love it


söndag

Åh herre. Är helt slut i ryggen, har städat rummet och rensat ut typ hela min garderob. Jätteskönt att bli av med massa gamla kläder som bara legat slängda i garderoben utan att användas. Hittade även massa plagg med prislappar kvar... kanske borde sluta köpa nya kläder och använda de jag redan har. Eller inte. Har även hunnit med att övningsköra från saltsjöduvnäs till fisksätra till saltsjöbaden till nyckelviken och sist till nacka strand. Det gick väldigt bra idag faktiskt. Börjar känna mig mycket säkrare nu än för några veckor sen, då fick jag panik så fort jag kom till ett rödlyse eller så fort en bil låg bakom mig. Hoppas verkligen jag kan ta körtkort till nästa sommar, vore ju perfekt!

fem saker ni inte visste

1. När jag var i fjortonårsåldern var jag extremt emot rökning. Jag klarade knappt av att stå brevid en person som rökte. Ja... jag har ju förändrats kan man konstatera.

2. Ibland kan jag vara för snäll och lita på personer jag inte borde lita på. Jag tror oftast alltid gott om människor och att dom alltid vill väl, och det är inte alltid så bra i alla situationer. Har upplevt det några gånger, men man lär ju sig av sina misstag!

3. Jag älskar Paow i smyg

4. Jag skrev en dagbok 2007. Det enda som stog i den var: JAG ÄLSKAR DIG TOM KAULITZ! eller meningslösa texter om hur otroligt kär jag var i Tokio Hotel. Riktiga emo texter om hur mycket jag ville träffa dom osv. Roligt nu i efterhand att läsa. Överdriva var jag bra på.

5. Mina bästa saker här i livet är choklad, rött vin, gravad lax på knäckebröd, bananer, ben&jerrys baked alaska, snygga killar, gitarrer, kramar, min familj, bästa vänner, rutiga skjortor, min säng, drömmar, musik, utlands resor och min plattång.

halloween

Min hals är fortfarande inte helt okej. Kan inte gapa ordentligt, gäspa eller svälja plus att mina lymfkörtlar är helt uppsvullna. Lagom kult. Har i alla fall orkat ta mig till stan idag för lite shopping. Fick med mig underkläder, en skjorta (surprised?!), en djävuls gaffel, djävul horn och tre små tavlor med new york som motiv. Najs eller?!

Ikväll ska jag kanske vara med Linn. Jag vill hyra skräckis och vara skiträdd. Är as taggad!! Det är ju halloween för fanken, så jävla mysigt. Älskar ju spöken och allt sånt, så den här högtiden passar mig perfekt.


-


Min fredagskväll kommer bestå av detta. Jag var ju på sjukhuset och först misstänkte dom halsfluss vilket betyder pencilin i tio dagar. Jag höll seriöst på att börja gråta, haha, men sen när jag fick prov resultaten så visade det sig att det var negativt! Det var bara virus i halsen så nu ska jag verkligen försöka ta det lugnt ikväll så får jag hoppas på att det är bättre imorgon!


-

Nu ska jag iväg till sjukhuset, kult va?! Det ska alltid vara nåt fel på mig. Har jag inte halsfluss, så har jag urinvägsinfektion eller så har jag cancer. Nä, men alltså ärligt talat, jag hoppas verkligen inte jag behöver äta pencillin eller något nu. Det kommer förstöra hela mitt lov. FML.

sjuk?!

Fick gå hem tidigare från skolan idag för jag mådde piss. Är så jäkla glad att jag gjorde det, för min hals blev värre och mitt huvud sprängdes. Blev väldigt rädd för dom symptomen jag har, ont på ena sidan av halsen, jättesvullen så jag kan inte ens se hur det ser ut i min hals, ont när jag gapar, äter och sväljer. Halsböld  googlade jag fram och det måste man operar bort. Kult tänkte jag! Men nu börjar det bli bättre, så jag hoppas för allt i världen att jag inte behöver gå till sjukhuset imorgon. Typ 10onde gången jag går dit på det här året i så fall. Jag börjar bli stammis där, hehe.


-


Have ya, grab ya til your sore!


