-

Det visade sig igår att jag har halsfluss! En riktigt redig sådan också. Kändes bra att veta vad det var för fel på mig plus att jag kunde få penicilin så det går över fortare. Har ingen feber men min hals är cp fortfarande. Awesome!!! Jag vill vara frisk och kunna umgås med mina vänner. Jag får inte gå ut, anstränga mig, dricka alkohol eller något på flera dagar nu framöver så jag kommer nog vara väldigt osocial, sen åker jag ju till Polen nästa vecka också. Kommer inte hinna träffa någon alls känns det som. It kind of sux.

tisdag

Klarblå himmel och sol, hur najs?! Fast jag är sjuk så jag kan inte riktigt njuta av det. Blir väl att ligga framför teven hela dagen som vanligt. Men nu först ska jag gå till vårdcentralen för att titta på min stackars hals som är helt igen svullen, röd och har en massa fina vita prickar på sig. Galet GROWSE. Fast jag har ingen feber just nu, så det är väl iaf ett framsteg. Sorry för att jag är seg med midsommar bilderna, det kommer när jag lyckas få igång internet på min dator!

-

Varför ska jag alltid bli sjuk vid fel tillfällen? Fick massa feber under natten och mina halsmandlar är stora som tennisbollar. Inte så jävla najs alltså! Har spenderat hela dagen i sängen, knarkat ipren och sovit. Sen kom mamma hem med lakrits och cola till mig. Kände mig så jävla uttorkad och sugen på något salt så det passade bra.

Just nu sitter jag och lökar sönder, fifän. Är varm och kall samtidigt. Visst är det härligt att vara sjuk?!

hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Har iofs varit hemma ett bra tag, men jag blev sjuk på båten hem (förhoppningsvis solsting eller solfrossa bara) så det är därför jag är lite seg med uppdatering. Jag börjar må bättre nu efter att ha knarkat ipren och hoppas som FAN att jag inte får tillbaka min feber eftersom jag har massa saker inplanerade den här veckan. Jobbar ju som vanligt (sista veckan, äntligen!!!), sedan ska jag på spelning i Dalarna och på grund av mitt Vincent-abstinens så måste jag träffa honom också.

Midsommar helgen har i alla fall varit awesome! Det finns så mycket att berätta, men jag tror jag lägger upp bilder och sådant i tre olika delar. Emily har också massa bilder som jag lär slänga in här i bloggen senare. Vi har gått och lagt oss på morgonen nästan varje kväll efter att ha festat med alla roliga människor där. På midsommarafton var vi säkert 50 pers och en massa sköna ungdomar som satt vid klipporna och söp. Vi hann även dansa hambo, polka, vals och bugg i ladan med massa fulla människor. Ska försöka ladda upp bilderna så fort som möjligt, vet inte om jag orkar idag annars lär det bli imorgon! Hörs senare, tchüss!


adios amigos!


Fyra dagar i sträck med de här personerna. Undra hur detta kommer sluta, haha! Ni behöver inte göra er besväret att kolla in här för jag kommer inte blogga förrän på söndag. Ciao!


-

Idag höll jag på att börja gråta för att jag tyckte så synd om mig när jag delade ut reklam. Upp och ner för trappor är inte världens roligaste halv åtta på morgonen, hehe. Skönt att jag är ledig några dagar eftersom jag tar mitt pick och pack ut i skärgården imorgon! Efter jobbet i gustavsberg så åkte jag hem, fixade mig, åkte till stan och köpte foundation, ett linne och bikinitrosor. Sedan hoppade jag på bussen hem till Vincent och nu sitter jag här och försöker packa!

Nu blir det kaffe och jordgubbar, awesome!!

arcade fire 30 juni!


random lista

Om dig:

Vad heter du? - Izabelle
Född? 6 augusti 1992
Vad heter du i mellannamn? Therese... haha
Favorit mat? Tacos! Eller donkens cheeseburgare hehe
Favorit dricka? Rött vin, vatten eller cola
Gillar? Musik, killar, kaffe och resa
Hatar? Hatar inte så mycket här i världen
Hur lång är du? 173 skulle jag tro
Hårfärg? Blondie

Kärlek/sex:

Är du i ett förhållande? Nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Är du kär? Nix
Hur många gånger har du varit kär? Har haft ett antal crusher, men kär vet jag inte!
Gillar du någon nu? Njaejeje...ja nja
Hur många har du haft sex med? Kan räknas på en hand
Hur ser din dröm kille/tjej ut? Snygg, bra klädstil, mörkt hår
Vad är attraktivt hos det motsatta könet? Kläder, musikalitet, macho-typen, charm osv

