SNYGGINGARNA


ferrefekkefest

Haha, najs inlägg från i natt! Kvällen igår vart faktiskt väldigt lyckad trots allt. Två fester i ett och samma hus, haha. Nej, men det blev lite chillkrök/röj hemma hos mig med massa metal killar. Jättesnälla och roliga var dom, hade verkligen skitkul hela kvällen. Bilderna är väl lite .... jaa...


Vi lagade tacos, fick även beröm från grabbsen haha


Middag


Haha skarr!


Puttääää


Metaaaaaaaaaaaaal!


Rocker haha


METAL SOM FAN


ÄNNU MER METAL!


Tacos mjauknorrwowovoovovfffgrr


Tummen upp för kvällen!

hej

Hej jag e skitfull, asfull som ij i helvye. asså detta är inte okej. det har varit metal kilalr här. och massa tjejetr här. askul.  metal kilalr är fan asroliga.har haft fet tnajs hela kvällen. puss på sånna!

You cant say no to me


Jag vet att jag har lagt upp den här förut. Men den är värd att bloggas om igen. Den kommer högst upp på min lista på finaste låtar (förutom My Heroine då). Det gör väldigt ont att lyssna på den, den väcker mycket minnen, men ge den en chans. Jag älskar den.

My day

Idag vaknade jag runt 12 tiden, så jag har sovit i princip i ett halvt dygn. Väldigt skönt, och sen får vi inte glömma bort att det är typ sista sportlovsdagen idag heller, så jag förtjänade det haha. Sedan mötte jag upp mamma i forum köpte lite behövande saker. Det känns som jag inte har shoppat på hundra år, för jag blev helt tokig i varje affär vi gick in i. Fick med mig en kjol, ett linne, en t-shirt, sprayskydd mott plattång, en kort jacka, nagellack, läppglans, strumpbyxor och en ögonbryns trimmer. Jag är nöjd!

Snart kommer Emily hit, sen ska vi handla och börja fixa middag. Malin kommer också och ska käka här, sedan ska även Tanja komma hit. Vi vet inte riktigt vad som händer ikväll. Vi hoppas på nåt trevligt, men det verkar rätt dött ärligt talat. Ha en trevlig kväll i alla fall, pöss!


Metro Station


Ge mig!


Jag var 14 år












Haha, jag älskar att titta tillbaka på dom här bilderna! Fan vad glad jag är att jag började fota mycket redan på den tiden. Det är så kul att se hur man förändras genom åren. Och jag måste erkänna att den sista bilden är faktiskt tagen innan vi skulle på elverket...

If they hurt u, they hurt me too



VOOFFKNROORORMJAU


Jag är i stort behov av en sådan just nu. Tur att man ska till Forum och fika med Tänji nu i alla fall. Jag behöver en latte!!!!

haha

Idag har jag varit en tråkig bloggare. Förlåt för det. Ska inte upprepas.

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
men den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat

Bajs

Elin kommer hit snart. Hon ville köpa godis, så det blir väl en sväng ner till vårt hometown, Ektorp Centrum. Fett tyffa yao.

Time for gossip girl


Åh. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med te framför gossip girl! Det är alltid lika roligt och spännande att följa med ungdomarna på upper east side. Fan vad jag älskar dom! Och min favorit som ni kanske redan vet vid det här laget är ju (såklart) Jenny Humphery!

bag in da box


Party party


Gårkvällen igår var rolig. Emily och Tanja kom hit vid 8 tiden, käkade, förade och lyssnade på en massa musik. Sedan bar det av till Mia som fyllde 17 år! Gratz to her. Det blev en massa dans och sång hela kvällen, riktigt kul! Det blev även kanske lite för mycket av det "goda" haha, så jag var inte uppe med tuppen imorse i alla fall.
Men mycket trevliga människor som jag inte har snackat med på ett tag var där, så det var mysigt må jag säga. Idag vill jag bara vräka i mig chips och dricka cola. Det är gossip girl och bridget jones dagbok på TV ikväll. Vad mer behöver jag säga?