-

Kult med svullna halsmandlar igen. Kan knappt andas. Väldigt kult!! Om det är halsfluss igen tar jag seriöst livet av mig.

-

Äntligen klar med psykologi uppsatsen! Nu har min plugghög försvunnit helt. Måste bara påbörja projektarbetet mer ordentligt, som tur är ska det ju inte vara inlämnat förrän nästa år. Nä, nu ska jag pumpa musik och sen blir det paradise hotel. Ciao!

-

I'm not gonna say it's fine, cause I know it's not


-


Tror det blir djävul i alla fall. Rockare/punkare känns inte så utklätt för mig med tanke på att jag har en ganska rockig stil i verkligheten. Ska leta efter en snygg korsett, ha min höga kjol med dragkjedja i mitten till det och typ stay-ups eller nät strumpbyxor. Sedan vill jag även ha sånna där stift tänder som man köper på buttericks, inga jävla löständer, utan bara två stycken huggtänder. Jag kommer bli snyggast i stan!


-


halloween

Eftersom jag ska på halloween fest på lovet så har jag lite smått panik över vad jag ska klä ut mig till. Först tänkte jag vampyr, men sen kom jag ju på att jag ville ha horn och en sån där gaffel men det är ju djävular som har sånna! Sen fick jag massa andra idéer så nu har jag beslutångest...

- 80-tal
- Punkare/Hårdrockare
- Disco
- Snygg djävul
- Fjortis
- Pimp
- En bajskorv

Nä, men ärligt! Jag har ingen aning om vad jag vill vara. Nästan ingen ska vara något läskigt och då vet jag inte om jag vill komma dit ensam och vara värsta vampyren if you know what I mean?! Hjälp mig för bövelen.

-

Idag är jag ledig, så fucking skönt! Behöver verkligen vara hemma och ta det lugnt med tanke på att jag känner mig förkyld och helt tung i huvudet. Kan ju inte bli sjuk på lovet heller, värsta skandalen ju! Ska försöka ta tag i min psykologi uppsats om ätstörningar. Fick lite panik igårkväll klockan 22.00 när jag insåg att den skulle vara inlämnad imorgon, men direkt när jag började skriva så bara flöt det ut i fingrarna. Jag skrev en A4-sida på ungefär tio minuter. Måste nog vara rekord för mig, haha. Efter att jag påbörjat den ska jag baka något. Det var så länge sen jag gjorde det, så det är nog dags att visa var husmors-izabelle hör hemma. I köket!

new haircut






Har bytt bena i håret. Alla säger att jag ser ut som en helt annan person. Och ja, jag måste väl hålla med om det. Tänk att så lite kan göra så mycket. Sick!


-


Hannah Montazami  har världens snyggaste klänning på sig. Ska tydligen finnas på HM i usa. Får väl hoppas på att dom skeppar hit den också. Want it so bad!!


fuck heroine






-

Håll mig hårt, jag bryr mig inte om jag kan andas ikväll


-

Har försökt få in all geografi i huvudet hela dagen. Har jag lyckats? Njäe. Vår lärare är verkligen dålig på att lära ut och hon är inte alls engagerad så därför blir ämnet automatiskt jättetråkigt! Och om det är tråkigt så blir det jobbigare att plugga. Ja, ni vet vad jag snackar om. Skönt i alla fall med att mina klasskompisar uppdaterar sina facebook statusar om vartannat att dom inte heller fattar någonting. Då är jag inte ensam.

Nä, nu ska jag fortsätta plugga (läs: facebooka och spotify:a) i en halvtimme till, sedan blir det svenska hollywood fruar. Maria Montazami är tillbaka, woho!

måndag

Tråkig uppdatering i helgen fo sure! Anledningen till det vet jag faktiskt inte. Var inte ute på krogen någon dag även fast båda dagarna var uppbokade från början, hehe. Jag hade absolut ingen lust att gå på krogen och sen ville jag även spara pengar till höstlovet istället för då händer det grejer! Blir nog en del utgångar och sedan fyller Lisa Ageman 18 år, så då blir det halloween fest hos henne!!

