london calling

Hejdå sverige!

England 23/6-3/7

Åker på rehab till England imorgon. Ska bli jätteskönt att komma iväg faktiskt med tanke på hur kaosigt det har varit på senaste tiden. Har haft halsfluss, halsböld, festat, tagit studenten och allt. Behöver tio dagar utan alkohol och rökning. Först blir det shopping och massa roligt i London, sedan tar vi tåget ner till lugna Cornwall där vi ska bila runt lite. Sedan blir det tillbaka till London igen och sen hem! 

london imorgon






lycklig_chey_92

Okej, typ för en timme sen var jag depp, nu är jag glad! Jag gick till halsspecialisten på nacka sjukhus med mamma och helt plötsligt när jag sitter i väntrummet och väntar på min tur så känner jag hur det börja rinna i halsen och en jättekonstig ammoniaksmak. Jag bad mamma om tuggummi och precis när hon får upp det kubbar jag in på toaletten och spyr blod/var. Nasty. Men tydligen så var det en halsböld så det känns jätteskönt att veta vad det är! Det är fortfarande jättesvullet i halsen, men fick en ny, starkare penicillinkur som förhoppningsvis gör att allt går över till imorgon, om inte så ska jag tillbaka och snitta upp halsmandeln ännu mer. Hjärtklappning. Goda nyheter är i alla fall att jag med 90% säkerhet kommer åka med till London, dock med ett sår i halsen som kommer göra ont någon dag, men det fåre fan vara värt!

this sux

Jag är helt trasig. Har ingen energi, har inte skrattat på nästan en vecka, mår sämre än sämst, gråter för att det gör ont i halsen och i örat, gråter för att jag antagligen missar London, gråter för att jag alltid missar allt roligt. I-lands problem kanske, men fan det gör så jävla ont så vet inte vart jag ska ta vägen. Pappa ringde i alla fall en halsspecialist imorse så jag ska dit nu. Hoppas doktorn där kan bedömma vad det är för fel på mig.

mitt liv suger just nu

- Halsfluss igen
- Den är tydligen elakartad
- Penicillin igen, snart är jag väl immun mot det!?
- Kanske missar London på torsdag
- Måste kanske söka upp en specialist och kolla upp min hals

Love it.

sjuk

Har så jävla ont i örat och i halsen så jag håller på att dö. Tur att jag fått en tid på sjukhuset vid fem, annars skulle jag seriöst avlida här hemma. Vill veta vad det är för fel på mig. Halsfluss två gånger på tre veckor låter lite konstigt, men samtidigt vet jag inte om det är ett virus heller för då borde det ju gått över känns det som. Får gå med en öronpropp i örat som ett jävla mongo för att det gör så ont, haha. Jävla aidshals och aidsöra.

-


onsdag

Vaknade upp till skuru skolas skolavlsutning idag. Fick fett med nostalgikickar. Dessvärre vaknade jag även upp med en extremt svullen halsmandel. Seriöst, hur lyckas jag? Jag kunde knappt andas och fick svepa i mig te. Hatar min hals. Det är säkert nåt fel på mig! Fick banga på utgång idag tråkigt nog eftersom jag har taggat sönder sen i förrgår. Får bli i helgen istället då jag förhoppningsvis har blivit av med mitt halsont!

-

I helgen blev det mycket alkohol och lite sömn, inte alls bra för min hals som fuckar igen. På fredagen blev det ju somsagt utgång med Ellen och Jennifer, på lördagen drog jag, Elin, Linn och Ida till grottskogen och mötte upp massa människor där, sedan drog jag hem till Erik. Förutom allt detta så har jag kjedjerökt, övningskört, ätit massa godis, solat och börjat komma in i det där stadiet när man inte vet vad det är för dag. Satt och funderade över om det var måndag eller tisdag idag och kom fram till att det var måndag. Men det är ju tisdag, visst? Snurrigt värre.

Nio dagar kvar till London by the way. Längtar som f-word.


