GOTT NYTT ÅR!


This will last forever

- Tredje april som skulle bli så himla perfekt. Min allra första Tokio Hotel konsert på hovet som tyvärr blev inställd 9 dagar innan. Det var väldigt sorgligt. Men jag kommer aldrig glömma det i alla fall. Jag var så himla lycklig innan.

- När jag klippte mitt äckliga hår. En rejäl jävla uppklippning blev det. Tackar jag gudarna för idag att jag vågade göra det, jag som annars är väldigt feg och låter ingen förutom mig själv fixa mitt hår. Idag är jag relativt nöjd och klipper mig själv lite då och då. Hihi.

- Jag började prata med en kille som jag tittat på lite extra hela nian. Han var söt. Väldigt söt.

- Jag insåg att jag hade världens bästa klass. 9c1. Kommer aldrig glömma de sista dagarna tillsammans. Och alla övriga skurubarn. Saknar tiderna oerhört mycket alltså. Tack.

- Balen. Kanske inte så jätterolig egentligen? Men jag kommer ihåg hur nervös/taggad man var innan. Man hade ju ändå sett fram emot det här i tre år! Lärarna hade gjort så jäkla fint inne i aulan där alla åt och sen efter blev det krök vid heliga gamla långan. Mys! Det tog dock mig och Elin en halvtimme att gå hem den lilla biten från Långsjön, haha.

- Skolavlsutningen. En av de bästa dagarna i mitt liv. Och en av de sämsta. Jag var tvungen att säga hejdå till 9c1, vi skulle aldrig mer sitta i ett klassrum tillsammans och ha en tråkig mattelektion. Det gjorde lite ont, men kvällen var väldigt bra. Skuruberget med massa mysiga skurubarn och sedan gick alla upp till skolan. Kommer aldrig glömma den dagen.

- USA och Canada med familjen. Min drömresa, vad behöver jag säga mer?

- Jag började i gymnasiet. SM1 heter min nya klass. Har lärt känna massa nya Nacka gymn människor.

- 22 november. Jag önskar bara att du förstod.

- Jullovsdagen! Efterlängtat som fan. Okej att nacka gymnasium är typ bästa skolan, men man lever verkligen för helgerna och loven. Så det var riktigt skötn med jullov.


New years eve

Nu är det bara 11 timmar kvar till tolvslaget. Måste njuta de sista timmarna av 2008 nu, haha. Hur ska man spendera dom liksom? Ikväll ska i alla fall Emily och Tanja komma hit, sen ska vi dra iväg på nån fest på gullmarsplan. Vi får väl se hur det blir. Nyår är ändå rätt överskattat enligt mig. Jag menar... man märker ju knappt om det blir nytt år eller inte, och den där nyårsstressen med typ löften, kläder, fester blalalalal... DET är väääldigt överskattat, fast jag klagar iofs inte. Egentligen borde man ju bara vara med dom människorna man bryr sig om mest. Typ.



Never gonna forget how beautiful you are


Don't tell me

You held my hand and walked me home, I know
Why you gave me that kiss
It was something like this and made me go ooh ooh
You wiped my tears, got rid of all my fears
Why did you have to go?
Guess it wasn't enough to take up some of my love
Guys are so hard to trust

Januari - December
























2008 goes 2009

Det är nyårsafton imorgon. Det är svårt att tro, jag menar... Tänk bara hur fort det här året har gått. Jag tycker inte alls det var länge sen jag fick reda på att den efterlängtade Tokio Hotel konserten blev inställd, eller när jag slutade nian. Det var ju typ igår?! Och hela den här terminen då? Jag började ju precis i gymnasiet. Lite sjukt må jag säga.
Det här året har ju verkligen varit upp och ner. Vissa stunder har varit jättejobbiga och andra väldigt bra. Jag minns alla deppiga Tokio Hotel-beroende dagar när jag bara ville skjuta mig själv för att jag var så nerkärad i deras musik. Jag minns skolavslutnings kvällen. Sommaren. Min första piercing. Upptäckte massa bra screamo musik. Balen i nian. Jani... 2008, vad ska man säga? Jag hoppas att 2009 blir dubbelt så mycket bättre. Och jag tror att det kan bli det faktiskt. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt!

