-

Kaffe och filosofiplugg står på schemat. Filosofi. Serisöt? Vad är det för jävla ämne att tvingas ha i skolan? Jag får ont i huvudet för att det är så djupt tänkande. Jag är inte den personen som gillar att tänka på knepiga, djupa saker. Det ska vara simpelt. Varför ska man gå och gräva ner sig i töntiga frågor? Blir bara irriterad.


måndag

Råkade ställa klockan på två timmar för tidigt imorse. Så jag gick upp helt yrvaken och märker att det är helt mörkt i huset. Fattade ingenting, men sen såg jag att klockan bara var halv fem. Knas. Ska snart springa till bussen och ha tyska, sedan en fet håltimme, media och litterär gestaltning. Shit vad pepp jag är. Not.

another sleepless night

And I realized that then you were perfect.

beslutångest

Ska man plugga eller titta på gossip girl? Det sistnämnda tycker jag låter bäst.


-

Har panikångest idag. Vet inte varför. Har jätteont i magen och kommer väl antagligen bryta ihop när som helst. Ska i alla fall åka och shoppa och se om det hjälper.


cherry bomb




-

Krogen ikväll!

hanna montazami




is it still me that makes you sweat?

Let's get these teen hearts beating faster, faster!

willa holland


så fin så jag dör


friday!

Igår hade jag en liten photo shoot till mitt projektarbete. Haha. Alltså. Jag och Linn höll på att dö när vi tog upp bilderna på datorn. Kan man bli fulare? Vara ute i sex minusgrader i bara skinnjacka är väl inte det bästa, man blev helt röd och såg ut som om man höll på att skita på sig på varje jävla bild. Nej, nästa tema får fotas inomhus.

Ska dra iväg till skolan och ha svenska en liten stund, sedan ska våran klass och Linns klass till naturhistoriska och gå på någon klimat utställning. Vi ska tydligen få gå in i ett rum där det är 50 minus. Hur kul?! Idag är det fredag också. Det hade jag glömt. Känns inte alls som en fredag. Har antagligen planer. Eller inte. Vi får se vart livet bär!

I could feel my heartbeat taking me down


projekt arbete






so set the dark on fire


-

Ska springa iväg till skolan om ett tag. Så skönt att jag har sovmorgon varje dag förutom måndagar nu eftersom jag har ändrat min fredags media lektion till måndagen där jag har en fet håltimme på fyra timmar! Slutar runt tre idag, sedan ska jag försöka skynda mig hem och kanske fota med Linn till mitt projektarbete. Frågan är ju om vi kommer hinna innan det blir för mörkt ute. We'll see!

sheena is a punkrocker














teenage lust


-

Självklart var filosofin inställd idag. Självklart. Sedan var det väl inget mer speciellt som hände. Eller jo, vi gick ju somsagt med in och ut vända kläder och sjöng nationalsången i ljushallen. Gissa om folk trodde vi var dumma i huvudet.


-

Får hoppas att inga lektioner är inställda idag. I så fall börjar jag gråta. By the way! Ifall ni ser några invalida människor med ut och in vända kläder så är det bara SM3. Ni behöver inte tro att vi är dumma i huvudet. Vi tävlar om vilken klass som kommer få springa ut först på studenten. VI SKA VINNA!

intressant dag

07.45 - Jag går upp. Dör. Av. Trötthet.

09.45 - Första lektionen inställd. Kult.

09.00 - Hänger i en datasal med Valerie

11.00 - Har en dejt med Elin i väntan på nästa lektion

12.15 - Andra lektionen inställd. Ännu mer kult.

12.30 - Pratstund med tjejerna i klassen om treornas tävling om vem som ska få springa ut först på studenten

13.00 - Sitter i en datsal och slösurfar på facebook

13.15 - Har ätit så mycket kryptoniter att skinnet på insidan av kinderna ramlar av. Fräscht.

14.00 - Pluggar projektarbete i väntan på nästa lektion

15.10 - Dör av tråkhet på tyskan

15.30 - Somnar. I princip.

16.30 - Skuttar till forum med Elin och äter med henne där.

18.30 - Kommer hem och har tråkigt

20.55 - Ja, tydligen är klockan redan nio. Vart tog tiden vägen?

summer memories


trött

Nej. Det här funkar inte. Jag tror fan att jag går och lägger mig igen.