-


utgång

Knarkar halstabletter och taggar för krogen. Jag, Jennifer och Ellen tänkte köra en utgång. Lär dröja ett tag innan vi kommer kunna ses igen eftersom vi har så många olika planer inför sommarn, så vi kör en liten hejdå-utgång. Kommer bli tråkigt att inte se mina beeeesta (ex) klasskompisar på ett tag. Fett inte najs.

-

Gårdagen var mycket trevlig måste jag säga, tyvärr mår jag skit idag. Sov tre timmar inatt. Eller kan inte ens kalla det natt. Gled in halv fem imorse och sov till klockan åtta. Hur lyckas jag?

Lite mer studentfirande


Total lycka


Haha


FEST!


Inget flak kan slå vårat!

¨
Sexy motherfuckers flaket <3


emily's student

Idag tar Emily studenten! Är lite avis faktiskt. Vill bara göra om det, men samtidigt så skulle det aldrig bli lika bra som första gången. Ska på utspring vid två-tiden, sedan hem och mottagning vid halv sju. Vaknade dock med halsont IGEN (asså jag orkar inte) så får se hur jag mår senare. Nu är det hyfsat lugnt som tur är, hoppas bara att det inte kommer tillbaka. Så annars blir det nog utgång ikväll, var en vecka sen nu, så kanske på tiden!

Mottagning och slutskiva


Kusin och jag



Linnzy och jag


Åh!


Bild lånad av Matilda. Emelie jag och Mia på den feta slutskivan!


Flaket


Haha, ser helt ihopträngd ut. Var skakis i typ en timme efter utspringet.


Okej, inte världens bästa bild, men innan flaket med Linn!


Ellen och jag. Alltså, haha, hon är så jävla skön. Hon hade på sig en badmössa och en keps. Hur bra?


PARTYI'N AND PARTYI'N YEAH!


SEXY MOTHERFUCKERS


Utspringet


Alltså. Jag har aldrig varit så himla nervös i hela mitt liv när rektorn sa "nu är det dags för utspring". Jag skakade och svettades och höll ärligt talat på att skita på mig. När SI3 och SU3 hade sprungit ut, var det äntligen dags för rektorn att ropa SM3. Jag kommer ihåg att vi skrek som galningar och sprang ner för trapporna och ut.


Här är allt svart. Jag kommer ihåg att jag stog på scenen, skrattade och grät samtidigt och böjde mig fram för att kolla på mina klasskompisars reaktioner. Alla skrek och var så jävla lyckliga. Efter det här fick jag en blackout.


Så härlig bild! Jag vet att jag ser ut som ett mongo, men det skiter jag i. Lånad från Anna.


Bild lånad från Lisa. Det här möttes vi av. Tanken var att jag också skulle ta kort uppe på scenen men jag var alldeles för lost för att komma ihåg att göra det. Cirka 4000 människor stog på skolgården bara för oss studenter. Så häftigt! Världens bästa dag.


Studenten


Efter champangefrukosten knatade vi upp till skolan för lite mys i klassrummet med mentorn!


Studentlunch. Fina William (som höll tal för alla treor, modigt!!) och fina Jennifer


<3


Mössorna


Fekke i aulan


Fina Tove under studentlunchen


Champangefrukosten


Esther, Malin, Julia, Ellen, Jennifer och Jag


<3


Champangefrukosten


Mötte upp Jennifer klockan åtta utanför ica för att köpa jordgubbar och lite frukost. Är så glad att jag fick ta studenten med henne. Sedan tog vi bussen till järla och mötte upp tjejerna i klassen och gick ner till järla sjö!


En del av klassen!


Jennifer korkar upp champangen!


Fina Ellen!


Taggade brudar


Alla var så himla fina!


S(exy) M(otherfuckers) 3


Sexy Motherfuckers 3

Världens bästa dag. Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag var. Lovar att berätta allt i minsta detalj sen! Det finns så mycket att säga så det kommer nog bli ett långt inlägg. Tack SM3 för alla år tillsammans, tack för att vi hade världens fetaste flak och tack för att ni är underbara!


återkommer om studenten när jag lever igen


FETT FLAK


-

Igår var mitt livs bästa dag. Tack till alla!


RSS 2.0