Det måste få ett slut

Jag ville aldrig att det skulle bli såhär. Jag har skrivit hur ont det gör flera gånger. Och även om det är skönt att skriva av sig så är jag trött på det. Jag ska inte låta honom få trycka ner mig längre. Jag vet att jag kan klara det. Bara strunta i honom. Jag hatar honom. Varför ska jag vara ledsen över honom? Han är ingenting.

It's over


My tears run down like razorblades
And no, I'm not the one to blame
It's you, or is it me?

It's okey that we're dying


Thats why i love you

När du ler mot mig, så gör du mig galen

I-lands problem

Usch, jag är verkligen jättetrött! Mina ögon håller på att slås igen hela tiden. Och snart kommer våra gäster, bland annat två små barn som jag måste leka med. Jag orkar inte...

No future for you


Sex pistols - det bandet jag lyssnat på allra längst och fortfarande älskar

DET GÖR ONT

Jag har en finne precis över läppen. Tänkte att ni behövde veta det.


Min nya stilikon foh sure!


SPORTLOV

Ikväll vankas det kalas här för min myndiga storebror. Det är sjukt mycket mat och en kladdkaka står framme på bordet. Gissa hur sugen man blir? Och jag som är bajs hungrig också. Men jag får vänta cirkus tre timmar till... Jag vill också vara 18. Ha körtkort. Kunna köpa alkohol (okej, till en viss del...), göra vad man vill utan att tänka på vad föräldrarna ska säga. Hallelujah! Jag är avundsjuk som bara den.

Skoldagen var skittråkig. Det började med gympa, satt och tittade på eftersom jag vägrar göra det där jävla beep-testet, skulle ändå åkt ut först av alla så, haha. Sedan blev det samhällskunskap, gjorde väl inget speciellt. Snackade med Jennifer och checkade facebookan och bdb. Sista lektionen för dagen var historia, och där tittade vi klart på Hotel Rwanda. Har ni sett den? Om inte, gör det! Den är sjukt bra, men hemsk. Jag höll på att börja gråta flera gånger men fick hejda mig lite... jag kan ju inte börja grina i klassrummet liksom. Hur som helst var den skitbra och NU ÄNTLIGEN HAR JAG SPORTLOV! Ni fattar inte hur skönt det är. Pure fucking happiness. Puss!

Dagens stil

Willa Holland - sjukt cool tjej

Den kvällen

Det står ölburkar överallt. Huvudet snurrar. Kroppen är helt bedövad och det känns faktiskt bra på något sätt. Alla är glada. Man hör skratt. Folk som skriker och sjunger. Det snurrar ännu mer när cigarett lukten lägger sig som en dimma i rummet. Hon sätter sig ner i soffan, benen bara viker sig. Hon kan knappt stå upp, men hon skrattar. Alkoholen sprider sig i blodet snabbare och snabbare. Alla pratar, men inget ljud hörs. Bara musiken som dånar högt ur högtalarna. Han sätter sig ner och lägger armen runt henne. Ingen visste vad som skulle hända. Ingen visste att deras världar skulle kollidera. Inte ens hon själv hade nån aning. Men det hände och nu kan hon inte släppa honom.

ja, jag är avundsjuk



Matte sux

Jag har kommit på en grej. Jag ogillar grova sovmornar. Okej, nu får ni inte misstolka mig, självklart älskar jag att få sova lite längre än vanliga fall på skoldagar, men när man vaknar halv 8 och inte börjar förräns halv 1 så är det rätt jobbigt. Jag satt och stirrade in i väggen i ungefär 2,5 timme innan skolan. Då kunde jag lika gärna ha börjat typ klockan 10 och slutat vid 12. Naej, överdrivet långa sovmornar på skoldagar är inte min grej.

Matteprovet gick åt helvete också. Jag gav upp efter en halvtimme... jag orkar i alla fall inte sitta och dra en massa samband mellan koner och cirklar. Eller så är jag bara allmänt dum i huvet. Det sistnämda stämmer nog rätt bra faktiskt, men ändå! Jag valde samhälle för att inte behöva vara så seriös i matte och nu helt plötsligt så begär min mattelärare att jag ska dra samband mellan något så korkat.

Nu ska jag bege mig iväg till friskis och svettis. Är så otaggad man bara kan bli.