She wants to go home, but nobody is home

Her feelings she hides
Her dreams she can't find
She's losing her mind
She's fallen behind
She can't find her place
She's losing her faith
She's fallen from grace
She's all over the place

Inga problem

Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det

Världens finaste film


Better get up while you can


Please..

But this time, I mean it
I'll let you know just how much you mean to me
As snow falls on desert sky
Until the end of everything

YO!


Julafton

Har ni haft en mysig julafton? Det har min varit i alla fall. Farmor kom hit, åt julbord, socialade mig med familjen, tittade på filmer från när jag och Alexander var små, tog fula webcam-foton med pappas nya Apple-data, åt julgodis, tittade på kalle anka. Sedan traskade vi över till min kära kusin och åt ännu mera julbord tills jag höll på att spricka, sen blev det full fart med twister, vem där och fia med knuff spelande. Och till sist efterätt och julklappar! Jag blev nöjd. Fick inte min älskade systemkamera tyvärr, men det får jag väl ge upp på och börja spara själv haha. Nu ska jag iaf shoppa! Fick pengar + en massa presenkort så.
Nu ska jag äta ännu mer julgodis och titta på min desperate housewives box som jag fick av mormor&morfar. TACK! Efterlängtat som fan. PUSSHEJ OCH GOD JUL!

Vafan!?

Det är julafton och det snöar!

GOD JUL PÅ ER!


Uppesittarkväll


I taket lyser stjärnorna


Lista

Sju låtar som ger mig gåshud:
You cant say no to me - Tiger Lou
Unendlichkeit - Tokio Hotel
My heroine - Silverstein
Whirlwind - Broder Daniel
Hallelujah - Jeff Berckley (stavning?)
Hide and seek - Imogen heap
Let me go - 3 doors down

Sex band som får mitt hjärta att slå ett extra slag:
Silverstein
Tokio Hotel
The red jumpsuit apparatus
Coldplay
3 doors down
Sex pistols

Fem sångare/sångerskor som jag gillar:
Michael Jackson
Bill Kaulitz
Justin Timberlake
Bob Dylan
Amanda Jenssen

Fyra av mina favorit instrument:
Gitarr
Trummor
Bas
Mikrofon? (a)

Tre av dom snyggaste musikerna jag vet:
Oli Sykes
Justin Timberlake
Tom Kaulitz

Två döda artister som jag önskar levde:
Sid Vicious
?

Dan före dan före dopparedan


Min kändis crush...


<3

ibland är en dröm det finaste man har

Fjärde advent


Is that alright, yeah?


Två år sen

Idag har jag i stort sett inte gjort något alls. Suttit vid datan. Sen har jag varit med Elin nu ikväll och tittat på Populär musik från Vittula, haha. Den var bra! Väldigt rolig. Lite konstig, men lätt värd att se. Nu ska jag snart gå och sova tror jag, är ganska så trött.
Ganska meningslöst att blogga när jag verkligen inte har något vettigt att säga. Godnatt.


You're so far away

Where'd you go?
I miss you so
Seems like it's been forever
That you've been gone.

JULBAK

Jag har precis bakat julgodis. Så nu blir det lite extra julstämning! Längtar tills det blir klart, så man kan smaka. Haha, det ser så jävla gott ut ska ni veta.
Idag har jag inte gjort ett skit. Suttit vid datan och haft astråkigt. Tänkte egentligen åka och köpa julklappar, men jag orkade inte. Eller jag ville inte åka själv kanske jag ska säga. Får väl försöka få med mig någon imorgon. Yeye. Vad händer ikväll då, leute? För min del så blir det lika spontant som alltid. Inget planerat. Tar kvällen som den kommer liksom. Men nu innan jul verkar det så jävla dött överallt. I alla fall.... nu ska jag fortsätta knarka musik as usual.

Haha

Tre dagar kvar till julafton. Och jag har bara köpt en julklapp.


