herråååå

Ska dra om vilken sekund som helst, sen ses vi väl i dimman! Sup försiktigt, puss!

dead end

Så jävla onödigt att jag gick till skolan idag, för när jag kom dit så sa vår nya lärare bah: "Jag vet inte vad vi ska göra idag... så ni kan väl gå hem". Men tack för att du inte sa det typ igår eller nåt! Jag hade ju inte behövt ta min tid att åka dit, baah. Jaja, skönt i alla fall! Åkte direkt till forum och shoppade ett leopard linne, en svart klänning, en rutig skjorta och lite annat nödvändigt. Nu ska jag chilla med johnossi i öronen. Och frågan är, ta en liten tupplur (haha) eller dricka kaffe?!

min dag

Nu: Åka till skolan
Sen: Möta mamma i forum och sen åka till sickla för att hälsa på Elins praktik (?)
Senare: Hem och lyssna på Johnossi, fixa mig och köpa red bull
Ännu senare: Hoppa på 471:an hem till Mia!

Kanske blir lite seg uppdatering idag. Just so yah know, guys.

-


Hur söt?!


valborg


Valborg idag. En av världens mest överskattade högtider. Det är bara en jävla ursäkt till att man ska få supa. Hallå?! Man kan supa varje helg. Man kan kröka varje jävla dag om man vill. Så jävla överdrivet hela grejen med valborg. Själv ska jag också dricka, men jag ser inte valborg som nåt jävla undantag. Skitlöjligt egentligen. Undra hur många 94-96or som kommer få fjortisfylla ikväll... ett jävla antal tror jag. Sorgligt.


för att kärlek är störst av allt.


Mami, jag och Papi <3


En ärta flög förbi, så var det bara Elins hjärna ;PpppPP


Mina bästa vänner


Killers. Brandon Flowers. Knark.


Baby girl <3


;PpppPPppp


HAHAHA. 1990-nånting


Bästa vänner


ABO, VA ÄRE DÄR FÖR KATTER?


Älskar den här bilden. Helt underbar.


2006. Things changes.


Jag vet att jag ser ut som ett rikspucko, men den är fin i alla fall.


Min baby


Höga och glada!


Ni har påverkat en stor del av mitt liv. Tack för det. Ni är bäst.


Since 2005 <3


Haha, galen fjortis/rasta chey!


Memories never die.


Haha, sötizzZar


En typisk skuru-pose. Saknar Simon jättemycket!


Såhär ser vi ut på 99% av alla bilder jag har


Snook minnen


Varför tar man alltid vänner och familj för givet? Det är så hemskt att vi gör det, för nästa dag kan någon vara borta. Älskar er alla så otroligt jävla mycket, börjar nästan gråta när jag tänker på det, haha. Skulle kunna dö för varenda en av er. PUSS!


-


Jag ska gifta mig med er. BÅDA TVÅ!! Mina favorit män, även fast jag är otrogen med Oliver Sykes ibland... hehe.
You're awesome guys!


-

I'm just trying to love you, any kind of way
But I find it hard to love you, boy
when you are far away.


yoyoyoyoyo

Började morgonen med engelska nationella som sagt. Haha. Kan bara skratta åt det. Själva ämnet var inte alls svårt, man skulle skriva ett "covering letter" eller va fan det hette, en slags jobb ansökan. Men hur tusan gubbar ska man få till avancerade meningar och ord när man bara ska skriva lite om sig själv och varför man söker ett visst jobb. Äh, det där provet var ett jävla skämt. Sen fortsatte dagen med bull-riding i ljushallen, haha så jävla roligt att kolla på! Efter det fortsatte de sista tre lektionerna som faktiskt var ganska chill. Vi körde galen-panna på engelskan. Jag fick Australien och Bob Marley som jag ALDRIG kunde lista ut. Tog mig typ fem år innan jag fatta att det var Bob, haha. Sen lallade vi i klassen runt på idrotten med gassande sol på oss. Underbart, men svettigt kan jag säga.

Imorgon är det valborg och just nu börjar jag känna att det verkligen är vår. Det luktar blommor utomhus och det är riktigt varmt. Hur skönt?! Önskar bara att det inte kom ivägen småsaker hela tiden. Småsaker som jag egentligen inte borde bry mig om, men det tar upp min energi och gör mig jätteledsen. Vet inte varför det alltid blir såhär. Blir ju helt cp i skallen, haha.


-


fem sanningar om mig

1. Jag står åt höger i politik och kommer antingen rösta på folkpartiet eller moderaterna i årets val. Är mer åt det liberala hållet, så jag tror det blir folkpartiet iofs...

2. Mitt dröm resemål är L.A, New york igen, Florida, Japan och Australien

3. Min stil ikon är lätt Taylor Momsen/Jenny Humphery - galet snygg!!!

4. JAG ÄLSKAR KENT. ÄLSKAR.

5. Jag har lyssnat på Sex pistols sen jag var 8 år och lyssnar fortfarande på dom. Hade även världens crush på Sid, haha.


