GOTT NYTT ÅR!


Det här blir sista inlägget för idag, eller för i år kanske jag ska säga. Snart kommer Emily hit på middag, sedan ska vi hem till Amanda som bjuder på kalas!


december 2009.


Fick min efterlängtade kamera på julafton, så nu kan jag äntligen fota igen!!


Haha amy diamond ;)


Emily och Malin hade gemensam födelsedags middag


Parteeeey!


november 2009.


Var på paramore 30 november med Anahita. Det var så jävla grymt alltså!!! Fan va awesome dom var asså. Ska lätt se dom igen... någon gång... i mitt liv. Inget speciellt hände mer den här månaden.


october 2009.


Eftersom jag knappt har några bilder under höstmånaderna så är det väldigt svårt att minnas vad man har gjort, men Elin fyllde 17 och hade tjejmiddag. Vi åkte till fiskis och såg Marwen. Var ofta ute. Hm?


Har för mig att det var i oktober mina favorit grabbars nya album släpptes! Fatta vad jag längtat. I nästan två år så har jag väntat. Skivan är grym också!


Nyårsafton

Nyårsafton idag, gott folk! Sen jag slutade "umgås med familjen" på nyår så har jag tyckt det har varit en väldigt överdriven dag. Alla planerar fester och kläder i veckor. Herregud, så himla viktigt är det väl inte. Fast visserligen är det kul att det är en dag som man kan klä upp sig på eftersom det är ett intresse!

Har gjort värsta tabben också. Solade solarium två gånger i går och jag kan ju säga att man lär sig av sina misstag. Vaknade upp vit runt ögonen och röd om kinderna. Score! Tänker fan ens aldrig lägga mig i ett solarium mer. Tur att jag har världens bästa foundation och cover all mix från M.U.S, så nu ser jag ut som en neger istället :D

september 2009.


September var en ganska meningslös månad. Kommer absolut inte ihåg ett skit förutom att idol började! Träffade Lisa igen efter ett år (dumma oss). Fick även upp ögonen för Nicklas Hocker.


Satt och köade för bra platser utanför studion med Tanja.


Åh, söten! Största musikaliska upptäckten det här året. Lätt.


august 2009.


Fyllde 17 år, världens sämsta ålder typ?!



Åkte till Öregrund med Elin. Sjukt kallt i vattnet!



Bäällle


Random pic från öregrund


Vi gick ner till nån gräsmatta och chillade


Systrarna Atterström


Jag chillar bah ;) Efter det var sommarlovet i princip slut. Skolan började nån vecka efter och jag var helt plötsligt inte minst på nacka gymnasium längre.


july 2009.


Juli. Det bara skriker hultsfred när jag tänker på den månaden. Min absolut första festival och den blev jävligt lyckad ska jag säga er. Fick se the killers, kings of leon, peter bjorn & john, regina spektor och massa mer. Fast om jag ska vara ärlig var nog själva stämningen bäst!!!


Drack massvis med öl, cider och vin. Det hör ju till! Dygnet-runt-fylla helt enkelt. Man somnade klockan 5 på morgonen, gick upp vid 2 och började supa. Vid 4-tiden såg man på massa olika band, sen gick man tillbaka till campet, umgicks och drack ännu mer.


Haha, skönaste killarna från hultan! Helt underbara.


Träffade min gamla klasskompis Simon! Han hade bokat sina hultsfred biljetter några timmar innan festivalen började, spontan kille!


Jag minns inte juli så himla mycket. Hultsfred är ju självklart det starkaste minnet. Direkt när jag kom hem blev jag sjuk. Jobbade lite. Umgicks med kompisar. Shoppade. Badade. Solade.


june 2009.


Jag kommer ihåg att det var så jävla varmt i juni. Just dom veckorna som jag jobbade, perfekt timning! Naaat. Nej, men eftersom jag delade ut reklam får jag jobba lite hur jag vill så då tog jag ledigt och schtekte med Elin i Grisslinge istället.


