happy b-day

Ska bege mig ut i snön för att åka till skolan vilken sekund som helst nu! Blir skola till tre, skiter i tyskan för jag ska på födelsedagsmiddag för Jessica fyller år idag, grattis!! Även min fina vän Empan fyller 18 idag, äntligen! Jag som har gått runt och väntat så länge. Nu äre bara Malin kvar också. Men nästa vecka så!! GRATTIS EMILY!

-


-

Everybody's gotta love someone but i just wanna love you
everybody's gotta feel something, I just wanna feel you.


-


Första advent


-

I will follow you into the dark


-

Det är kul att vara bakis när man ska på konsert. Gårkvällen var väl både bra och dålig. Var hemma hos Felix med några människor och krökade. Vaknade upp nu med en massa blåmärken överallt. Blev brutalt våldtagen och misshandlad igår haha.

Nu ska jag tagga till. Ska möta Lisa i slussen vid tre. Tchüss!

imorgon


summer 10
























torsdag

En lektion idag. Värt? Ganska faktiskt. Fick bra kritik på litterära gestaltningen för min dialog. Trodde att jag skulle bli sågad, men tvärt om! Skönt. Eftersom jag inte orkade sitta kvar i skolan till halv 2 drog jag hem och sov i flera timmar. Vaknade upp nån gång nu på eftermiddagen. Trött tjej?

Fredag imorgon också!! Det kanske blir snöbollskrig och pulka åkning med bra människor. Äsch, vi får se vart livet bär helt enkelt!

-


Det är något speciellt med att gå ute i mörker samtidigt som det snöar.


get crazy!




-

Åh, det är så mycket spelningar på debaser jag vill se just nu!! Först Daniel Adams-ray sen Tove Styrke och så var det nåt band pappa tipsade om. Sen vill jag gå på Lykke Li på cirkus också!! Förstår inte hur jag ska kunna ha råd med allting. Med tanke på att alla konserter på debaser är nu i december och jag ska köpa julklappar och har en budget på 2000 kronor typ. Kommer inte gå ihop. Sucks to be me.

-

Onödig dag idag. På religionen var det två killar som ville att vi skulle göra värsta cp-enkäten. Man skulle typ plussa ihop tal på 5 minuter. Sen kunde man vinna pengar. Äeh, orkar inte gå in djupare på vad det var! Sen hade jag handledar möte i en sekund för mitt projektarbete och sen skulle jag haft utvecklingssamtal, men min mentor kom aldrig, så jag gittade hem!

Nu ska jag skriva klart sista meningen på min dialog inför textkritiken imorgon på litterära gestaltningen. Sedan ska jag påbörja min psykologi uppsats. Måste även hinna rätta min svenska uppsats. Åh, vill ha jullov!


plus/minus

+ Slutar hyfsat tidigt idag
+ Sovmorgon
+ Det snöar!!
+ Snart helg

- Mycket plugg
- Textkritik imorgon
- Börjar 8.20 imorgon
- Har inga cigg

tisdag

Jaha. Var är min snö då? Det är ju lika grått och trist ute som det har varit hela november. Tydligen skulle det inte börja snöa förrän i eftermiddag. Får väl vänta några timmar då! Slutar skolan halv 5 idag, så det lär inte bli någon flitig uppdatering här idag. Det har det väl iofs knappast varit de senaste veckorna heller, men jag har ingenting roligt att berätta längre. Jag gör samma sak varenda eviga dag. Ja. Så vare med det.

snö!!!

Älskar att det ska snöa hela veckan <3

-

Skolan kan ju skita på sig, jag vill sova!

lista

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då?
Jag vet inte. Jag kan vara väldigt lättövertalad och svag för dom jag älskar. Ärligt talat tror jag att jag hade tagit tillbaka personen. Jag är väldigt förlåtande och jag ger oftast folk mer chanser än vad dom egentligen förtjänar.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Tror inte det. Känner inte att jag behöver bevisa att jag älskar en person genom att sätta ett ring på mitt finger liksom. Där emot skulle det ju vara mysigt att ha värsta sago bröloppet.

