hocker the rocker.


Det bästa med honom är hur han lever sig in i musiken och hur han levererar massa olika känslor för den som lyssnar. Jag blir helt tagen. Han är bäst.


hi beautiful.



du ger oss kalla kårar.

Ibland är det faktiskt rätt skönt att vara sjuk. Man kan vara hemma och inte göra nånting alls utan att få dåligt samvete, awesome! Har iofs chillat med Elin hela dagen, först var vi i forum och åt lunch, shoppade lite och sedan har vi varit hemma hos mig sittandes framför datan resten av kvällen. Men det gör ingenting eftersom jag ändå inte kan gå ut och röja, hehe. Får ont i halsen bara av att ta ett steg utanför dörren nu när det är så kall luft.

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen blir det nog att ta igen all sömn man förlorar under skolveckorna, pöss!


crush crush crush!

Igår kväll var jag först med Elin och Linn, sedan skulle Elin åka till fiskis så hon lämnade oss. Jag och Linnsan åkte i alla fall till slussen helt döda. Vi kände oss båda lite smått sjuka och vi lät som två par kråkor när vi pratade. Sen åkte vi hem till Linn och tittade på fucking åmål en liten stund innan vi tröttnade (efter att vi sett filmen typ ett hundra tal gånger) så då gick jag hem och sov. Det var skönt vill jag lova! Var verkligen helt död efter en dag i skolan.

Nu ska jag snart åka till forum, tror jag får med mig Elin men hon är så jävla seg... we'll see.

my thoughts you can't decode.

Äntligen fredag!!! Fan vad veckorna går fort egentligen. Det är måndag i typ en sekund sedan blir det fredag. Tyvärr försvinner ju den också på en sekund, men ändå! Vet dock inte hur rolig min helg blir med tanke på att min hals har börjat spöka... Ska i alla fall betala in greklands-resan förhoppningsvis och sova en massvis. Plugga står också på schemat. Vill shoppa lite också! Bikbok, HM och Gina har fått in så mycket fina saker så jag blir helt tokig. Fast jag måste ju spara pengar inför Grekland också.. suck!

You took my hand became my guide


brookelle får mig att vilja färga håret mörkt. hehe.


lista.

Skriv 3 dåliga saker med ditt utseende
1. Mitt äckliga hår
2. Om jag säger det kommer alla andra se det
3. .. så jag håller käften.

Skriv 3 dåliga saker med din personlighet
1. Jag är paranoid... ständigt!
2. Blir väldigt lätt avundsjuk
3. Jag kan inte säga ifrån
 
Skriv 3 BRA saker med ditt utseende
1. Jag har långa ögonfransar
2. Får nästan aldrig finnar
3. Att jag har ganska stora ögon, vilket är fint

Skriv 3 BRA saker med din personlighet
1. Jag är väldigt snäll och omtänksam
2. Jag är mysig
3. Jag är väldigt kramig av mig

Nämn 5 snygga tjejer
1. Kenza Zouiten
2. Brookelle Bones
3. Hannah Beth
4. Fashiontoast.com
5. Audrey Kitching

Nämn 5 snygga killar
1. Oliver Sykes <3
2. Nicklas Hocker
3. Brandon Flowers
4. Pete Dorethy (stavning?)
5. Tom Kaulitz

Nämn 5 av dina favoritband
1. Those Dancing Days
2. Silverstein
3. Paramore
4. Bring me the horizon
5. Kent

Nämn 5 av dina favorit artister
1. Lykke Li
2. Nicklas Hocker
3. Johnny Cash
4. Michael Jackson
5. Prince

bajs-hosta

Åh, sitter här och hostar som en jag vet inte vad. Misstänker lungcancer (och alla andra äckliga sjukdommar), hehe. Får fan ta och fimpa dom där jävla ciggen asså. Egentligen är det så jävla vidrigt, fattar inte ens varför jag började. Jävla hultsfred asså... Blir i alla fall helt utmattad av att hosta så mycket och att anstärnga sig till max på idrotten var väl inte det bästa heller, skulle tagit det lugnt. Hoppas det inte är nåt virus :(


I got a hedgehhog crawling on my boob


if you wanna play it like a game, well come on, come on lets play.


när du grät på festerna, var jag aldrig bjuden in.


jag byggde upp dig bit för bit igen.