är på dåligt humör.

HeJsAn SöTnOwSaR WaZz uP? Närå. Kom hem för en stund sen. Borde plugga, men att lyssna på musik är ju så mycket bättre! Är fett trött och hungrig också. Bah. Jag orkar inte! Imorgon har vi nationella igen... skrivtligt i engelska. Vi får väl se hur det går, gillar inte att skriva under press. Dessutom är det läääängsta dagen på veckan vilket får mitt humör att sjunga långt ner. 8.20-16.20! Usch. Idrott står på schemat också, som blivit mitt nya hat ämne. Har min lärare att tacka det för. Pernilla Svartenbajs eller va fan du heter. Du borde fan... aa, jag vet inte, man borde inte få ha henne som lärare. HUVA!


Haha, jag döööööör!


- Och vafan äre där för kakor ra? Det ser väldigt mystiskt ut de dääär!


grym tjej!


Otroligt smart tjej. Hon vet vad hon snackar om och jag håller med henne till 100%.


nicklas hocker


Kan inte låta bli att tycka om dig även fast du har blivit dryg och är sämst på att uppdatera din blogg. Man blir ju helt cp i huvet när man tänker på dig. Bäst äru iaf.


-

Jag höll en hand då mot din varma hud
Du sa, Stäng din dörr, vi har något att reda ut


-

Ont i huvudet. Trött. Försöker hälla i mig massa kaffe för att piggna till lite, som vanligt hehe. Käkade med Elin i forum efter skolan, sen åkte jag hem och löste korsord (haha). Just nu borde jag väl plugga, men har faktiskt ingen större lust och man kan ju inte tvinga sig själv. Får vänta nån timme och se om jag blir mer pepp då! Synd bara att det ska vara inlämnat imorn och jag har skrivit tre rader, haha. Score.


teenage dirtbag

Har lyckats skriva fyra meningar på min samhälls uppsats. Fyra meningar på tre timmar, hehe. Är så jävla lat i skolan nu så jag skäms. Jag skäms att jag inte pluggar mera, skäms över att jag skolkar, skäms över att jag vet att jag kan bättre fast jag inte orkar anstränga mig. Förlåt för att jag bara klagar på skolan hela tiden. Känns som att det är det enda min blogg består av just nu, haha. Exakt för ett år sen satt jag och beklagade över alla killar (nu orkar jag inte ens lägga ner energi på att skriva om dom, jävla idioter haha), nu är det för mycket plugg. Nästa år då? Då kommer jag säkert klaga på att skolan har gått för fort och att jag inte vill sluta skolan. Ja... vad ska man säga. Tonårsliv. Man ser allt i vitt och svart!

Onsdag: Lyssna på Reinfeldt i aulan, awesome
Torsdag: Nationella prov i engelska B
Fredag: Valborg! Nån som kan fixa dricka?! PANIK!

godnatt

Skulle stängt av datorn för 45 minuter sen, men ni vet hur det blir. Man hittar alltid något som man bara MÅSTE göra, sen ska man läsa lite bloggar, knarka spotify och allt vare är. Jag har suttit och kollat på platanias bilder och längtat till sommaren. Kollat igenom mina en miljard bilder... Ah, det är svårt att komma ifrån datorn helt enkelt!! Men nu ska jag faktiskt röra mig mot sängen, snart börjar wallander. Funtar även på att läsa lite i ljudteknik boken ifall jag ska göra mitt prov imorgon, hoppade ju över det i torsdags. Aja, we'll see!

jag vill ha sommar!



Fontänen vid sergel är sommar!!


Malins fekke förra året. Pigga cheyer!?


Saknar min studsmatta :(


Lisa <3


Ipodish


Sommarn 07


Liten Elin


USA och Canada 2008


Niagra falls


Valborg 08. Fyfan. Regn, regn och regn! Malin chillar ;)


Alla härliga tider på skuruberget, lovely!


Balen i nian


Öregrund


Fjortisen ;)


Vill vara bruuuuuuun!


Volterra. New moon spelades in där, fett stolt att jag har varit där!


-

Behöver. Kaffe. Nu.


dfhelfkjfk

Usch, har ont i hela kroppen. Axlar, huvud, rygg värker så jävla mycket. Jävla dans lektion på idrottslektionen i torsdags. Galet jobbigt var det. Det var nån slags afrikansk/jamaicansk dans(?!) med massa sparkar, hopp, stå på händer-grejer, volter och allt vare va. Blev visserligen pepp på att börja dansa igen... vill prova på house. Eller showdance som förut. Yada yadi yada... nu ska jag läsa linas kvällsbok. Tchüss!

-


brittish. indie. rock.


living the american dream?!