Blir du lätt kär?
Nej, där emot har jag väldigt lätt att få små crusher på folk och tro att jag är kär.

Vad är det mest avtändande du vet?
Killar som inte vet hur de ska bete sig bland tjejer, ni vet när dom säger konstiga saker, det blir pinsamma tystnader och så vidare? Det tycker jag inte alls om. Killar som har för mycket självförtroende får mig att vilja spy. Självklart ska man inte vara osäker heller, men är man självgod ska man hålla lite för sig själv också. Det får inte bli för mycket av det goda liksom.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Jag tycker det är ganska viktigt. Speciellt musiksmak och vänkretsen man har. Men samtidigt så vet jag inte riktigt säkert, för den personen jag senast verkligen, verkligen, verkligen tyckte om och jag hade ingenting gemensamt. Istället kompliterade vi varandra. Vi var varandras motsatser typ.

Hur länge varar dina förhållanden?
Jag vet inte eftersom jag aldrig varit i ett riktigt förhållande. Jag har alltid älskat att vara singel och älskar frihetskänslan man har. Man behöver inte binda sig till någon annan och kan göra exakt vad man vill. Sedan är jag ganska flörtig av mig. Men när jag väl gillar en person är han oftast den enda jag tänker på och vill vara med, så jag tror ändå jag skulle funka som en förhållande typ.

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja, det var den värsta kvällen i hela mitt liv.

Hur raggar du?
Mina vänner snackar om att jag får nån slags "blick". Vet inte exakt vad det innebär, men jag blir väldigt flörtig av mig, ler och tittar personen alltid i ögonen. Brukar även använda mig av kroppskontakt. Inte på det sättet ni tror, utan mer bara att man lägger typ handen på hans arm eller typ lägger armen runt honom. Whatever. Kroppskontakt när man flörtar funkar alltid. Det är vetenskapligt bevisat.  

Har du en "utseendetyp" hos killar?
Jag trodde det tills jag träffade Vincent. Men jag brukar oftast gilla lite rockigare killar. Typ tighta jeans, snygga t-shirtar med tryck, skinnjackor, converse, mörkt ruffsigt hår och en gitarr i handen. Men på senaste tiden så har många killar varit hyfsat casual liksom. 

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Jag har inga problem med det. Varför skulle det vara något konstigt liksom? Sex är det närmsta sättet man kan komma varandra och känner man att det är rätt så äre bara att köra! 

Vad tycker du om one night stands?
Sjukt bra om man är kåt och inte har pojkvän haha 

-

Are you happy now? Can you breath again?


-

Igårkväll var jag hemma hos Kerstin för saw-marathon med Happiboy och Adam! Det var mysigt, fast vi orkade bara se på ettan och tvåan innan vi tröttnade. Sen blev det existenz (stavning?) tittande. Så jävla vidrigt! Tog bland annat min 2 girls 1 cup oskuld. Jag hann se 5 sekunder innan jag höll på att spy. Värsta jag nånsin sett. Huvaligen! Sedan blev det massa skratt attacker för min och Kerstins del när Happiboy berättade att Adams farmor trodde att han var en tjej en gång, haha! På bussen hem fick jag även en egen låt med alla mina "roliga" kommentarer. Den gick typ såhär: Sittin' on the toilet, sittin' on the toilet, hästen dog, hästen dog, äre på riktigt, äre påriktigt?! Dog hästen?! Haha. Väldigt internt alltså. Rullade väl in hemma hos mig vid 2 tiden och deckade i sängen efter lite iPod lyssnande.

Idag har jag inte gjort ett jävla skit. Sovit, ätit frukost, påbörjat min dialog till litterära gestaltningen och så vidare. Ska fortsätta med mitt projektarbete senare också. Plugget dödar mig.

