veckans repeat


Sweet jackie - Sugarplam fairy

Knock you down - Keri Hilson

Quicksand - La roux

It never ends - Bring me the horizon

The girl - City and colour

You - The pretty reckless

Another likely story - Au Revoir Simone


abow

Psykologi och musik står på schemat idag. Slappt med andra ord. Imorgon har jag också bara två lektioner och slutar 12. Hittils tycker jag att trean har varit JÄVLIGT skön! Tror faktiskt att det kommer vara såhär hela året, har inte fått en endaste läxa av någon lärare och alla lärare är så jävla slappa, hur awesome?! Nu är jag så jävla taggad på studenten så det finns inte!!! Typ tusen dagar kvar men fan, fatta att jag går ut skolan i maj!? Det är sick!!


nostalgi

- Fjortisfyllor
- Playahead
- Knullruffs
- Skuru skola
- Långan
- När man aldrig brydde sig
- Livet var en fest
- Ta sprit från föräldrarna
- Gult/Blonderat hår
- KSSS mjukisbyxor
- Fjortis techno

godmorron!

Halva veckan har gått och snart är det helg, så jävla skönt! Idag har jag bara religion, sedan ska jag hem och börja skriva mitt projektarbete. Är astaggad! Jag ska ju göra en musikhistoria bok som är riktad till högstadieskolor samt gymnasieskolor. Tror att kapitlet punk kommer vara roligast att skriva om med tanke på att papi kan mycket om det och kan relatera till hur samhället såg ut under den perioden! Nu ska jag fortsätta fixa iordning mig, ciao!


malleballe och izaballe


Såhär kan det gå när de två ballarna är i farten


-

Måste svepa kaffe nu innan jag somnar. Kan ju inte missa idol (som för övrigt suger i år, håller med dig Lisa), men jag känner ändå något slags tvång att titta på det eftersom jag har gjort det sen 2004. Traditioner ska man icke bryta!

Hade skoldag till halv 5 idag, hade inte sett fram emot den här dagen så jag är über glad att den här dagen är över nu. Resten av veckan har jag bara två lektioner per dag, antingen med grova sovmornar eller så slutar jag grovt tidigt. Amen sistah!

-

Ingen bra start på morgonen. Mamma har slängt mina hjärt-strumpbyxor för att det var hål i dom. Sånna saker gör mig SÅ irriterad så jag bara vill gråta. Det här förstörde min dag, jag vet, jättetöntig grej egentligen, men hon ska fan i mig betala nya åt mig. Sen har jag tyska förhör idag och jag har inte pluggat ett skit, slutar halv 5 och allt är bara bajs. Hundra år kvar tills helg är det också. FML!


konsert

Nu ska jag spontan gå på en spelning på södra teatern med pappa. Han tvingade med mig när en av hans kompisar i sista sekund inte kunde gå, så ja, jag offrade mig även om jag inte är super intresserad av musiken. Rebekka Kaiijjff någonting hette hon, en norsk tjej som spelar både harpa och piano. Kan nog bli rätt coolt ändå!

-

Sometimes love comes around and it knocks you down.

-

Igår kväll var det mysigt! Kerstin och Ebba bjöd på jättegod mat, efterätt och awesome musik. Dock bangade jag på att dra vidare efter för jag fick en fucking migrän attack som vägrade gå över, så det var bara att vandra hem och sova för min del. Dock måste jag säga att det var jävligt skönt att lägga sig i sängen, men tråkigt att inte ta vara på helgen. Aja, det är väl sånt som händer, har ju massa helger och lov framöver att ha roligt på, så det är ju egentligen bara en skitsak att jag missade det igår.

Imorgon är det skola och jag är så otaggad som man bara kan bli.

-

While I'm off chasing my own dreams
Sailing around the world
Please know that I'm yours to keep
My beautiful boy


-


-

Ikväll blir det tjejmiddag/födelsedagsfirande för Ebba och Kerstin! Men först ska jag möta upp Linn i centrum och ge hennes present till henne eftersom hon fyllde år igår. Mycket födelsedagar nu asså. Hur som helst är jag inte taggad, har mens fast jag inte ska ha mens, snurrig i huvudet av järnbrist osv. Finns mycket att klaga på, men jag försöker, ska verkligen anstränga mig att börja tagga till! Lyssnar på kreta-listan så jag borde komma igång snart, hehe. Ska även svepa två red bull sen, NÄ NU JÄVLAR ÄRE FEST!


-

Idag har jag tappat bort två piercing kulor. Hur lyckas man egentligen?!

du är knark

Jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig. Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen. Och jag gör allt för att behålla förståndet, men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är KNARK!