Åh, vet ni? Pappa pratade om att han, jag och mamma + nån kompis (nån frivllig?) till mig skulle bo i New York i en månad nån gång framöver. Hur awesome?! En månad i New fucking york! Nästan så att man kommer tröttna på att vara där, haha. Nä, men allvarligt. Det skulle vara värsta drömmen ju. Det kommer antagligen bli nästa sommar, då jag är 18 och då kan man ju festa där också. ABOW!


-

Idag åkte jag till dieselverkstaden med mami och papi för att se Jennie Abrahamsson sjunga. Fyfan va grym hon var!! Är helt kär i hennes röst och texterna i hennes låtar är så himla fina. Efter det så blev det lite mini shopping, fick en väska med guldiga nitar från monki. 90 kronor, kap!

Just nu har jag skittråkigt. Har växlat mellan datan och att läsa linas kvällsbok. Hm, tror det är minst 10:onde gången jag läser den nu, haha. Älskaren! Är pepp på någonting! Är jättesugen på cigg och godis... Tycker Elin borde komma hem snart, ehehhe.

i would sit and wait for you again


dagens snyggve


Min söta klasskompis Valerie. Alla borde ha en sån personlighet i sin klass. Hon lyser verkligen upp mina dagar och har världens energi som smittar av sig. Hon är awesome helt enkelt!


listen to iron maiden baby, with me.


-

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again


lista

Vad heter du? – Izabelle

Ditt humör just nu? – Bra, men ganska seg

Vem gillar du? – Vem? Haha, mina vänner!

Ditt favorit resemål? – New york och Grekland!

Vad är det bästa som finns? – Kaffe på morgonen...

Vad dricker du helst för alkohol? – Rött vin eller xider

Favorit film? – The notebook

Favorit artist? – Lykke li är grym! och Prince

Favorit band? – Kent, Broder Daniel, Paramore, Silverstein, The killers, Bloc party, Those dancing days, BMTH och Babyshambles

Favorit ämne? – Inget, haha.

Favorit årstid? – Sommar ofc!

Favorit låt? – Utan dina andetag

Favorit blogg? - Kenza, Paow, Foki, Gaybloggen, Myscenario, Isabelle Strömberg och mina vänners!

Favorit instrument? – Trummor har jag börjat gilla på senaste tiden...

Favorit godis? – Chips...?

Vad hatar du mest i hela världen? – Krig och sånt där skit

Största misstaget du gjort? – Oscar som fick mig att må dåligt i ett halvår. Helt i onödan!

Bästa strulet? – Haha, bästa? Vet inte, kommer inte ens ihåg alla jag har strulat med. Men jag säger Erik.

Senaste kyssen? – Carlos

Är du oskuld? – Ne

Har du ett par rosa string? – Jappsi

BH-storlek? – 75C

Har du pojkvän? – Nej

Är du kär? – Nä, tråkigt nog :)

Har du fått ditt hjärta krossat? – Ja

Snyggaste kändis killen? – Oliver Sykes, baby!

Snyggaste kändis tjejen? – Brookelle Bones

Bästa minnet? – Hultsfred, skuru tiderna, USA 2008, min fjortis period, förra våren osv!


humor till max!!!


I'm addicted to you

Blev en liten sovstund istället för kaffe, hehe. Tyckte jag förtjänade det eftersom jag gick upp kvart i sju idag även fast jag har sovmorgon på fredagar egentligen. Men som jag sa nationella gick bra! Det fanns väldigt många ämnen att välja bland och det bara flöt ut i fingrarna när jag skrev. Skrev mer än en sida på en timme, så jag var verkligen peppad!

Åh, har längtat efter helgen jättemycket. Äntligen får jag sova!! Ikväll ska vi först ha gäster, sen ska dom dra iväg så jag har huset helt för mig själv... what to do? Fekke @ my house!


-

Koka kaffe eller sova en timme? Hm...

Det gick föresten bra på nationella! Behövde bara 2 timmar, sen vart jag klar. Hur awesome?!

godnatt

Har chillat med Elin hela kvällen. Satt ute, pratade, kjedjerökte och lite sådääär va! Ska snart gå och lägga mig, peppa inför nationella imorgon helt enkelt! Awesome för alla treor och ettor som är lediga... tur att tvåan snart är över, som är det värsta året tydligen. I trean kommer vi ju bara ha chill-ämnen som filosofi, religion och psykologi. Sedan blire ju en massa studentskivor och skoj. Det är ju bara 7 veckor kvar tills sommarlovet, och dom veckorna kan jag ju faktiskt hålla ut. Bara att tänka positivt och på allt roligt jag ska göra i sommar! Slovakien, Polen, Österike(?) och Grekland, abowoowowow!