I helgen har jag alltså bara tagit det lugnt. Sett på film, kjedjerökt med Linn i det iskalla vädret, suttit vid datorn och ätit chips. Sorgligt egentligen. Men det var skönt ändå måste jag säga! Igårkväll såg jag paranormal activity med Elin på bio också. Sjukt läskig!! Fick sova med lampan tänd i natt, så lättskrämd är jag!

Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde inte särskilt bra, ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen och kände mig förkyld. Kult!!

zakke!


Jag och Linn funtar på att köra på Zakynthos nästa sommar. Vore ju hur awesome som helst!! Grekland är ett av mina favorit länder och Linn är min bästa kompis. Tror liksom inte att det kan bli så mycket bättre.


-

Det blev ingen utgång ikväll på grund av några anledningar. Istället ska jag och pappa titta på film! Blir krogen imorgon med Lisa, trevligt trevligt!!


snow

Årets första snö kan man ju inte direkt säga. Men höstens första snö har kommit! Jag gillar ju snö, men det kanske är lite väl tidigt. Vädergudarna kunde ju väntat till december åtminstone...


-

But we're all happy cause the streets they're always there for us
and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me

But yesterday when i saw your eyes in a black haze
You didn't even know my name
So I walked on pretending that you still belong
but it will never be the same no more


-

Shit vad alla gör slut helt plötsligt! Men kärlek är svårt, det är verkligen det. Även fast det kan vara helt fantastiskt också så gör det oftast bara ont. Det hör väl till I guess...

-

Har bara psykologi och musik idag. Väldigt slappt!! Sen på kvällen ska jag på gudstjänst hos nån läskig liten kristen sekt. Jag skojar inte, haha. Vi har fått uppdrag på religionen att besöka kyrkor så då ska jag och några tjejer i min klass bege oss dit. Kommer nog bli intressant hoppas jag.

Imorgon är det fredag!!! Hur fort går inte veckorna egentligen?! Det är ju fredag på noll tid, men jag klagar inte, bara skönt. Imorgon blir det antagligen utgång med bästa tjejerna igen, awesomeness!!


-


Vi mot världen!


-


I wish I could breath it back like valium


-

En lektion imorgon = titta på film. Chill!


-


Du ger mig abstinens besvär


-


Jag är kär i dom två människornas kärlek till varandra


-

Älskar att sluta halv fem på tisdagar!!!

-


En av de mest finaste låtarna som finns i hela världen.


-

Faller jag nu går jag sönder


festivalfeber
















Nästa sommar ska jag fan bege mig på festival. Peace&Love lär det bli!


-


-

Light up these midnight skies, light my way tonight
Do all you can do to help me get to you.


-

Min kväll kommer bestå av The runaways filmen och psykologi plugg. Det sistnämda låter inte sådär jättekul.


snö


När jag ser den här bilden saknar jag snön faktiskt. Eller liten grann i alla fall.


-


Jag kom och tänka på att ni är de enda personerna som har förstått min situation. Ni har sagt "skit i honom" och "han är en tönt". Ni bryr er och säger stöttande saker vilket jag verkligen behöver just nu. Och det är i sånna här situationer man verkligen förstår vilka som är ens bästa vänner. Kan inte ens se mitt liv utan er. Ni är bäst.


-

Gårkvällen var jätterolig! Vi började käka middag hemma hos Elin, jättegott men min mage blev sprängfylld på en gång. Lite för mycket vin innan kanske? Sedan drog jag, Emelie, Elin och Mia till Katelin (stavning?) i gamla stan och dansade loss. Mycket trevlig kväll med underbara tjejer med andra ord! Idag mår jag dock inte lika bra, men jag ska ändå bege mig in till stan för att köpa min fjällräven jacka. Nu slipper jag frysa, woho!


-

Väntar in Linn nu, segare tjej får man leta efter!!! Vi måste fixa en grej på Elins present och sen måste jag locka till håret lite. Sen är vi ready to go! Tyvärr kan inte min lillsnutt följa med oss på krogen med tanke på att hon är ett år yngre. Jättetråkigt, men hon har ju bara ett år kvar och det är inte så mycket!

