rom 30/10-3/10




rom imorgon!!

Har en riktigt irriterande huvudvärk atm. Vill bara gå och lägga mig, men det är nog ingen bra idé att sova nu när jag måste gå upp typ vid fyra inatt. Inte speciellt kult, men vafan, ska ju till Rom så! Måste sätta igång med packningen också, men frågan är vad man ska ha för kläder med sig? Vågar ju knappast sätta på mig shorts eller gå barbent överhuvudtaget nu när jag är vit som ett spöke, men det ska ju bli upp mot 20 grader och sol hela veckan enligt prognosen. Whatever. Det löser sig.


-

Dricker kaffe och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det raka vägen in till staden för att fixa lite saker som jag behöver. Blandannat ett par leopardöron som jag ska ha på en maskerad nästnästa helg och även en halsduk eftersom jag alltid lyckas slarva bort mina på fyllan. Ikväll får vi se vad som händer, vill dra ut och kröka lite nu med vännerna eftersom jag flyr till Italien på söndag. Ska bli så skönt att få byta 5+ till 20+!!


är lite kär


student 2011










Saknar allt

-

I helgen har jag ätit godis, chips, tittat på idol, hängt på hellströms och övningskört. Väldigt bra och kort sammanfattning. I veckan väntar jag bland annat på samtal från lite höger och vänster, bland annat om jobb. Sedan ska jag göra en testuppkörning imorgon med bilskolan. Jag är så jävlans nervös, vet inte ens för vad??? Det är ju liksom ingen riktig uppkörning så förlorar inget på det. Tänk då hur nervös jag kommer vara när jag gör den riktiga, hehe. Jag som gärna vill klara det på första. Åh. Nu fick jag ångest. Jaja. Åker även till Italien i helgen, ska bli skitnajs!!


upside down cross


Tatueringen

-


-

Nu ska jag ge mig iväg på arbetsinterjvu nummer två. Senare blir det nog bara att vara hemma och plugga lite äckelkörkortsteori. Förhoppningsvis blir det fest imorgon.

hanna beth






-

Idag har jag varit duktig och besökt ungdomsmottagningen, pluggat körkortsteori och även fått en till arbetsintervju. Sådetså.

-


tisdag

Älskar vädret just nu. Jättehärligt med storm och regn!! Tur att man slipper gå ut. Sitter och går igenom körkortsteorin istället, inte så jäääävlans roligt men jag måste. Tar en paus atm, men blir nog teoriplugg hela dagen. Sen ikväll är det desperate housewives, wiie!!!

drinkin' dancin', what I want


wantz


fuck my brain out like you did last night






victoria's secret


Pappa kom nyss hem från USA. Fick lite stuff från New york, åhh!!

-

Har gått runt med morgonrock hela dagen. Osminkad och håret i en ful toffs. Har mått så djävulskt dåligt ska ni veta. Imorse var jag så bakiz att jag ville typ dö. Rätt åt mig. Blev way too much alcohol igår.

Fast vet ni vad det bästa är??? Att man bara kan typ chilla och göra ingenting utan att få dåligt samvete för det. Ikväll ska jag bara titta på gossip girl och äta. Och försöka piggna till för imorgon ska jag till ett dagis och kanske bli uppskriven vikarie. Jobbsökandet suger. Blir så omotiverad. Funderar på att börja plugga typ. Yes, you heard me.

-

Intervjun idag gick sådär. Jag har ganska lätt för att vara glad och positiv så det har jag nog bevisat, men det är så många andra som söker så det är ju hård konkurens. Elin och jag har även funderat på att åka till Norge och jobba. Skulle vara så jävlans roligt!! Hur som helst. Ikväll blir det nog mys framför idol. Vill vara pigg imorgon eftersom vi ska fira Elin då (som fyller 19 på söndag). Fätt najz.

-

Imorgon ska jag på arbetsintervju på donken. Ändå soft. Vill ha pengar.

sorry for failing


brunettbella






you're f**king perfect




-


you can hate, but never break me


död

Bakiz tjej. Återkommer när jag lever.

-

Igårkväll hängde jag lite med Emily, vi catchade upp det som hänt senaste tiden och lite sånt där! Sedan åkte jag hem till Vincent och sov där. Älskar att vakna upp av någon som lägger armen om en och pussar en i nacken. Cozy. Eh, ja. Ikväll blir det utgång. Ska festa på Ace. Mitt favorit indie-ställe. Stockholm borde skaffa mer sånna ställen, är så trött på nrj-hits-bajs-musik och äckliga killar som juckar mot en (elverketvarning) på dansgolvet som alla andra nattklubbar. Vill man undvika sånt får man typ hänga på hellströms. Eller så dansar man galet på Ace till Ramones!!

things I like

Fyllesms, långa kramar, soliga höstdagar, indierock killar, när man hör en ny och bra låt, en överdrivet varm dusch när man har frysit länge, kyssar i nacken, förkrök, när man skrattar nonstop, gamla bilder och videos, leonard löfstrand, fyllan man får av rödvin, första utlandsresan med vännerna, när man checkar kontot och inser att man har mer pengar än vad man trodde, chips, desperate housewives och min beztis elin.

someone like you


idag

Arbetsintervju och sista körskolan idag. Duktigt.

linns birthday


Välkomstdrinkar


Tessie och Linnzy


Anna och Tessie


Här började det gå utför med alkoholen he-he

är ju tydligen brunett nu.






-

Måndag igen. Tiden går för fort och min ångest blir allt starkare. Borde gå och lämna cv'n men har ingen ork. Borde plugga körkortsteori men orkar inte öppna boken. Alltså, jag måste börja ta tag i mitt liv nu. En bra början är att jag ska ner till dagiset på torsdag och ha möte med arbetslagsledaren där. Förhoppningsvis får jag bli vikarie där. Det är ju i alla fall någonting!

I helgen har jag ju som sagt jobbat på idol. Himlans roligt det där! Vill göra om det, fast kommer nog tacka nej om dom ringer mig igen. En av anledningarna till varför jag tackade ja var ju för att Leonard skulle vara där. Nörd jag är. Får ju liksom ingen lön såatte... Sen har jag spenderat resten av helgen hos Vincent typ. Inge alkohol denna helg, duktig flicka.


-

Idol igår, ja. Det var kul. Tycker tiden gick alldeles för fort dock. Hade mer än gärna hängt där lite mer för att spana på Leonard. Hehe. Tönt. Alltså, jag skrek som en 12-årig liten flicka inombords varje gång han tittade på mig. Stackarn måste kännt sig helt utstirrad av mig. Kunde ju inte låta bli liksom. Han är så fin. Hur som helst, fick stå i garderoben, vakta stora studion, slussa anhöriga från lilla studion till stora studion osv. Innan insläppet satt vi mest och tittade på idolernas genrep. Eller, jag satt väl mest och tittade på Leo. Nä nu får jag sluta vara en sån jävla tönt! Hähä. Efter programmet åkte jag hem till Vincent. Mysigt efter att man stått upp konstant i typ sex timmar. Det var min dag det!

RSS 2.0