Massa utekvällar blev det ju. Älskar att sitta och mysa med folk på sommaren vid nån sjö. Här var vi vid sjön som jag alltid glömmer namnet på... Glasbryggsjön! Så vare, ja :D


Vi gick vilse i skogen och blev myggbitna. När vi äntligen kommit ur skogen kommer Empan på att hon glömde sina solglasögon någonstans, så hon fick springa tillbaka haha


Snyggingarna.


Juni var en bra månad! Skolavslutningen var spårad också. Kommer inte ens ihåg vart jag var. Sköndal eller något har jag för mig? Långt åt helvete. Tror även att jag kan ha gjort mitt livs största misstag samma kväll.


may 2009.


Åh, maj var verkligen en mysig månad! Var ofta inne i stan med Elin och fikade på uteserveringar. Precis det som hör till våren och sommarn.


Fest hos Ludde, haha. Very värt att nämnas.


Som sagt, fika!!!!


Malin hade en galen fest hemma hos sig i slutet av maj. Hade skit kul tills "polisen" kom, hehe.


Jag, Malin och Emily träffade vår gamla klasskompis Mia som vi saknat väldigt mycket! Inte ofta nu för tiden man träffas, så det var verkligen jättekul! Var lite full när bilden togs, hehe ;)



April 2009.


Var ute med Linn och tog bilder med systemkamean nästan varje dag den månaden. Man var så himla lycklig för att man slapp ta på sig vinterjackan så fort man skulle ut!


Sötnos<3


Men så kom snön tillbaka. Varför gör den alltid det när man som minst vill ha den?! Och alltid i April så kommer den, det är ju då man vill ha sommar för sjutton gubbar.


Men sen kom värmen och solen på riktigt. Var i stan väldigt mycket.


Började tagga väldigt mycket inför hultsfred med dom här grabbarna i min iPod. Har lyssnat på dom så länge jag kan minnas men just vid den här tidpunkten så förstod jag liksom hur speciell musik dom har. Brendon Flowers är för övrigt min dröm-man!


onsdag.

Ska snart hoppa i uggsen och dra till Björknäs för att sola solarium. Vill ju inte direkt vara helt likblek imorgon... får väl dränka mig i b.u.s sen också, hehe. Blir mer nyårs-resumé när jag kommer hem!


march 2009.


En lyckad fest hos Agnes någon gång i mars. Jag började umgås med Costas och Freddie väldigt mycket under samma period.


Jätte trevliga tjejer träffade jag hos Agnes :)


Fick låna morfars systemkamera. Min största kärlek. Någonsin.


Vi chattade med Elins turkiska pojkvän, haha.


Årets första glass!


Elin och jag hade studiedag så vi gick och hälsa på lilla Linn som fortfarande bara gick på högstadiet då. Igenom snitt har jag för mig att mars var en bra månad. Inget speciellt hände, utan mådde bra eftersom våren var påväg.


february 2009.


Blev tightare än tightast med Emily och Malin, vilket jag är otroligt glad för. Har så många roliga minnen med er från det här året, puss på er!


Det var fest konstant den här månaden känns det som. Hela min mapp med februari bilder består nästan bara av fest bilder.


Metal, häll yäh!!


Den här kvällen var nog den mest misslyckade på länge. Jag grät och var ledsen på mig själv.


Peter, Bjorn and John gick på repeat. Underbar jävla musik. Speciellt the chills som spelades i min iPod 24/7.


january 2009.


En av de absolut första bilderna från första januari i år. Nyårsafton. Jag var jävligt full och glad. Livet lekte den kvällen kan jag ju säga!


Emily bajsar. Haha, ne skoja bah. Jag ramlade in i duschen precis efter att bilden hade tagits, haha.


Satt och väntade på tunnelbanan i hundra år den kvällen, skulle åka till slussen och träffa Stefan. Vi hade inte setts på ett halvår. Jag var glad då.


Angry girl. Nej, men jag exprementerade väldigt mycket med min stil just under den här tiden. Rutiga skjortor, adidas tröjor, mössa och brunt underhår skulle det vara.