-


If I can't have you no one else should ever touch you like I used to do


-

Saco-mässan idag. Blev nog mer förvirrad än vad jag var innan om jag ska vara ärlig. Det finns ju så jäkla mycket att välja på! Unversitet, högskolor (är det ens nån skillnad på dom två?), utlandsstudier, bajs och kiss och så vidare. Nä, men jag vet ju att jag ska gitta utomlands i alla fall. Det blir London. Det är helt bestämt. Jag måste ha ett miljöombyte, egentligen behöver jag det precis nu mer än nånsin, men jag måste vänta ett år ungefär. Känns pissigt, men men! Jag tror jag behöver bli mer självständig och lära mig att vara borta från familj/vänner för det har jag jättesvårt för. Blir väldigt lätt sällskapssjuk och får hemlängtan jättelätt. Men jag vet ju att det här är något jag vill göra. Jag ska göra det. På riktigt.

-


-

Ska bege mig till saco mässan nu. Sen kanske jag åker och shoppar eller nåt. Är på dåligt humör så det skulle behövas. Ciao!

-


Förvånande bra album. Snygg som fan är hon ju också. Jobbigt snygg.


onsdag

Åh! Det är frost ute, så jävla fint. Längtar verkligen tills det blir minusgrader och snö. Det är ju fan ett måste när det blir december, för lite jul feeling liksom! Jag är nog den enda personen som tänker såhär, hehe.

Idag har jag en lektion, religion, sen ska jag hem och plugga projektarbete. Tjo!

-

Har snart haft den här bloggen i två år. Ja, tiden går fort när man har roligt!

-

You ever love somebody so much you can barely breathe when you're with him?


-


sunday

Söndagsångest fo sure! Har inte gjort något speciellt idag, övningskört (kompis det går bra nu!), ätit chips, tittat på gossip girl och tagit en rök paus med Elin. Nu tänkte jag ta en dusch och tagga inför skoldagen imorgon... måndag. Känns ju sådär, men veckorna går så fort och jag har ändå bara fyra skoldagar den här veckan, för på fredag är det SACO-mässan i älvsjö för oss treor. Skönt med andra ord.

-


Fekke!!!


Adam kissade ut genom fönstret, spårat!


Kerstin och en full Izabelle


Naaaaaaaaaaw


Mys med sändrääy


Och kvällen slutade såhär


tonight

Blir nog hemmakväll ikväll. Känns inte speciellt lockande att festa när man är trött och seg. Vaknade nämligen halv 6 imorse av att mina grannar sågade och hamrade. Vem tusan gör det så tidigt på en lördag?! Tur att jag somnade om i alla fall, annars hade jag varit död just nu. Det enda jag vet som händer ikväll är att jag ska köpa cigg om ett tag med Elin... och att vi ska ha gäster. Ja, det var väl det.

-


Angus and Julia Stone


-

Ursäkta för att mitt blogg har varit tråkig de sista dagarna nu, men jag har inte haft något liv. Har bara pluggat och haft ont i huvudet hela tiden. Igår taggade jag i alla fall till som fan, mötte först upp Elin för lunch i forum, sedan blev det fika på barista med Empan och Ballen. Vi planerade lite inför kvällen och det blev chillkrök i Emilys lokal. Eller chill för mig kan jag väl inte påstå, min hatt var nästan av alltså! I början var det bara lite tjejer, men sedan droppade Fredrik och Adam in. Det var myyys! Bilder kommer så fort Empan har lagt upp dom på facebook!


-

Johnossi, mina hjältar, förlåt, det gör verkligen ont i hjärtat att säga det här, men Lissie slog er med hästlängder ikväll alltså. Hon var så FUCKING grym så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Vilken jävla röst, energi och utstrålning den tjejen har!!! Blev fan helt cp i skallen av henne. Grym kväll!!!!

angus and julia <3






-

Min dag kommer se ut som följande: Åka till skolan, göra världens sämsta religion prov, åka hem, sova, äta nudlar, plugga psykologi, äta middag och sen festa med pappa på debaser. Haha, skämt åsido, vi ska se Lissie, en grym singer song writer tjej!