Alla tittar väl på Love Actually ikväll?


Just because it hurts


Absolutly beautiful


What goes around comes around

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should known better when you came around
That you were gonna make me cry
and it's breaking my heart to watch you run around


Det är mörkt


Nu har jag jullov...

och det känns... jobbigt.

Julavslutning


19 december. Vad ska man säga? Dagen alla typ trånar efter. Skolavslutning ja. Åh, kan inte fatta att det äntligen är idag. Jag har redan gått på gymnasiet i en termin! Det låter ju helt sjukt. Jag började ju precis i ettan liksom. Hoppas nästa termin går lika fort så sommarn kommer snabbt.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, får väl se. Men snart ska Elin komma till mig så ska vi ta bussen tillsammans till skolan där det väntas julklapps utdelning i klassen och typ uppträdande i aulan. Sen är jag fri i tre veckor!

And everything is gonna be okey


Jag fick ett ryck

Jag heter Izabelle Therese Lundberg och jag hatar verkligen mitt mellannamn. Jag skulle vilja heta något coolare, typ som Hanna eller Nicole. Vad som helst förutom Therese? Varför bryr jag mig ens? Aja, annars älskar jag mitt vanliga namn Izabelle och tycker det är supersnyggt. Jag är 16 år, men ibland tror jag serisöt att jag är 4 år. Kan även få för mig att jag är minst 10 år äldre än vad jag är. Det är lite växlande sådär. Jag älskar musik och kan verkligen inte leva utan det. Det är fakta i mitt liv. Det bara är så. Musik får mig att känna mig levande. Just nu älskar jag musik som gör lite ont. Typ depp-emo-hej-jag-skär-mig-musik. Den är underbar. För jag känner mig igen så mycket i texterna. Men jag lyssnar inte bara på sådant, utan glad musik också. Ibland önskar jag att jag var typ supergrym på något instrument. Helst gitarr för det är så jävla snyggt att spela det. Eller så skulle jag vilja kunna sjunga megabra! Det skulle vara något. Tyvärr kan jag bara spela lite bas och piano... men det är väl okej ändå!
Jag hatar att prata om mina känslor inför andra. Vill inte att folk ska tycka synd om mig så jag håller alltid allt inom mig så jag bryter alltid ihop förr eller senare på grund av att jag bär för mycket jobbiga tankar. Där emot tycker jag väl att det är skönt att prata ut om saker och ting med mina närmsta vänner. Gillar inte att prata om känsliga saker med mina föräldrar, det är bara jättejobbigt. Då är mina vänner superduper bra!
Jag är väldigt paranoid och tror ALLTID det värsta om allting. Det spelar verkligen ingen roll vad det är, kan vara helt sjuka saker som att om jag är ensam och det kommer en bil, så tror jag att någon ska rycka in mig i bilden och döda mig. Insane? Det kan vara dubbelt så konstigare saker så...
Jag är jättesvag för söta killar. Speciellt sånna med brunt hår, piercingar, uttöjningar, lite emo/skate stil, spelar gitarr och som är sådär gulligt charmiga. Då är jag helt fast. Det är något mystiskt med rock killar liksom. Det gillar jag!
Jag har världens sämsta självförtroende. Seriöst. Jag tycker alla är snyggare än mig. Till och med dom som verkligen är fula på riktigt. Haha. Nej, men jag jobbar på tänka lite positivare på mig själv. Men det är svårt. Jag älskar att ligga i min säng och lyssna på ipod. Högsta volym ska det vara. Det kan vara jobbigt eftersom jag börjar gråta så jävla lätt då. Musik är liksom... värsta emotionella vågen som sköljer över en. Srsly. Man kan tänka på en massa minnen så ba får man värsta flashbacksen och saknar allt. Det gör jag hela tiden. Speciellt den tiden jag gick i skuru. Hade världens bästa klass. Alla var jättemysiga och ja. Allt var bra då. I sjuan kommer jag inte ihåg så mycket, i åttan minns jag att jag var fjortis och tyckte jag var assnygg. I nian började jag lyssna på Tokio Hotel. Där ändrades mitt liv lite grann. Både bra och dåligt. Hur som helst, nu ska jag träna. Passet börjar om 35 minuter! STRESS

ALDRIG MER SKOLA FÖR 2008!