PARTEEEEEEEEEEEY!

-


Pinsamt jävla kär i dig


-

Idag ska jag fira min bästa vän!! Är galet stressad eftersom jag har planerat att sova, sen dusha, fixa iordning mig, fixa sista grejen till Elins present osv. Sen ska jag vara hos Elin innan alla gäster kommer och hjälpa till lite, så vi får se om jag hinner sova en stund, hehe. Skulle verkligen behöva det, annars får jag väl svepa kaffe!

Nu jävlar blir det krogen framöver!!! GRATTIS ELIN!

-

Det är galet hur gammal man känner sig ibland. I alla fall när man tittar tillbaka på alla bilder från högstadiet. Hur vilsen och ovetandes man var om livet. Det största problemet var vad man skulle säga till föräldrarna när man skulle ut och supa vid långsjön. Det var när allt var förbjudet och när det pirrade lite nervöst i magen när man rökte sin första cigarett. När man delade på en sjuttis med tjejkompisarna och kände sig sååå vuxen fast man egentligen bara var 15 år gammal. Nästan fyra år senare så går man på gymnasiet och ska ta studenten inom sju månader. Var tog tiden vägen? Jag vill inte vara vuxen. Jag vill vara 15 år och liten igen.


-


torsdag

Psykologi, musik och geografi står på schemat idag. Sedan blir det raka vägen till forum med Linn för att fixa sista saken till Elin. Hon fyller ju 18 på lördag och imorgon blir det middag hos henne och sen krogen!! Har längtat efter den här dagen mer än Elin tror jag. Eftersom nästan inga av mina närmsta kompisar är 18 känns det så jävla bra att ens bästa vän fyller myndig. Nu blir det säkert även lillördagar inplanerade också, mys!!

-

Kärlek vid sista ögonkastet


-

Ska till skolan nu för att ha en lektion, religion. Det enda vi ska göra är att spela upp pjäser om de olika delarna av jesus ur bibeln. Min grupp har jesus död och jag ska säga en replik. Chill dag?! Sedan ska jag hem, städa lite så pappa blir glad när dom kommer hem i eftermiddag och sen ska jag bege mig till staden för att käka och sen på på teater med SM3. Kult.

veckans babe


Lisa Nilsson är en av de bästa personer jag någonsin träffat i hela mitt liv. Hon är världens snällaste, rolig, pålitlig och lyser alltid upp mina kvällar med våra intressanta msn-konversationer. Även fast vi inte ses ofta så vet jag vart jag har henne och kan alltid lita på henne. You go girl!


ensam lång väg hem

Krossat hjärta och ont i hela kroppen. Det är inte lätt att komma över tre månader över en dag. Ena halvan av mig har fastnat i ett svart hål medans den andra halvan är hur lycklig som helst och bryr sig inte ett skit. De här två halvorna kolliderar med varandra dagligen och det är så fruktansvärt jobbigt. Jag blir förvirrad över mina egna känslor och fattar inte ens vad det är jag vill. Men det är väl det här som är charmen med att vara tonåring. För jag vet att om några år kommer jag skratta åt mig själv. Skratta åt honom. Skratta åt hur man kan vara så otroligt dum ibland. Jag vet det.


-

Tyska prov idag. Kommer gå åt helvete.


-

Skolan gick bra idag. Tyska lektionen var verkligen till hands med tanke på att jag var nära på att bryta ihop igår för jag fattade inte ett jävla piss. Men nu har poletten trillat ner och jag börjar fatta!! Så nu blir det att sitta och kämpa med deutsche och svepa en jävla massa kaffe för att hålla ögonen uppe till paradise hotel börjar, taggad som fan!!!


yes indeed

- Jens. Jag kanske inte känner såhär om ett år. Jag kanske inte känner såhär när jag träffar någon ny som behandlar mig bra, men just nu hatar jag dig. Jag HATAR dig. Jag ångrar varenda sekund med dig, just NU. Så just nu, kan väl du, eftersom att du redan krossat hela mitt hjärta, om du ska vara med henne, håll er borta. Gå inte till mina ställen. Gå inte dit. Gå inte dit vi brukade gå. Gå någon annanstans. Håll. er. borta. För det tar död på mig att se er. Världens fulaste narcisisst.

måndag

Vaknade upp ledsen idag. Inte konstigt med tanke på att det är måndag och skola igen. Har tyska prov, redovisning i religion och så måste jag ta tag i mitt projektarbete den här veckan. Kommer bli jobbigt som in i helvete men som tur är så när veckan är slut så äre utgång med Elin som fyller 18!!! Kult.

