äntligen!!!!


teenage dream

My heart stops when you look at me


-


-

Tyska steg 3 och litterär gestaltning gick jättebra idag och båda ämnena verkar riktigt roligt också. Ska väl inte ta ut något i för väg, har kanske fel, men på litterär gestaltning kommer jag få skriva noveller som jag älskar! Vi kommer även få hålla på med lyrik och poesi vilket verkar spännande.

Imorgon blir det geografi, religion, mediaproduktion och tyska. Blir väl hyfsat chill, slutar halv 5 dock vilket inte uppskattas, men eftersom mina ämnen är roliga går ju skolan hur fort som helst! Tur det, hehe. Nej, nu blir det chailatte!

måndag

Jag vet att min blogg är död, men som jag skrev förut har jag inget vettigt att skriva. Helgen har varit väldigt mysig. I fredags var jag med Vincent och i lördags var jag på tjejmiddag hemma hos Emelie. Var väldigt dålig med kameran, så tyvärr blir det inga bilder. Tråkigt nog! Ska försöka bli mer aktiv med den.

Nu snart ska jag hoppa på bussen till skolan, första lektionen är tyska steg 3 med massa ettor!! Huvaligen. Jag är jättenervös eftersom jag inte kommer känna någon där! Sen har jag en håltimme i 2,5 timme, psykologi och sist litterär gestaltning som också är en av mina nya lektioner. Där har jag i alla fall Lisa som tur är!


-


friday!!!

Min uppdatering suger just nu, men eftersom jag har börjat i skolan igen finns det inte sådär jättemycket att berätta. Jag vaknar, åker till nacka gymnasium, åker hem, sover, äter middag och sover. Typ så. Är sjukt trött även om den här veckan inte alls varit jobbig. Undra hur trött jag kommer vara nästa vecka?! Scheisse.

Ska snart bege mig hem till en man som jag skrivit om förut. Har inte träffat honom på ganska så många dagar nu, så jag börjar få abstinens. Eh.. ja.

-


-

Jaha, urinvägsinfektion igen då. Känns bra.


-


tisdag

Det var visst religionskunskap vi hade idag, inte psykologi! My mistake. Hur som helst tycker jag lektionerna verkar väldigt intressanta! Religion verkar askul och läraren är fett skön. Arne heter han. Hehe. Imorgon står religion och projekt arbete på schemat, kort dag med andra ord. Sen ska jag bege mig till nacka sjukhus (fyfan, tror det är mitt 8 sjukhusbesök det här året) och sedan tänkte jag åka och shoppa lite om jag orkar. Behöver en ny väska... och något klädesplagg lär åka med också, höhö.

-

Hola! Ska snart bege mig till skolan där geografi, psykologi och mediaproduktion står på schemat om jag minns rätt! När jag kommer hem har jag förhoppningsvis fått en tid på sjukhuset så jag kan kolla om jag har urinvägsinfektion. Lika bra att göra det nu, för annars kan det ju sluta med att man får njurinfektion vilket jag hoppas innerligt att jag inte har fått. Inte så stor chans eftersom feber brukar vara en av symptomerna då. Vi får väl se hur det går, vill ju verkligen inte äta pencillin igen, kommer börja gråta då... en tredje pencillin kur för den här sommaren känns ju liksom inte sådär jättelockande, men men! Nu ska jag gitta, smell ya later.

första dagen i skolan

Skolan idag som jag har haft så mycket ångest för var absolut inte så farligt som jag trodde. Kändes faktiskt ganska bra att gå runt i nacka gymnasiums korridorer igen! Visserligen gjorde vi ju inget speciellt, fick bara en massa infortmation, busskort och schemat. Kommer antagligen vara ledig varje onsdag nästa termin vilket gjorde min dag!!! Sen som jag redan har sagt verkar lektionerna ganska roliga med tanke på mina oseriösa ämnen, men vi får väl se, just nu är jag rätt taggad! Vill att månaderna ska flyta så fort förbi som möjligt så att jag får ta studenten snabbare, hehe. Nej, nu ska jag stänga av datorn och titta på nåt fetto-program på trean. Najs?!