Det varade inte länge med Stefan, jag tyckte om en annan person dubbelt så mycket mer. Så mycket att det gjorde ont, men jag kom över honom några månader senare vilket jag är otroligt lättad över. Hela månaden var knas.


Års resumé?

Hm, funderar på att göra en sån där års-resumé lista senare... vill gärna att den ska vara personlig, men jag tror det finns folk som läser min blogg som egentligen inte borde göra det. Vi får väl se hur det blir.

tisdag.

Idag har jag varit i forum och sickla, fick med mig en skjorta/tunika och blondering. Kan ju inte gå runt med en fet utväxt på nyår för i helvete! Ska snart ta och fixa den men först ska jag testa lite olika nyårs-sminkningar och titta på percy, buffalo bill och va fan dom heter. Börjar 16.10 på tvåan!

www.felsms.com


Casio


Julafton


Julafton


Min nya bebis <3


Elin


Hejhejehejehej!


En test bild i spegeln är ju ett måste, hehe


Baby girl I fancy <3


Tja Elin eru snygg eller XD XD


it was so like you to visit me.

Kameran är på laddning. Snart blir det lite provsmak på några bilder här på bloggen. Inga speciella egentligen, men bilder förfan! Håll ut, vänner.

söndag.

Min uppdatering suger, jag vet! Har ändå inte haft för mig så mycket på de senaste dagarna. Typ varit i forum, tittat på film, ätit chips, varit ute i snön och chillat med empan118. Ikväll blir det i alla fall bio, paranormal activity! Nu får vi se om den är så jävla läskig som alla säger. Tror fan jag kommer bli rätt besviken, men jag ska inte säga så mycket nu i förväg.

Föresten, bilder kommer! Måste bara ta mig i kragen och ladda över alla till datan.

Juldagen?!

Varför är alltid juldagen så jävla tråkig? Tiden går jätte sakta och jag känner mig hur trött som helst även fast jag gick upp halv 12 idag. Dessutom är det ju ingenting som är öppet heller! Skittråkigt. Juldagen borde inte få finnas. Men imorgon blir det ju som sagt julafton nr 2, lite bättre :D

julafton 2009.

Jaha, då var denna julaftonen över. Bara 364 dagar kvar till nästa, hehe. Min dag har i alla fall varit mysig, började med att farmor kom hit och käkade jullunch vid 12-tiden. Fick en digital kamera av farmor, väldigt behövande! Har redan typ tagit hundra miljoner bilder, mest test-bilder dock. Vid 4-tiden kom mormor&morfar hit, drack glögg, tittade på kalle anka och kan du vissla johanna. Efter det blev det julbord igen, och ärligt talat så blev jag mätt bara av att kolla på maten. Det är ju helt sanslöst vad man får ont i magen av att bara trycka i sig en kötbulle! Varför är det bara så under julen?!

I julklapp fick jag i alla fall presenkort, kläder, min älskade digital kamera, smink, en trippeltång, strumpbyxor, benvärmare och hello kitty kudde/täcke. Är väldigt nöjd! Ska dock fira julafton nr 2 på lördag så då lär jag få ännu mer julklappar. Hoppas ni alla har haft en mysig dag, godnatt!

Merry christmas!

Har precis druckit glögg med familjen och farmor, mys! Snart blir det jullunch också och efter det kalle! Får se om det blir något mer inlägg senare, annars så får ni ha en asbra dag! GOD JUL!

love actually.

to me - you're perfect

uppesittarkvällen har börjat för fullt!

Nu har jag börjat ladda upp med glögg, massor av choklad, love actully och bingolotto. En typisk kvällen-innan kväll helt enkelt! Nej, nu kom jag på att jag hade glömt julmusten! GOD JUL FÖR BÖVELEN!

my day.