Hejdå.

BAJS PLUGG

Det går inte bra att plugga för tillfället. Och att tvinga sig själv till att plugga kan man ju faktiskt inte, för utan motivation funkar det icke! Ska se på paradise hotel om ett tag och sen ska jag se om kristendomen vill fastna i huvudet, annars är det väl bara att ge upp sorgligt nog. En positiv sak som har hänt idag är att jag fick mvg minus på mitt geografi prov. SAY WHAT?! Det gick ju åt helvete verkligen. Eller det kändes så, men tydligen inte, hoho.

-

Gårkvällen var helt fantastisk som vanligt! Johnossi är verkligen genier rakt igenom. Beundrar dom starkt alltså! Dom har bra kontakt med publiken, har fortfarande fötterna på jorden och har grym energi. Precis vad man vill se under ett framträdande enligt mig! Bilder och videos kanske kommer upp typ om några dagar, har antagligen inte tid ikväll. Ska råplugga religion (PANIK) och titta på desperate housewives. Sen ska jag sova efter det! ADIOS.

-

Har försökt plugga idag, men kan inte. Jag är sämst! Religion och psykolgi prov på samma vecka är inte sådär jättekul. Man blir förvirrad och blandar ihop saker. Men what to do?! Imorgon är det johnossi btw, kommer bli awesome!! Såg ju dom på popaganda så jag vet ju hur grymma dom är live, därför har jag ganska höga förväntningar nu. Hehe.

Glöm bloggning imorgon alltså. Kommer icke ha tid.

-


Haha, min pappa är så söt! Han kom in i mitt rum och fråga om jag ville följa med på konsert på debaser på onsdag. 1 minut senare får jag det här mejlet av honom, haha.


pics


Empan är på hugget


Födelsedagsbarnet <3


Sötnosarna


Underbara


Björn och Magnus Uggla?


Happiboy och Sandra


Sändri <3


Empan och Adam <3


Folk


Min flickvän och Empan


Bella och strippan haha


HAHA


Gräddeeeeee


HAHAHAhA


Vill slicka på honom


ASSÅ HAHa


Happiboy. Pussmärken av mig ehehhe


Izabelle har vart i farten igen


Adam och Kerri <3


-


Önskar att jag var som Blair Waldorf. Hon låter aldrig någon trycka ner henne och hon står alltid upp för sig själv. Älskar hennes hårda och känslokalla sida, hur hon ignorerar sina känslor. Men det jag älskar allra mest är hur sårbar hon kan vara i vissa lägen. Det är så jävla fint.


-

Behövde avreagera mig i förra inlägget. Det är inte så kul att ha ont i magen hela tiden. Men jag ska försöka ignorera känslan. Hur som helst, igår var det hur kul som helst!! Hade en riktigt bra fylla och hela kvällen var jätterolig, även om jag missade en del, har nämligen en tendens att försvinna några timmar på fester. Haha. Kvällens höjdpunkt var nog strippan som vi hade fixat åt henne. Hur roligt som helst, lovar att lägga upp massa bilder sen! Han sprutade grädde över sig själv, smörjde in sig i bodylotion och porrade loss som fan. Så jävla awesome!!

Ikväll är jag sugen på utgång igen. Hehe.

hjärtat slår inte som det brukar slå

Jag är helt död inombords. Jag vill inte det här. Vill inte det här alls. Att ignorera en person jag har känslor för är det värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag vet att det blir bättre, det här är det bästa sättet, men det gör så fucking jävla ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Igår insåg jag att jag har ljugit för mig själv och ljugit för alla andra. Jag säger att jag inte bryr mig, men jag bryr mig. Så jävla mycket.