love the way you lie

Hur kan man tycka om någon som är dryg, okänslig, ständigt oseriös och som gör en mer ledsen än glad? Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Hör ni inte hur knäppt det låter?!

awesomeness

+ Jag kommer vara ledig varje onsdag nästa termin
+ Solen skiner och det är klarblå himmel
+ Jag tar studenten i MAJ nästa år. Tidigt!!
+ Jag har fått musik som estetiskt val
+ Jag har sovmorgon imorn
+ Min lön på 11 400 kr kommer på onsdag

godnatt

Haft lite spa kväll här med mig själv. Tog en låååång dush och satte mig ner och tänkte en massa. Riktigt skönt! Sånt behövs ibland, speciellt nu när skolan börjar imorgon. Ska snart stänga av datorn, koka te och titta på paradise hotel danmark på laptopen istället. Älskar sånna där serier, man blir ju helt beroende hehe.

Kommer bli ganska kämpigt att gå upp klockan 7 imorgon, men vi lär ändå inte göra nåt speciellt i skolan förutom att få massa information så hoppas jag kommer hem innan 12 iaf, så har man hela dagen på sig att lata sig! Hur som helst, vi hörs imorgon när jag kommer hem. Så när jag bloggar nästa gång är jag en sista-års-elev. Känns konstigt. Jävligt konstigt.

mitt sommarlov



Midsommar på Malles landställe var galet! Kul men fullständigt galet.


Mando var iofs inte på sommarlovet, men näst intill så det får vara inräknat. Duktiga grabbar det där.


Malins landställe igen


Elin och Linn påväg till grottskogen


Midsommar för fulla muggar


Mys nere vid havet med Malles syskon och kusiner dagen efter midsommar


Det blev x antal utomlands besök för mig i år!


Var på Auschwitz vilket var helt overkligt. Man blir helt tagen av att vara där. Intressant, men väldigt tungt. Man mår dåligt ständigt. Äcklad blev jag. Arg på mänskligheten, fyfan!


Arbeit macht frei


Sen kom vi till Bratislava av någon anledning. Varmt. 40 grader!!


Har fått roliga sms av Elin. Internt dock.


Hängde vid långan en kväll med Empan och Mallis och längtade till Kreta


Var på världens underbaraste Kent konsert.


Äntligen kom resan vi alla hade väntat på! Hade längtat varje dag i ett halvår och den här resan var så mycket mer än mina höga förväntningar. Det var helt underbart.


Åkte med massa fina tjejer som gjorde hela resan awesome!


Drack en JÄVLA massa alkohol heheheheh


Hann även med lite dans på bardisken... eh aa.


Mexico tema på Eclipse!


Druckit massa söta drinkar


Träffat en asgrym skåning som heter Oskar!


Shotat alldeles för mycket...


Träffade två underbara killar, Felix aka Happiboy och Adam


Flörtat med snygga bartenders


HAHAHAHAHahhaHA


Myst med min favorit bartender William, haha


Snyggingarna


Platanias var as grymt! Bästa på hela sommaren... vet inte vad jag ska säga mer. Blir nästan gråtfärdig för jag saknar allt så mycket. Alla personer, stranden, poolen, havet, alla party nätter! Dit ska jag nästa år, så det är ju inte direkt hejdå! Oss blir dom inte av med så lätt, hehe!


Direkt när jag kom hem från Kreta var det min tur att fylla myndig! Det blev lite festligheter @ my place.


Alla snygga brudar vid middagen


Kerstin och Malin uppträdde med sin fina Kreta dans


Snyggooooon!!


Sista bilden på sommarlovet typ. Jag har ont i magen. Ont i magen för det här är mitt allra sista officiella sommarlov någonsin. Imorgon börjar jag i trean och sommaren är över för min del. Jag vill inte, det här har verkligen varit den bästa sommaren någonsin. Träffat så mycket underbara människor och haft så roligt. Tur att man i alla fall har massa fina minnen att tänka på under den mörka perioden som kommer nu. SEN JÄVLAR när de ljusa tiderna kommer tillbaka.. då är det dags för mig att säga hejdå till skolan. Två terminer kvar. T v å!