-

Nu blir det två lektioner i skolan sedan raka vägen in till stan för shopping. Måste verkligen sluta shoppa och börja spara pengar, men tror ni det går eller? Fan eller. Men efter att jag har fått mitt studiebidrag som kommer den sista september så ska jag faktiskt börja spara och bara köpa något om jag verkligen måste.

Ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händer. Funderar på att vara hemma och göra ingenting, men samtidigt har jag sagt att jag ska supa ner Elin, så vi får se vad som händer. Imorgon blir det i alla fall tjejmiddag hos Ebba!


-

 I took one of the biggest chance of my life with you and you have done nothing but break my heart.


-

Sovmorgon till 12 idag och jag är uppe nu? Kunde verkligen inte somna om och jag kände mig väldigt pigg för en gångs skull när jag vaknade. Hur som helst, gårdagen! Filminspelningen, ni vet? Den var för jävlig. Jag tror jag stog upp fyra timmar i sträck i killer heels. Vi fick inte ha jackor på oss (eftersom det skulle föreställa sommar), vi fick inte gå på toaletten, vi fick inte gå in och värma oss, vi fick rutten McDonalds mat, skådespeleriet var typ 10% och 90% bestod av väntan bara. Jag var där från 8.15-16.30 och de två scener vi spelade in var högst 1 minut långa. Så jävla ovärt!

ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb!


Jag ha Cheries tatuering på min handled. En cherry bomb. Kan anses lite töntigt, men jag vet att den skulle betyda lika mycket för mig som den gjorde för henne.


jobbigt läge

Det gör ont i hjärtat att Lykke li har spelning i stockholm exakt samma dag som jag ska på Johnossis konsert. Visserligen får jag ju se mina hjältar John och Ossi men Lykke var det ju så länge sen jag såg och jag skulle verkligen kunna döda för att höra henne live igen, gahh!!!

-

Jag ska aldrig bli statist. Fyfan.


Augusti/September


Min lilla snutt som fyller 17 på fredag!


Pigga Happiboy och Mallis


Ebba och Empan


Haha sötnos! Cigg och alkohol + penicilin!


Sändri och Kärri


Kerstin och Malle i das schule


Kreta dansen


gut nacht!

Rekvesita - check! Det blir ett tomt gitarr fodral, kanske inte jättekul att släpa med mig men det kommer passa mig bäst eftersom jag slipper "klä ut mig" för mycket. Bara sätta på mig ett par tuffa pjucks, skinnjacka osv så är jag fit for fight. Iz the rocker!

Nu ska jag försöka tagga till och bli av med min förkylning och hosta som aldrig verkar vilja gå över. Dricker massa naturläkemedel och ska koka te nu, sedan blir det mys framför idol! Imorgon är det bara att kämpa sig upp halv 6. Fyfan.


panik!

Åh, har världens största i-landsproblem! Vad tusan ska man ha på sig imorgon på filminspelningen? Filmen utspelar sig under sommaren och tydligen ska vi göra några utomhus scener så vi ska vara lite somriga, men ändå inte för mycket eftersom det inte är sommar påriktigt. Sedan ville jag även ha mina nya klackskor, men frågan är om jag kommer orka gå runt med dom hela dagen?! Ombytes skor kanske är ett alternativ. SEDAN det största problemet, vad för rekvesita ska jag ha med mig?! Ska se ut som jag ska ställa upp i en talangjakt, så vad som helst som sticker ut. Har världens sämsta fantasi...

tisdag

Vaknade på världens felaste sida idag. Orkade inte gå till skolan, orkade inte fixa iordning mig, orkade inte platta håret, orkade inte dusha osv. Men nu sitter jag här redo att gå till skolan som tur är! Dock känner jag mig inte sådär jättetaggad på att gå ut i regnet och låta det äckliga höstvädret våldta mitt hår, men det är väl det som är lite charmen med hösten I guess...

När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig i tid eftersom jag ska på inspelning av en långfilm imorgon. Min klass och jag ska vara statister i en scen där dom har en talangjakt så jag måste ha med mig någon form av rekvesita. Vad tusan ska jag ta med mig?! Det kan vara allt från trollstav, kortlekar till en gitarr. Fast jag vill ha något som inte är så tungt att släpa på liksom. Något som man bara kan stoppa ner i väskan, hehe. Hur som helst kommer det bli galet spännande att vara med i en film! Den kommer visas på bio nästa år om jag minns rätt. Är pepp!!