-

Hatar måndagar. Väldigt mycket. Men har ändå känt mig helt oslagbar idag. Jag är bäst ingen protest.


teen lovers


-

Spenderat dagen hemma hos Vincent. Låter kanske konstigt med tanke på inlägget under. Men vi ska försöka med att vara "vänner" bara, så får vi väl se vart det leder. Antingen klarar jag det eller så klarar jag det inte. Det får tiden utvisa. Idag kändes det i alla fall inget konstigt med att vara där och kände absolut inga jobbiga känslor när jag åkte hem. Det var som i början av sommaren. Innan jag råkade förstöra allt. Då var det verkligen perfekt.


nattsamtal

Inatt träffade jag Vincent igen för första gången på nästan ett halvår. Jag klarar inte av att se honom egentligen. Jag klarar inte av att vara med honom. Men jag kan inte vara utan honom heller. Hör ni hur sjukt det låter?

- Izabelle.. Jag vet inte vad jag ska säga
- ....
- Asså... Du måste försöka glömma mig. Du måste försöka, okej?
- .... lätt för dig att säga som är helt känslodöd
- Jag vet... men du måste försöka i alla fall
- ....
- ....
- Du är den enda personen jag bryr mig om, Vincent. På riktigt så känner jag så. Just nu i alla fall. Jag kan säkert vara utan dig, men jag vet inte om jag vill det.

Sen grät jag bara. Och han höll om mig. Det kändes så jävla konstigt att det var just han som stog där och försökte trösta mig när det är han jag är ledsen över.

jag släpper din hand och lämnar dig där.






hola

Tog bort den där jävla listan. Haha. Visste redan när jag gjorde den att jag skulle ta bort inläggen. Well, well. Igår var jag med Linn och Elin. Vi gjorde väl ingenting speciellt egentligen. Låg i min säng och pratade. Satt framför facebook. Var ute och rökte. Det gamla vanliga helt enkelt!

Ikväll ska jag antagligen ut på krogen. Har inga pengar alls, men det löser sig. Har en vin flaska som jag kan förkröka med i alla fall. Sedan får jag väl smuggla in en petflaska med det vinet som blir över. Fett tacky, men vad ska man göra om man har 80 kronor på kontot liksom?

-

Har legat i sängen och tittat på en av mina favoritfilmer. Walk the line. Det passar superduper bra med tanke på att jag gör en musikhistoria bok som projektarbete och jag är på kapitlet Rock "n" roll just nu. Har dock fortfarande jättejätteont i tänder och huvud. Kan knappt hålla ögonen öppna. Mamma kom iaf nyss hem med marabou polkagris och proviva juice. Så nu känns det ändå lite bättre.

-

Inte kul med bihåleinflammation ska jag säga. Huvudet och näsan värker som fan. Ska kanske sova. Egentligen vill jag ha något gott och mysa framför en film. Men frågan är om man orkar. Äeh, jag vettefan. Antecknar ni eller?

sleep tight

Fattar inte vad jag gör uppe den här tiden. Jag är ju i princip "ledig" eftersom jag är sjuk och jag är uppe vid den här tiden? Nä, jag tror fan att jag går och lägger mig igen. Godnatt.


you are my inspiration














-

Bihåleinflammation är mysigt! Kom hem från sjukhuset för ett tag sen, fick recept på kortison nässpray och pencillin. Valde dock att skita i pencillinet så länge, hämtar ut det om det inte går över med kortisonet. Blev lite ledsen i ögat när jag fick reda på att jag har bihåleinflammation, så jag gick och köpte godis och deckade framför en film här hemma. Hade även på gränsen till feber också, så nu tänkte jag sova. Ciao!


-

År 2011's första sjukhus besök gör jag idag. Undra hur många till det kommer bli med tanke på min otur som jag hade förra året. Tror jag var på nacka sjukhus minst tio gånger, haha. Var det inte halsfluss så var det urinvägsinfektion. Suck. Anledningen den här gången är att mina bihålor gör bajsont, så lika bra att gå och kolla!


drop dead gorgeous


-

Mina bihålor gör så ont att jag dör här hemma. Inte det roligaste när man försöker plugga liksom. Och att vädret är sämst gör inte saken bättre. Blir helt sjukt deppig. Vintern kan ju skita på sig, jag vill ha vår!