Nu: Sitter och dricker glögg
Sen: Lyssna på musik och mysa
Senare: Titta på Eva och Adam, haha
Ännu senare: Love actually och uppesittarkväll!


dan före doppare dan

Idag har jag planerat att inte göra någonting alls. Vill bara sitta hemma och mysa, titta på film och dricka glögg. Sedan är det ju uppesittarkväll som gäller också!

Älskar verkligen att det är snö ute. Första gången på flera år som det är mycket snö på julafton och jag som har så svårt att känna julstämning utan det är ju super glad just nu! Fatta att det kommer bli en vit jul :D


baby go crazy, break the rules!


pic: brokelle bones

lista.

Om dig

Beskriv dig själv med tre ord -
Snäll, glad och musikintresserad
Är du nöjd med dig själv? - Ibland
Vad älskar du mest i hela världen? - Min familj/vänner I suppose?
Vad hatar du mest i hela världen? - Krig låter klyschigt, men jag säger krig
Vad är ditt favoritband/artist? - Oj, just nu är det silverstein, sex pistols, paramore, you me at six, white lies, lykke li, suicide silence, babyshambles, MGMT och bloc party!
Favoritlåt? - signs, my heroine, kids, misguided ghosts, fuck forever, the chills och possibility
Vilka länder har du varit i? - Spanien, Grekland, Finland, Norge, Danmark, England, Skottland, Irland, Luxemburg, Andorra, Italien, Monaco, USA, Canada, Frankrike, Tyskland, Schweiz och Österike

Vänner och kärlek

Är du i ett förhållande? -
Nix
Är du kär? - Nope
Vem är världens snyggaste kille? - Oliver Sykes, Penn Badgley eller Josh Farro
Vem är världens snyggaste tjej? - Hanna Beth eller Brokelle Bones
Har du någon bästa vän? - Ja
Har du svikit en vän nån gång? - Nja, kanske jag har..
Har en vän svikit dig? - Jao
Hur ser din drömkille/tjej ut? - Mörkt hår, snygg och rockig klädstil
Vad ska din drömkille/tjej ha för egenskaper? - Musikalisk, charmig och rolig

Random
Ett datum som betyder mycket för dig -
22 november 2008
Den personen du alltid har roligt med - Elin och Linn
Den personen du kännt längst och fortfarande känner - Emily
En person du tycker väldigt mycket om - Lisa
Någon du saknar - Inte ens värd att nämnas ärligt talat
Ett minne du aldrig glömmer - Hultsfred
Hur många personer har du kysst? - Brukar inte räkna, men över 10 st är det nog


Dan före dan före dan

Ska snart åka iväg för att simma igen med Tanja. Måste fan röra på sig dom här dagarna alltså, blir så lätt att man smäller i sig hur mycket mat och julgodis som helst haha. När jag kommer hem ska jag börja slå in alla julklappar, sedan ska jag även baka julgodis och efter det kommer jag nog bara mysa här hemma framför mysteriet på greveholm eller något!


drop dead gorgeous.


Money money money!

Hittade en 100-lapp i min plånbok!!! Jävlar vad glad jag blev. Det är ungefär som att få MVG på ett prov, det gör ens hela dag haha. Trodde jag bara hade typ massa småskrammel kvar att köpa julklappar för, men nix! Här ska shoppas!


tjugoförsta december.

Sitter här och dricker varm choklad med grädde, så jävla gott! Och framförallt mysigt nu när det är så kallt att gå upp på morgonen. Ska snart göra mig iordning för att åka till stan med Linn för en till runda julklapps inhandling. Det är så jävla svårt att hitta presenter till pappor, seriöst! Hittade iofs en grej igår, men det känns så tråkigt så jag ska köpa något mer!

Igår var jag hemme och tittade på föräldrafällan, sedan kom Linn över och tittade på The shining. Ungefär som jag planerade igår, haha. Nej, nu ska jag smsa Linn och se om hon är vaken :D

Julstämning


Min fina julgran hihi


Idol finalen i december 2008


Random pic från december 08


Nyår 08/09


Lucia 07


Julafton hos kusin 06


Haha, Elin i december 06


Nyårsafton 07


Nyårsafton 07


Jul-bak hos Agnes 07

tjugonde december.