önskelista


Mamma och pappa, ni får gärna köpa nåt i den här stilen till mig när ni åker till London. Hehe!!!


min jobbiga dag

Äntligen hemma från världens segaste skoldag. Känns som det var tusen år sen jag hoppade på nacka gymnasium bussen imorse och var helt galet nervös inför talet som jag hade. Och hur gick det då? SKIT DÅLIGT! Haha, nej då. Det gick fan ganska bra. Stammade inte och hakade inte upp mig en endaste gång, så det var väl bra! Vet ni hur nöjd jag är nu eller? Åh, det är så jävla skönt att ha det där gjort. Visserligen äre mer nationella imorgon, sitta och skriva i fem timmar låter ju inte så lockande men jag känner ändå att det är mer min grej. Jag älskar ju att skriva.


nervös!!

Nu är jag äntligen klar med mitt svenska tal. Har dock väldigt mycket ångest eftersom jag tycker att det är rörigt skrivet och inte har någon riktig struktur. Aja, jag har gjort mitt bästa i alla fall och så länge jag får det klargjort kommer jag faktiskt inte bry mig om vad jag får för betyg. Jag längtar så jag dör tills allt är över. Har gått och oroat mig alldeles för mycket för det här!! Har egentligen ännu mer plugg, ljudteknik prov imorgon, men ärligt talat har jag inte ens öppnat boken och funderar inte direkt på att göra det heller... Ska sätta på en film eller nåt och bara ta det lugnt resten av kvällen!

Önska mig lycka till med talet imorgon. Huva!!!!

att vara 14 år.










Önskar att jag var liten igen. Inte behöva tänka sig för. Jag fyller snart 18, tar studenten nästa år och ska ge mig in i vuxenlivet. Hemskt. Jag vill gå i högstadiet, spåra, leva livet och vara olyckligt kär. Jag vill ha idomin på läpparna, knullruffs och få en fjortisfylla. Kan någon spola tillbaka tiden?


jag är beroende av:

- Kaffe
- Bloggar
- Naturgodis
- Rutiga skjortor
- Musik
- Chips
- Plattång
- Lov (kan man få nog av det?)
- Veckorevyn
- Kent
- Snygga killar hehe


onsdag

Stannar hemma från skolan idag. Vi kommer ändå bara sitta framför datorerna och slösurfa på facebook på varje lektion, eftersom många av våra lärare är fast i bland annat Italien och Bryssel. Har även fetaste mensvärken plus att jag måste skriva klart mitt tal + plugga inför ljudteknik provet imorgon. Ska även hinna förbi ungdomsmottagningen senare. Tchüss!

-


this distance between us makes me want you more


memories never die


+/-

+ Det är fint väder
+ Fick MVG på en nk-uppsats
+ Bakade goda muffins
+ Spotify
+ Desperate housewives ikväll
+ "Bara" 7 veckor kvar tills skolavslutningen

- Jag översvämmas av plugg
- Skolan
- Skolkade från tyskan
- Måste plugga sönder de närmsta dagarna
- Det ska snöa imorgon
- Mitt rum är stökigt
- Jag är trött
- Livet suger helt enkelt. Haha, nejdå så allvarligt är det inte. Men nästan!

-

Jag är helt slut i hjärnan. Tänker alldeles för mycket.


galen vecka

Torsdag: Ljudteknik prov och svenska talet (usch, kommer dö)
Fredag: Nationella prov från 8.30-14.00, score!

facebook grupper in my heart!

Skogsturken ringer: vem vare som kasta?! "vet inte" så vet man det ;P;P;P;P;P


-


I could put my arms around every boy I see,
but they'd only remind me of you.


FYFAN

Ja ni, mina drömmar kan verkligen förutspå saker. Det snöar nu. Vad ska man säga? Svenskt jävla äckel väder.

-

What do you want from me?


du var min armé

Inatt drömde jag massa konstiga och jobbiga drömmar. Bland annat hade vi fått en jävla massa snö igen (peppar peppar ta i trä, det får inte bli mer snö igen), sedan drömde jag mardrömmar om mitt svenska tal som jag hetsat upp mig för mycket på, sen var det en massa andra jobbiga saker som jag inte kommer ihåg nu. Idag blir det att lyssna på svenska tal, lyssna på musik på matten och chilla på ljudtekniken. Inte så ansträngande! Måste dock hem senare för att råplugga, suck. Längtar tills den här veckan är över.


söndagsmys

Nu blir det kaffe och hallonpaj med vaniljglass! Sedan ska jag ut med Elin, ta en cigg och kanske köpa chips eller nåt, för det är vi värda hehe ;)


hett!!!

 
Någon langar blow job till Tom ;)


hey ya!