-

Måndag: Skola 8.15-15.00, gå till ud och plugga sönder!!
Tisdag: Skola 9.50-15.00, religion prov!
Onsdag: Vara med i en film inspelning 9.00-17.00
Torsdag: Skola 12.00-16.30
Fredag: Skola 8.30-12.15

Ganska skön vecka. Låt den gå fort!!

-

Bara jag som är svin nervös inför valet?! Ni som inte bryr er alls om vad Sverige har för styrelse tycker jag nästan synd om, för det här valet kommer påverka alla individer. Om ni vill påverkas positivt så tar ni och stöttar alliansen tycker jag, hoho. Nej, men nu jävlar kör vi. ALLIANSEN FÖ-FA-AN!

pluggeliplugg

Nu har jag pluggat för första gången på flera månader! Det gick faktiskt oväntat bra måste jag säga, antagligen för att det är religion och mitt absoluta favoritämne (delat med psykologi hehe. Har prov om judendomen på tisdag så försöker rå plugga och få in allt i skallen, jag SKA ha mvg. Allah akbar!

-

Jag ska aldrig mer vf vara fykk full!  FYFAnFD

factory girl


-


Dålig upplösning, sämst ljud, men det är ju så det ska vara. Old school.


-

I don't get people and they don't get me


20 saker som gör mig lycklig

1. Dansa! Dansa som om ingen tittar på dig.
2. När jag är med de personerna jag tycker mest om
3. Att krama någon och känna hur hjärtat slår hårt
4. Resa till en plats man länge velat besöka
5. Att studenten snart är här!
6. När någon man tycker om smsar en
7. Kent
8. Alla mina planer för framtiden
9. Skratta med ens bästa vänner
10. Minnen som ger gåshud
11. Att kyssa någon för första gången
12. Bra betyg
13. Vackra melodier och låttexter
14. Hålla handen
15. Ögonkontakt med en person man tycker om
16. Oslagbar kärlek
17. Varma leenden och blickar
18. Vara ute en hel sommar natt och se solen gå upp
19. Mina bästa vänner Elin och Linn
20. Att våga

-


var är hatten malin?


s2bu

En lektion idag, fett värt! Nu sitter jag här och käkar pasta med pesto, blir lätt så med tanke på mina mat kunskaper. Kan koka kaffe, koka makaroner och steka pannkakor. That's it liksom.

-

Älskar att jag ska bege mig ut i spöregnet nu.

-


Jag hoppas att alla myndiga är smarta nog att rösta på alliansen i valet. Om röd-gröna kommer in i regeringen kommer det komma in kommunister (typ nazister, diktaturer) i riksdagen och det vore ju jävligt obehagligt. Sedan skulle medelklassen påverkas och dras ner av de "fattiga" pågrund av alla skattehöjningar. Om man jobbar hårt och mycket är det inte konstigt att man tjänar mycket pengar, det är bara logiskt, så varför ska de här människorna behöva skatta bort 50% av sin lön? Inte okej. RÖSTA BLÅTT!


-

Hehe, tydligen var det inte så populärt bland er att jag ska lägga ner bloggen, så jag skippar väl det helt enkelt! Där emot kan jag ju inte direkt berätta så intressanta saker eftersom det enda jag gör om dagarna är att gå i skolan, äta, sitta vid datorn och sova. Vilket liv! Fast en spännande grej som har hänt är att jag har designat min studentmössa nu! Hur awesome? På framsidan står det Izabelle SM3 och på baksidan står det Nacka gymnasium och 2011. Åh, ni kan inte förstå hur mycket jag längtar!! Jag har längtat efter studenten sen jag började i ettan och snart så är jag där... shit.

-

Den här bloggen är död i princip.


you catch me everytime I fall

Idag skolkade jag från skolan och åkte hem till Vincent istället. Hur dålig är jag egentligen?! Fast jag måste nog erkänna att det var fett värt. Men nu blir det fan inge mer skolk på några veckor åtminstone, hehe.

Ska snart iväg på bio med Elin. Inception wowoowo! Har bara hört positiva saker om den, så jag hoppas verkligen att den är bra. Tur att jag får gå gratis så jag slipper slösa pengar i fall den är helt värdelös. LATER!


bajs ångest

Åh, allt är åt helvete känns det som. Varför ska alla killar vara sånna jävla fittor hela tiden? Dom kan gå hur långt som helst bara för att få ett ligg. Seriöst, varför säger man att man tycker om någon och sen ändrar sig dagen efter?! Ibland förstår jag mig inte på hur killar funkar, helt iq-befriade. Så det där jag skrev om insparken, att det var asbra, jag tar tillbaka det, jag önskar att jag aldrig gick dit.