Snart jul! Älskar att det är typ första gången på flera år man verkligen känner julstämningen. Snö gör så jävla mycket, älskare! Idag ska jag och Linn bege oss till forum för att leta julklappar somsagt, sedan ska jag knalla över till simhallen, var ju ett tag sen jag simmade.

När jag kommer hem ska jag nog rusta upp med en massa filmer, är rätt sugen på att se klart Grinchen som jag och Linn började titta på igår och även The Shining. En skräckis precis innan jul, hehe. Nej, men vafan en av världens bästa filmer så why not?!

To lose my life

Igår var det somsagt skolavslutning för den här terminen vilket känns helt underbart! Jag kommer ihåg förra julen var jag jätteledsen när vi fick lov eftersom jag inte skulle få se en speciell person på flera veckor. Tur att man inte känner så längre för honom, det hade varit pain in the ass, för det gjorde så jävla ont. Efter att vi varit i aulan igår i alla fall, så åkte jag och Linn hem till mig och drack varm choklad med grädde, mysigt! På kvällen tog jag det lugnt och tittade på Juno med Elin&Ida.

Idag blir det nog att vara hemma också eftersom vi ska ha gäster, lika bra eftersom jag antagligen ska åka och julshoppa med Linn imorgon! Vad köper man till en pappa i julklapp? Jag vill köpa något bra, inga jävla rakhyvlar eller slipsar, det ska vara något som han kan ha nytta av. Dessutom får det inte vara för dyrt eftersom min eknomi är längst ner på botten just nu... suck, att det ska vara så jävla svårt.

var berädda på en väldans massa bilder nu!


14 år gamla, förbereder sig inför elverket. Well, tur att man växer upp!


Elin och jag i slutet av sommarn 07


Elin vår07 i brandtrappan


Lisa, kommer du ihåg?


Min 15-års dag


Tanja, Simon och Micke lucia06


Haha, hur gamla var vi? 13?


Idol 09. Fyfan vad jag och Tanja hatade bruden i bakgrunden. Scream spöket blev hennes smeknamn.


AHHAHAAHHAHAHA


Bal i nian


Malmö 07


Min största inspirations källa, du är värd allt i världen!


Halloween middag hos Marika 07


Vi saknar dig, Simoooon! Dissa malmö och kom tillbaka till stockholm ffs.


Hardcore?


Bellen


Vår-nätter


Bio med klassen, fjortstider tjoho!


Fest hos Malin, maj 09!


Innan en Darin-konsert, 2005? eller 2006?


En fjortis och en w-emo


Julmiddag 06, haha!


Bästa delen musikmässigt av 2009, hocker the rocker!


Elin tjuvröker i maj 2007 ;)


Gangztahs i Ektorp, hehe


Ja, såhär såg jag ut en gång i tiden. Tur att man växer upp somsagt.


Mia och Jennifer 2006, haha

gissa bloggerskan, hehe!!!!


be still my heart.

Inatt drömde jag om dig igen. Det var ett tag sen, så imorse blev jag nästan lite förvånad. För några veckor sen var det bara du som tog upp mitt huvud konstant, natt och dag, spelade ingen roll. Sedan tog det bara slut helt plötsligt, men nu var du där igen! Blev så jävla sur när jag vaknade, men ändrade mig ändå rätt fort. Drömmarna är liksom det enda jag har kvar för att få se honom igen.

JULLOV IMORGON!

Vet ni? Jag har gått i gymnasiet halva min gymnasietid, för imorgon är det fucking jullov! Var det inte typ höstlov för bara några dagar sen? Tiden går så sjukt fort, det är ju galet. Hur som helst är jag skitglad, nu får jag äntligen sova igen, hehe.

en liten lista.

 

Året
Hur har året nollnio varit för dig? - hm, väldigt olika. som en bergochdalbana typ.
Bättre än förra året?  - ja, det tycker jag!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - hultsfred och nyårsafton
Har du flyttat under år nollnio? - nehäru!