Usch, vill absolut inte gå till skolan idag. Har ont i huvudet (ovanligt? haha) och har börjat hosta jättemycket. Kanske påväg att bli förkyld? Ska i alla fall dra till skolan vid 12 och ha två lektioner, sen blir det hem och ta itu med plugget som jag sköt upp igår. Huvaligen.


right now.


Jag har tråkigt. Borde kanske sätta igång att plugga svenska? Eller inte.


i'm lost in you.


i'm not coming home tonight

Gjorde världens sämsta naturkunskapsprov idag. Det blir absolut inget MVG för mig den här gången, fast iofs hade jag inte siktat på det heller eftersom jag inte fattade ett skit av genetik kapitlet. Skönt att det är över i alla fall.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är sjukt taggad på att åka till Grekland!! Vill att det ska bli sommarlov nu, orkar inte vänta i fem månader :(

rubrik?!

Kom precis hem från sjukhuset. Läkaren kunde inte göra så mycket mer än att skicka mig till en nerv-specialist och skriva ut recept på smärtstillande till mig. Han misstänkte att jag har migrän och såg inga andra direkta fel på mig, men han ville ändå att jag skulle gå till en neurolog som tittar på mig. Usch, jag mår så himla dåligt av att vara i sjukhus miljöer. Blir illamående och vill bara springa därifrån. Nästan varje gång jag har feber, ont i halsen och dylikt har jag fått gå till närakuten så därför blir jag påmind om att vara sjuk så fort jag kliver in där. Uäh.

Nu ska jag dricka kaffe och plugga fram tills klockan åtta. Haha, som om att jag kommer kunna hålla det. Kommer max orka sitta där i en timme, hehe. Wish me luck!!

måndag.

Idag ska jag till skolan och ha svenska, sedan blir det lite naturkunskaps plugg på matten sedan ska jag till nacka vårdcentral och kolla upp min huvudvärk. Har haft migrän sedan jag var ungefär 7 år gammal, sure det är väl ingenting om det händer nån gång ibland, men jag har det nästan varje dag vilket inte är så roligt. Har varit hos hur många olika läkare som helst, alla säger olika saker och jag har aldrig fått nån speciel medicin som jag hoppas på att få idag.

Nu måste jag skynda mig!!


evening.

Söndagar kanske inte är så dåliga trots allt. Det är faktiskt rätt skönt att bara kunna ägna sig åt sig själv en hel dag. Var ju som sagt i forum en snabbis, shoppade ett linne och underkläder. Såg även en skitsnygg skjorta på gina som jag ska köpa senare i veckan. Vill även köpa en svart hatt och rayban solglasögon! Sen är jag complete, hehe. Sen har jag faktiskt varit duktig och pluggat naturkunskap, skit tråkigt och assvårt. Första gången det kommer gå dåligt för mig på ett naturkunskaps prov :(

Nu ska jag ladda över massa bring me the horizon och kent låtar på ipoden, sen ska jag plugga lite mer och sen ska jag läsa snabba cash. Hörs imorrn, puss!

sunday, bloody sunday.

Igår var sjukt kul måste jag säga!! Började med lite jag-har-aldrig och tjejsnack hos Annaskiiita som även fyllt 16 år (grattis i efterskott btw hihi). Sedan åkte vi till friday's och käka middag vilket var jättetrevligt. Vi fick ett uppdrag av en random kille att vi skulle pussa hans kompis som ska gifta sig idag, svensexa alltså! Sedan fick vi en massa helium ballonger också, hoho. Tack för att jag fick komma, det var sjukt roligt :D!