-

Nu börjar kalaset! Korkade upp vinflaskan (skruvade upp korken på tetrapacket) och börjar tagga till med party musik. Det UTSÖKTA vinet för 50 spänn har stått vid mitt element i tre veckor och jäst. Jättesmarrigt, verkligen. Tur att jag har en till hel tetrapack med vin som jag ska ta med mig sedan till Lisa. TAGGELITAGG. Ha en awesome kväll people!

daniel adams-ray


Om inte han är världens finaste människa då... då vet jag inte vad.


-

Åh, såg att Danne skulle spela på debaser i december. 20-årsgräns. Jaha, det var ju kul. Den mannen är helt underbar och jag har fan väntat sen 2006 på att det ska hända något med honom. Hoppas verkligen att han har någon till spelning/singnering. Det lär han ju ha. Skivan är så awesome så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dessutom är han en riktigt intressant människa.

Låg och drog mig hur länge som helst idag, vaknade inte så jättesent, men helt plötsligt blev klockan halv två. Har dock ingenting planerat nu på dagen så det spelar inte så stor roll, men ikväll blir det halloween fest hemma hos Lisa. Jag ska ju vara djävul som ni redan vet, hehe. Min outfit blir en tight klänning, nätstrumpbyxor, eld gaffel, djävulshorn och röttläppstift. Kameran åker med så jag hoppas det blir massa bilder som åker upp här imorgon!


-


-

Saw 3D igår. Fy. Fan. Vad vidrig film! Älskar att första scenen börjar med att en tjej cuttas rakt igenom magen med en sågmaskin. Blod och tarmar flyger åt alla håll samtidigt som jag äter massa godis. Trodde seriös att jag skulle spy påriktigt. Nä, tortyr filmer är inget för mig, får bara panik.

Vaknade med migrän så mina planer har ställts in för dagen. Skulle först till stan med Emily och Malin för att köpa present till Lisa som fyller år idag. Och sen skulle jag även ut på krogen med henne, men jag tror inte det blir av, med tanke på att när jag har rmigrän så går det oftast inte över förrän jag går och lägger mig på kvällen för att sova. Love it!!! Eller inte. Jag vill ju kröka. Skit också.

-

Nu har jag varit hos kiropraktorn. Kändes bra så jag hoppas pappa är villig att lägga pengar på att jag får gå dit fler gånger, men det är han förhoppningsvis, hehe! Jag fick massage och så gick vi igenom min huvudvärk för hundrade gången osv. Under massagen så sa hon bah: Izabelle, ta ett djupt andetag nu och andas ut sen. Jag bah: jaha okej?! och precis efter så bah KNAAAAKKKKK. Hon knäckte till ryggen som fan så det dundrade i hela rummet. Alltså, det var nog det obehagligaste jag någonsing gjort, haha, skönt var det visserligen, men sen ville hon göra samma sak med min nacke men där gick gränsen fan, haha.

Ikväll blir det SAW 3D med Linn!! Awesome.

-

Igår var det ju första dagen på höstlovet. Kommer ihåg när jag sa första skoldagen i trean "gud vad jag längtar till höstlovet", haha, det känns ju inte alls som om det var länge sen, men det har gått flera månader sen dess. Crazy! När vi börjar skolan sen nästa vecka är det nästan bara en månad kvar tills vi får jullov. Jag klagar absolut inte. Igår var jag hur som helst i forum med Elin. Det blev först lunch och sen massa oplanerat shopping, jag som skulle hålla i mina pengar, men nej!

Nu snart ska jag till kiropraktorn och göra... ja, någonting. Är inte säker än, men eftersom jag har huvudvärk så himla ofta så ville pappa att jag skulle ge kiropraktorn en chans också. Jag börjar tröttna eftersom jag har varit hos olika lärare en miljon gånger, gått på sjukgymnastik, varit hos en neurolog och hos huvudvärks kliniken. Men jag tänker fan inte acceptera att jag ska hålla på och lida av migrän tre gånger i veckan så, lika bra va!

<3

Grattis pappa och Nicklas!

RSS 2.0