Har du hittat en ny låt som du älskar? - u bet haha! massor.
Isåfall vilken? - för många för att kunna nämnas tyvärr
Har du druckit alkohol? - si
Har du kysst en främling? - hehe runt 5 st skulle jag tro

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - haha, kaos!
Har du varit kär? - jag vet inte, jo det har jag nog.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - till en kompis, ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - ja, med oli sykes men det vet han inte om ;)

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - no
Varit i slagsmål? - näj

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja, of course
Isåfall vad? - bajs
Har du skämt ut dig? - haha, ja
Har du ljugit för en vän? - ja
Har du varit ute en hel natt? - ja hehe, sommarnätter alltså <3
Har du blivit tagen av polisen?  - nej :D
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - si
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - si

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? nacka gymn
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej haha
Hatar du ngn på din skola? - nej, ogillar kankse
Har du gjort ngt framsteg? -  ja, det tycker jag faktiskt
Haft alla rätt på ett prov? - ja

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? -  yez
Har du förlorat en vän? -  ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - hm, ja kan man väl säga
Har du gått bakom ryggen på en vän? - det beror väl på hur man menar?
Har du ljugit för en bästavän? - nej, behöver inte ljuga för mina bästa vänner
Har du haft en relation med en vän? - haha, nej
Har du många killkompisar? - hyfsat


you're dangerous, i'm lovin' it!


automatisch

Tabbe av mig att gå upp klockan nio när jag inte börjar förräns tolv. Nu har jag suttit och stirrat in i vägen i typ en timme. Kunde ju sovit istället, baaah.

Sedan måste jag bara be om ursäkt för att min blogg är tråkig just nu, men det är inte så lätt att underhålla en blogg när man inte har några jävla bilder att lägga upp. Min kamera dog ju under hultsfred som jag har sagt förut, där av inga bilder. Men efter julafton, då ska jag lägga upp massa bilder förhoppningsvis!! Tror nämligen att tomten kommer med en liten bebis till mig :D

bara två skoldagar kvar nu...

Idag: skola 12.05, skriva en samhällsanalys, slutar runt 13.20

Torsdag: matte med den bästaste läraren i hela världen 11.20, se på film på svenskan 12.00, lyssna på redovisningar på engelskan 13.40 och sen juldans på idrotten

Fredag: JULAVSLUTNING!!!!!


nostalgi från 1990 nånting. älskart!!


tisdag.

Åh, jag är äntligen pluggfri! Fick göra min engelska redovisning idag som gick skitbra, hakade inte upp mig en endaste gång och var inte ett dugg nervös. Lovely. Egentligen har jag samhälls prov imorgon, vår lärare var bara TVUNGEN att lägga in någonting precis innan jul bara för att liksom, men det skiter jag fullständigt i. Det får gå som det går helt enkelt.

Vet ni vad jag vill? Jag vill bara ut och leka i snön! Seriöst, tänk och slänga sig ute i snön nu, eller åka pulka! Fyfan va roligt. Det får gärna snöa fram till nyår tack :D


lights will guide you home.


La roux

Alltså är det bara jag som tycker att det är bra att det har kommit snö? Alla klagar som fan, medan jag är skitlycklig för att det äntligen blivit riktigt kallt och helt vitt ute. Nu när det snart är jul är ju snö as viktigt enligt mig iaf, man måste ju få julkänsla innan julen har kommit, annars kommer man aldrig riktigt i stämning.

Var nyss ute och skuttade i uggs och min tjocka vinterjacka, asmysigt! Tappade dock mitt busskort, vilket suger. Hur fan ska jag kunna åka till skolan imorgon? Och helgerna då?! Åh, det skulle ju räcka fram till nyår, fuck.


sista skolveckan på 2009!!!

Jag var så sjukt nära på att somna om när mamma hade ringt och väckt mig vid klockan åtta. Men jag tänkte efter lite och det är fan inte värt att skolka sista veckan, jag har ändå bara två lektioner idag. Det värsta är ju bara att ta sig upp ur sängen, ångest till tusen. Dessutom är det ju måndag också vilket gör allt värre.