Nu ska jag åka till forum en snabbis, sedan ska jag simma. Sen blir det hem och plugga naturkunskap, skit kul. Verkligen.

lördag.

Åh, idag har vi reserverat greklands-resan!! Så vi åker den 29onde juli och kommer hem 5 augusti (dagen före min 18-årsdag, hehe). Fatta va underbart att åka utomlands med massa vänner. Har alltid velat göra det och nu blir det av, woho! Efter att vi för bokat så satte vi oss på burgerking och snackade en massa. Blev verkligen ännu mer taggad efter att man planerat lite och så, hihi, det kommer bli awesome!!

Nu ska jag fixa iordning mig, ska på tjejmiddag senare ikväll. Pussen!


lyssna eller dö.


utan dina andetag.

Sitter fastklistrad framför datan. Tittar på bilder och saknar gamla tider. Varför går man inte i åttan för?! Det året var nog det bästa, inga jävla problem och allt var så jävla awesome hela tiden. Kanske bara för att man var fjortis och kunde göra i princip vad man ville utan att tänka sig för. Kanske ta och funta på att bli det igen? Skämt åsido.

Kent tar fortfarande upp hela min tid just nu känns det som. Har lyssnat på dom sen klockan sex utan att pausa. Satt och verkligen lyssnade på texterna, det slutade med att jag började gråta som en liten tönt haha. Men man kan verkligen relatera till texterna, så det kanske inte är så konstigt att det blir en våg av känslor som bombar en. Nej, nu blir det ännu mer kent!


vi ska alla en gång dö.

Har lyssnat på kent repeat på spotify sen igår kväll. Jag har alltid tyckt dom har varit lika överskattade av svenska folket som Lars Winnerbäck, men nej nu måste jag fan ta och hålla med. Kent är helt jävla bajs grymma! Vill verkligen till hultan och se dom i år, annars blir jag ledsen chey!!!

Åka till skolan var det, ja...

bellie genom åren.


Jag var 14 år. Lite fjortis hade jag fortfarande i mig.


15 år här. Hade precis kommit in på min rockiga period, även om det bara var tokio hotel som gällde än så länge, haha!


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA FYFAN. 13 år?!



15 år, skulle fylla 16. Blev intresserad av scene-stilen. Kolla mina fula "emo-armband".


Ja, scene som sagt. Eh...


15 år.


14 år och liten fjortis :)


Haha, älskar att Linn tar foundation på läpparna <3


14 år.


Köpte en svea mössa, som alla andra fjortisar gjorde.


Idag.


15 år, hade precis börjat i nian. Dansade konstant och gick runt i mjukisbyxor och avklippta t-shirtar.


13 år, hahaha fyfan


Balen i nian. Det var bra tider.


15 år, nån gång i nian.


16 år, nån gång under hösten 08.


Samma som ovan, hösten 08.


14-åringen is back, hehe.


Idomin, sex pistols, push-up och Viktor Sorte får representera den här tiden.


Idag typ?!


bring me the fucking horizon.


har du nån gång kännt att allt känns fel?

Jag har så dåligt samvete så jag spricker snart. Ångesten tar över hela mig. Någon som vet hur man blir av med skol-ångest? Seriöst, jag orkar inte.

ig-varning i idrott, my ass.

Så, nu vet mamma att jag har IG-varning i idrott. Check! Nej, men det känns bra att hon vet det. Har ju varit orolig hela dagen över vad hon skulle säga, även fast jag vet att hon inte dömmer mig. Jag har så otroligt hög press på mig så jag mår skitdåligt över mitt betyg i idrott, har gråtit så mycket idag att jag inte kommer kunna gråta på flera år nu, haha. Ni kanske tycker jag är töntig men för mig går hela världen under, typ. Hehe. Nu känns det i alla fall väldigt bra och jag var tvungen att skriva av mig lite här. Har även skickat iväg ett cry-me-a-river-mejl till läraren så hon ska tycka lite synd om mig... ;)

onsdag.