7 sanningar om mig

1. Jag använder aldrig jeans eftersom jag tycker det är obekvämt
2. Jag går aldrig på A-brunnar, ibland går jag omvägar bara för att undvika dom
3. Jag har svårt för att bli kär, men när jag väl blir det så kan jag aldrig släppa personen
4. Jag har väldigt dåligt självförtroende
5. Jag ryser när man biter i papper eller tyg, sjukt obehagligt
6. Jag klipper mitt hår själv
7. Jag faller nästan bara för skejtare och rockiga killar 

Rock n roll


Guten morgen, wie gehts? Gut hoffentlich?
Nej, haha... just nu har jag tyska i huvudet. Det är fan mig ganska kul att prata det språket, dock är vår lärare hemsk och skälet till varför jag hoppade över lektionen idag (igen). Inte bra, men jag ska försöka bättra mig. Börjar halv 1 idag med naturkunskap, några ska redovisa så det blir nog en hyffsat lugn lektion. Sedan har jag matteprov och jag har inte pluggat någonting alls. Som tur är får vi ha med formelblad där vi skriver ner ALLT som vi är osäkra på... dock brukar det inte hjälpa så mycket för mig haha.

Much too long

Gissa vad min brosha fick i födelsedags present? Körkort. Kul säger jag bara. Fan vad jag är avundsjuk. Dessutom fick han en till el-gitarr. Hallå, hur många gitarrer har vi inte i vårat hus nu? 8 stycken skulle jag tro, plus två syntar och en bas också. Visserligen har jag ingenting emot det, haha. Tvärtom.

Imorgon börjar jag halv 1 med naturkunskap. Sedan har jag ett bajsäckelcpaidsfitthora matteprov också. Jag vet inte ens vad det ska handla om. Eller, jo typ geometri... men jag har inte jobbat på någon lektion under hela den här terminen, så jag säger bara lycka till, Izabelle! IG, tjoho.

Kissie.blogg.se


I ett av "Kissies" inlägg kommenterar hon en artikel från Aftonbladet/Expressen/Whatever där det står att det borde finnas regler för svenska medborgare osv. Kissie tycker att det är dåligt och respektlöst att kalla sig själv för svensk medborgare om man inte vill lära sig det svenska språket och dylikt. Visserligen håller jag med henne, men att det ska komma från henne, en pinsam, blåst tjej som inte ens själv behärskar språket, det är något som stör mig. Och herregud vad jag är negativ nu! Hur orkar jag ens bry mig? Nej, men ta mig inte så seriöst nu, men jag tycker bara att hon är så otroligt korkad att HON säger något sånt av alla människor när hon inte ens kan stava till Respektlös, utan det blev Receptlös. Då undrar man ju lite....

http://kissies.se/2009/february/vad-ar-det-for-fel-pa-en-svensk-som-kan-svens.html#comment

Dagens kommentar

Dagens kommentar langar min senila farmor. Haha.

Jag och pappa sitter och pratar om hur bra internet är när man vill t.ex googla någonting som man inte vet vad det är, och man får ju alltid svaret direkt. Min farmor, på 91 år, fattar givetvis ingenting och frågar: "Internet....? Vad är det för bok?"
Pappa och jag tittar på varandra och börjar skratta. 


Gratz

Grattis Alexander på 18-års dagen!

I love you to death


Will it ever stop?


Tokio Hotel für immer

Ni var mitt liv förut. Det gick inte en dag utan att jag lyssnade på er musik, ni fanns liksom alltid omkring mig. Men vad hände? Ni som en gång fick mig att känna det där som man inte kan förklara? Ni som fick mig att orka gå upp på morgonen? Ni som fick det att pirra i magen så fort man såg er? Ni som faktiskt fick mig att hitta mig själv... Borde inte sånt vara förevigt? Jag trodde det. Eller jag ville tro på att det faktiskt gick att vara världens största fan till ett band hela livet. Men jag vet att det inte går. Där emot vet jag att ni alltid kommer finnas kvar omkring mig. Om det är några som kommer ha en speciell plats, så är det devinitift ni. Eran musik har fått mig att förstå saker som jag aldrig förstått tidigare. Tack.

16.20

Idag har jag ätit makaroner med pesto, bakat kakor och sovit. Rätt chill ändå måste jag säga...

