-


picz


En av måååånga kanaler


Vi tog en liten båttur i Amsterdams kanaler


Älskar Amsterdams snea hus


Pappa och jag åkte parisehjul på Daam-torget. Höll på att skita på mig. Öppna dörrar och så vinglade korgen som man satt i fram och tillbaka hela tiden. Ja, jag är höjdrädd.




Far min


Vi hyrde cyklar en dag och cyklade till judiska muséet, där jag var tvungen att gå in såklart.


Utanför Anne Frankes hus


Konsertlokalen Melkweg


Utanför hotellfönstret


Amsterdam - staden där det finns mer cyklar än människor


Utanför konsertlokalen Paradiso


Far och mor


lisa hannigan


Såg henne i Amsterdam. Himla duktig tjej faktiskt.

1 år sen


-

En jobbdag kvar sen ledig i 10 dagar!

amsterdam

Kanske måste ta och skriva lite om Amsterdam! Ärligt talat har den staden nog blivit en av mina favoritstäder i europa. Det är liberalt som fan och det älskar jag. Det luktar cannabis överallt, på varje gata finns det minst tio stycken "coffeeshops". Det är en riktig pulserande stad som lever dygnet runt. Spelar ingen roll om du är ute klockan tre på natten, det finns alltid människor överallt. Man kan även hitta tjejer bakom glasdörrar som står och dansar porrigt i underkläder (prostituerade/strippor) lite var som, men mest sånt finns ju självklart i red light district där jag faktiskt var inne och kikade. Måste dit med massa tjejkompisar känner jag, hade varit så kul!

Vi hyrde även cyklar en dag och det var verkligen jättemysigt. Perfekt stad att cykla i eftersom hela stan består av plan mark. Alltså inga backar eller något! På kvällarna blev det mycket konserter som pappa släpade med oss på. Bland annat på två ascoola ställen som heter Paradiso och Melkweg. Samma stil som debaser ungefär fast med snyggare lokaler. Det bästa med resan var nog Anne Frank huset. Har velat åka dit ända sedan jag såg filmen för flera år sedan. Det var sjukt intressant men man höll nästan på att börja gråta där inne. Stämningen var väldigt låg och det var helt knäpptyst. Av respekt tog jag inga bilder eftersom man inte var tillåten. Lite tråkigt ändå, hade gärna velat ha lite bilder nu när jag tänker efter... Hur som helst, fantastisk resa och jag måste dit igen!

picz














hemma!

Hemma från Amsterdam. Det var verkligen love at first sight med den staden! Får berätta mer imorgon. Tittar på desperate housewives samtidigt som jag försöker packa upp. Dessutom jobbar jag imorgon så måste gå och lägga mig hyfsat i tid. Anyway, jag har haft det skitbra och det kändes väldigt tråkigt att behöva åka hem men jag vet att jag kommer åka tillbaka, I really have to!

hejdå


-

Packar för fullt här! Samtidigt försöker jag uppdatera mig inom cybervärlden, med andra ord, läsa bloggar, checka fejjan osv. Har ju jobbat hela dagen idag så har varit lite off. Annars då! Är fett pepp på att åka imorgon, är dock superrädd för att flyga, som vanligt. Det blir ju inte bättre av att man går in på aftonbladet och det första man möts av är FLYGKRASCH, 130 PERSONER DÖDA. Kult. Nu blir jag ju skitnojjig. Aja, tur att det bara är 1,5 timmes flygresa dit.

-


-

Började dagen med en pw i nyckelviken. Vågade inte riktigt ta mig till gymmet idag pga att mitt knä har fuckat de två senaste dagarna. Visste inte om det hade gått över, så började lite mjukt med 40 min promenad och det gick bra! Har inte alls haft ont idag, så hoppas peppar peppar ta i trä, att det inte börjar göra ont igen. Sedan blev det även en fika med Emily i forum. Var himlans länge sen?! Jag har ingen fritid så hinner typ aldrig träffa någon, så det var väldigt behövligt!


-




-

Snart blir det hard work work på mitt ÄLSKADE bk. Hehe. Imorgon och på torsdag är jag ledig, så då blir det nog lite träning. Har varit sjukt dålig på sista tiden, men jag får skylla på mina förkylningar. Har inte kännt mig på topp liksom, så lika bra att stå över. Sedan måste jag även fixa lite nödvändigheter inför resan, typ hårfärg. Börjar få en riktigt oskön utväxt, så lika bra att fixa till den!

-


-

Dags för stängningsveckan igen! Känns lite jobbigt, men samtidigt brukar tiden gå fortare under dom passen. Plus att jag alltid har skitkul med mitt superteam, så det ska nog gå bra! Åker ju även till Amsterdam på lördag så har ju ledigt några dagar. Ska bli så himlans skönt.