Ska när som helst gå till bussen för att åka till skolan. Har planerat att vara några minuter försenad, hehe. Fan vad jag är otaggad på skolan!!! Jag känner liksom knappt någon anledning att gå upp på morgonen. Är som en jävla robot som går upp på morgonen, går till skolan, kommer hem, äter middag, går och lägger mig och nästa dag är det precis samma sak. JAG HAR INGET LIV.


dagens snyggve.




pic: fashiontoast.com


lista.

Lovar du att vara ärlig?: Yes, I swear!
Du heter: Izabelle
Smeknamn: Izz, Izza och Bellie
Låt du lyssnar på just nu: Precis just nu så hear you me - jimmy eat world
Beroende av: Kärlek och musik
Vem behöver du mest just nu? En Nicklas Hocker, tack
Vad tror folk om dig? Jag HOPPAS dom tror att jag är snäll och trevlig, för det är jag!
Vad får du oftast komplimanger för? Ibland mitt hår (öh?) och mina ögon
Vad gör du för att fånga någons intresse? Tittar! Haha, jag söker alltid ögonkontakt
Hur imponerar man på dig? Var musikalisk och charmig, så!
Brukar du skratta för dig själv? Haha, aarå
Vad står det i ditt senast inkomna? <3
Vart bor du? Nacka
Trivs du där? Yes sir!
Festar du mycket? Lagom
Sprit, cider, vin eller öl: Rött vin eller xider ska det vara!
Brukar du bli för full: Haha, det har hänt...
Vad har du för mobil operatör: Tele2 comviq
Är du allergisk i mot något: Nix, inte vad jag vet
Har du haft sex idag: Nope
Nästa mål i ditt liv: Åka till Grekland med vänner och satsa i skolan!
Hur svarar du i mobilen: Hallå?
Ringde du senast: Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen med: Jag kommer inte ihåg haha
Sover du ensam: Oftast
Tycker du om din pappa: Klart!
Brukar du komma i tid: Haha, ja jag är pessimist
När mår du bra: När jag har roligt och har bra människor omkring mig
När blev du fotad senast: I helgen tror jag
Hur känner du dig nu: Sådär
Vanligaste färg på dina kläder: Svart!!! och vit möjligen.
Vad tycker du om: Musik och söta rock killar, hehe
Är du aktiv i skolan? Ja, ganska
Vad saknar du: Sommarn/Vår07, Tokio Hotel tiden + massa annat
Favorit dryck på morgonen: Äppel juice, oboy eller kaffe
När brukar du gå och lägga dig: 10-11 på vardagar.
Är du blyg: Beror på vem jag är med
Vill du hellre ha mail än brev: Haha, får aldrig brev ändå?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet inte, ibland vill jag tro på det men aa...
Älskar du någon: Självklart!
Första riktiga kärleken? Stefan
Hur många gånger har du varit kär: Jag har varit "kär" många gånger, men på riktigt vet jag inte. Två kanske.
När var du riktigt riktigt kär senast? Hm, ett år
Blir du lätt full? Har jag inte ätit någonting så säger det tjoff! men annars inte speciellt.
Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha, svårt att gissa? Daaaah!
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Jag har fått höra det, hehe
Vad gör du imorgon: Skola, sen hem och plugga
Födelsedag; 6 augusti
Ögonfärg: Blå/grön
Hårfärg: Blond
Skostorlek: 38
Vad ska du göra nu? Typ plugga, men om jag känner mig rätt så vet jag att det inte kommer bli av haha

we're so pretty, oh so pretty, we're vacant!