Godmorgon

Jag drömde att jag var med i en flygolycka i natt. Kan det ha någonting med min flygrädsla att göra? Hm... hur som helst, har jag bara en lektion idag vilket är jätteskönt. Åker nog hem och sover efter det. Och vet ni? Imorgon fyller min storebror 18 år! Fatta vilken jävla frihet alltså. Så jävla orättvist. Men samtidigt vill jag vara i den åldern jag är nu resten av livet... haha, vuxenlivet skrämmer mig. Yeye, off to school...

Dagens snyggve


It don't mean shit now

det gör inte ont

så länge du är med mig


Heavens on fire

Ovärd dag. Jag kom försent till median, gjorde ingenting, hade matte, gjorde ingenting (och vi har prov på torsdag, vet inte ens vad det kommer handla om....mindre bra). Sedan hade jag och Tanja håltimme i typ tre timmar, då satt vi och pluggade svenska med te och godis. Sen blev det tyska. Där gjorde vi inte heller något speciellt. Och imorgon har jag bara en lektion. Herregud.. är det ens värt att gå upp halv åtta för att komma dit och göra ingenting på samhällskunskapen? Tvekigt!
För övrigt är jag väldigt sur för jag antagligen inte kan välja ljudteknik som IV-val i tvåan eftersom jag MÅSTE välja tyska steg 2. Fyfan för tyska steg 1 säger jag bara. Välj det inte, vad ni än gör...


Jenny Humphrey Fashion Show


Satan vilket coolt gossip girl avsnitt. Nästan bättre än det med Chuck och Blair i baksätet i limmon. Ni vet när Sum 41's låt With me spelas? FYFAN vad jag älskar det här programmet. Tack gud.

Fuck what I said

and fuck all those kisses, they didn't mean jack.

Något att se fram emot ikväll


Helvets jävla helg

Det blir inget ikväll. Så jag ska sitta hemma.

Remember the days


Alla <3 dag


Nu sitter jag äntligen med blekningsmedel på huvet. Hoppas verkligen att det tar bort det gul/oranga, för annars är min kväll förstörd. Haha. Senare kommer Emily (och kanske Tanja) hit och käkar, fixar lite osv. Sen ska vi dra hem till Marika antagligen... sen vet vi inte riktigt vad som händer. Men alla hjärtans dag betyder ju inte att man måste fira det med nån kille, utan med nån man tycker om! Och jag tycker om mina vänner, så!

Something is missing

... glad alla hjärtans dag. eller nåt.

Bajs

Har blonderat håret, för det fanns ingen blekning. Och jag hatar blondering. För vet ni? Mitt hår blir ALLTID gult av det. Just nu är väl typ halva håret gult... och resten är blont och brunt. Haha. Misslyckat. Jag använde ju ändå mitt silvershampoo som verkligen är bäst... men det hjälpte i alla fall inte! Panik eftersom jag ska fika med Freddie ikväll. Aja, han får väl stå ut... han kanske inte märker något ens. Ha en trevlig kväll.

Jag frågar igen, middag!? När?


Fredag den trettonde



Jag kommer få otur idag. Det känner jag på mig. Och imorgon är det alla hjärtans dag också.... meningen är att man ska vara med den man tycker om mest. Så det lär ju inte bli så lyckat för mig heller.

Grekland 05






Lovely


Dagens sötnos


I want you, I need you so bad


You're not good enough for him

Skärp dig, Izabelle. Han är för bra för dig. Släpp honom bara...

Ny frisyr?


Funderar på att bleka sönder mitt hår och klippa det... typ som hon på bilden. Jag är så otroligt trött på mitt slitna hår och jag behöver en förändring. Något nytt till våren liksom. Dock vet jag inte om jag passar i sådär kort. Är väldigt rädd om mitt hår och låter ingen förutom mig själv ta på det... haha.

Guitar hero

Har spenderat eftermiddagen med Tanja. Vi tittade på det omtalade "Getnytt" som hon och Marika spelade in i sjuan, tittade igenom hennes bilder&videosar, bakade och spelade guitar hero. Nu ska jag plugga tyska och tycka synd om mig själv.