Inge mer prov. Inge mer jävla läxor. Ingen JÄVLA SKOLA FÖR DEN HÄR TERMINEN! Förstår ni hur glad jag är. Det ska bli så himla skönt med tre veckors ledighet. Sova länge, inte behöva oroa sig för nåt prov eller något. Pure fucking happiness!
Fast sen finns det ju mindre bra saker med loven också. Jag kommer inte få se honom. Jag kommer inte träffa honom. Inte möta hans blick på tre hela jävla veckor. Det suger rätt mycket. Fast samtidigt kanske det är bra. Jag vet inte. Just nu vill jag bara försöka tänka på allt bra med lov. Även fast det gör lite ont. Men jag ska klara det här!

Nu ska jag lyssna på Tiger Lou och kanske träna lite senare. Puss!

Lista

Om dig
Namn:
Izabelle
Ålder: 16
Smeknamn: Izza, Dizziebella, Izabulle, Belles osv 8)
Syskon: Alexander
Husdjur: Har inget
Bra egenskaper: Snäll och omtänksam
Dåliga egenskaper: Ibland kan jag vara lite för snäll&förlåtande. Sen är jag ganska paranoid också.
Skola: Nacka gymnasium
Linje/klass: SM1 Sam/Media&Jounarlistik
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå
Längd: 172 cm
Skostorlek: 38

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Strumpbyxor, vit klänning och kort svart jacka
Vad använder du just nu för skor: Haha, inte vinterskor iaf...
Vad använder du just nu för jacka: Mörkgrön everest jacka
Favoritfärg på kläder: Svart, vitt

Senaste person som
Sov i din säng med dig:
Linn
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Öh, haha... det håller jag inte koll på! Men det var väl förra fredagen senast
Du gick på bio med: Elin
Du gick på stan med: Elin tror jag
Skällde på dig: Pappa hah

Senaste
Låt du hörde:
You cant say no to me - Tiger Lou
Film du såg: Titanic
Mat du åt: Frukost?
Kram: Jennifer kanske
Puss: Jennifer
Strul: Oscar
Fest: I fredags
Känslan: Förvirrad och lite ångest inför provet idag
Ilskan: Igår
Resan: USA och Canada
Glädjen: I dag för att det är jullov imorn :D
Dröm: I natt?
Boken du läste: I taket lyser stjärnorna
Personen du träffade: Mamma och pappa
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Linnea
Gången du åt en 7-eleven korv: Haha, har aldrig gjort det
Gången du var utomhus: Igår
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I helgen
Saken du köpte:
En julklapp till min brosha

Väldigt fin låt må jag säga


HEJDÅ

NATURKUNSKAPÄCKELFITTBOKEN KAN TA SIG! FYFAN VAD DÅLIGT DET KOMMER GÅ IMORGON.


Snygg snyggare snyggast


Die

Tog en powernap i två timmar. Det var skönt ska ni veta! Jag är så jävla trött varje dag efter att jag kommer hem från skolan, och jag sover inte direkt dåligt på natten. Jag är konstig. Eller så är det bara för jag är allmänt skoltrött. Hur som helst, det är bara en dag kvar sen är det jullov! Jag har gått i gymnasiet i ett halvår redan. Tiden går fort. Läskigt fort.
Ibland önskar jag att jag bara kunde stoppa tiden. Eller spola tillbaka. Det finns så mycket minnen från det här året, både bra och dåliga. Det är dom bra minnena jag kommer ihåg bäst. Dom tänker jag vara rädd om eftersom det är ganska trevligt att tänka tillbaka.
Anyway, det är jul om en vecka! Jag kan inte fatta det. Var är snön liksom? Var är julkänslan? Nej, jag måste nog börja komma in i den här julstämningen mer. Typ köpa julklappar, sätta upp mer julpynt i mitt rum och kolla på en massa julfilmer. That's it.
Nu ska jag plugga naturkunskap. Prov imorgon.