Igår firade vi morfar som fyllde 70 år nu i veckan, grattis!! Det blev en massa god mat, tårta och fotoalbums tittande. Hittade massa roliga bilder på mami och papi när dom var unga. Sedan fick vi stressa hem eftersom mamma och pappa skulle iväg på konsert. Huset för mig själv alltså! Nja, inte riktigt eftersom Alexander satt med sina 10 hårdrocks kompisar på nedervåningen och drack öl, sen begav dom sig i alla fall iväg på krogen så då var jag och mina vänner ensamma. Det blev krök och en massa mys hela kvällen. Trevligt trevlig!

Just nu försöker jag skriva mitt svenska nationella tal. Går sådär, har skrivit lite av början i alla fall. Valde att skriva om kärlek med förhinder och rikta mig in på relationer till en idol eftersom jag verkligen känner att jag kan relatera till det. Sex pistols, Michael Jackson, Darin och Tokio Hotel, haha! Jag har ju en hel hög med kändis crusher in my past, så det blir nog rätt lätt att snacka om. Är dock jävligt nervös inför torsdag när jag ska stå där och dela med mig fett personliga saker :(


ddd

Dubbelfekke hos Izabelle! Näej, men min kära broder har sina coola metal kompisar här, Emily och Malin är här, sen kommer även Elin och Linn... kanske Linus. Kanske Carlos och Marre. We'll see! PÖSS

riktigt bra låtar.










helg!

Kände aldrig för att blogga igår när jag kom hem från skolan, men det var en väldigt skön dag i alla fall! Hade bara en meningslös lektion, hade inte ens någon lärare. Very värt! Hade typ kunnat vara hemma hela dagen. Resten av dagen var jag en stund med Linn, sen träffade jag på Elin i ektorp så då var jag med henne hela kvällen.

Inatt vaknade jag upp av att jag grät. Jätteobehagligt. Tror att det var för jag drömde att min storebror hade dött i cancer :(. Nej, nu ska jag börja fixa iornding mig, ska på 70-årskalas idag hos morfar.


I make them good girls go bad


-

I know your type
Boy, you're dangerous
Yeah, you're that guy
I'd be stupid to trust
But just one night couldn't be so wrong
You make me wanna lose control


torsdag

Igår kom alla utbytestudenter från Spanien hit! Eftersom tre stycken i min klass har varsin, där bland Tanja så blev jag presenterad för några. Jag fick sånna där klassiska kindpussar, awesome!! Har även hunnit bli smygfotad av en spanjor... efteråt sa han "fajjsbokk".

Just nu gör jag ingenting, sitter i lärcenter och tråkar. Är extremt röksugen men har ingen större lust att gå ut ensam. Har matte om en stund, sen blir det svenska och engelska. Och imorgon är det freeeedag!


onsdag

Kom precis hem från långan. Satt där och chillade ett tag med Emily och Malin. Vi har varit så himla dåliga på att ses om man tänker efter. Okej, att vi umgås på helgerna men vi bor ändå så pass nära varandra att vi skulle kunna ses varje dag. Skärpning!!

Just nu känns det som jag har spindlar och myror krypandes över hela kroppen, haha. Blir alltid så när jag har varit där det är skog. Huva! Ska snart gå och sova. Imorgon börjar jag 8.20, mindre roligt, men snart är det helg i alla fall vilket jag ger tummen upp för. Har även beep test imorgon på idrotten, palla?! Ska nog inte gå, men då kan jag ju säga hej till IG i det ämnet.

-

I need it
That feeling
Rushing through my veins again


-


sommarplaner?

Abo! Önskar att jag var gjord av pengar och tid. Vill göra så mycket roligt i sommar som jag aldrig kommer ha råd med eller att hinna med. Jag ska jobba samma vecka som peace&love, kooks spelar ju där i år och jag vill för allt i världen inte missa dom! Sen måste jag ju gå på Kent också i långholmsparken. Sen ville jag ju åka till hultan, men då är jag bortrest så det kan vi glömma på en gång! Men förhoppningsvis löser det sig, kanske kan dra upp en dag för att se the kooks med pappa haha.

Förutom festivaler så kanske det blir Malins landställe under midsommar, Elins landställe (?), någon mini trip till Göteborg eller Danmark! Danmark skulle ju vara helt awesome. Finns nån taggad människa?!

-



I can't live
With or without you.


-

Wait for something better
No one behind you
Watching your shadows
You gotta be stronger than the stories
Don't let it blind you
Rivers of shadow
This feeling wont go


bajssjsjjsjs

Första dagen i skolan var ju idag somsagt. Hade en lektion vilket inte var så ansträngande.. Sen gick jag hem till Elin och våldgästade hennes kök. Det var gott, hehe. Sen har jag försökt pluggat somsagt och nydligen så gick jag ut för en ciggpaus. Tänk att bara kunna strunta i skolan, inte ha ångest, inte bry sig om att gå och lägga sig i tid, göra vad man vill och inte behöva plugga! Sommarlov är väldigt behövligt nu.