Tisdagar är min nya hatdag. Eller det är en sån där dag som bara känns otroligt seg och går väldigt långsamt. Jag var så trött att jag skrattade konstant under naturkunskapen. Vår lärare hade troligen PMS och blev arg så fort man ställde en fråga, mycket rolig syn. Tanja råkade även sätta på en låt på min mobil, så JAG fick en utskällning för någonting som inte var mitt fel, haha yeh!
På tyskan fick jag reda på att jag har VG vilket är helt okej. Satsar ju självklart på ett MVG eftersom jag vet att jag kan få det, men men...

Just nu sitter jag bara och väntar på att paradise hotel ska börja, vilket är om tre timmar. Vad kan man göra under tiden? Very good question. Knarka spotifajj låter bra!


but you're just a boy, you don't understand.


allt suger idag.

Usch, har världens dåligaste dag. Skolan suger, har troligen IG i idrott, naturkunskaps prov nästa vecka och jag fattar inte ett piss, det är kallt, det är januari (väääldigt långt ifrån sommaren) och jag måste gå upp klockan sju imorgon. I-lands problem kan vara för jävliga också. Fan alltså.

glömde en sak!


var bara tvungen att lägga upp den här söta bilden på min dröm man. hehe.


dancing through the days.

Nu ska jag koka té, sedan blir det mys i sängen framför scream 2, godnatt!

någon kan gärna få skänka pengar till mig. tack på förhand.


by H&M and forever 21


I wrote some songs cuz I love him.

Det var galet länge sen jag var såhär seg. Har som sagt legat i sängen större delen av dagen och nu sitter jag här i sovkläder. Har knaprat ipren och treo men huvudvärken gick inte över, ska till läkaren nästa måndag som tur är och förhoppningsvis få starkare migrän tabletter som hjälper. Men sen drack jag en kopp kaffe och åt daim tårta, då minsann gick det över. Knasigt!

Imorgon är det skola igen, svenska matte och ljudteknik. Det ska väl gå bra, men jag är så otaggad som man bara kan bli! Tur att jag har sovmornar nästan varje dag, annars hade jag nog aldrig klarat den här sista terminen hehe.


söndags ångest.

Usch, har nog aldrig varit så bakis som jag är just nu. Har legat i sängen sen halv 2 inatt fram tills nu, haha. Men jag skyller på min extrema huvudvärk som vägrar försvinna... Igår var i alla fall en väldigt trevlig kväll! Sms-rouletten var ju verkligen roligt måste jag säga. En sjukt bra fylle-lek istället för de gamla klassikerrn"jag har aldrig" som de flesta börjat tröttna på vid det här laget. Det bästa med leken är ju alla svar man får. Det var flera stycken som ringde upp och var allmänt förvirrade. Det var flera av mina kontakter som gick på mina sms, haha.

todays.

Har inte gjort ett skit idag. Eller jo, suttit framför datan och vid 4 så kom Linn och höll mig sällskap tills nu. Ska ha lite tjejmiddag här snart och prat om Grekland. Sedan kanske det droppar in några fler och då blir det sms-roulette! Nu måste jag duka, puss!

and you do the best to show me love, but you don't know what love is.


fridayyyyyy!

Chill dag i skolan I say! Slappa lektioner och dagen gick fort. Just nu sitter jag här och har tråkigt, Linn ligger i min säng och sover, as söt haha! Ikväll ska jag vara hemma och imorgon blir det lite tjejmiddag at my place!

dagens skratt.


Okej. För det första, vem är du och varför läser du min blogg? Du känner inte ens mig. Det här är en blogg som endast rör mig. Jag nischar mig inte med något speciellt och skriver väldigt privata saker som bara mina närmsta vänner förstår. Och vadå jävla tjat om dricka? (som att det ens skulle vara ett problem?) Det är min blogg, jag skriver exakt vad jag vill. Passar det inte så behöver du inte läsa, it's up to you! Men okej Linn, för din skull så ska jag sluta skriva om alkohol ;););)


black hole sun

Äntligen fredag!!! Som jag har längtat till helgen, helt galet! Ska iaf snart röra mig mot skolan och ha dubbeltimme i historia som vanligt samt samhällskunskap. På tal om ingenting så är det sjukt hur mycket jag drömmer på natten nu förtiden. Brukade nästan aldrig komma ihåg vad jag drömt, men nu kommer jag ihåg 1-4 drömmar per natt! Woho. Extra bra är det när man drömmer om Nicklas Hocker. Han har varit på besök i mitt huvud den sista veckan väldigt ofta. Men jag klagar absolut inte, tvärtom!


she said never let me go.




thursday.