Musik:

Favorit band? Kent, mando diao, BMTH, silverstein, johnossi plus massa annat!
Favorit artist? Lykke li är awesome
Mest överskattade band? Coldplay, uäh
Mest överskattade artist? Lars Winnerbäck
Favorit instrument? Gitarr
Äger du något instrument? Ett antal, ja! Allt från syntar till gitarrer till en bas
Favorit låt? Vanilla twilight atm
Favorit låttext? Oj, svårt! The chills har jag alltid haft något speciellt för


love it


The chills - Peter, Bjorn and John


Unspection - Chemical vocation


Övningsköra - Slagsmålsklubben


You and me - The wannadies


For the widows in paradise - Sufjan Stevens


Land locked blues - Bright eyes


Walking with a ghost - Tegan and Sara


Silent shout - The knife


Mr maker - The kooks


-

Ursäkta att min blogg är tråkig just nu, men den får självklart lida eftersom jag jobbar. Imorgon är det sista dagen för veckan, sedan ger jag ju mig ut i skärgården och då blir det ingen bloggning alls. Får väl kompletera upp det sen när jag kommer hem, vill bara helst av allt bli av med mitt skitjobb så jag kan börja leva som en normal människa.

klassiker


sunday

Igår kväll satt jag och Linn hemma hos henne, lyssnade på musik och kjedjerökte. Sedan fick vi för oss att supa oss fulla så då gjorde vi det, sen mötte vi upp Vincent och krökade med honom. Det var riktigt roligt och mysigt. Älskar sånna där kvällar när man kan sitta ute halva natten och bara prata!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att övningsköra någon timme senare. Jobbar ju imorgon så måste gå och lägga mig i tid. Känns jävligt surt, men jag jobbar bara tre dagar denna vecka för på torsdag åker jag ut till skärgården med Malin och Emily för att fira midsommar!


monarki


Känner mig som största tönten, men detta är fan en once-up-a-time-upplevelse, så jag känner att jag måste kommentera brölloppet. Jag tycker att det är helt AWESOME. Det är historiskt - vilket gör allt galet coolt plus att jag är en sucker för svensk kungahistoria (hehe, jaja). Så, hissa monarki!!!


i mina öron just nu.


My first kiss - 3OH!3 feat. Ke$ha


The band - Mando diao


Kent - 400 slag


Bobby - Johnossi


Glamorous indie rock and roll - The killers


betyg

Betygen har kommit. Och jag fick G i idrott!!! Dessutom fick jag ett oväntat MVG i historia också. Känns jävligt bra. Resten var typ VG och några MVG. Har alltid varit ett vg-barn. Är nöjd eftersom jag var så himla rädd för mina betyg. Galet lättad!

-

Sitter här och funderar på vad jag gör uppe såhär tidigt. Är egentligen jättetrött, bakis och fryser som in i helvete, så varför ligger jag inte i min säng?! Jag har ingen aning, kände en stark dragning till att gå upp så nu har jag gjort det. Gårkvällen var i alla fall trevlig, Amanda stog för fest, trevligt till en början men de flesta drog jävligt tidigt så det blev rätt segt.

Vet inte vad som händer idag riktigt. Ska kanske till söder och fixa dricka, måste bara fixa pengar. Hur det nu ska gå till.

-

Väntar på att Mallis ska droppa in, sedan ska vi hoppa på en buss till björknäs, sen blir det kalas! Hörs inte förrän imorgon, tchüss!


guitar orgasm


godmorgon!

Hård natt. Vaknade vid halv fyra av att min mobil ringde, ignorerade den men kunde inte somna om på grund av en fet jävla migrän. Tog smärtstillande, sen somnade jag väl om någon timme senare, så det känns rätt segt att vara uppe nu. Ska till fisksätra igen och dela ut reklam i radhus området, sen hoppas jag att jag kan dra hem när vi är klara där! När jag kommer hem ska jag dusha och fixa mig, för ikväll bjuder Amanda på festligheter. Najs.

jävla skit jobb

Jag hatar mitt sommarjobb. Man blir svettig, måste gå upp och ner för trappor, det är tråkigt och allt bara suger. Har ju haft ont i vaderna i två dagar nu, träningsvärk ja, men nu märkte mamma att jag hade jättesvullna vader och att dom antagligen är helt överansträngda. Otränad som jag är så kan jag ju inte säga så mycket, men måste ändå tycka lite synd om mig själv eftersom det gör så FRUKTANSVÄRT ont. Bajs.


chills


Hur kan ett band vara så jävla bra? Nu ska jag gå och gråta för att deras musik är så jävla fantastisk.


