-

Jobbar på idol ikväll. Är fett nervös. Gahh.

it's not the side-effects of the cocaine
















you're so insane


idol 2011

Idag har jag vaknat upp hos Vincent, åkt till slussen för att möta upp Tessi som glömde sitt bankomatkort i min väska efter krogen i lördags, haft körskola och sen testat en massa kläder inför imorgon. Jobbar ju på idol och med tanke på hur snygga killar det finns med i idol det här året så vill man ju se lite bra ut åtminstone. Hehe. Typiskt mig. Nä, men vi kommer ändå få en t-shirt där som det står idol på, så kläderna spelar väl egentligen inte så jättestor roll. Tråkigt att inte få välja själv. Så imorgon jobbar jag hur som helst som publikvärd från 15.30-23.30 ungefär. Jag kommer bland annat stå i garderoben vet jag hittils, sen lär jag ju få andra uppgifter också. Ändå soft att gå på idol gratis?!


partypics




brunett

Är officiellt brunett nu. Ovant som fan. Känner inte igen mig själv när jag tittar mig i spegeln. Hur som helst är jag väldigt nöjd i alla fall. Färgen blev skitsnygg. Mörkare brun med lite röda toner för lite varmare inslag. Bild kommer väl sen någon gång!

-

Drar snart till frisören och färgar håret. Hoppas verkligen att det blir lyckat annars skjuter jag mig i huvudet.

-

Weeey, har fått mitt rum tillbaka. Säng och skrivbord är visserligen det enda på plats, men jag kan ju åtminstone sova här inne inatt! Det kommer nog bli sjukt snyggt när allt är klart. Golvet är skitfräscht, sen har jag möblerat om lite och sen ska jag ju få en ny garderob. Såft. Nä, nu blir det idol igen. Hoppas på Moa och Amanda.

Inatt ska jag drömma mardrömmar om mitt frisörbesök imorgon också.

-








Imorgon blir jag (antagligen) brunett. Har ångest just nu.

-


Sov hos Elin inatt. Orkar inte med allt stök här hemma. Nu kommer man inte ens åt köket, så sitter och dricker kaffe ur en jävla plastmugg. Ändå bra är att jag fick 100 kronor av mamma att köpa lunch för.

-

Sitter som en liten 12-årig flicka framför idol hos Elin. Jag dör för Leonard. Dör. Shit alltså.

we can be heroes forever and ever


-

Usch, vill inte vara hemma at the moment. Sov i vardagsrummet inatt omringad av lådor, tv-apparater, datorer, flyttkartonger och skräp. Nästan så man skulle kunna tro att vi ska flytta. Ikväll sover jag fan inte hemma alltså. Ska våldgästa Elin om det går för sig.

Idag blir det körskola och lite teoriplugg om jag orkar. Resten av veckan blir nog också spännande. Färgar håret i övermorgon och på fredag jobbar jag på sista kvalfinalen av idol. Är jättenervös. Och förväntansfull såklart. Hoppas hoppas hoppas jag får lite tid att titta på Leonard också. Han är så fin.


station to station

Kult att vakna bakis och behöva vistas i ett extremt stökigt och rörigt hus. Vi ska lägga nytt golv på hela övervåningen i princip så allt måste röjas ut. Verkligen allt. Har lagt alla mina kläder i påsar, så kommer inte hitta något alls att ta på mig den kommande veckan. Skönt sen i alla fall att jag ska få ny garderob och allt! Gårkvällen var i alla fall väldigt rolig. Vi började hemma hos Linn ett antal tjejer, sedan drog vi vidare till Lobby men kom inte in pågrund av att de flesta var 93or och i vårt sällskap var det massa killar. Så vi drog vidare till ace där det var ett jävla drag. Dansade till stängning till Ramones och Håkan. Snygga killar fanns det också gott om. Älskar ace.


-


Vill festa riktigt galet på en nattklubb i Berlin när jag hör den här låten. Helst ska det vara 70-tal. Gahhhh. Född på fel årtal.

-

It's not the side-effects of the cocaine
i'm thinking that it must be love

wir kinder vom bahnhof zoo














bye bye blondie


Blir brunett om fyra dagar. Livrädd.

Grattis på 18-års dagen <3


kommer bli en idoltönt igen


Kult med (förhoppningsvis) lite ögongodis nästa fredag.