-


forgotten heroes


-

Kvällen igår vart så jävla lyckad! Började med lite vin på söder hos några familjevänner, sedan promenerade vi upp till mosebacke för lite barhäng. Fick hälsa på så himla många, trevliga gamla punkvänner till mamma och pappa. Träffade även folk jag inte sett på flera år, så det var väldigt kult! Förbanden Aoousch och 70-five var helt okej, men ärligt talat så hängde jag nog mer i baren under den tiden dom spelade. Chatterbox var i alla fall bäst. Är så sjukt imponerad av dessa gubbar på 50 år! Man kände verkligen att punk andan fanns kvar i dom. Det var bara så grymt!! Blev liksom starstrukked av min egen pappa?! Hehe. Sen fick jag hänga med på efterfest i lougen. Svettigt, högljutt, massa öl och fulla människor, kunde inte bli mycket bättre! Kvällen får högsta betyg, no doubt about it.


sneakpeak från igår


punkafton i all ära


Så jävla söta. Tippar på att dom är i min ålder där ungefär. Pappa är för övrigt stört lik min bror Alexander. Eller tvärtom. Alexander är stört lik pappa i den där videon. Jaja, i'm so excited!! Har växt upp med punk och jag satt alltid och lyssnade på chatterbox när jag var liten, så det här ska bli skitkul!!


instagram


-

Men åh vad det är härligt att vakna upp till snö i mitten av april!!

-

Nu uppför sig min dator väldigt märkligt. Helt plötsligt så funkar den igen? Kanske inte världsbäst, men jag kommer iaf in på internet. Framsteg. Vi får väl se hur länge den överlever. Hur som helst, jobbar imorgon och sen är jag ledig i helgen, överlycklig!! På lördagen har ju pappa och hans gamla punkband återförening på kägelbanan/mosebacke, så det ska bli trevligt. Stackarna har ju inte haft en seriös spelning på ungefär 25 år så vi får väl se hur det går!


-

Lyckan över min nya dator varade inte länge. Allt fungerade prima tills jag laddade ner spotify. Nu är den SEG som fan. Tar hundra år att komma in på internet, allt laggar minst sagt hela tiden och man kan knappt stänga av den. Kul va? Pappa har försökt göra allt möjligt, men ingenting verkar fungera, så vi får se, lär väl behöva ta tillbaka min gamla stationära igen. Bög. Nä, nu ska jag faktiskt söka in till högskola. Läskigt?!

-


Älskar lediga dagar.


paper loving


-

Har fått en ny dator!! En laptop, äntligen. Är så trött på min stationära som tar upp galet mycket plats. Kommer bli så mycket bekvämare med en bärbar! Bonus är att den har en webcam, gissa om det kommer bli mycket posebilder här?! Har ALLTID älskat webkameror och gör det fortfarande. Glad tjej.


-

Bara fyra timmar fick jag jobba idag, hur skönt?! Det var ännu dödare idag på BK än igår så vi fick order att stänga eftersom vi bara förlorar pengar på att ha öppet. Väldigt skönt med andra ord. Får komma hem i tid, äta chips och dricka påskmust och lyssna på när pappa spelar first aid kit låtar på gitarren från nedervåningen. Uppskattas väldigt mycket kan jag tala om för er!


-

Igår levde långfredagen verkligen upp till sitt namn på jobbet. Det var total dött på centralen igår. Fick rökpauser varje timme i princip för att vi inte hade något att göra. Senare på kvällen blev det iofs lite mer liv, men annars var det stendött. Får hoppas på lite mer action idag. Visst, det är skönt att chilla och bara glida runt, men tiden går ju så extremt sakta!

Idag är jag skittrött och vill bara ligga i sängen och sova, men måste snart hoppa på bussen för ännu ett stängningspass. Fast jobbar bara åtta timmar idag, så hoppas på att tiden går snabbt!

-




-

Kukväder.

-

Sitter här och är lite bitter över att jag tvingas jobba hela påskhelgen. Påsken i sig skiter jag i, men att ALLA andra är lediga förutom jag suger. Jaja, ska inte klaga allt för mycket, åker ju faktiskt snart till Amsterdam och i maj har jag även två veckor ledigt, så min tur kommer!

-


hurt me


cupcakez


Resultat av min lediga dag. Kreativ tjej?

fin


-

En till jobbdag sen ledig två dagar. Ska bli väldigt skönt! Måste bli av med min (tredje) förkylning. Ska ligga i sängen hela dagarna och titta på tv. Måste visserligen börja bestämma mig för vilken kurs jag ska plugga nästa termin också. Funderar på creative writing, culturual studies in english, medie&kommunikationsvetenskap, reklam och pr, arkeologi eller sociologi. Hur svårt?! Finns ju galet mycket men jag känner mig inte speciellt intresserad av något alls. Lika bra att testa på en kurs och se hur det går?

19 dagar kvar




-

Igårkväll var bra! Drog till hellströms med Linn, Elin och Emelie för lite drinkar och cider. Vi kom in rätt sent så helt plötsligt var klockan halv ett och det var dags att dra vidare. Jag och Linn drog till Ace som alltid levererar. Hatar stockholms nattliv på vintern, så jävulskt tråkigt att gå ut när det är kallt, regnit eller snöigt, men drar man till Ace blir jag alltid pepp!! Får hoppas på att våren är påväg tillbaka snart igen så att det börjar bli roligare att gå ut! Runt två tiden mötte vi upp Danny en liten stund, sen blev det korv med bröd i slussen och nattbussen hem. Kvällen avslutades med att jag ramlade in i en lyktstolpe och lyckades skrapa upp mina handleder så jag började blöda. Bara jag som kan lyckas med sånt!

RSS 2.0