11 september


-

Vilken kväll igår! Det blev verkligen hur lyckat som helst enligt mig. Mycket dans (så som det ska vara, hehe) men liiiite för mycket alkohol kanske för att orka gå upp halv 7 dagen efter. Jag somnade runt 2 tiden men vaknar halv 3 av att jag får ett telefon sex erbjudande, haha. Inte min grej kände jag, men personen är bra så jag blev ändå glad, hehe. Hur som helst slutade kvällen jävligt bra, jag hade ett mål med kvällen och lyckades klara det! Jag är fan awesome. Nu blir det chips och idol, är galet bakis!

-


Den här låten är så JAG! Den måste handla om mig eller nåt. Typisk Kreta-låt.


godmorgonnnnn

Det är så jävla skönt att vakna full. Eller inte. Det var i alla fall en bra kväll igår!

fest

Baby get shaky after school, baby go crazy break the rules! Nu är jag fit for fight och redo för att dra. Nu kör vi!

patron tequila

- Kaffe
- Pepp musik
- Vinet väntar på mig
- Kläderna är redo

Jag är på rätt spår känner jag. Eller vad tycker ni?


-

Kanske ska ta och försöka tagga till lite...?


-

Awesome med sovmorgon säger jag! Dock var jag astrött när jag vaknade så jag hade lika gärna kunnat gå upp halv sju idag, men men! Ska till skolan och ha psykologi och musik. Inget ansträngande. Sedan blir det raka vägen hem, sova lite, äta, fixa iordning mig och gitta till Munchen Bryggeriet där NG's inspark håller igång! Jag är rätt taggad, men det är ju inte bra att ha för mycket förväntingar för då lär det väl suga haha. Fast nej, jag kan inte låta bli att vara pepp, inte bara inför insparken utan inför alla studentskivor! Dom skickas ut hej vilt på facebook och det är nu man känner att det verkligen är våran tur. Det är 92ornas tur att gå ut skolan!! Ingen förstår hur mycket jag längtar efter den friheten. Hallelujah!


klirr klirr!

Nu har Malle-balle kommit ut med en blogg, you better read it or else I'll kill ya!
klirrklirrr.blogg.se/


-


En FANTASTISK självbiografi av Cherie Currie. The Runaways sångaren (I love rock n roll om det säger er något). Awesome hur som helst, läs läs läs!


onsdag

Skön och kort dag idag! Religion och projektarbete, två av mina favoritämnen i skolan atm, så det var en chill dag med andra ord. Imorgon blir det också en kort dag, har en grov sovmorgon + två lektioner och sen på kvällen blir det Nacka Gymnasiums insparks fest @ munchen bryggeriet! Har faktiskt inga förväntningar på insparken, men det verkar kunna bli en toppenkväll med 18-års bar och Alex Moreno som DJ! Stay tuned.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Blir nog en riktig tv-tittar kväll med Idol, Skånefruar och kungarna av tylsösand, hoho. Nu ska jag fortsätta knarka spottttiifajj. Later!


-


Oh how do I know? If I should stay or just go..


-


Mina fina vänner


-

Jag förlorade mitt krig, jag står ensam kvar


tisdag

Vaknade upp på fel sida idag känner jag. Är sjukt trött och inte alls på humör för skola, skulle bara vilja lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och sova. Men nej, det går inte, har alldeles för mycket viktiga lektioner idag för att kunna skolka. Geografi, religion, media och tyska står på schemat och jag slutar väl någon gång runt halv 5. Awesome?! Eller inte.


hultsfred 09


En deckad Izabelle och en full Jenny, haha!


-

The memories fade
Like looking through a fogged mirror
Decision to decisions are made, and not bought
But I thought this wouldn’t hurt a lot, I guess not


måndag

Åh, filmen igår var helt underbar. Så otroligt charmig och rolig, se se se! Ska snart ta en buss till skolan, det blir tyska nu på morgonen, håltimme (great!), psykologi och litterär gestaltning. Efter att jag har slutat ska jag antagligen åka till Vincent. Såft?!

bio ikväll!


-

Ska snart åka och övningsköra. Vill verkligen inte, har blivit skrämd att köra bil och får panik varje gång det blir söndag eftersom det är min övningskörings dag. Helvete!

Helgen har i alla fall varit trevlig. I fredags chillade jag, Felicia, Sandra och Kerstin hemma hos Malin, sen drog jag och Malin hem till Adam en stund. Även igårkväll var lite folk hemma hos Adam, ytterst trevligt! Redde ut en massa saker med Vincent, vilket känns bra, det är fortfarande komplicerat men det kommer alltid vara det I guess.