-

Jobbade idag i fiskis igen, gick väldigt fort, åkte direkt till forum och köpte mat, sedan stressade jag hem till altanen eftersom jag hade planerat att sola. Man måste ju passa på liksom!! Efter en stund kom Elin också och nu håller jag på och fixar mig för första gången på typ fyra dagar. Har inte gjort ett skit med mitt hår, är fett stolt! Ska snart till forum och kolla på en bikini, adios.

tisdag

Godmorgon! Vaknade upp med en crazy trängingsvärk i vaderna. Gå i trappor är jävligt bra motion men jobbigt som in i helvete och nu gör det bajs ont. Idag ska jag och Alexander åka till coola fiskis och dela ut där, sen hoppas jag på lunch i forum! Hörs sen kanske.

saknar dig!


-


resfeber

Det slog mig för några dagar sen att jag åker snart utomlands!! Det ska bli så jävla skönt att få komma bort från sverige ett tag, dock är jag ju lite smårädd för att åka flygplan. Eller smårädd, jag är hysteriskt rädd. Vill verkligen inte flyga men nu får jag stå ut helt enkelt. Först blir det ju som sagt Krakow, Bratislava och Wien. Och när vi är i Krakow ska vi ju gå på Auschwitz - andra världskriget nörd som jag är, hehe. När vi kommer hem är jag hemma i två veckor, sen bär det av till Kreeeeeeeta!!! Sen kommer jag hem en dag innan min 18-årsdag. Då jävlar.


-

Började ju jobba idag som sagt. Man ska dela ut ungefär 300 reklamlappar på en dag. Fattar dom inte att det i princip är omöjligt efter en vecka?! Det är ju meningen att man ska dela ut där man bor så man slipper åka runt halva stockholm, men i nacka är liksom gustavsberg, fiskis och henriksdal de ända ställena som det kanske går åt 300 eller mer per dag - resten är jävla skitställen. Så jag fick tre feta kartonger med reklamlappar hem, ni kan ju räkna med att jag kommer vara jävligt osocial de kommande tre veckorna. Fast det finns ju något positivt med det hela och det är att jag får rikskuponger så jag kan äta mat ute varje dag i tre veckor, hur awesome?!

söndag

Börjar sommarjobba imorgon. Känns inte sådär jätteroligt, men vad gör man inte för cash liksom?! Kommer behöva en jävla massa pengar till Kreta, känns som man kommer bränna en del där nere. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, tänkte titta på hairspray och sen sova. Ska upp halv 7 imorgon, suck.

nostalgi


god kväll

Har inte gjort något vettigt idag alls. Fikade med min lilla farmor, åkte hem, slö-tittade på simpsons, åt middag och nu funtar jag på att gå ut och ta en cigg. Väntar även på att mina två kompanjorer Emily och Malle ska komma hit för lite chill. Är hemma ensam, vettni! Nej, nu ska jag ut och röka bort fem minuter av mitt liv. Tchüss!

-


I'm glad I didn't die before I met you.


-


-


godmorgon!

Ska snart iväg och fika med farmor, hon fyllde ju 93 i veckan så grattis till henne! Det jobbiga är att jag är bakis som en gås och vill helst av allt bara sova, men icke! Igår var vi ju somsagt hemma hos någon random snubbe, Adam tror jag han hette, där krökade vi och hade det väldigt trevligt! Sen när jag skulle åka hem fick jag vänta på buss helvetet i hundra år. Hatar att vara på fel sida av skuru bron, blö! Ramlade in genom ytterdörren vid tre och slängde mig i sängen och somna direkt. Det var min kväll det.


förfest

Förfest @izabelles rum, hehe. Ikväll ska jag, Emily och Malin dra till telegram vägen för krök. Vet inte riktigt vem som bor där, men spontana kvällar brukar oftast bli rätt lyckade! Just nu sitter jag och äter chips och partar med mig själv med mando diao i högtalarna. Awesome.

-

Sommarlov!!!!


skolavslutning

Nu hör man skuru skola ha skolavslutning. Snart är det min tur, min tur att gå ut tvåan!!! Men en liten grej stör mig, vart fan kommer det där jävla regnet ifrån?!

too cool for school

Skolavslutning imorgon!!!