fuck skolan

Usch. Kommer börja gråta snart. Sitter här med mitt PM som jag ska skriva inför svenska nationella i muntligt. Vi ska hålla tal om typ relationer (93:or, var glada att ni bara går i ettan och slipper detta). PM;et ska iaf vara inlämnat imorgon och jag har inte ens börjat. Vet knappt vad jag ska prata om. Paniken bara stiger och jag kommer säkert bryta ihop när som helst. Jag hatar att hålla tal eller ha muntligt föredrag. Hatar. Det är det värsta jag vet. Ska gå och dö nu. FYFAN FÖR SKOLAN. Är så glad att jag bara har ett år kvar, så man slipper skiten så snart som möjligt.

lista

10 bästa
Dialekt: Brittisk Engelska
Mat: Donkens cheeseburgare haha
Låt: Du är ånga - kent
Film: Harry potter, hehe
Tecknad figur: Fan vet jag..
Sport: Ingen
Veckodag: Fredag och lördag
Årstid: Vår och sommar
Soloartist: Lykke li

9 För tillfället
Humör: Ångest
Tanke: Orkar-inte-gå-till-skolan
Bakgrund på datorn: Ingen förtillfället
Känsla: Varken glad eller ledsen
Tid: 12.12
Bästa sak: Spotify
Irritationsobjekt: Mina cigg är slut

5 Nej tack
Skolämne: Hm.. svenska och engelska eftersom det är de mest seriösa ämnena
Mat: Allt med svamp, rotfrukter och konstiga saker i haha
Musik: Opera, klassiskt och typ överdriven black metal
Dryck: Vodka!! Dåliga minnen haha
Djur: Duvorna på sergelstorg, fyfan haha

1 Önskan
Att det blir sommarlov så fort som möjligt :D


vår bilder


Eheheheh, belles @pa ;);)


Haha, värsta bilden jag sett på länge


Brandtrappan vid skuru på våren är ett måste


Lektioner utomhus i skuru var myyys


Långan


Vår/grill kvällar <3


hjärta

Inatt kommer jag ligga med ipoden i öronen. Försöka överrösta alla jobbiga tankar som aldrig försvinner ur mitt huvud. Försöker tänka positivt och inte stressa upp mig inför skolan, men det är omöjligt. Önskar att jag gick på högstadiet istället. Allt var enklare då.

-


ångest!!!

Ångest till hundra procent. Inte så svårt att gissa varför, huh? Fatta att påsklovet redan är slut. Åh, det känns riktigt jävla surt om jag ska vara ärlig. Vill inte gå i skolan längre. Är trött på människorna, är trött på lärarna, är trött på nationella prov, trött på lektionerna... Men jag ska verkligen försöka stå ut de sista veckorna som är kvar nu. Måste tänka positivt. Det är exakt två månader kvar idag.

Elin har i alla fall lovat att vi ska köpa dill chips med dip senare. Hoppas hon håller det, för jag är skit sugen på att depp äta idag, hehe.

-


dagens snyggve


-


lördag

Kvällen igår spenderades med Elin, Linn, Ida, Carlos och Marre. Vi gjorde väl inget speciellt, chillade och drack lite. Var väldigt sugen på fest med tanke på att det är sista helgen innan lovet är slut, kanske hände något trevligt idag istället.

Skulle färgat utväxten idag, men när jag har haft i blekningen i håret så kommer mamma på att hon inte hade haft i pulvret som ska blandas ut också. Så då var det bara att skölja ut allt, suck! Min utväxt är så jävla hemsk just nu, men som tur är lovade mamma att hon skulle åka och fixa nytt så jag slipper se ut som Kissie när hon var blond.


dagens snyggve


min kärlek till kent

Jag förstår inte hur jag levde förut när jag inte lyssnade på Kent. Det är ju helt omöjligt. Jag har inga ord för hur mycket jag tycker om dom. Har ju blivit helt knäpp i skallen sen jag började lyssna på dom. Fattar ingenting. Det enda jag vet är att dom är bäst. Bäst i hela jävla världen.

-


gomorron!

Fika med Emily och Malin i forum klockan ett. Mys!


-


That's it

Idag har jag lekt med min kusin, gått till och från ICA ett antal gånger, blivit glad av att det börjar komma blommor utomhus, druckit fyra koppar kaffe, tjuvrökt (haha), varit med Linn och Elin, lyssnat på Kent på repeat och chillat.

sommarn

Nu har pappi bokat resa till Polen och Slovakien i sommar! Så himla otippade länder, men som sagt har jag ju sagt skälet till varför vi åker till Polen. Slovakien åker vi till för att det ligger nära och varför inte åka till ett land som man aldrig har varit i? Pappa sa även att Bratislava, huvudstaden i Slovakien, ska vara jättefint. Har sett också att det blir varmt där på sommaren, så det blir nog bra!! När jag kommer hem från det, så är det bara några veckor kvar tills jag lämnar Sverige igen med mina vänner för att åka på party/sol/bad semester till Grekland! Åh, awesome.