-

En lektion idag. Eller nja. En lektion på morgonen sen fyra timmarshåltimme och sen en sista lektion. Litterär gestaltning. Har väl cirka 70 procents frånvaro på den lektionen kan jag tänka mig, men min lärare har inte skrivit nån frånvaro på mig en endaste gång, haha! Hon har koll. Hur som helst, jag åkte hem direkt efter att jag hade slutat och sov. Drömde psyco-drömmar som vanligt. Sen vaknade jag upp och har inte gjort ett jävla skit sen dess. Värd dag? Svar nej.

jag vill inte bara, bara vara din


-

Come see me again, we go back and forth

-

Inte gjort något speciellt idag. Pluggat lite, pumpat the clash och ramones och knarkat halstabletter. Svar ja, jag har ont i halsen igen. Seriöst, ska fan skära ut dom där jävla halsmandlarna snart om jag inte slutar bli sjuk så ofta som jag blir. Är grovt förkyld också. Känns lagom bra! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det efterlängtade solsidan!!!

I fuck like a pornstar


min dröm är din

Ibland undrar jag hur mitt liv hade sett ut idag om jag bara hade svarat på den där jävla frågan. Jag satt på ett kallt toalettgolv en sen sommarnatt med en person. Vi pratade om viktiga saker och han frågade mig en fråga som jag aldrig trodde han skulle ställa. Och jag svarade inte. Jag ville. Men jag gjorde det inte. Jag ångrar mig inte, men ibland funderar jag på det där. Hur det hade varit idag. Om han hade varit min. Kanske.

-

Jag är på dåligt humör idag. Ni vet en sån där dag då man bara vill gråta för allting. Därför har det varit väldigt tomt här idag. Ska lyssna på Kent och lägga mig i sängen ett tag. Det är bland det finaste jag vet.


friday

Skolan gick fort idag, så det var helt okej. Åkte till forum när jag slutade och fikade med Emily, sen mötte jag upp mamma och fyllde på mitt busskort. Sitter här nu och är SJUKT trött. Skulle kunna gå och lägga mig, så trött är jag, men försöker att svepa kaffe istället och hoppas på att bli piggare! Ikväll ska jag nog ändå inte göra nåt speciellt vilket känns skönt, Linn kanske kommer hit och äter lite chips. Mys!


blondie


-

Nu har jag sökt jobb. Det blev grönalund (i sommar självklart) och Andys lekland i sickla som helgjobb. Skulle helst vilja ha det sistnämda eftersom jag vill ha extra fickpengar redan nu! Är verkligen i behov av pengar så att det är galet. Jag är ju en riktig slösare (speciellt när det gäller cigg, alkohol och kläder) så mina pengar flyger iväg.

Nej, nu ska jag titta på en film som heter Die Welle. Imorgon ska man upp halv 7 och tagga till inför media, svenska och religion. Sedan blir det fika med Emily i forum. Tchüss!

-

And you should know that I'm
Thinking about what you said
When you held my hand

I adore you.

-

Drömde extremt konstiga drömmar inatt. Bland annat om att jag skulle ta studenten, men eftersom jag var muslim så var jag tvungen att vänta tills våran profet Mohammed fick feber innnan vi fick göra vårat utspring. What's up with that liksom? Drömmar kan vara så underliga. Dessutom hade vi vår klasskiva i personalrummet, knas! Vaknade hur som helst upp av att jag ramlade ut ur sängen ner på golvet. Haha.

Ska ge mig iväg till skolan om typ 1,5 timme för att ha filosofi och musik. Inga ansträngande lektioner som tur är! Hade min första filosofi lektion igår och jag blev helt snurrig. Det är en sådan konstig kurs man tvingas ha i skolan, haha. Men vi får väl se, det kanske blir hur kul som helst!

attentionwhore






panik

Varför ska det vara så svårt att välja vad man vill göra efter skolan? Jag önskar att jag hade ett mål. Ett måste här i livet. Men det har jag inte, jag har flera stycken. Jag vill vara au pair i London, plugga utomlands, jobba, göra en roadtrip i USA och leva som en rockstjärna (eller nåt...), plugga psykologi här hemma, flytta till New york eller London och jobba där. Jag har beslutångest.

-

Vaknar upp med en galen huvudvärk. Tänkte sjukanmäla mig först, men sen kom jag ju på att jag måste hämta det där jävla busskortet. Fick nämligen inte göra det igår för jag hade inget leg på mig. Aja, vi får väl se hur jag mår efter första lektionen idag. Måste egentligen till ungdomsmottagningen också, men jag orkar inte! Orkar ingenting. Är redan skoltrött. Skit också.

åhh, mitt hjärta smälter!


