france 22/6-5/7

Då kommer det vara i princip dött här två veckor framåt. Vi hörs när vi hörs!

frankrike

Alltså, har nog inte förklarat så jättenoga om hur denna resa kommer se ut, men jag ska alltså bila ner till Frankrike med mina kära föräldrar. Första stoppet blir i Seevetal i Tysccchkland. Älskar Tyskland! Ett av mina favoritländer. Var där senast 2007 så känns som att det är dags att dra dit igen. På lördag åker vi vidare ner mot Frankrike och första stoppet blir i Dieppe, Normandie. Sedan fortsätter vi att åka längs kusten i Normandie och även Bretagne.
 
Resan fortsätter sen innåt landet, bland annat Orleans, Versaille och Paris. Sen mot Belfort där vi ska gå på en musikfestival. Tror jag nämnt den förut? Ska få se Jack White, Lana del rey och Carbon airways. Dör typ. Efter Belfort drar vi upp i Tyskland igen, mot Berlin närmare bestämt och stannar där två dagar. Och där är stoppet för vår "eurotour" som pappa kallar det för. Najs.

2 dagar

 

-

Idag har jag jobbat tre timmar. Blev hemskickad eftersom det var så himlans lite gäster på bk idag och det är bara onödigt att ha för mycket kassor. Väldigt skönt! Tog mig en liten runda på stan och sen till forum för att växla lite pengar till Frankrike. Vill åka nu! Måste rensa mitt huvud lite känner jag. Dock var det väldigt länge sen jag var borta så länge med min föräldrar, kommer ju få abstinens efter vännerna. Det är det enda jobbiga. Annars är jag fett pepp?!?!


-

Tre jobbdagar kvar nu, sen ledig två veckor. Kriga.

-

Bra helg. I fredags blev det en söderrunda med Morre och Elin och igår extrem bakisdag framför tv'n. Idag tänkte jag faktikst bege mig ut i regnet och åka till forum, behöver fixa lite saker innan jag åker till Frankrike. Bara fem dagar kvar ju?! Hur kan tiden gå så jävulskt fort? Förstår ej.

Imorgon kommer far min hem från USA. Hoppas han köpt några presenter åt mig???


-


-

Är officiellt extraarbetare på burger king nu! Så jävulskt skönt ska ni veta. Heltidsanställningen höll på att ta död på mig nu i slutändan kände jag. Vill ha lite mer frihet och kunna bestämma lite själv hur jag vill jobba. Jobbade alltså min sista heltidsanställda dag igår och lyckades haffa tre kändisar i min kassa. Bigbrother-Amandus, bigbrother-Hannah R och en kille som var med i senaste idol säsongen. Har dock glömt hans namn, hehe. Starstrukked blev jag. Som jag alltid blir när det dyker upp nån kändiz. Kult ändå. Är ju lite småkär i Amandus också så det var kult! Nu ska jag dricka te och äta jordgubbar, tja.


-


-

Gårkvällen var fin. Åt god mat och drack goda drinkar på t.g.i.f med Agge. Sedan drog vi mot strand för bra musik och snygga killar men när vi kommer dit så är det fotbolls EM. Hur tråkigt?! Vi drack i alla fall varsin drinks en åkte vi in mot mariatorget istället. Kvällen avslutades på Rocks där jag lyckades somna i soffan och fick en tillsägelse av en bartender, då kände jag att det var dags att gå hem!

Idag fyller min farmor 95 år! Hur sjukt?! Hoppas verkligen jag blir lika gammal. Jag vill ju leva ett långt liv, hehe. Vi har i alla fall varit över med lite tårta och sånt. Var/är dock vrålbakis så kände mig inte sådär jättepepp på livet så att säga. Ikväll blir det mys framför tv'n! Punkt.


-


-

Trött tjej här! Var på en jättemysig studentmottagning igår hos Sandra och kom inte hem förräns halv elva, jättebra när man har öppning på BK! Får skylla mig själv, hehe. Tur är att jag slutar tidigt och kan gå hem och typ lägga mig ifall jag känner för det?!

Jag vet att min frånvaro lyser väldigt mycket här, men jag har i princip bara jobbat. Inte speciellt intressant att skriva om, men kan upplysa er om att i helgen är jag ledig, så då blir det förhopppningsvis lite kalas, min far drar till USA, jag börjar jobba extra på BK nästa vecka (så skönt!!) och det är snart bara två veckor kvar tills jag åker till Frankrike. Längtar så jag dör.

-




-

Hade mitt första kvällspass på en fredag på typ över en månad. Ovant som fan. Hade glömt bort rusherna och alla fulla människor som ska ha hundra feta menyer. Blä. Är så trött just nu, vill bara sova bort hela dagen, men tänkte faktiskt vara duktig och träna. Mitt gymkort går ut om tre dagar så lika bra att passa på!

-

1 juni bjuder på 7 grader och spöregn, härligt! Tur att man jobbar i helgen, kommer alltså inte missa någon solig dag. Hehe. Nä, men blir deprimerad i alla fall, vill bara åka till Frankrike nu nu nu!!

RSS 2.0