I love webcam








10 juni

Åh, vaknade upp imorse av att skuru skola håller på och testar musiken inför deras skolavslutning imorgon. Älskar att vakna upp åt det ljudet, för då känner man verkligen att sommarlovet är påväg. Att jag har så svårt att känna att vi får skolavslutning imorgon beror nog också mycket på att allt har gått så fort. Tänk att det här är mitt sista riktiga sommarlov liksom! Nästa termin går jag sista året i skolan. HUR GALET?!


-


skolan imorgon?

Betygssnack på engelskan och en onödig idrottslektion imorgon (har ändå IG i gympa och kommer inte kunna höja mig). Vad ska jag göra? Känns ovärt att åka till skolan, men... samtidigt så får jag jättedåligt samvete. What to do guys?!

minns ni?


Idag har niorna i skuru skola bal. Lider med dom att vädret suger. Vi 92or hade verkligen tur, klarblå himmel och varmt i luften. Det var en bra dag. En jävligt bra dag. En dag man aldrig glömmer.


-

Det är skolavslutning i övermorgon. Jag får fucking sommarlov. Men ändå kan jag inte uppskatta det på något sätt. Det känns som det fortfarande är typ mars och flera hundra år kvar. Det känns alldeles för långt borta för att kunna vara glad. Men jag ska försöka intala mig att jag faktiskt får sommarlov om 48 timmar. Ska verkligen försöka.


-

Mando Diao på allsång 27/7, Malin?! Vi skulle ju gå på allsång, så det blir ju grymt!


-

Every single day and every word you say
Every game you play, every night you stay
I'll be watchin' you


-

Jag har godkänt i matte B. Hur awesome?!

-

Det är så typiskt nacka gymnasium att dröja ut på sommarlovet "bara för att". Vi skulle fan kunnat få sommarlov för två veckor sen, men nej självklart ska vi ha skola fram till den 11 juni bara för att skolverket vill jävlas... typ! Den här veckan är väldigt oklar, vet knappt om jag har lektioner eller inte!

Tisdag: Kompletera matten
Onsdag: Skola?
Torsdag: Skola?
Fredag: SKOL-FUCKING-AVSLUTNING!!!!


måndag

Godmorgon! Sitter här och funderar på vad jag ska göra idag. Har en tid hos huvudvärkskliniken halv fyra, men det är ett antal timmar kvar. Antingen är jag hemma eller så drar jag in till stan. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra inne i stan, har inte så där överdrivet mycket cash att spendera och då blir det ju tråkigt! Vi får väl se hur det blir. Tchüss!

snart så...


Exakt två månader kvar till min sweet 18!!!


-

Dom viskar i mitt öra
"Ser du framtiden? Ser du hur inget växer? Inget lever men ingen dör"


-


pics


Sommar!!!


Elin


Vår grymma engångsgrill


Musiken pumpades hela kvällen jao


Linnzly!!!


Linn och jag


Malleballe, Elin och Linn


Ellybelly


Alkolen flödade fritt som sagt, hehe


Här började det gå utför, haha


På vägen hem hittade vi en sparkcykel


Denna bild får avsluta kvällen


söndag

Orkade inte uppdatera så mycket igår plus att jag spenderade hela dagen med Linn. Vi möttes i ektorp, fixade cigg och köpte glass, sen åt vi middag hemma hos mig. Sedan bar det av till ica där vi köpte massa gottis, sen gick vi ner till kärleksudden i saltsjö-duvnäs och grillade! Malin, Elin och Linus kom lite senare också. Egentligen var det ju tänkt att vi bara skulle mysa och ta det lugnt, men alkoholen flödade fritt kan jag ju säga, haha.

Snart ska jag övningsköra också. Är lite nervös eftersom jag har börjat åka på vanliga vägar nu, dvs vägar med trafiklyse och andra bilar. Jag blir alltid jättenervös när jag har en bil bakom mig! Och att pappa bad mig svänga av in vid velamsund förra gången när vi körde gjorde inte saken bättre, det gav mig men för livet, haha! Bilvägen var galet smal, man kunde knappt mötas! Huvva.


long before rock 'n' roll














-

Can we pretend that airplanes in the night sky
are like shooting stars?
I could really use a wish right now


gustaf norén


Ligg med mig.


abo!