-

Jag orkar verkligen inte. Tror jag har fått urinvägsinfektion IGEN! Nu har det gått några dagar, ville vänta för jag var inte säker på om det var det, men nu är jag 90% säker. Kanske till och med har fått njurinfektion pågrund av smärtor i rygg och mage. Åh hallelujah. Jag vägrar äta pencilin igen. Vägrar.

ångest

Typ 48 timmar kvar tills jag officiellt går i tredje ring. Panik? Svar ja.


hejhejhej hemskt mycket hej

Nu ska jag äta thaimat, sen fixa iornding mig lite, agera cigg/snus-köpare till alla minderåriga och sen åka till centralplan där Emilys pappa bor. Jag är sugen på vin och cigg så det blir alldeles utmärkt kväll!

-

Jag har ont i tungan.

jag har tråkigt

Har så fruktansvärt tråkigt just nu. Sitter och tittar på klockan varannan minut, vilket gör att tiden går ännu mycket segare, suck! Över två timmar kvar tills jag kan åka härifrån till Vincent. Vad ska man göra så länge?! Har typ gjort allt som går redan. Stirrat in i väggen, ätit amerikanska pannkakor, ätit godis, suttit här framför datorn, lyssnat på musik, fixat iordning mig, legat i sängen och läst Elsas mode. Kanske ska fortsätta på det sistnämda, är helt förälskad i boken så det låter som en bra idé. Elsas mode, läs läs läs!


metric


stuck in my head

Skolan börjar om några dagar. Det bara skriker ångest inom mig. Det här har varit den bästa sommaren någonsin och jag känner absolut ingen mening att gå tillbaka till plugg. Vill inte att det här sommarlovet ska ta slut, fast visserligen kommer jag ha jävligt fina minnen att tänka tillbaka på. Sommarn' 10 e lika med awesomeness.

-


I fucked my american cunt


-


-

I spent my time just thinkin' thinkin' thinkin' 'bout you


hur man märker att Malin är full










Full-ögonen, hehe! Gillare skarpt, Malin! ;)


I gotta feeling

Kul kväll igår. Krökade hemma hos Adam med några andra människor. Hände väl inget speciellt så, utan det var mer trevligt med chillkrök. Som ett litet avslut på sommaren, eftersom det var där jag var för första gången samma dag som vi hade fått sommarlov. Det är bara en vecka kvar nu, panik!!!

Igårkväll var första gången jag och Vincent pratade om seriösa saker. Det kändes jävligt skönt eftersom jag har velat säga massa saker till honom i flera veckor nu, men inte vågat eftersom jag inte visste hur han skulle reagera. Men ... det gick bra! Nu måste jag fixa iordning mig, kalas för kusinen om 45 min. Inte det roligaste och umgås med släkten när man är bakis... men men!


lördag

Varmt. Varmt. Galet varmt. Grekland-värme. Nästan i alla fall! Sitter här och lökar sönder, precis som man gjorde när man kom upp från stranden till hotellet på Kreta. Man är så jävla svettig så man orkar inte ens dusha, man orkar bara sitta ner och glo in i väggen typ. Såååffft?!

Igår kväll var vi bjudna på middag hemma hos familjen Häckner-Posse. Alltid lika trevligt att träffa dom, speciellt när vi har så jävla många minnen med dom. Lovisa, jag, Alexander och Dag är ju dah old gang, hehe. Men nu har vi alla blivit så stora och Lovisa flyttar till Malmö nästa vecka och Alexander börjar plugga på lärar linjen om nåra veckor. Weirdo! Tiden går för fort. Snart tar ju jag studenten också... sheisse!

schema

Har fått mitt nya schema nu. Allt jag kan säga är att lektionerna antagligen kommer vara hur slappa som helst. Jag har bara psykologi, religionskunskap, geografi, mediaproduktion, litterär gestaltning, tyska steg 3 och svenska c. Då är väl de två sistnämda de enda som kommer vara lite jobbiga, men resten är ju bara lall-ämnen, hur underbart?! Blir dock lite sur över att dom var tvungna att proppa in TVÅ feta håltimmar på mitt schema. Räcker det inte med en? Nä, Izabelle måste ha två stycken. Ännu mer större chans att jag kommer skolka. Åh, idioter!