Sitter i lärcenter, dricker kaffe och väntar på att min matte ska börja. Väldigt segt med tanke på att det är typ en timme kvar, hehe. Hatar håltimmar. Efter matten blir det svenska, engelska och idrott. Kommer komma hem runt 5 idag vilket känns otroligt segt. Det är liksom mörkt när man går till skolan och mörkt när man kommer hem. Skulle lika gärna kunnat stanna hemma och sova.

I helgen blir det i alla fall middag, sms-roulette och greklands prat at my house förhoppningsvis. Yes, you heard me. Grekland. Jag och några tjejer har pratat om att åka dit i sommar för att festa och dylikt. Kommer säkert bli skitkul om det nu blir av. Hoppas hoppas hoppas!!

kväll.

Nu har jag varit duktig att skicka iväg min loggbok för projektveckan till min mentor (en månad försenad hehe). Ska stänga av datorn snart, titta på TV en stund, läsa ut min svenska bok och sedan sova. Jag har en lång och jobbig dag framför mig imorgon, fyfan. Tur att det är fredag snart i alla fall, då kan man börja leva igen!! Under vardagarna i skolan är jag som en död zombie och när jag kommer hem går jag direkt till sängen och sover i några timmar. Jag vill ta studenten. Bajs.

onsdag.

Sitter och fryser som en gås. Varför är det så jävla kallt? Vill ha värme för bövelen! Idag var  i alla fall faktiskt en hyfsat rolig dag i skolan måste jag säga. Vi hade rollspels rättegång på samhällskunskapen vilket var väldigt flummigt, haha, och engelskan var jätteslapp eftersom vi har fått en ny lärare. Hon verkar jättebra! Fast jag kanske inte ska säga något än med tanke på att det var första dagen vi hade henne...

Imorgon börjar jag 8.20 och slutar 16.20, längtar!!! Not.

godnatt.


Lycka till med att somna inatt säger jag till mig själv. Har ju sovit bort halva dagen och så en kopp kaffe på det! Tur att jag har sovmorgon iaf, det lär bli en lång natt...
Först blir det i alla fall paradise hotel (love it hihi) och jag måste bara säga att jag älskar Rami. Älskar hans sarkastiska och ironiska personlighet, hur han provocerar alla tills de blir helt fucked up. Sen har han så jävla fina ögon så jag dör. Fast snyggast är den där nya snubben, vad fan hette han, pontus nånting?


on the top of satisfaction, yves saint laurent shades in the darkness


huvudvärk :(

Gick till skolan vid åtta. Började se suddigt och visste direkt att det var en migrän attack. Hehe. Så det var bara att sjukanmäla mig själv och åka hem. Det kändes som att det tog en halvtimme för mig att gå från bussen hem till mig när det egentligen tar cirka 3 - 5 minuter. Har sovit i alla fall sen jag kom hem och vaknade för en stund sen, har fortfarande lite huvudvärk. Får väl ta och lägga mig framför OC snart igen och hoppas på att det går över!

back on track.


Hemma från tha school. Kom in i rutinerna rätt fort tycker jag. Ljudtekniken verkar jävligt intressant ska jag säga er. Satt och spelade in mig själv när jag spelade piano, kulkul! Nu blir det OC, puss.


skola.