-

Har sprungit runt halva eftermiddagen i forum för att leta efter en present till min fina beztiz. Det var ju omöjligt i princip. Nu är jag i alla fall trött som fan, så en hemmakväll passar perfekt. Ska äta mig tjock på en massa choklad och chips hade jag tänkt. Sen blir det läggdags tidigt så jag är pigg inför födelsedags firandet imorgon. Kan inte fatta att Linn fyller 18. Äntligen!!

watching the world in your eyes


-

Idag ska jag ha körskola och hänga med Emily. Sen måste jag nog hem och plugga teori. Gillar den inte för fem öre. Det jag läser stannar i hjärnan i max fem minuter, sen glömmer jag bort allt. Bög-teori.


jobba på idol

Jag har fått jobb på Idol. Eller jobb, mer som en praktikplats eftersom jag inte får någon lön. Hur kul? Jag som älskar idol-miljön. Älskar att vara i den där studion. Så 30 september ska jag vara där för att hjälpa till med olika saker. Vet inte exakt vad än, men det kan vara från allt med att jobba med publiken till att stå i garderoben. Det blir ju en grym grej att kunna ha på CV't. Hoppas att den dära snygga flickidolen Leonard kommer till kvalveckan, då har man ju lite ögongodis. Han kan bli min nya hocker-the-rocker!

love l.a


död

Kul kväll igår. Väldigt lyckat. Var bjuden på fest hemma hos Anna. Trevliga och nya människor, bra drag och bra musik! Ramlade in vid fyra tiden och vaknade upp idag vid nio. Vad är grejen? Jag är i alla fall svintrött nu som ni kanske förstår, så ska lägga mig tidigt ikväll men först blir det idol med nahcochips och guacamole. Namnam.


hård natt

Kaffe - check! Måste piggna till lite känner jag. Måste vara redo att fakka ur ikväll. Öh. Nä, men jag och Vincent har en tedens att vakna jättetidigt. Speciellt jag eftersom jag inte klarar av att sova i rum utan persiener och rullgardin, så jag vaknar när det blir ljust vilket var runt halv 7 imorse. Soft. Blev även störd av Vincents kåta grannar mitt i natten. Stön och sänggnissel, charmigt.

14 år


Vad tänkte jag med där liksom?

-

Ikväll ska jag hem till Vincent och hjälpa honom att flyttstäda. Jag gjorde det till ett villkor, att han köper godis åt mig. Så det har han lovat nu, så jag skall strax bege mig till älta för kanske sista gången på väldigt länge. Well.


-

Kanske kommer få jobb som vikarie nere på dagiset vid mig. Kommer bli uppskriven på deras vikarielista, men först måste jag fixa nåt papper från brottsregistret så jag inte är dömd pedofil eller nåt (hehe). Sen ska jag dit och prata med arbetslagsledaren. Vore ju en bra start på denna eländiga jobbvärld.

Har fått min pälsväst som jag beställde från HM för några veckor sen. Lycklig tjej. Den är jättemysig och fin. Vill bara ha mina fina skor som jag tittat på också. Dör lite för dom. Sen är jag fulländad!!

you are the summer in my mind


jobbbjboboob

Nu har jag faktiskt varit duktig och lämnat in x antal intresseanmälningar och mejlat lite olika jobb. Mejlade faktiskt idol och kollade om man kunde få nåt jobb där, tyvärr var allt fullsatt men dom lovade att höra av sig om det skulle dyka upp nåt. Yeah right. Det är nog bättre att gå runt och dela ut CV'n. Måste bara skriva om det, skulle ju gjort det igår men det glömde jag! Vill ju liksom inte dela ut ett cv där det står att jag är 18 år gammal när jag är 19. Plus att jag behöver skriva mer olika personliga brev. Bög. Hatar att söka jobb.

-

Idag har jag körskola med Alex. Sen ska jag hem och råplugga teori. Har totalt glömt bort den delen, hehe. Busigt värre. Nä men det är verkligen dags att komma igång med den där skiten, jag är ju trots allt i slutet av körningen så det börjar dra ihop sig. Ändå läskigt. 


-

Asså, ursäkta men det känns som att klockan är typ två på natten. Vad hände med alla ljusa sommarkvällar? Saknar dom skarpt. Visserligen gillar jag mörkret till en viss del. Det är mysigt, men sena hemgångar på kvällarna blir inte lika roliga. Hatar att gå själv. Blir nojjig och tror att jag ska dö. Paranoid tjej punkt com. Hur som helst, jag insåg just precis nu att det börjar bli höst. Kul ändå.

but sometimes it hurts instead


pepp!!

Har bokat tid för färgning av håret 30 september klockan 10.00, ahhh!!!


idag

- Förmodligen beställa tid hos frisören
- Åka till sickla och testa ett par skor
- Skriva om mitt CV

Jahapp.

my stomach is sick and it's all in my head


såhär ska min hårfärg se ut. typ.










-

Det lutar åt att jag blir brunett i slutet av månaden. Läskigt.

non-smoking generation

Funderar på om jag ska ta en cigg när jag går ut. En liten jävla cigg är jag väl värd? Ska ju inte röka på vardagar, vilket jag faktiskt lyckats jävligt bra nu i tre veckor, men det är väl nedtrappningen som räknas? En cigg på en dag är ju inget. När jag gick i skolan var det liksom tio cigaretter per dag av ren uttråkning och rastlöshet. I-lands problem.