Snart kommer sliddjuret med en blogg föresten. Stay tuned!

-


You had a good girl but didn't know how to treat her


-

Idag har jag bara sovit och gråtit. Sov i några timmar efter att jag bloggade imorse, hallucinerade som jag gjorde häromdagen som jag skrev om ni vet? Obehagligt som fan. Sedan grät jag lite för att killar är dum i huvudet och efter det grät jag lite (läs: JÄTTEMYCKET.) till en film som heter my sisters keeper. Alltså det var inte nådigt! Jag grät konstant i två timmar tror jag. PMS blandat med en sorglig film är inte bra alltså, haha. Men nu ska jag försöka tagga till, ska gå till Malin om ett tag. Sup försiktigt ikväll, puss!

förkyld

Stannar nog hemma idag från skolan för under natten har jag åkt på en fet förkylning. Känner mig helt tung i huvudet, snorig osv. Tur att det här är kortaste dagen på hela veckan så jag inte missar så mycket! Får se om jag hinner pigga upp mig till ikväll, annars kör jag hårt imorgon istället. Om jag ska vara ärlig vore det skönt med en hemmakväll... fast jag är jävligt taggad på att parta också. Beslutångest.

avreagera mig lite eh

Jobbig dag! Ville bara dö sista halvtimmen på geografin. Var så trött och hungrig så att jag blev helt psykiskt störd i huvudet. Började smsa jättekonstiga sms till folk på min kontaktlista. Hoppas ni blev glada för de väldigt seriösa sms'en hehe!

Imorgon är det äntligen fredag!!! OM jag har längtat. Har bara media och svenska C imorgon, sen funderar jag på att kanske gå till forum för lite shopping. Men jag borde hålla i mina pengar och spara mer. Men va fan, jag har 9000 kr på mitt sparkonto som jag kan bränna upp när jag vill, så kanske ska köra hårt iaf?! På kvällen har jag hört rykten om att x antal tjejer ska supa järnet. Vi ska uppleva kreta-fylla igen. Kreta-fylla gånger tusen. Man ska inte ens kunna stå upp!! Haha, närå så kommer det nog inte gå till, men en härlig fylla skulle vara trevligt faktiskt. Känner att jag behöver det med tanke på att en kille är så dum i huvudet att jag bara vill spy!!! UÄH.

-


snart helg!

Ska snart springa till nacka gymnasium bussen, för att sedan ha litterär gestlatning. Övriga torsdagar kommer jag antagligen vara ledig under dom lektionerna, har jag sagt det? Underbart i alla fall för då slipper jag min håltimme fram till 12. Kommer vara i skolan till halv 5 idag, så förvänta er ingen flitig uppdatering här idag. Sätter 100 kronor på att jag kommer decka i sängnen när jag kommer hem... suck! Men imorgon är det fredag som tur är!!!


-

Studentskiva @ pure den 7 april. Komsi komsi!

en konstig dröm?

Alltså, gud villken konstig dröm jag hade precis! Jag gick och la mig vid halv 4, så började jag drömma om att jag och Malin står utanför en nattklubb i USA fast det var Kreta också. Vi stog och velade om vi skulle gå in eller inte i ungefär en timme, sen bestämde vi oss för att gå in. Inget speciellt än så länge, men så vaknade jag upp helt plötsligt trodde jag. Var HELT fullt vid medvetande, såg hela mitt rum, precis som det var, datorn var på, lite småstökigt osv. Det såg precis likadant ut som när innan jag somnade. När jag ska ställa mig upp så fastnar blicken rakt framåt, jag börjar gå runt i rummet, men jag ser fortfarande samma sak hela tiden. Typ som en kamera som man måste nexta varje foto, ungefär så blev det. Sen blir det bara svart framför ögonen och jag får verkligen panik för detta kändes så verkligt!! Precis när jag ska leta efter telefonen för att ringa mamma så öppnar hon ytterdörren och jag "vaknar" upp med ett ryck. Men när jag vaknade så kändes det som om jag redan hade varit vaken, var inte trött eller något alls, bara jävligt chockad eftersom jag inte fattade om det var påriktigt eller en dröm. Så sjukt! Och i de flesta av mina drömmar, mest mardrömmar, så brukar jag alltid veta att jag drömmer. Vet inte varför, men jag brukar alltid veta det i drömmen men nu var jag SÅ övertygad om att jag var vaken. Scary!


-

Första september idag. Religion och projektarbete står på schemat. Soft dag med andra ord!


RSS 2.0