Första dagen i skolan efter tre veckor. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vill bara sova och vakna upp när det är skolavslutning. Kan människor gå i ide?! Jag funderar fan på att göra det i alla fall. Aja, fast det är kanske skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och för varje liten sekund som går så är vi närmare våren!!! Har även min första ljudteknik lektion idag, väldigt spännande. Har dock hört väldigt blandade åsikt om Raymond King, alltså vår lärare haha, men vi får väl se!


jag får nicklas abstinens.

I miss everything you say, everything you do makes me smile and laugh.
I miss the way you look at me, I just kinda lose myself in your eyes, their so beautiful.

I miss the way you look at me.


purple rain

Håller på och söker jobb på ica maxi, haha. Nej men ärligt talat är jag helt jävla desperat efter ett jobb, så jag skiter faktiskt i vilket jag får. Hoppas hoppas hoppas jag får jobb där. Skulle behövas så fruktansvärt mycket just nu med tanke inför sommaren... greklandhultsfredroskildealkoholkläder hehe.

Nu ska jag gråta för att det är skola imorn, puss.

It's such a shame our friendship had to end


Prince. En av världens främsta musiker någonsin. Grymt.


cause we all been painted by numbers

Igår kväll var väldigt mysigt. Jag, Malin och Emily var i Emilys farmors lägenhet eftersom hon är på semester i Hawaii. Vi hade riggat upp med cola, godis, chips, film, tittandes på greklandsresor inför sommarn och en massa spel. Det slutar alltid med att vi sitter och spelar en massa sällskaps spel som ett par gamla pensionärer, haha. Men det gillar vi!

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, troligen hemmakväll. Finns inget annat att göra liksom när man är pank och inte har någon dricka :(

fredag.

Fikade med Malin och Emily i sickla idag. Mycket trevligt. Vi kom även överens om att ses senare ikväll för filmkväll eller något i Emilys farmors lägenhet. Vi bojkottar fester nu för tiden eftersom varken Malin eller jag har någon saft att bli lulliga på, hihi. Kameran får följa med också :D

författare?

Jag håller på att skriver en novell. Eller nej, en bok. Det var så länge sen jag klickade upp ett word dokument och bara lät allt rinna ner i fingrarna, men nu har jag gjort det igen. Inspiration från verkligheten är det bästa när man skriver noveller enligt mig. Man ser allt så mycket tydligare framför sig. Miljön, personerna, känslor osv. Allt är taget från egna erfarenheter, drömmar och andra saker som hänt mig eller andra i min omgivning. Jag vet inte vill med boken. Man får ju tyvärr inte ut så mycket av det förutom att alla tankar i huvudet kommer ut. Det jag försöker säga är att jag vill publicera det någonstans. Vill att andra ska läsa, men var vet jag inte. Bloggen käns lite för risky... vet ju inte vilka som läser. Aja, nu har jag i alla fall fått skriva av mig. Det behövdes.

sommar, tack!

Blir nästan deprimerad när jag inser att det är fem månader innan det är sommarlov. Det kommer ta hur lång tid som helst innan ens man kan börja använda skinnjacka. Och det blir ju inte bättre att fönstershoppa på internet. Hittade massor av snygga kläder som är to die for. Vill någon snäll själ där ute ge mig pengar och vår?! Vinter är bara bra under julen, annars suger den rätt mycket.


Lista

Dagens bästa: Min säng och drömmen jag hade inatt
Dagens humör: Mens&huvudvärk så inte så najs
Dagens mat: Frukost och middag + kakor hehe
Dagens klädsel: Rutig skjorta och strumpbyxor
Dagens låt: Hot n cold med idol-Tove
Dagens sämsta: Huvudvärken I guess...
Dagens sötaste: Nicklas Hocker fooo suure
Dagens finaste: En massa sms

lite pics från de senaste dagarna.


Haha ser ut som en sån där blond bimbo


Jag vet, läppstift utanför, men det är okeeeej!