Jag vill ha mer julkänsla!


Smother me

Du får mig att sluta andas


Det gör ont att veta att du inte känner samma sak

Och alla minnen, dom betyder så, dom betyder så, dom går inte att radera...


BAH

Idag var det nog världens mest onödigaste dag.

Blev väckt halv åtta av mamma. Vägrade gå upp, stannade kvar i sängen till 10 i, duschade, åt frukost, satte på datan medan jag fixade mig och tog bussen till skolan.
På samhällskunskapen spelade jag, Valerie, Ida och Freddie in vår film om könsroller. Och jag vet att jag inte ska bli skådespelare när jag blir stor i alla fall. Jag vann i att ta mest omtagningar. Började jag inte skratta, så sa jag fel, eller så ramlade min fejk piercing ut. Sedan kunde jag välja att sluta för dagen eller sitta kvar till 14.20 då vi skulle ha datakunskap. Jag och Tanja valde att stanna kvar i hopp om att se några söta killar som är rätt mysiga att titta på. I cirka en timme satt vi och stirrade in i väggen. Sen kom en söt kille och satte sig rakt framför mig. Tanja berättade en historia om en i vår klass. Jag kunde inte sluta skratta. 14.05 kom en till söt kille. Han såg mig inte. Tror jag. Det gjorde lite ont som vanligt när jag ser honom. 14.25 datakunskap inställd. Tjoho! Då har vi haft världens keffaste håltimme i nästan tre timmar. David kommer och socialar sig med oss. 14.30 åker vi hem.

Världens bästa låt och film


Knowing nothing is better then knowing at all

Skola snart. Är så jävla otaggad. Måste hålla ut, bara två dagar kvar. Baaaaaaaah

Eyecandy

Jag kan inte hjälpa det, men han är så sjukt jävla söt


Hoppas ni förstår ironin...

Nu ska jag till skolan. När jag kommer hem ska jag plugga naturkunskap. Ser jag fram emot!!!!!

Bara 4 skoldagar kvar nu!


Could star at your face for the rest of my days

Jag: Vadå, hatar du allt eller?
Han skrattade lite.
Han: Nej... jag hatar inte att ligga här brevid dig.

Tredje advent


I'm the one who wants to be with you

Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad

Have a heart

If you don't love me, why don't you let me go?

It was only a kiss, it was only a kiss....


Warm and alive, I'm all over you


No, you cant hurry love

Det kommer bli dålig uppdatering de närmsta dagarna. Tror jag. Livet är lite upp och ner just nu. Bara så ni vet, så är jag inte död i alla fall! Imorgon blir det idolfinal + fest hos en gammal klasskompis. Jag hoppas det blir lyckat! Kanske lägger in lite bilder på lördag om jag orkar.


What do I do now?


Det gör lite ont att lyssna på den här låten...


Härlig bild + två söta kompisar


Intressant dag, eller vad säger ni?

Idag har jag:
Sjukanmält mig själv utan att vara sjuk
Varit i stan med Elin
Ätit en cheeseburgare
Köpt en julklapp till min storebror
Slarvat bort mitt busskort
Kommit hem
Fått ett nytt busskort
Nästan skrivit klart min artikel som skulle varit inlämnad innan klockan 1 idag....


Tokio Hotel für immer

Någon kommenterade, och undrade om jag slutat lyssna på Tokio Hotel. Jag vet inte vad jag ska svara på den frågan. Jag ska vara helt ärlig. Nej, jag har inte slutat lyssna på dom, men jag är inte alls lika besatt/galen som jag var förut vilket är ganska skönt på något sätt. Jag menar... det är så långt i från verkligheten att vara desperat efter en eller flera kända personer som är helt omöjliga att få tag på. Musiken kommer alltid finnas kvar hos mig. Jag lyssnar på dom ibland,  när jag känner för det. Men samtidigt vill jag upptäcka ny musik också så TH har fått klivit ett steg åt sidan för ett tag. Det är inget jag ångrar just nu i alla fall.
Jag tycker om dom jättemycket fortfarande och de har betytt väldigt mycket för mig under året. Men som sagt så har jag en liten paus från dom just nu.