I heart U


Jag har inga lektioner idag. Eller typ mentorsmöte och en halvtimmes samhällskunskap. Sen ska vi gå runt och checka IV-val som vi ska ha till tvåan. Funderar på Ljudteknik och typ filmkunskap. Eller Bild och formgivning. Hoppas jag får lite bättre uppfattning om vad jag ska välja innan dagen är slut i alla fall!

Jag saknar Italien


Garda sjön


Metal broshan och yao


Milano


Yao on tha beach


Mammi och pappi


Haha, pappas idé för er som undrar.... typiskt honom

Tv-krönika

Min data måste skämta med mig. Jag har sutitt och skrivit på min tv-krönika som ska vara inlämnad på fredag. Och nu helt plötsligt går det inte öppna dokument fanet. Åh, ni förstår inte hur trött jag blir. Hallelujah, jag älskar skolan.

Karatefylla


Kommer ni ihåg den här låten? Radio plågan från 2007? Jag har verkligen en speciell relation till den här låten. Eller, specielll och speciell.... jag minns verkligen hur mycket jag och mina kompisar spelade sönder den här låten under våren 07. Fjortis tider, tjoho! Måste erkänna att jag hade väldigt roligt. Inga problem på den tiden inte.

You make me feel so...

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more
I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something

Vårkänslor?


Det är typ vår ute. Eller inte direkt, men solen skiner som bara den och det kändes lite varmare än vad det varit på sista tiden faktiskt. Riktigt skönt tycker jag eftersom man blir så glad för ingenting, tummen upp på det!
Idag hade vi en kort skoldag, ingen tyska på eftermiddagen vilket är otroligt skönt, så nu hade jag faktiskt tänkt plugga lite engelska innan jag ska iväg och träna. Engelska redovisning på onsdag och jag hatar att prata högt inför klassen. Usch.

Oh boy, I really really want you


Sista kvällen med 9c1 folket




















Show me love till I'm screaming for more


Staring at your photograph
Everything now in the past
Never felt so lonely I
Wish that you could show me love

bajs blogg

Idag är det en sån dag jag bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvet. Bara så ni vet.

känner mej otroligt seriös

nej, hurrni ni .... nu ska jag ta och läsa en fattig bok på engelska som jag tagit hem från skolan. eller... tagit hem och tagit hem, jag var tvungen att släpa med mig den. sen ska vi skriva en egen novell också! har även en muntlig redovisning på engelska nästa vecka + tyska prov, naturkunskaps redovisning och matte förhör.....................jesus älskar er alla


Amsterdam - Peter, Bjorn and John


Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik...


Hemma efter en tråkig skoldag. Skönt ska ni veta, och det är bara en dag kvar sen är det helg! Tycker ni inte att den här veckan har gått ovanligt fort? Okej, att alla dagar brukar gå hyffsat fort, men den här veckan var grymt snabb. Ikväll ska jag träna också. Egentligen orkar jag verkligen inte, men det är väl lika bra... har ändå inget annat för mig.

Igår var jag ju somsagt på bio och såg Benjamin Button. Sjukt bra film. Väldigt lång dock.... nästan tre timmar, men annars var den både rolig, spännande och sorglig. Se den!


Studiedag

Vet ni hur skönt det var att vakna av sig själv och inte bli väckt av mamma halv 7 på morgonen? Åh, ni förstår inte haha. Idag är jag ju som sagt ledig och Elin smsade nyss o frågade om jag ville gå på bio med henne, så vi tänkte se Benjamin Buttons otroliga liv. Har hört att den ska vara bra, så varför inte?
Jag som behöver plugga egentligen...  (haha)


Vad har du gjort med mig?

Jag fattar inte hur man kan tycka om någon så mycket. Någon som får mig att må så extremt dåligt, samtidigt som jag får världens bästa känsla och blir jätteglad. Ni hör ju hur det låter? Jag fattar knappt själv vad jag håller på med. Han är verkligen ett av skälen till att jag orkar gå till skolan, men på nätterna är det han som är skälet till att jag ligger uppe med alldeles för mycket jobbiga tankar i huvudet.
Vi känner inte varandra. Eller jo, men inte direkt. Och det är ännu konstigare, att man kan gilla någon så mycket som man knappt vet något om. Sure, jag är ytlig... det vet jag, men det här är verkligen en annan sak. Det handlar inte bara om utseendet den här gången och det är därför det känns så jävla rätt. Ibland önskar jag att det aldrig hade hänt, den där kvällen... för då skulle jag ju inte behöva känna såhär. Fast samtidigt jag vet att jag skulle dö om du försvann.


