snart smäller det!! 7 april!!






Nästa torsdag är det min klass studentskiva. Temat är "jag kom precis ifrån.." och jag hade tänkt köra 80-tal. Håller på och fixar mig. Bilderna ger ingen rättvisa, det ser alldeles för mörkt ut, men egentligen har jag knallrosa kinder och lila ögonskugga. Kläderna har jag icke bestämt än, men det blir väl rosa converse, spandex, benvärmare, mycket galna accesoarer och sånt! Örhängerna är min mammas från 80-talet, älskarom!


wild child








-

Ledig idag. Vill ha nya solglasögon så tänkte åka in till stan. Borde hålla i pengarna, men fuck that, det kryper i fingrarna, måste köpa något.

Tandläkarn gick asbra igår föresten. Har aldrig i mitt 18-åriga liv någonsin haft ett hål. Hur bra är inte jag?

-

Idag ska jag till tandläkaren. Jag tycker om att gå dit. Förutom idag för jag hostar som ett freak fortfarande. Pinsamt om jag får hostattack när tandläkarn gräver runt i munnen på mig. Cozy.

memories


Dagen jag fick min studentmössa. Överlycklig.


Nyår med tjejerna


Förkrök på balkongen på kreta


Slovakien


Grottskogen i somras


Auschwitz


Kent 22 juli <3


Johnossi <3


När jag fyllde 18


Malles och min spårade utång i januari


2 månader kvar

Hård natt. Hade galet ont i halsen, hostattacker varannan minut och huvudvärk. Nu är det bättre, men har ändå varit hemma hela dagen för att jag vill inte utsätta mina klasskompisar för min otroligt mysiga hosta. Tycker det är så jobbigt när man sitter och stör i klassrummet på det sättet. Men imorgon blir det förhoppningsvis skola. Förhoppningsvis. Alltså. Jag har börjat älska att gå till skolan. För ett år sen skulle jag aldrig kunna säga något sånt. Men nu, seriöst, jag vill inte sluta i skolan. Hur mycket jag än längtar till studenten, så vill jag inte sluta i nacka gymnasium. Panik.


-

Mår skit. Hostar så mycket att bröstkorgen och halsen gör ont. Mitt rum har typ blivit en sjukstuga de sista månaderna. Sux.

trotsar min sjukdom

Det är kul att vara så förkyld att man inte känner smaken på vinet jag förar med. Jaja, man kan ju se det på den ljusa sidan, det blir som att dricka saft! Väntar på att Elin ska komma hit och föra, sen ska vi möta upp Malle och parta på Ace! Pop och indie kväll ikväll, såft?!


so save your breath, I will not care


disco biscuit love

Har pumpat mitt nya favoritband the jezabels hela kvällen. Sjukt. Jävla. Grymma. Pappa såg dom när han var i texas nydligen och tipsade om dom. Är väldigt avundsjuk. Dessutom stötte han på Bon Iver också. Seriöst, fuck off pappa, jag vill också!

-

Kom till skolan runt tio imorse och fick reda på att det inte var obligatorisk närvaro på hela dagen. Jaha. Det var ju onödigt att jag ens kom dit. Fast jag fick ganska mycket gjort på mitt religions/svenska arbete som vi håller på med på fredagar så det var väl ändå lite bra att jag kom dit!

Var väl hemma runt tolv och somnade direkt. Vaknade upp för några minuter sen och var helt snurrig i huvudet. Trodde jag skulle svimma så nu har jag ätit och håller på att dricka kaffe. Känns lite bättre iaf.


friday

Det är fint vårväder ute och det är fredag. Kan inte bli mycket bättre! Tyvärr har jag blivit förkyld igen. Borde kanske tagga ner på alkohol och cigg ett tag framöver. Men bara kanske.

hurt me, cut me


-

You should have watch out, cause I like you


brrra gjort

Skolkar från skolan idag för att plugga filosofi. Bra.

I <3 Dylan LeBlanc


årets första studentskiva


Jag var malins sexslav och hon var min pimp. Det syns inte på denna bild, men vi gick runt fastbundna i handbojor en del av kvällen.


Förkrök!


Skyddsrummet


Nomomom, killen längst till höger var sååå snygg! Sen har vi mina partyglada tjejer. Tycker faktiskt att det blev en grym start på studentskivorna, trodde inte alls att det skulle vara så mycket drag som det blev. Så det var awesome!! Imorse lyckades jag kämpa mig upp och skriva prov, men sen drog jag hem dirket och sov hela eftermiddagen. Najs!


party

Idag skolkade jag från tyskan. Igen. Om jag fortsätter såhär kommer Birger sätta IG på mig. Han har redan varnat mig en gång. Kult. Fast den här gången hade jag faktiskt en anledning att skolka eftersom jag var illa tvungen att plugga fitt geografi. Prov klockan tio imorgon. Ska bli spännande och se om jag kommer upp imorgon!

Nu fixar jag iordning mig och packar ner saker jag behöver ha med mig hem till Malle. Där blir det förkrök med Marika och Lisa, sedan drar vi till skyddsrummet och där ska självklart hatten av!


D.A.N.C.E.

Jag ska på studentskiva ikväll och jag har fått världens fuckade träningsvärk i ljumskarna. Jag ser ut som en gorilla när jag går. Alltså. Inte okej. Måste verkligen anstränga mig för att gå ordentligt men det gör så jävla ont. Kult att man ska parta och allt ikväll då. Får väl se hur det går att dansa, får väl köra robotdansen, hehe. Utklädnad och sånt är en hemlis, ni får se bilder sen, men jag kan avslöja att jag och Malin kommer vara absolutly fabulous!

you'll regret all the hugs and kisses


hektisk vecka

Måndag: råplugga geografi + filosofi
Tisdag: skola, förkrök, Emilys studentskiva
Onsdag: geografiprov och laserdome med klassen
Torsdag: filosofiuppgift inlämnad och gymma med Jen
Fredag: andas

-

Hatar måndagar.


fullsmockad söndag

Plugga geografi
Träna med Jen
Plugga geografi
Testa maskerad outfit
Plugga filosofi

Låter jättekul tycker jag.

pics från igår


Började med mysig middag hos Sandra som äntligen fyllt 18!