Jag saknar dig


On my own

it's clear in my head
and I'm screaming for something
knowing nothing is better than knowing at all

Godmorgon


Time for desperate housewives!


I'm not going


Min motivation är inte den bästa idag...

Det har gått en timme och jag har skrivit cirka fem meningar av min historia artikel. Känner mig aktiv!

Du du du du du du <3

Dagen idag gick hyffsat fort. Tråkig var den. Som de flesta andra skoldagar ska vara!
Såg en söt person idag också. Gjorde lite ont. Men jag ska komma över honom :D Han är för söt för att bara glömmas bort. Haha. Hur dumt låter inte det liksom?
Aja. Ikväll ska jag plugga historia... som jag inte gjorde igår. Jag skjuter alltid upp sakerna i sista sekund! Suck. Jag är ju som tur är ledig imorgon så jag kan plugga då också.

Just nu längtar jag jättemycket tills på fredag! Först blir det idolfinal med Tänjiiii ... och Britney Spears är tydligen hemlig artist. Det tycker jag är lite coolt faktiskt! Hoppas bara att vi hinner se henne eftersom vi hade tänkt gå tidigare på grund av att vi har 9c1-reunion samma kväll. Det ska bli sjukt trevligt! Det var ju ett tag sen vi samlades allihop. Saknar lektionerna och rasterna. Saknar hela skuru! Typiskt att alla kom så nära varandra precis i slutet!


There is a fear in me

The sorrow is like the ocean - dark, deep and bigger then all of us


Just lies


Lista

Jag har insett att min sista kyss... var väldigt mysig
Jag lyssnar på... the killers just nu
Jag pratar... när jag är pratglad? :D
Jag älskar/tycker om... mina vänner
Min bästa vän... är bäst i världen
Min första riktiga kyss... var på elverket och den var väl inte speciellt bra
Jag avskyr när folk frågar... jobbiga saker?
Kärlek är... något alla behöver .. helst varje dag
Någonstans, tänker någon... på mig förhoppningsvis? ;)
Jag kommer alltid att... tycka han är finast i världen. det vet jag.
Jag är hemligt förälskad i... Oli sykes
Sist jag grät var... typ för två veckor sen efter en spelning
Min mobiltelefon är... rosa
När jag vaknar på morgonen... vill jag somna om
Innan jag går och lägger mig... brukar jag tänka på personer som gör mig glad
Just nu tänker jag på... att jag ska träna snart
Bebisar är... söta
Idag ska jag... träna och plugga
I kväll ska jag... träna och plugga?
I morgon kommer jag... gå till skolan
Jag vill verkligen vara... bäst! nej, jag vet inte... snäll kanske?

Du kom som en vind

vet du hur stolt jag var när vi höll handen tillsammans?
det var du och jag, fast det kunde vart nån annan

Drop dead gorgeous


HEHEHEHEHEheHEHE

Jag äter chips. Det är rätt gott.

Poker face

Ska gå upp om cirka nio timmar. Multimedia med Dag. Sen matteprov. Sen lunch. Sen svenska. Sen tyska.
Har jag nämnt någon gång att jag hatar måndagar? Dom är inte bra på något sätt! Jag kan aldrig somna dagen innan, ligger bara och tänker på en massa jobbiga saker, och när man väl somnar har klockan hunnit bli halv två. Man är död som en jävla fisk på morgonen och kommer inte upp ur sängen.
Nej, alltså... kan ni hitta någonting bra med måndagar? Please, tell me! För jag kan i alla fall inte komma på något.
Eller så kanske jag borde lära mig att vara lite positiv? F sa att jag skulle vara det. Men det är inte speciellt lätt med tanke på allt. Hur som helst ska jag försöka göra mitt allra bästa. Vi får väl se om jag lyckas.