Fan att jag gick till skolan idag, så jävla ovärt! Knappt hälften av klassen var där, sedan hade vi stått utanför historian och väntat på våran lärare i x antal minuter och hon kommer aldrig. Bra tänkte jag, då kan jag dra hem, men självklart så säger vår samhällskunskaps lärare att hon verkligen vill att vi ska gå på samhällen. Hon flyttade bak den så vi inte behövde ha värsta håltimmen. Det enda vi gjorde var att äta bullar. Very värt. Nej, men jag klagar inte, skoldagen kunde ju varit värre. Nästa vecka har jag typ bara en lektion per dag, hur onödigt?!


-


godmorrn

Åh, det känns så jävla surt att gå till skolan idag. För det första kommer vi inte göra något speciellt och för det andra så kändes det som att jag fick sommarlov igår. Var helt inställd på att jag var ledig, men så ringer mamma vid 8 och säger att jag ska gå upp. Riktigt jävla onajs.

Ikväll ska jag i alla fall på mando på grönan!!! Såg ju dom på hultan, så jag vet att dom är riktigt bra live. Kommer även ihåg att jag samtidigt var jättefull, dansade med random folk, strulade med två punkare och bytte tampong på mitt på festival området. Minnen ;)


alexanders student

What to say? Alltså, jag är så jävla avundsjuk på alla treor. Det var nästan inte ens roligt och stå där och titta på alla som aldrig mer behöver sätta sin fot i skolan. Jag vill också! Jag orkar inte gå i skolan längre. Hur som helst var det i alla fall ganska spännande att kolla när dom började lasta flaken med överglada ungdomar. Alla sprutade öl, champange och cider på varandra så innan dom ens hade kommit iväg ut på vägarna var alla nerdränkta!!

Nej, nu kommer det gäster så jag måste vara social. Tchüss!!!!

-

Jag. Vill. Också. Ta. Studenten.

god morgon!

Gick upp vid nio imorse och har pressat fram tills nu. Skulle egentligen vilja ligga där ute hela dagen, men det kan jag ju icke eftersom vi ska dra härifrån om typ två timmar. Måste även städa mitt rum innan vi får gäster ikväll. Hörs om en stund!


awesome.


hur najs?!


Mando Diao med Malleballe på fredag @grönan!


-

Tjenixen! Idag har jag legat och solat på baksidan i några timmar, har fått ännu mer färg fast mina axlar är jätteröda tyvärr. Ont gör det också! I ansiktet är jag i alla fall inte likblek som jag brukar vara, känns jävligt bra. Efter det åkte jag till forum med Elin, käkade mat och åt glass ute i det fina vädret. Hur underbart?! Det ska ju tydligen bli as bra väder nu flera dagar framåt, så sommaren är verkligen här nu!

Imorgon ska jag bättra på solbrännan ännu mer, sedan bär det av till nacka gymnasium där alla treor tar studenten. Sedan blir det mottagning här hemma hos oss. Känns konstigt. Att min lilla storebror går ut skolan och in i vuxen livet.


-


Åh, herre min gud! Ni missade väl inte desperata hemmafruar? Fyfan vilket spännande avsnitt, satt och hade ont i magen större delen av timmen, haha! Och Paul Young är tillbaka! Det var typ... 3 år sen man såg honom i tv-rutan sist. Nä, omfg. Måste ta och smälta det här. Att en tv-serie kan ha så mycket påverkan på en. Crazy.


johnossi <3


Vem vill se dessa underbara herrar med mig på cirkus i november?


-

I want you to want me


1 juni!

Juste! Hade helt glömt bort att det är första juni idag. Det är typ den officiella första sommar dagen enligt mig. Inte kanske för att det är speciellt varmt just nu, men det är ju ändå juni som sommaren börjar på riktigt, visst?! Det är galet hur fort tiden har gått. Det var inte alls länge sen jag tittade ut på snön och tänkte att det ALDRIG kommer bli sommar. Det kommer snöa i all evighet. Det kommer aldrig bli varmt igen. Men titta hur fort det gick! Min storebror går ut skolan i övermorgon och jag går ut tvåan om elva dagar. Shit, tiden bara flyger iväg.

-

Ljudteknik provet gick hyfsat bra! Var inte alls speciellt svårt, fast det var några frågor som jag inte kunde, men vad gör det om hundra år?! Ska snart bege mig till huvudvärkskliniken, men först blir det kaffe - är så galet trött att jag håller på att dö!

Ikväll är det sista avsnittet av desperate housewives!!! Hur fan ska jag klara mig? DH har ju varit min räddning i nöden från alla tråkiga skolveckor nu. Tur att det är sommarlov snart i alla fall, så det kanske inte gör så jättemycket!


RSS 2.0