lista

Bästa veckodagen: Lördag och fredag såklart!
Humör: Trött och seg
Favoritgodis: Choklad och saltlakrits
Är det nåt du absolut inte äter: Tomater och svamp
Kläder just nu: Skjorta och leggings
Musik just nu: Panic! at the disco
Favoritsaft : Jordgubbs saft, hehe
Dagens längtan: Sommaren!
Hur många kuddar sover du med:
2
Spelar du nåt instrument: Piano och bas ibland
Dagens frisyr: Toffs för ovanlighetens skull
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, I guess
Har du några homosexuella vänner: Jag har bisexuella vänner, men homosexuella vet jag inte
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, fast väldigt svårt dock
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, absolut inte. Besvarad kärlek är awesome
Bio eller promenad: Bio, lätt
Dagens borde: Plugga lite!?
Dagens  fundering: Varför killar är dumma i huvet
Snarkar du? Ja, ibland haha
Rädd för insekter? Getingar är det värsta som finns! Blir helt hysterisk när dom kommer för nära
Det här är jag bra på: Skriva, vara snäll, slösa pengar och vara en bra vän
Vad vill du jobba som? Författare eller make up artist
Chips eller godis? Chips med dipp skare va!
Skriver du dagbok? Ja, jag anser att jag är så pass öppen i den här bloggen att det kan kallas för dagbok. Jag hänger ut folk, skriver namn och skriver nästan exakt alltid vad jag känner.
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Har piercing i läppen
Hur många syskon har du? En storebror
Är du rädd för blod? Nja, bara om det är jättemycket
Anser du att du är stark? Nej, haha
Röker du? Ja
Snusar du? Nej, usch
Har du använt droger? Ja, men ingenting jag funderar på att testa igen
Kaffe eller te? Kaffe med mjölk!!
London eller Paris: Båda, men mest London
Favoritfärg: Svart hehe
Född: I nacka
Nationalitet: Svensk. Sen har jag påbrå från ryssland, tyskland, belgien och frankrike. Dock väldigt långt tillbaka, så det kanske inte räknas haha.

It took one look into your eyes to know that.

Fan, vill inte att lovet ska gå så fort! Kan man inte bara sakta ner tiden? Imorgon är det redan onsdag och jag har lovat min kusin att leka med henne. Hon är så söt, hon har tjatat om att vi kommer ha så kul sen i söndags. Haha, adoreble. På torsdag blir det fika med Empan och Malle, det blir nog mys. Sen resten av tiden måste jag försöka fixa dricka och kröka ihjäl mig.

Snart blir det ut med Linnsan för en "promenad" och sen ska vi käka B&J framför desperate housewives. Fick ett erbjudande om chillkrök hos en vän, men jag känner mig jättetrött och seg, plus att jag fortfarande är sur på E och kan inte släppa honom, så en hemmakväll blir perfect!

tisdag

Somnade om efter att jag hade kommit hem från Linn imorse. Kände mig riktigt bakis och trött, så jag sov i en timme, men jag vaknade typ varannan minut eftersom jag hade bestämt mig innan för att inte sova bort hela dagen. Det är ju så fint väder, man vill ju chilla ute idag!!

Linn är i alla fall här nu, vi kokar makaroner hehe. Jag är sjukt hungrig, sur, trött, bakis, ledsen, arg, glad och taggad. Allt på samma gång, hur fan går det ihop?! Hormoner alltså...

fuck off

Igår gick E' på bussen när jag och Linn åkte hem från stan. Han sa inte ens hej. Förstår ni? Han kunde inte ens hälsa på mig. Han log och gick förbi och satte sig längst bak med sina kompisar. Han kan ringa mig klockan 2 på natten och vill ligga, men när han ser mig i verkligheten kan han inte ens säga hej.

Var bara tvungen att skriva av mig. Det här suger.

kvällsfika

Har känt mig som en dålig bloggare på sista tiden, men ärligt talat har jag ingenting vettigt att skriva. Sparar det tills det händer något roligt istället, hehe. Ikväll ska jag i alla fall bege mig till stan med Linn, vi hade tänkt kvällsfika och kjedjeröka. Awesome!


Skinnjacka + leggins


-


i'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.


driv inte?!

ÅÅÅH, DET KOMMER ALDRIG BLI VÅR! FYFAN FÖR SNÖ.


-


hey ya!


Glad påsk!

Dricka kaffe precis efter att man har borstat tänderna är ingen höjdare, usch. Men jag tvingar i mig skiten för att vakna ordentligt. Gårkvällen var ju minst sagt... rolig. A day to remember. Vaknade imorse och var fortfarande typ full, haha! Trodde jag skulle ha sprängande huvudvärk idag, men jag hann inte ens bli bakis, skönt må jag säga. Påskafton idag, kära vänner! Några planer har jag icke förutom att jag ska äta påskmiddag med familjen. Vet inte om jag är så taggad på att röja idag igen med tanke på att jag slängde i mig en liter rose vin igår... we'll see!


tagg låt!