Det är ju snart lov! Det gör livet lite enklare :D Där emot kommer jag sakna rasterna i skolan, haha. Ingen fattar hur mycket jag älskar dom! Yeye. Time for bed.
Godnatt


I'm with you

I'm Standing on a bridge
I'm waiting in the dark
I thought that you'd be here by now
Theres nothing but the rain
No footsteps on the ground
I'm listening but theres no sound

andra advent


Vad betyder drömmar?

Jag drömde en mardröm i natt igen. Han bara stod och tittade på mig. Sen skrattade han lite. Men det var inget vanligt skratt. Det fanns liksom inget glatt bakom det. Jag skrek. Men jag fick inte fram något ljud. Han tittade bara på mig med svarta ögon. Kände mig helt hjälplös. Sen gick han. Utan att säga något.


Agony Accepted


Let me go


Never let you go

In my head there's only you now
This world falls on me...

Back in the days













Och jag saknar det väldigt mycket.

11 år tillsammans!


Jag hatar mardrömmar... hatar!

- Men jag är ju kär i dig...
Han suckade.
- Jag känner inte likadant... förlåt


How did we get here?


Rock n roll high school


Nu kanske du fattar hur det känns

Han såg mig idag. Han vinkade också.
bara det att... jag stirrade ner i bordet istället för att hälsa tillbaka.


Tanja kom på motton till oss idag

Jennifer: ge mig en frukt, jag ligger lågt

Izabelle: Strula gärna med emos!

Tanja: Man ska inte leka med sprutor

HAHAHAHAHAhAHAHAHA <3 det är inte meningen att ni ska fatta heller. puss!


I've had you so many times but somehow I want more


Bara jag som längtar till julen?


Can you see? Can you feel?

Den där natten när jag förstod att jag hade förlorat dig, att du var borta ur mitt liv på bara några sekunder... Den natten var den värsta i mitt liv. Du hade bara gått förbi mig, inte ens tittat på mig, bara ignorerat som att allt var bra. Det gjorde så ont att se att du inte brydde dig när jag kommit dit endast för din skull.
Jag hade aldrig haft den där känslan när man förlorat någon innan. Men nu har jag det. Och nu vet jag vad alla menar när de säger hur ont det gör när någon försvinner ur ens liv. Det går inte beskriva...
Jag hatar dig så jävla mycket för allting. För att du började prata med mig... för att du försökte lära känna mig. Se hur det gick liksom. Men du fattar ju ändå inte. Du är precis som alla andra killar. Trots det... så tycker jag om dig. Väldigt mycket.


Stanna här... jag behöver dig...


You're out of my mind


Kan det inte bli jullov snart?

kunde verkligen inte gå till skolan idag,
mitt huve sprängs sönder och det
finns alldeles för mycket tankar.

imorgon har jag politik prov och jag kan ingenting.
livet är härligt ibland, isn't it? suck

You don't understand my love, no

I know that you're not really here but you're only in my dreams
I hope that you one day, will step out and come my way...

I can't forget...


you taught my heart

ska snart åka till skolan. är inte så jävla pepp
men jag har bara tre lektioner så... 

jag vet inte hur länge till jag klarar av
att du bara går rakt förbi mig.
jag vill ju att du ska se.
men det gör du inte...
jag är som luft
för dig.


All I want for christmas is you

- Izabelle, vad önskar du dig i julklapp?
Jag slutade andas.
- Eh... jag vet inte riktigt, svarade jag tyst.
Faktum är att jag visst vet. Jag vet mycket väl vad jag önskar mig.
Det är bara det att... det är omöjligt att få.

stora problem

jag har matteprov imorn.
har jag pluggat? nej!
kommer jag kunna någonting? nej!........................... jesus älskar er alla.

du vet väl att det var den bästa kvällen i mitt liv?


die, motherfucker, die

borde ta mig i kragen och plugga matte.
men jag orkar inte. har ingen motivation längre... och speciellt inte när jag är så förvirrad.
man kan inte tänka på något annat än den där kvällen.
för honom är det ingenting.
han går förbi mig som ingenting har hänt. och jag hatar honom för det.

RSS 2.0