Börjar med tyska, sen bajs håltimmen, psykologi och litterär gestaltning. Vill verkligen inte.

paus i tyska pluggandet








-

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlarsjäl.


-

Kaffe/Cigg

-

Gårkvällen var inte nådig asså. Jag har aldrig haft sådär jävla ont i huvudet, förstår inte varför det inte ens gick över när jag knarkade värktabletter?! Nu mår jag i alla fall kanoners fysiskt, men jag kom ju på att jag måste råplugga tyska idag vilket känns jättetråkigt.. men ikväll ska jag försöka få över Elin och Linn hit för att ha söndagsmys. Mina föräldrar har åkt till Prag så jag är hemma ensam några dagar nu, skönt!!


pics


Bästaste Lisa <3


Lisa och Peter


Lisa chillar bah ;)


Jag ska alltid vara värst på fyllan. Efter en mängd alkhol stog jag uppe på dansgolvet med två lesbiska tjejer. Sjukt kul ändå!!!


-

Gårkvällen var riktigt kul! Extra kul att få träffa min fina vän Lisa. Först var vi på nivå 22 i någon minut innan vi insåg att det var fullt där, då gick vi till Johnnys bar och sist hamnade vi på the bridge. Vi ramlade in hos mig någon gång vid tre tiden och låg i sängen och snackade om hur dryg lisas idol-kärlek Jonathan Garces är. Sen pratade vi om hur fin Nicklas Hocker är, hehe. Idag mår man dock som man förtjänar, har bara legat i sängen och sovit. För några timmar sen gick jag upp, sen sprang jag över till Linn, rökte och åt chips och nu är jag hemma igen. Ska nog gå och sova snart igen, är så fruktansvärt bakis och trött. Uäh!! Ska aldrig mer dricka så mycket som jag gjorde igår. Godnatt!!

-

Ska ta nacka gymnasium bussen som går tjugo över till skolan. Orkar inte ta den som går fem över eftersom den alltid är fullproppad av ungdomar så man får stå. Och stå upp på en buss på morgonen är inte min favorit! Sen blir det hur som helst media (facebook surfande) och en redovisning på svenskan, sedan ska vi börja klippa och tejpa tidningar inför spexfotot. Ni får kanske se resultat sen om någon har med sig kamera.

Efter skolan ska jag till stan, testa den där fjällräven jackan med ull i och se om den sitter bra så jag ska kunna köpa den sen, möta upp Linn, fixa present till Elin som fyller år nästa lördag!! Sedan blir det raka vägen hem, plugga lite, sova, fixa mig iordning och utgång med Lisa! Bloggen får lida med andra ord. He-he.

photobooth <3


abowowow

Idag har jag vaknat på fel sida känner jag. Morgonen började åt helvete, orkar inte ens kommentera det men det är som ett stort, tomt hål inom mig för tillfället. Försöker hålla mig så sysselsatt som möjligt hela tiden så jag tänker inte på det allt för ofta vilket är jätteskönt iofs, men ibland så kommer ju tankarna upp i huvudet och då gör det så jävla ont.

Har somsagt två lektioner nu, psykologi och musik, bara chill ämnen alltså!! Efter det tror jag att jag måste springa över till forum för att köpa nya hjärtstrumpbyxor. Tredje paret jag köper... dom går sönder bara att man sätter på sig dom, så sjukt störigt!! Men jag vill ha ett par till skolfotot imorgon så jag hoppas att dom finns kvar. På tal om skolfoto så har vi världens tråkigaste. Jag skäms för att det är så tråkigt. Jag är arg på temat.