Idag måste jag plugga engelska och samhällskunskap, ser jag verkligen fram emot!!!


det börjar dra ihop sig mot jul!!!


lucia.

Usch, idag mår man som man förtjänar... vill bara ligga i sängen hela dagen, men nej det går inte för jag ska på julbord klockan tre!!!


bajs dag

Fyfan alltså. Kom precis hem från forum och sickla där jag köpt lite presenter och även en tröja för ikväll, men det var inte roligt för fem öre. Först köpte jag en klänning i forum för 300 kr, men när jag kom till sickla så ändrade jag mig och ville köpa en spets tröja istället, sen när jag skulle ta ut pengar så funkar det inte! No money. Eller jo, 125 kronor kvar hade jag på mitt saldo. 125 kr?! Jag hade över 2000 kr för bara nån vecka sen. Det är fan pinsamt, jag skäms som in i helvete. Om pappa skulle se det skulle han lacka ur haha. Men i alla fall, jag bestämde mig för att lämna tillbaka klänningen från JC där jag köpte den och när kassörskan hade satt in alla pengar på mitt konto igen säger hon helt plötsligt "det kanske tar några dagar innan pengarna kommer in på kontot". "NÅGRA DAGAR?! Jag behöver ju pengarna nu för i helvete". Jag ville bara gå och dö, men som tur var löste allt sig och min mamma satte in pengar på mitt konto. Räddaren i nöden, tack!

Riktigt intressant va? Var bara tvungen att dela med mig med min kaosiga dag, haha. Nu ska jag fixa presenten!! Hoppas dom blir glada, hihi.

Min kära vän Elin

Elin har en vana att hon alltid är så otroligt seg. Om vi säger att vi bestämmer att hon ska komma över till mig, vilket tar 10 sekunder att gå, så hinner jag sova i två timmar, lyssna på musik, spela piano, blogga och stirra in i väggen ett antal minuter innan hon dyker upp. För fem minuter sedan sa hon att hon skulle komma till mig... undra hur lång tid det tar den här gången, haha.


Idol 2009

Om jag ska vara ärlig har jag inte sett ett enda idol-avsnitt sen nicki åkte ut. Har för det mesta haft annat för mig eller inte varit hemma men de gånger jag varit hemma så har jag bara känt att det inte är värt att se när jag inte har någon att heja på. Nästan varje år har jag alltid haft en favorit och suttit framför tv'n och varit jättenervös. But it's not the same thing anymore. Nu står iaf två söta rockers i idol finalen! Det borde ju verkligen vara min dröm, haha. Grymt duktiga båda två, men jag tror ändå att Erik tar hem allting :D

fina killen

 

friday

Nu ska jag till skolan och ha dubbeltimme i historia, sedan är det helg!!

then she saw the kindness in the tigers eyes

Ska alldeles strax ha matte med min underbara lärare Eva. Lite roligt att matte faktiskt har blivit mitt favorit ämne, eftersom hela ettan så mådde jag alltid extremt dåligt innan lektionerna. Men får man bra hjälp och om man har viljan så blir det ju så mycket bättre!

Efter det blir det svenska och engelska. Glömde tyvärr mina gympa kläder vilket inte alls är bra med tanke på att jag har hoppat över alldeles för många idrotts lektioner, men what to do? Och snart äre helg!! Är så jävla taggad!!

fix you

Jag har haft hela dagen på mig idag att plugga. Kom nämligen hem halv 12 eftersom vi hade kompleteringsdag och jag skulle bara göra ett tyska prov som jag missat. Jag kunde verkligen varit klar med engelskan nu, men tror ni jag är det eller? Nix. Inte för fem öre. Nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska säga i min, Esthers, Filips och Andreas nyhetsprogram som vi ska spela in imorgon... känner hur jag dör lite inombords.

music for life, those dancing days


long time no see

Har inte bloggat på hela helgen känns det som. Har varken haft lust eller tid. I lördags slutade kvällen med att jag, Elin, Danne och Andyyyyyy hinkade. Skrattade så jag fick ont i magen, askul haha! Sen har jag väl inte gjort så mycket resten av dagarna, pluggat som ett as typ. Eller där ljög jag, har bara pluggat jättelite.