-

Idag ska jag på rekryteringsmötet som jag missade förra veckan pga att busskortet strulade. Det är femte gången jag byter tid. Fattar inte hur dom ens vill ha dit mig? Dom måste ju tro att jag är den mest oseriösaste personen i världen. Pinsamt, men nu ska jag dit i alla fall och det känns skönt. Förhoppningsvis får jag ju lite hjälp på traven när det gäller jobb.


så nära får ingen gå


Favorit i repris.

hanapee




Vill ha Hannas hårfärg. Vågar kanske till hösten. Kanske.

myskväll

Fredag. Skulle kunnat dra ut på krogen ikväll men väljer att vänta till imorgon. Har dragit på mig en förkylning så känns ganska skönt att vila hemma, plus att jag har riskettautbildning imorgon (inför körkort) som börjar klockan elva. Det betyder att jag måste gå upp senast nio. Sitta bakfull på ett tre-timmars möte om alkohol och droger i trafiken känns lite awkward och framförallt jobbigt. Nä, så ikväll blir det mys framför tv'n. Idol kör igång ikväll igen också, wiho. Älskar auditions.


-


-

Krångel-dag må jag säga. Kom aldrig iväg på rekryteringsmötet eftersom mitt busskort fakkade ur. Hehe. Tydligen har dom ändrat att jag bara kan åka på helger och kvällar med mitt busskort, vilket jag inte hade någon aning om, så jag kom till slussen men fastnade där. Efter cirka en timme där kom mamma och räddade mig. Vi fixade påfyllning så jag kan åka ända till januari och fick även lunch på donken. Sen åkte jag och träffade Elin i forum för lite fika. Fett skönt att träffa någon efter dessa två hemska veckor. Har varit så isolerad att jag typ blivit psykiskt störd, men nu känns det bra igen!

-

Nu ska jag på rekryteringsmöte hos Global access. Wish me luck!

sleeping sickness


all the crazy shit we did in greece, those will be the best memories


love will be hard and hearts will be faking


-

Cause baby, I tell you, my heart was freakin' out when I held you.

söndag

Gör ett nytt försök idag att åka till forum. I fredags behövde jag åka hem efter tjugo minuter eftersom jag trodde jag skulle svimma. Hade inte ätit något och sådär, men hoppas att det kommer gå bättre idag! Måste försöka eftersom körskolan börjar imorgon igen. Känner på mig hur ofokuserad jag kommer vara. Om ni ser en krockad bil nånstans i nacka området så lär det ju vara jag!

-

Död tjej. Blir himlans trött av dom där citodon värktabletterna jag tar. Vill gå och lägga mig, men då kommer jag inte kunna somna ikväll. Anyways, blir att stanna hemma idag också, är inte fit for fight att ränna ute på stan, det får bli nästa helg helt enkelt! Ikväll blir det istället chicken nuggets med snabbnudlar (min favvo hehe), hemmagjord cheescake och hur många lingon finns det i världen. Jag är fakiskt statist i den filmen. Kommer ni ihåg det? För ungefär exakt ett år sen gjorde jag och mina klasskompisar en medverkan i den. Fyfan va tråkigt det var. Och kallt. Men jag minns att de sista 10 minutrarna hade jag och Jennifer jävligt roligt. Så, nu är det upp till bevis om man ser sig själv!

best day ever


-

Var jätteduktig och åt fetaste frukosten nyss. Två mackor, juice, ägg och turkisk youghurt med banan och honung. Så mycket har jag knappt ätit sammanlagt under dessa två veckor. Visst, det svider till ibland på såren men jag försöker ignorera det. Behöver energi och näring så jag kan vara uppe och röra på mig. Pallar inte ligga i sängen hela dagarna. Plus att jag har möten och körskola nästa vecka så måste bli pigg!!


-

Ska för första gången på en vecka röra på mig utanför huset. Hade tänkt åka till forum och möta upp mamma där. Vi får väl se hur det går, lär ju vara lite snurrig i huvudet och sådär, men måste ju komma ut lite i alla fall.

-

Tonight i'm yours to catch, i'm so easy now.

deprimerad tjej

Min högsta önskan just nu är att kunna äta. Asså äta utan att det gör ont i halsen och öronen. Visst, tar jag en värktablett så är det hyfsat lugnt, men kan inte äta vad som helst, tex youghurt kan jag fetglömma för det svider på mina sår i halsen och smärtan strålar upp mot öronen. Igår försökte jag äta blåbär och hallon med socker på, kunde ta en tugga sen låg jag och grät i min säng. Kul va?? Det som går att få ner är typ bröd och vatten. Vill verkligen kunna äta riktig middagsmat i helgen. Blir tossig i huvudet annars.


1 september

Jag längtar lite till hösten faktiskt.

RSS 2.0