-

Och du håller så hårt
och när längtan blir svår
så är jag dindindin att ta med
att ta ut, att ta in i någonting nytt.


långfredagen


Ska snart åka till söder, hämta dricka, kanske fika och sen hem. Ikväll får det fan ta och hända något roligt, det är ju lov för tusan gubbar!


tjugo sanningar om mig.

1. Jag älskar att lyssna på gammal nostalgi musik med kompisar från när man var liten. Kan alla gamla aqua, britney spears, backstreet boys, markoolio osv. Sen ska man sjunga med också, gärna extremt högt och fult.

2. När jag är full blir jag väldigt glad, fnittrig och taggad. Blir väldigt klängig och mer kramig av mig än vanligt, haha.

3. Den absolut bästa spelningen jag har varit på är The Killers på hultan. Stämningen var awesome, alla sjöng killers låtar i väntan på att de skulle komma ut på scenen, alla hoppade och skrek. Jag var full som ett as men jag kommer ändå ihåg att det var så jävla grymt, har bara bra minnen från den kvällen. Äkta festival-känsla är typ det grymmaste man kan uppleva, jag lovar!

4. Jag är tids-pessimist. Jag tror alltid att jag har mindre tid än vad jag egentligen har och stressar konstant när jag ska åka någonstans. Har absolut ingen tidsuppfattning, utan tror alltid bara att jag har för lite tid på mig.

5. Värsta känslan som finns är svartsjuka och ånger.

6. Jag är jättedålig på att ta vara på tid. Kommer inte på hur mycket jag uppskattar saker och ting förrän långt efter. Jag hatar mig själv för det, för jag börjar alltid whina om hur mycket jag saknar vissa saker. Varför uppskattar jag aldrig saker när de väl händer? Det är alltid i efterhand jag känner nån slags saknad.

7. Det absolut snyggaste en kille kan ha på sig enligt mig är chinos, mörka stuprörsjeans, rutiga skjortor och t-shirts med tryck. Eller ingenting alls, höhöhöhö.

8. Jag älskar att hålla på med hår och om det fanns nån linje med frisör fast som var mer seriös som samhälle eller natur hade jag lätt valt det. Jag tycker det är jätteroligt att borsta, locka, fläta och ha mig. Klippa hår är också roligt! I love it.

9. Jag heter Therese i mellannamn

10. Jag har träffade en av mina bästa vänner på internet

11. Jag älskar språk. Kan inte påstå att jag gillar själva ämnena i skolan speciellt mycket, men jag tycker det är roligt att uttrycka mig genom tyska eller engelska.

12. Jag funderar på att plugga eller jobba som au pair i USA efter gymnasiet. Gärna i NYC, Florida, Phoenix eller Karlifornien.

13. Mina dröm jobb är make up artist, författare, massör eller något inom språk.

14. Skulle också kunna tänka mig att plugga i London efter gymnasiet. Dela en lägenhet med några vänner, plugga engelska, jobba på nåt cafe och röja på helgerna. Hur kul?!

15. Mina favoritkläder är lätt rutiga skjortor, slitna jeansshorts, tights, converse och långa linnen.

16. Jag är otroligt lat i skolan och på sista tiden har jag slarvat väldigt mycket. Ska försöka ta tag i allt efter lovet och verkligen satsa sista veckorna. Även om jag oftast klarar mig och får bra betyg så vet jag att jag kan göra bättre ifrån mig. Jag orkar bara inte.

17. Franska är ett sjukt snyggt språk

18. Jag älskar svensk sommar när det är soligt och varmt. Ni vet när man kan sitta ute vid en sjö och grilla med en massa vänner? Det är verkligen en av de bästa sakerna jag vet.

19. Lika mycket som jag älskar sol, så är regn på sommar också riktigt mysigt. Älskar att höra ljudet när det smattrar mot fönsterrutorna.

20. Jag klarar inte av att ha tyg, papper eller bomull i munnen. Varför man nu skulle stoppa det i käften vet jag inte, men jag hatar känslan när jag tänker på det. Jag ryser, usch!


-

These words are my own,
from my heart flow.
I love you
I love you
I love you
I love you!


1:a april

Första april. Våren börjar verkligen närma sig nu, även fast det inte ser ut så när man tittar ut genom fönstret. Regn och mörka moln... aja, på påsklovet ska det bli soligt har jag hört så då tycker jag det är dags att sätta sig på uteserveringarna med en chailatte! Åh, längtar!

Min nästa lektion börjar halv två och klockan är inte ens halv elva, haha. Ska försöka plugga engelska och sen träffa Malin för att ta en cigg. Ciao!

RSS 2.0