-


Mitt gullbergs kaj paradis - Håkan Hellström

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din - Håkan Hellström

Från och med du - Oskar Linnros

Meet me halfway - Black eyes peas

Morning after dark - Timbaland feat. Nelly Furtado

Crossfire - Brandon Flowers


-

Dålig bloggning de senaste dagarna, men ärligt talat så har jag inget speciellt att berätta. Har hängt hos Vincent nästan varje dag nu och jag orkar inte riktigt kommentera oss två. Det är komplicerat. Idag har jag i alla fall först varit på banken och fixat nytt kort + en dosa så jag ska kunna ha tillgång till mitt konto och kunna flytta pengar osv eftersom jag är 18. Sen åkte vi till farmor och tog en promenad med henne runt finntorp.

Ikväll skulle det egentligen blivit utgång med Lisa, men vi bestämde oss för att ta det en annan dag istället när vi båda har för krök, så istället ska jag vara med Elin för en gångs skull. Har inte träffat henne på flera dagar känns det som, hehe. Är fett sugen på chips och cigg, så det får väl bli något sånt senare...

-

det gör inte ont så länge du är med mig


kreta del 4


Malin @ platanias city


Sandras cider hade frysit till nån slags cider-sorbé hehe


Empan och Mallis


Skåne Oskar och Happi boy, dragna killar?


Emily och Oskar


Denna bild får avsluta Kreta. Saknar allt jättemycket, så nu ska jag gå och gråta lite. Jag SKA tillbaka nästa år. Platanias är mitt andra hem.


så jävla skön!


Så jävla oskyldigt och gulligt. Go Paow!


kreta del 3


Fest på balkongen


Norge och Kerstin, så jävla soeta!


Haha kerstin <3


Finland, Norge, Sverige och Sverige


Hehe, älskar att nattklubbs ägaren visste att jag var 17, men sa han något? Nix!


Aina från Norge, så jävla underbar haha!


Mexico-tema på Eclipse!


Bartenders... love it


Mina favoriter, Chris och William


HAHAHAHAHHA


Yeh!


Jag gillar't


Tja snygging


Halva Oskar, Emily, Kalle fö-fa-an och jag


Adam blåste upp en kondom. Najs?!


-

Betalt körkort av farmor. Hur bra 18-års present?!


kreta del 2


Jag, Malin och Emily planerade att bli bajsbruna, så vi var uppe klockan 9 nästan varje morgon, trots att vi mådde skit! Hurtiga tjejor!


Bakis lunch på hotellets bar-pool. Club sandwich, nomnom!


Sen så blev det förkrök på våran balkong, självklart. Tror vi satt över 10 personer där och roade oss jävligt mycket. Vi dansa, skrek och sjöng galet!


Tja bellie


Kerstin är fett med snygg alltså


Happi boy och Adam! Emilys klasskompisar var på exakt samma ställe som oss under samma vecka, utan att någon visste om det. Och Happi boy bor nästan granne med mig utan att jag visste om det. Världen är liten...


Taggade!


Vi var tydligen lite för högljudda, så vi hittade denna lapp på våran dörr och fick en liten utskällning i receptionen, haha. Fett värt!


Min fantastiska rådjurs pose!


Emily och Jag


Skåne-Oskar och Malle


OMFG! Chris. Världens. Snyggaste. Kille. Eclipse chef, mjau.


Skåne-Oskar, bartender kalle och Happi boy


Vill slicka på honom


Blondie crew! Happi boy, jag och Jenna från finland


Dans på bardisken... inga kommentarer!


-

Kom precis hem från Vincent. Kände att jag inte kunde sitta hemma ikväll och till Vincent är jag alltid välkommen så jag våldgästade honom, hehe. Åt upp hans oliver och godis, fett värt! Tänkte att jag kanske skulle lägga upp del 2 för Kreta, men ärligt talat så vet jag inte om jag pallar... vill bara gå och sova just nu. Men annars kommer den imorgon självklart! Sedan blir det även släkt kalas för min del... *katching* i plånboken! :D

kreta del 1


Emily och Lisa på arlanda


Ostbågar fö-fa-an


Vår balkong när vi kom till hotellet. När vi åkte hem var det utspilld dricka på hela golvet, handukar, kuddar, chips och glasflaskor som låg slängda överallt. Sen låg det x antal cigarett fimpar överallt. Fräscht.