-


För hjärtat pumpar utav nitroglycerin


oskar

 


Ska se den här mannen i slutet av november. Lovliness.


kult

 


love it!




Så jävla charmig och duktig tjej!


-

Har tjackat en webcam nu för 99 kronor, hehe. Dock vet jag inte om det är jag som är totalt oteknisk eller om det är min dators usb-portar som vägrar reagera när man kör in en sladd där. Får alltså inte igång den vilket suger, så jag får nog vänta tills pappa kan komma hem och hjälpa mig. Så frågan är ju vad jag ska göra nu? Svepa en mängd kaffe och baka eller sova? To be continued.

-

Ska snart ge mig av till skolan för att ha religion. Sovmorgon till 10 och slutar 11. Låter ganska så najs va?! Efter det hade jag tänkt kila över till forum för att luncha med Elin som praktiserar på Lindex, sedan så hade jag planerat att köpa en ny webcam av någon anledning. Jag älskar webkameror och min är sönder så det är dags att fixa en ny. Hittade faktiskt en på teknikmagasinet som kostade 99 kronor, säkert skitdålig, men vad gör det?! Haha.

-

Nu ska jag skutta till skolan och ha religion (kommer få tillbaka proven, fy satan vad nervös jag är!!) sen blir det mediaproduktion och sist tyska. Slutar väl runt halv 5. Resten av veckan har jag bara två lektioner per dag, hur awesome?! Imorgon har jag föresten bara en lektion. Gå i trean är det bästa jag har gjort i hela mitt liv.

-


Den omtalade lappen från Nicklas Hocker, hehe...


-

Imorse när jag vaknade trodde jag att allt skulle kännas hemskt med tanke på allt jag går igenom just nu. Men vet ni? Jag var glad av någon anledning. Kanske för att jag hade en givande msn-konversation med min fina vän Lisa. Hon förstår alltid, kommer med tips, lyssnar och är bara allmänt jättebra i sånna här situationer. Sedan ledde vårat kill-prat till idol-prat istället och då kom gamle Nicklas upp i mitt huvud. Haha, det var en rolig period!!

Sedan kände jag mig glad för att jag älskar hösten. Okej, att det är kallt är väl inte så jättekul men jag tycker att det är så sjukt mysigt med alla löv på marken. Really love it!!! Och snart fyller Elin 18 år. Jag tror jag längtar mer än henne om jag ska vara ärlig, hehe.

-


Kommer ni ihåg min crush förra hösten? Nicklas Hocker. Fett. Fin. Kille.


-

Inställda lektioner är det bästa!

veckan

Måndag: Skola 8.15-15.00, plugga projektarbete
Tisdag: Skola 12.00-16.30
Onsdag: Skola 09.55-11.10
Torsdag: Skola 12.10-15.00
Fredag: Skola 08.30-12.15 + skolfoto

klockrent


-


Det gör så jävla ont just nu.


-


Ni vet när ens idoler blir större än livet? När man skiter i allting annat och bara bryr sig om musiken? När man känner att man kan göra vad som helst för det bandet man älskar mest? Så kände jag en gång i tiden för de här killarna. Dom var min värld. Jag saknar det. 


boom boom paow!


Hon får mig att vilja göra en sidecut. Så sjukt snygg tjej!


-

Igår var det krök hos Filip. Det var kul, men idag mår man som man förtjänar. Sprängande huvudvärk är ju inte min favorit direkt! Idag ska jag fan inte göra någonting, ska gå och sova, kanske övningsköra och typ kolla på tv. Kul va?! Söndagar borde inte få finnas, jävla skit dagar.

-

Suck. Om ingenting händer ikväll så börjar jag seriöst gråta.

du bist alles was ich bin


Saknar dig så det gör ont.


1995


Sådär lockigt hår hade jag en gång i tiden. Något år tidigare hade jag affro. Skojar inte, affro.


blondie

Dags att bli av med min polska hor utväxt! Har inte blekt mitt hår på hela sommaren så det är faktiskt på tiden nu tycker jag. Kan ju inte gå runt och ha halva håret blont, halva håret råttfärgat. Nu blir jag blondie gånger tusen!!

RSS 2.0