And you never, ever let me in

You know, I'm so... I'm so inlove whit you.

I <3 Skor



Amg. Sjukt fina vår skor. Dom ska jag kirra när jag tar mig en sväng förbi HM nästa gång, om de finns ute i butik alltså. Nu börjar jag bara längta ännu mer till våren.... och min skinnjacka. Saknar den.


Take it off, let's just touch


You know I let you in


Godmorgon ungdomar. Börjar 10.15 idag, det är riktigt jävla skönt ska ni veta! Den här dagen räddar mig verkligen, annars skulle jag väl i princip vara död på onsdagen redan. Två lektioner idag somsagt, och imorgon är jag faktiskt ledig! Skön skolvecka huh? Yeye, nu ska jag fortsätta lyssna på Metro station och sminka mig.

You're givin' me the chills


Ge mig vår






Bara jag som verkligen längtar till våren? Ni vet när man kan börja grilla utomhus med vänner på kvällarna, ha lektioner utomhus, sola på rasterna, inte behöva ha nån jacka på sig, använda solglasögon, när man är sådär glad eftersom man vet att det snart är sommar. Härliga känslor.

Die motherfucker die


Seasons fly

Skön dag idag. Eller ja... jag gjorde den extra skön genom att hoppa över sista lektionen. Men jag skyller på huvudvärk och förkylning, för det är faktiskt sant. Måste vila upp mig eftersom jag ska träna ikväll, haha.
På vägen hem träffade jag Elin, hon skulle till skuru och träffa Ida för att sedan äta pizza, så jag följde med och herregud vad skuru känns litet! Alltså, det går ju inte ens jämföra nacka gymnasium med den skolan. Sick! Cafeterian som jag tyckte var sjukt stor förut är typ jätteliten nu. Alla barn ser ut att vara 3 år. I princip. Men det var kul att komma tillbaka lite, träffade på Costas också och han är väldigt söt må jag säga :D

Imorgon börjar jag 10.15 och slutar 13.30. Fan vad jag älskar våra tisdagar. Och jag har börjat gilla samhällskunskap av någon anledning också! Jag kommer säkert ta tillbaka det, men just nu verkar det ganska kul faktiskt haha!


Love is where we are


You know I'll protect you always

Now it's gonna get harder
and it's gonna burn brighter
and it's gonna feel tougher each and every day
so let me say, that i love you
you're all I've ever wanted
all I've ever dreamed of to come
and yes you did come
i want you so bad
can you feel it too?
you know I'm so, I'm so in love with you
i want you, so much
i need you, so much
i need your, i need your, your touch

Skälen till varför allt är jobbigt just nu

Stefan och jag är inte kompisar längre, det är skola imorgon, har massa plugg som jag bara skjuter upp, jag är extremt avundsjuk, det är 5 månader kvar till sommarlovet vilket är alldeles för långt, jag är skoltrött, jag tycker om en person som inte tycker om mig tillbaka, jag har alltid fel taktik när det gäller killar (haha), jag har bara lyssnat på massa cut-cut-i'm-emo-låtar idag så det gör extra ont.

es ist vorbei

okej. det är över nu. på riktigt.


Lets drop!


Ångest söndag, here we go. Fyfan vad jag hatar dom här dagarna. Det är ju skönt att vara ledig, men man vet att det är en ny jävla äcklig skolvecka som väntar en. Varför går helgen så fort? Herregud. Igår var jag ju som sagt på bio, såg i taket lyser stjärnorna, med Linn. Kan inte riktigt släppa filmen, vill se den hundra miljoner gånger igen!
Idag ska jag försöka plugga engelska. Kommer nog gå åt skogen. Mamma fyller ju år också. Well, jag återkommer under dagen.

Zum geburstag viel glück

Grattis mamma på 47-årsdagen!

RSS 2.0