Vi slängde i alla fall in väskorna på rummen och gick direkt och köpte med oss en massa alkhol. Haha.


Klockan var väl halv 2 på natten och vi var helt slutkörda.


Men ändå så kände jag och Emily för att gå ut och spana hur Platanias såg ut. Vi letade upp nattklubben Eclipse som vi skulle gå till dagen efter och sen gick vi och satte oss på en mysig bar där vi drack strawberrt daquiris och piña colada!


Sen raggade två holländksa killar upp oss. Taich och Dani tror jag dom hette. Otroligt sköna ochn gulliga killar!


Nästa dag on our way to the beach


Platanias beach


Empan blev lite trötter på eftermiddagen


Äre förfest på eran balkong?!


Izabellen


Sändri drack vin ur en kaffe mugg, haha


Lisaaaaaaa


Olga from sweeeden


Malle och Sandra


Vår första kväll på Eclipse! Stämningen där är helt underbar. Är verkligen kär i stället, det blev nästan som mitt andra hem, hehe! Här är några av tjejerna med vår bodyguard Dimitrius.


Fekke!!!


Sen raggade vi upp några holländare. Respektlösa jävla holländare. Kallade en hora och slampa hit och dit för att man tackade nej till sex. Man bah: WHATTA?!


Air condition!!!


rehab

Ikväll blir det rehab för min del. Har druckit konstant i flera dagar nu, så jag känner att det räcker. Sedan måste jag vara pigg imorgon för då blir det kalas igen för mig! Hur awesome?!

platanias forever

Jag längtar tillbaka till Kreta. Har ont i magen för att jag saknar allt så mycket. Nu ska jag kolla igenom mina bilder därifrån för tusende gången! Föresten så kommer en del bilder upp snart, det är så mycket så jag får lägga upp i omgångar.

18 år för-fa-an!


Upp på stolarna fö-fa-an!


Bestie och jag


Linn <3


Empan, Ageman, Malle-Balle och Olga from Sweden


Alla tjejer på middagen!


Empan och jag


Inga from Sweden och Malle-Balle kör sin Kreta dans


Jag, Anna och Sandra


Fekke


Kerstin


Snyggingar!


Marreeeee!


Elin och Claudia


Kerstin och Adam


Lisa, Emily, Anna och min fina rosa dildo


Pigga tjejer!


Awesome bild!


-

Jättemysig kväll igår. Tack alla tjejer och killar för det trevliga sällskapet och alla fina presenter, ni är underbara! Nu jävlar är jag 18 år. Jag är vuxen och kan göra vad fan jag vill nu. Lovely.

congratz!

18 år idag fö-fa-an!!!!

smakprov








What happend in Crete, stays in Crete ;)


saknar platanias

Det kommer kännas konstigt att sova i sin egna säng inatt. Att inte kunna föra på balkongen med alla tjejer, Jenna från Finland, Happi Boy och Adam, och sen möta upp norskarna på Eclipse. Jag har verkligen levt fullt ut mitt liv i en vecka och det har verkligen varit helt awesome. Kommer sakna att titta på Chris och William i baren mest av allt tror jag, haha. Eclipse blev fan mitt andra hem. Jag vill inte vara här. Vill inte. Vill inte.

En och en halvtimme kvar tills jag fyller 18 år föresten.

Kreta 2010 låtarna


OMG - Usher


Shot shot shot -LMFAO


Swedish girls - Mikey Mic


I'm awesome - Spose


I like it - Enrique  Iglesias


hemma!

Kreta var helt jävla awesome. Har så mycket tankar i huvudet nu, en hel jävla resväska att ta hand om och en massa bilder att rensa. Jag har nästan lite ont i hjärtat, ville inte lämna allt bara sådär! Alla underbara människor, alla roliga nätter på eclipse... nej, jag mår dåligt när jag tänker på det. Men nu ska jag få mig på bättre tankar, jag fyller ju förfan 18 år imorgon!!!

RSS 2.0