-

Är så trött så jag vet inte vet vart jag ska ta vägen. Skulle göra vad som helst för att få gå och lägga mig, men det är inte speciellt smart för då kommer jag inte kunna somna ikväll. Skoldagen var helt okej, segt bara att ha tyska till halv fem. Imorgon är det som tur bara geografi och filosofi!

vårterminen

Har inte gått upp såhär tidigt på år och dar. Kul att man slutar halv fem också. Känner mig på riktigt bra humör idag, not. Tänkte hur som helst smälla i mig lite frukost nu och sedan fixa håret. Sen gittar jag till skolan med Linn för första gången på tre veckor. Wish me luck!

-


student 2011

Tror ni man har gjort någon nytta sista dagen på lovet? Nej. Hade ju kunnat plugga lite, men det har jag såklart inte gjort. Good work! Tänkte faktiskt ta och läsa lite (för en gångs skull). Såg nämligen en skitbra film igår på bio som hette svinalängorna och tydligen hade vi den boken hemma så, istället för att sitta här så kan jag läsa!

Hade lite ångest idag. Det är inte direkt själva skolan, det är mer jag-vet-inte-vad-jag-ska-göra-efter-skolan-ångest. Det är bara fem jävla månader kvar. Jag vet att jag tjatar om dom där fem månaderna, men just nu är dom heliga för mig. Den 31 maj börjar livet. På riktigt.

-

Lyckades vakna innan 12 idag. Framsteg.


-


-


-

Såååå galen kväll igår! Jag och Malin rockade loss på cattelins dansgolv. Det blev massa shots, söta drinkar och öl. Känner att det inte är lika kul idag dock med 0 kronor på kontot och 0 kronor på mobilen. Det sms'ades hej vilt igår, det kan man ju konstatera. Malle och jag lyckades även ragga till oss x antal mobil nummer, det passar ju perfekt med tanke på att vi ska hitta ett nytt kompisgäng. Woho!

Skolan börjar snart också. Känns helt okej faktiskt. Rutiner är alltid sköna och man är sysselsatt under dagarna. Det enda jag oroar mig för är hur jag ska orka upp på morgonen. Vågar inte ens tänka på det.

-


-

Jag och Malin är riktigt party sugna idag så det blir utgång ikväll! Får se om vi får med oss Emily också, alla är så galet tråkiga nu för tiden. Bara jag och Malle som är festliga. Hehe.

sommar, please!!

Jag vill:




Sitta ute och grilla med vänner


Sitta ute och titta påsoluppgången


Sola och bli brun


Dricka strawberry daquiris


Ha middag och en megafest


Gå på natt promenader.

-


old school


-

Igår drack jag, Malin och Felix öl på ektorps värdshus. Fett inte classy, jag vet, men det var fan trevligt! Vi funderar på att dra dit ett större gäng idag och sjunga kareoke. Hehe.

-




Don't play games, it will be dangerous.


du är drömmarna jag drömmer ibland.


-

Tog en runda på stan igår, fick hem lite underkläder och en t-shirt från Monki. På kvällen kom Linn hit och tittade på solsidan och åt chips. Känner hur det här lovet börjar rinna ut i sanden. Kanske borde ta och göra något vettigt innan det är försent. Idag måste jag dock plugga. Känns lagom kul.


smoking kills.








too cool for school

Nu är det bara fem månader kvar tills jag står på skolgården med studentmössan på. Crazy?!


heroine killed the radiostar.


dansa är kul men jag föredrar att supa.










-

Har inte gjort något speciellt idag alls. Har dock varit duktig att plugga projektarbete! Det är det enda vettiga jag har gjort. Just nu väntar jag på mat och på att Elin ska höra av sig. Det var väl det enda jag hade att dela med mig. Tchüss!

-


-

Kanske borde ta och göra något vettigt av det här jävla jullovet. Det är ju mitt sista liksom. Och vad är det enda jag gör? Jo, sitter framför datorn. Great.

-


-

Idag mår man bra igen, hallelujah!


2011

Gårkvällen var jätterolig! Vi började hemma hos Bella med middag och efterätt. Vi körde även pandoras ask och det blev en massa skratt! Kommer inte ihåg så mycket av tolvslaget dock. Det gör jag aldrig vilket jag tycker är skit tråkigt. Är så upptagen med att ta bilder och smsa med folk, haha. Sedan drog vi vidare till Felix en stund. Deckade halv fyra någon gång.

Idag mår jag så dåligt som man bara kan må. Migrän, spy attacker och illamående är najs! Har legat och gråtit den största delen av dagen för att jag tycker så synd om mig själv, haha. Ikväll ska jag fan inte göra ett jävla skit. Har stängt av mobilen och ska ta en dusch eller nåt snart. Hoppas vi har chips hemma, annars lackar jag satan.

RSS 2.0