag ska komma över honom, vilket jag i princip har gjort. Men när man läser sånt där så blir man ändå ledsen på något sätt. Jag vill uppleva den där kvällen igen som jag har bloggat så mycket om. Jag vill fan det och det är inget jag tänker förneka. Det är nästan som att jag skulle kunna göra vad som helst. Men jag vet att han inte känner likadant och det är bara att respektera. För två månader sedan trodde jag ALDRIG att jag skulle komma över honom, inte ens lite, men jag har ju lyckats göra det på något sätt.... inte helt såklart, men lite.

Ibland funderar jag även på om det där aldrig hade hänt. Skulle jag mått bättre? Eller sämre? Jag var ju världens lyckligaste ett tag. Men samtidigt tryckte han ner mig så jävla mycket. Men erfarenhet är alltid bra, visst? Jag tror att jag har blivit starkare av det här.

Kiki Kannibal


Kill me

Snark. Jag är sjukt trött. The chills gick repeat på ipoden inatt igen. Somnade sent. Och nu ska jag ha 1,5 timmes samhällskunskap. Tjoho.

Festival outfit


Sånna här kläder vill jag ha på hultsfred. Jeansshorts, t-shirt med tryck och ett par udda solglasögon, då är man fit for fight!

I <3 GOSSIP GIRL

Chuck: And why would you do that?
Blair: Because I love you...
Chuck: Well.... that's too bad.


XOXO


Är det bara jag som sitter och räknar ner minutrarna? 58 minuter kvar!

Pics





















Ja, här har ni ett smakprov på kvällen haha. Fler bilder finns på bilddagboken, och kommer finnas inom den snaraste tiden på facebook. Håll ut Olivia! ;)

Gårkvällen

Mucho trevlig kväll igår hos Agnes, tack för att jag fick komma! Det var en hel del dans, tårta, cider, partymusik och massa roliga människor. En toppenkväll helt enkelt! Vid 1-tiden gick jag hem till Costas och spelade tv-spel med honom, David och Freddie. Sen blev mamma och pappa lite arga för att jag var så sen... men det löste sig i alla fall. Jag stupade i säng vid 3 tiden. Bilder kommer sen! Jag har fotat som en galning.

Partyparty

Den här lördagen har verkligen känts som en söndag. Det gjorde det redan från början när jag vaknade och jag var faktiskt helt inställd på att jag skulle vara bakis och ha sån där söndagsångest ni vet? Men tänka sig! Haha, det var ju faktikst lördag. Skönt. Idag har jag pluggat, suttit framför datan och lyssnat på musik. Sen har jag fönstershoppat en hel del på massa nätbutiker. Jag vill ha massa pengar....

Nu snart ska jag bege mig hem till Agnes som fyllde 17 igår. Så det blir fiesta ikväll, trevligt trevligt. Ska ta med mig systemkameran och försöka fota! Jag brukar aldrig hålla det där... haha, men nu är det ju faktikst min älsklings kamera som jag är så himla kär i. Det blir en helt annan grej. Ha en trevlig kväll.


Forever 21


Och när jag ändå håller på med kläder så... allt från forever 21. Ge mig.

Hot topic


Åh, min pappa åker till Texas på måndag och ska vara borta i typ två veckor. Det är inte okej eftersom jag inte får följa med haha. Han ska dit på någon musikfestival (of course)... men om jag har tur kanske han kan köpa någonting från Hot Topic till mig om den affären finns där. Jag menar titta på tshirtarna där uppe. Helt underbara. Eller så är det bara jag som är ett stort fan av tröjor med tryck...

Bloc party


du ger mig rysningar

Linn ligger i sängen och får damputbrott.

Mr Bass


Okej, jag erkänner.... jag är en riktig sucker för Chuck Bass.

Peter Bjorn and John


Okej, andra gången jag laddar upp den här låten. Men vet ni? Det är faktiskt en av dom vackraste låtarna jag någonsin har hört, så därför förtjänar den plats i min blogg. The Chills är soundtracket till i taket lyser stjärnorna, så jag blir alltid helt tårögd när jag hör låten eftersom jag är en sucker för den filmen. Dessutom är texten oerhört bra... den får mig att tänka på en speciell person.

I-lands problem

Jag är lite sugen på naturgodis, funtar på att gå ner till ICA och köpa mig lite godsaker. Haha. Känns så fattigt att gå ner helt själv för att man är sugen på någonting. Yeye, what to do? Jag är faktiskt hungrig.

And if bridges gotta fall...

 
Klockan är bara kvart över 9, jag är ledig från skolan och är redan uppe!? Hur fan kommer det sig? Jag var verkligen inte trött inatt, somnade sent och så vaknar jag såhär tidigt. Kanske har haft för mycket sovmornar den här veckan, haha.
Sen måste jag ju tipsa om Lykke Li's låt, until we bleed, den är så fin! God, I love her so!

YOURE GIVIN ME THE CHILLS

 

How confusing

Du vet hur jag känner. Du ler åt mig. Du vänder ryggen åt mig. Du ler åt mig igen. Du tar kontakt med mig. Du ignorerar mig. Du ler åt mig. Vad fan vill du egentligen?

Intervjudagen







Sakke snygg snygg snygg


You're givin me the chills

I natt gick The Chills repeat på ipoden. Det gjorde lite ont, och jag vet faktiskt inte varför. Jag kunde inte sluta tänka på vissa saker. Somnade runt halv ett.