BEÄÄLLIIEEYYY


Har jag sagt någon gång hur mycket jag älskar min läpp piercing? I'm in love


Linn läser om sex ;)


Elin läser om... anorexia?


Bakade kakor idag. Haha, ser ju ut som baj... aa ni fattar, men gott var det! :D


min dröm man är nog världens finaste.


du är min...

Ville inte gå upp idag. Tänkte vara duktig att gå upp lite tidigare så det inte blir så jobbigt på måndag när skolan börjar, men det slutade iaf med att jag gick upp klockan tolv. Men jag skyller det på min dröm som var helt fantastisk, fan att man ska alltid vakna upp och inse att det inte är påriktigt. Det var han igen. Sist jag såg honom var nån gång i oktober om jag inte missminner mig, på tok för lång tid. Det är bara drömmarna och tankarna jag har kvar för att få honom levande.


Sms roulette!

Knarkat musik hela dagen och kommer antagligen fortsätta med det ett tag till innan jag, mamma och pappa ska hem på middag hos några familje kompisar i stan. Antingen så drar jag därifrån senare eller så är jag social och stannar, det får vi se då. Lutar nog åt att jag stannar där eftersom jag inte orkar åka hem komunalt haha.

Vet ni vad jag är taggad på?! Att köra sms-roulette! Någon kväll nu framöver ska jag bjuda hem massa tjejer till mig, be dom ta med dricka (lär behövas haha), bjuda på middag och sen när man är lite lullig börja smsa förfullt. Malin, Emily, Kerran och co som läser min blogg, jag hör av mig med ett datum hehehe :D


sweet.

Har varit hos Elin halva kvällen, tittat på paradise hotel (dubbelavsnitt, love it!!), ätit mackor, pratat, rökt osv. Pretty much that, yeh... Tidigare under dagen har jag inte gjort något vettigt alls. Typ sovit? Förstår inte hur det kommer gå sen när skolan börjar eftersom jag har blivit riktigt lat. Sover läääänge och ligger kvar i sängen minst en timme innan jag går upp. Fast sådant behövs ju ibland. Nu ska jag krypa under mitt hello kitty täcke och spela quadra pop, haha.

paradise hotel!!!


Det är väl inte bara jag som har längtat att få se paradise hotel igen? Börjar idag igen 22.00 på sexan as usual! Heja Jackie, Cimon och Gretaaaaaaa!


don't become one of Hitlers children


låten är såååå hultsfred 09.


pics from new year.


People


Haha, Amanda?


Emily, Fanny och My


Snygga Amanda som stog för kalaset :D


As härlig bild!


Fanny, Milou, My, Amanda och Empan


Emily ville att jag skulle döpa den här bilden till: Oooooch det är käääärlek!


Jenny, Amanda och Emily


Snygging, Empan och Jenny


Haha, vi mötte några fulla tanter som var väldigt kramglada


People


Jag vet, jag ser ut som ett mongo, på ALLA bilder också. Men nån bild måste jag ju lägga upp på mig själv eftersom det är min blogg, hehe. I see giiiiirls!


Adullllle och Milou


Gustav


Simon Atticus och Adele


Haha nyktert


Sötnosar


Och sista bilden avslutas på Empan med champange flaskan i högsta hugg hoho


igår.

Igår var en jätterolig kväll! Det bjöds på champange, margarita och piña colada vilket var väldigt uppskattat. Dock började jag må jätte illa efter tolvslaget, så det blev en rätt tidig kväll för mig tyvärr. Men det var riktigt roligt iaf som tur var. Bilder kommer senare idag om jag orkar ladda över dom, hehe.

Och förlåt till alla er som smsade mig och inte fick något svar. Jag stängde av mobilen när jag kom hem för jag orkade inte svara om det skulle ringa nån full kille/tjej, haha. Sedan skulle det blivit väldigt jobbigt att läsa GOtT nyjss årrrrr!!!!-sms varannan sekund.

RSS 2.0