Sen drog vi till Privilidge helt i onödan. 120 spänn för ingenting. Vi var dom enda som var där, haha.


Så vi drog till dovas istället och hade galet kul.


Jag och Kerstin hittade två handskar som vi tyckte var väldigt underhållande


Sen ville en bordsgranne vara med på bild


Sen fick vi en pååånnnyy på besök!


Hezten ville också ha öl. Drog hem ensam runt två. Galet packad. Somnade på bussen och vaknade upp en station innan jag skulle gå av. Kommer inte ihåg hur jag tog mig upp från busshållplatsen eller någonting, men det är då man vet att det var en värd kväll!


-

Ska snart springa iväg till bussen och åka hem till Sandra på födelsedagsmiddag. Sedan blir det utgång i snökaoset. Fyfan. Hatar snö. Trodde det var påväg att bli vår, men självklart överaskar snön när man som minst anar det. FML.

i'm just a fool for you


duktig tjej

Fan vad jag känner mig duktig. Vaknade upp med fetaste träningsvärken i hela kroppen idag efter gårdagens träningspass. Har köpt blekning och silvershampoo för mina egna pengar, svindyrt men värt. Ska snart föra över pengar för studentskivan. Har bara några meningar kvar att skriva på min svenska presentation. Var extremt duktig på filosofin idag, hade en otroligt djup diskussion med Ellen och Jennifer och blev klar först av alla med instuderingsfrågorna. Hur bra är inte jag?


pretty handsome awkward


hallelujahhh!!


-


-

Desperate housewives börjar idag, ingen kan någonsin förstå hur mycket jag längtat! Det är ju det programmet som gör mina skolveckor typ. Nu är det bara gossip girl kvar, sen är det fulländat. Slutar sent idag också, kommer hem runt fem och då ska jag plugga, så det kommer eka tomt här idag tyvärr.

jag vet vilken dy hon varit i


1994


sunday

Nu ska jag träna och sen hem och plugga. Kult.

kreta 10


Saknar att vara busig (hehe)


Saknar att titta på snygga bartenders


Saknar vårat hotell


Saknar värmen, stranden och solen


Saknar att festa på Eclipse med sköna människor


-

Blir spontan utgång med Mallis ikväll! Klättrar på väggarna här hemma, så lika bra att bara gå ut och göra något. Vi tänkte sätta oss på någon rock bar och bli fulla. Gr8.

Pappa mejlade nyss. Han var i Nashville (även kallad americas music city tydligen) och hade 22 grader varmt. Inte alls avundsjuk, nej nej!

when you're 21, you're no fun

Är så jävla avundsjuk på pappa. Han sitter (antagligen) på flyget påväg till Texas just nu för att gå på en grym musikfestival. Dessutom bara chansen att få åka till USA. Jag orkar seriöst inte. Fett elakt att inte ta med mig på en sån resa, hehe. Jaja får väl hoppas på att han tar med sig hem lite presenter till mig från andra sidan av atlanten!

Har en lektion idag, sen ska jag fika med Mallis&Empan och sedan ikväll blir det antagligen krogen. Så vi hörs när vi hörs helt enkelt!


I don't care








-

Idag ska jag fixa friskis&svettis kort. Beach 11! Haha nä, fy va töntigt. Känner bara att det är dags att ta tag i det som jag gjorde i ettan. Då var jag duktig, men sen dog träningen ut som vanligt. Det lär väl rinna ut i sanden den här gången också men jag är så jävla taggad nu så fan asså, nu jävlar!


wounded rhymes


22 juli


Vill skrika, hoppa, gråta och dö av lycka igen.


feber

Igår gjorde jag ingenting annat än att ligga i sängen hela dagen. Frös och svettades samtidigt, spydde upp galla (så jävla fräscht), knarkade så mycket värktabletter att jag mådde illa och fick ont i magen. Ja, jag fick feber alltså. Så jävla typiskt! Sista dagarna på lovet när man vill försöka ha så roligt som möjligt, så tvingas jag vara sängliggande. Kult på resturangen. Som tur är har jag inte haft nån feber idag, dock bajs mycket huvudvärk, men det börjar kännas bättre nu. Bara att jag har typ tre liter snor i näsan. Störigt som fan.

Nu blir det film och ben&jerrys. Tchüss!

-

Jag blir seriöst aldrig frisk. För två helger sen fick jag ont i halsen, sen helt plötsligt gick det över men veckan efter blev jag grovt förkyld och den förkylningen har hållt i sig, plus att jag har fått ont i halsen igen och börjat hosta. Jag har typ aids.


yesterday

Igårkväll skuttade jag och Elin till medborgarplatsen, satte oss på ojojoj's uteservering (med infravärme och filtar såklart). Sedan drog vi vidare till hellströms och mötte upp lite folk. Under kvällen tappade jag bort Elin x antal gånger, så jag sprang runt mellan lite olika människor. Kände mig jättepopulär. Hehe. Sen slutade det med att jag satt och drack äcklig öl med Adam och Dejan. Kom inte hem allt för sent och gjorde inget dumt, men vaknade med galen ångest och jätteont i magen. Knas!


alcoholic

Lillördag, woop woop!


don't you want to bang bang bang


RSS 2.0