JAG ÄR KÄR


Idag intervjuade jag, jennifer och tanja Samuel Haus. Alltså.... vad ska jag säga? Jag kunde inte koncentrera mig på något annat än hans ögon. Fyfan va snygg han är. Höll på att dö lite.... sen fick jag faktiskt en kram också när han skulle gå, sug på den ni! ;)

WORD

I'm your biggest fan and I'll follow you until that day you love me

PROjektvecka




Eftersom min klass har projektvecka den här veckan så betyder det att alla våra lektioner är inställda, vi får alltså jobba vart och hur vi vill. Jätteskönt eftersom man kan ta en lång sovmorgon och jobba några timmar, sen chilla resten av dagen. Lovely! Imorgon ska vi eventuellt (förhoppningsvis) intervjua Sakke snygg snygg snygg från i taket lyser stjärnorna. Gissa om jag kommer vara nervös... jag har nämligen en liten crush på honom...

jag gör mainstreem, systemkamera!


You dont hear me




Come on baby tell me why
Why all your love was all a lie
You got my love you got me good
Played my heart I can't deny
I thought that you was something good
To run away I knew I should
Day in and out I scream out loud
I break and shout but you don't hear me

Spaceman


bildspecial tema: random


Långsjön är ett ställe där jag har fullt av minnen


Haha, det här nog den sjukaste bilden jag har


9c1 langar smuggelspriten


Kusin och jag på min 15-årsdag


Shoez


Elin und ich


Tanja och Agnes


Glass tajm @ izabelles place


Jag och Malin identiska fötter


Tussigulligulligull! Bäbis Lessi och jag


Rebecca och Marika för 100 miljoner år sen


Piiiiiiiixel


Jag har något för fötter-bilder....


Party hos David


Linn grinade för att hon hade sett Zac Efron haha


Jag blir så jävla nostalgisk av dom här bilderna


Switch shoes

Åh ni förstår inte...


THATS MY MAN


Två roliga dagar


Gårkvällen var hyffsad. Jag och Tanja åt en tidig middag, mötte upp jennifer och tog tunnelbanan till gärdet. När vi väl är där märker vi att vi är lite ute och cyklar. Vi börjar fråga folk vilket håll radiohuset ligger åt, alla pekar och säger att det är en lång bit att gå, så 8 minuter kvar tills vi skulle mötas med klassen springer vi tillbaka till tunnelbanan och åker till karlaplan. Där ifrån springer/joggar vi i princip hela vägen och när vi väl kommer fram så sitter endast några i klassen snällt ner i en cafeteria. Vi var inte ens sist. Så vi hade verkligen inte behövt stressa, haha... men det visste vi ju faktiskt inte. Cirka en halvtimme senare började inspelningen från Skavlan som går på TV ikväll. Bland annat var Fredrik Reinfeldt, Lykke Li och Jonas Gardell där! Som jag skrev igår tog jag kort med Fredrik haha.

Idag var en sjukt rolig dag! Vi var på tekniska muséet med klarren och spelade in TV&Radio program. Man fick alltså välja vad man ville göra, och jag kirrade TVn lätt! Alltså, jag kan inte beskriva men det var verkligen jätteroligt. Jag och Jennifer skulle presentera kulturnyheterna, så då fick vi söka på lite nyheter och skriva ihop vad vi skulle säga, och sen prata om det medan det spelades in. Det var värsta proffsiga studion med dyra filmkameror och avancerade dataprogram osv. Otroligt kul! Programmet kommer visas på öppna kanalen, 17.40. MISSA INTE! Dock behöver ni inte kolla på mig när jag pratar, haha.

Ibland är det jävligt roligt att gå i en mediaklass ;)

Lång dag

Jag tog kort med vår stadsminister idag. Erkänn att det är liiite status!

The only one I loved


Jag älskar er, älskar er, älskar er, älskar er, älskar er, älskar er.

Until we bleed

Snart börjar skolan, naturkunskap, engelska och historia. Funderar dock på att hoppa över historian eftersom jag inte har gjort läxan. Haha. Men vi får se hur jag gör, vill inte ha frånvaro. Imorgon ska jag och min kära klass SM1 på inspelning av Skavlan. Bland annat är gästerna Fredrik Reinfeldt och Lykke Li. Och jag älskar Lykke Li! Så det blir nog kul eftersom antagligen kommer sjunga.
På fredag ska vi ha en heldag på tekniska museet inför vår projektvecka nästa vecka. Det kommer bli så skönt! Vi får nämligen ta eget asnvar och behöver typ inte ens vara i skolan, bara vi jobbar. Alla lektioner är "typ inställda" förutom våra språk lektioner, men fatta vad najs! Man kan ta typ sovmorgon till 11 och sluta 2 om man vill. Yeeeh.

I want you so badly


Det gör inte ont, så länge du är med mig

Hultsfred 09


Behöver jag ens nämna att det kommer bli en bra sommar?

Oh horatio

Igår var jag i forum med Elin, fick med mig lite underkläder och ett linne. Vi fikade även på Barista, fick äta min efterlängtade bakisfika.... coca cola och chokladmoussetårta. Mums. Sedan åkte vi hem till mig och chillade. På kvällen gjorde jag faktiskt ingenting. Var helt ensam hemma så det var ganska tråkigt, men Ida gav mig en massa The sims spel som jag underhöll mig med hela kvällen så jag klarade mig. Hade även B&J, chips och cola haha.
Imorse satte jag mig och plugga lite, och nu ska jag itne göra någonting! Söndagar är ändå rätt chill... men det som stör mig är att det är skola imorgon. 06.45 ska jag upp... får se hur bra jag klarar det.

RSS 2.0