Just nu vill jag bara ha helg... känns som en evighet till fredag! För övrigt har jag hört en fågel viska i mitt öra att det vankas födelsedags fest för Malle och Empan, trevligt värre. Nu ska jag fortsätta plugga tyska, sedan blir det desperata hemmafruar och bums i säng. Ska till skolan vid 10 imorgon för att göra ett deutsch prov, wish me luck!

on the top of satisfaction


La belle et la bete


youre so good, and youre so bad

Vaknade runt 11 imorse och det första mina ögon möttes av var en ölburk som står uppe på min garderob. Jag förstår inte alls hur den har kommit upp dit, men jag misstänker att det var Emily som ställde den där haha. Brukar alltid vara hon som glömmer ölburkar hos mig...

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, Danne vill att jag ska festa med honom så det lär väl bli det om han hittar något. Dumt att han bor typ i skogen... lär väl inte kunna ta mig hem om jag drar dit haha.


Dagens låt


High on life, inlove with me

Mina två kompanjorer lämnade mig nyss för att köpa cancer pinnar, så jag ringde grannen för jag vill inte vara ensam hihi. Har lite förkrök här sedan får vi se vart livet bär! Är extremt sugen på att dra hit folk, men frågan är ju när mina föräldrar kommer hem. Livet är inte lätt när man inte är 18, haha.

Har för övrigt hittat världens bästa och festligaste låt. Those dancing days <3


tonight.

Dålig uppdatering idag må jag säga. Har varit i skolan idag, NÄSTAN hela dagen, hoppade tyvärr över idrotten men är det beep-test så får vår gympa lärare fan skylla sig själv. Tror ungefär hälften av klassen skolkade, aj aj aj.

Imorgon är det fredag och jag är ensam hemma! Vet ni hur skönt det är eller? Vi får se hur planerna blir, men det lutar åt att två av mina närmaste kommer över (till en början iaf ;D). Nu ska jag iaf gå och lägga mig! Guten nacht.

I didn't mean to lose it


i'm losing my fucking mind


you can't be too careful anymore.


önskelista för julafton


Josh Farrow är min nya drömkille, så söt!!!

 

första december

Gårdagen var helt awwwwesome! Vi kom till fryshuset runt 3 på eftermiddagen och såg en lååång kö som gick bakom en byggnad. Holy shit, dåliga platser tänkte jag direkt men bara 5 minuter efter att vi hade ställt oss i kön så började den röra på sig och alla trängde ihop sig så vi fick jättebra platser iaf! Vi kom till och med längst fram inne i arenan, men fyra förband för mycket gjorde att Anna och två killar som vi mötte upp i kön flyttade bakåt. Själv stog jag inklämd mellan en random tjej och Tom. Var helt mosad, kunde inte ens röra mig så efter ett tag flyttade även jag bakåt.
Hur som helst, när Paramore väl kom ut blev ju alla helt galna och FYFAN vad dom var bra. En av de bästa live showerna jag har sett. Hayley är så himla liten men hennes röst är ju stark som in i helvete. Cred till dom!! Det var verkligen en jätterolig kväll och plus i kanten så var det massa snygga killar överallt. Dog lite hehe.

Idag mår jag inte lika bra, hade mensvärk så jag knappt kunde stå upp imorse så mamma sjukanmälde mig. Lite synd med tanke på att jag hade tyska prov, fast samtidigt hade jag inte pluggat så mycket. Får väl göra om det på kompleteringsdagarna innan jul. OCH påtal om jul så är det första december idag, självklart har man tittat på julkalendern också. Det är ju ett måste under julen ;)

RSS 2.0