brookelle






Ge mig hennes utseende, tack.

-

Åh, ni anar inte hur skönt det var att komma hem igår från jobbet och veta att man är ledig i helgen! Låg i sängen, åt godis, tittade på bigbrother och somnade jättetidigt. En typisk fredagskväll för mig. Har nog inte festat på en fredag senast i december tror jag? Antingen har jag legat däckad i sängen eller så har jag slavat på bk. Nä, nu ska jag faktiskt se till att göra något denna lediga helg. Kanske en trip till forum? We'll see.


-

As long as you’ve got stars in your eyes you keep me coming back to you

young wild and free


-


Kent brilljerar igen.

-

Åh, vad det är tråkigt att jobba. Har blivit risig i halsen igen också, det svider och har sig. Gissar på att min tredje förkylning det här året är på väg. Förstår inte vad det är för fel på mig? Troligt att det är pga att jag inte har några halsmandlar eller... så har jag bara aids. Sitter iaf här och sveper te och hoppas på att det ska bli bättre till imorgon.

I övrigt har det inte hänt sådär jättemycket på sista tiden. Har hängt lite med Danny, shoppat ÄNNU mer, men mest har jag nog jobbat. Skönt att jag ska få ta ledigt en vecka i maj. KOMMER SÅ LÄGLIGT!


rainbowwww




-

Så djävulskt skönt att ha helvetespasset avklarat denna helg. Trodde dock att det skulle vara mer folk igår med tanke på löning, men vi fick stänga 10 minuter tidigare för att vi inte hade några gäster. Sweet. Ännu mer sweet att inte börja förräns klockan fem idag!

-

Är sjukt otaggad på att jobba idag. Känner mig trött och opepp på livet. Mamma är magsjuk också, så sittter här och inbillar mig att jag också är det. Härligt.

starstrukk




Fantastisk kväll igår. Lyckades ta mig in bakvägen på lilla hotellbaren och fick alltså då se jezabels! Stog så nära att jag kunde sträcka fram handen och peta på dom ifall jag ville. Sen fick jag lite autografer, fangirl hihi.


-

+ Sipan har åkt ut från bigbrother, big love!
+ Det är fett varmt ute?!
+ Har varit duktig och tränat
+ Shoppat lite hehe
+ Kanske får se the jezabels ikväll!

- Min kupp att komma in på jezabels kanske floppar
- Irriterande huvudvärk
- Helvetespass på jobbet imorgon
- Jobbhelgen överhuvudtaget...

the jezabels


Ska se ett av världens bästa band på torsdag. Lycka. Dock är det 20 i åldergräns, men jag ska fan kriga mig in där. Finns ingen chans i världen att jag missar dom!

-

Jajuste, jag har en blogg ja. Hade faktiskt nästan glömt bort den, hehe. Nä, men ärligt, det är inte speciellt intressant att skriva om en arbetsdag på burger king. Det händer ju inget speciellt. Eller jo, bröt ihop första gången igår. Hyperventilerade, skakade och kunde inte andas för att jag grät så mycket. Tur att man har världens bästa kollegor och arbetsledare som visar medkänsla iaf! Nu blir det kaffe, sen shopping och träning!

i'm back


-

Sista dagen på jobbarhelgen, wie! Skönt att stänga tolv idag också istället för två. Dom där sista timmarna tar verkligen kål på mig alltså. Sen jobbar jag med superteamet ikväll också, så det kommer nog bli rätt roliga timmar!

-

Vill inte jobba, vill festa.


wantz


-


-

Kom precis hem från en "deeeejjjjjt" med Danny. Väldigt trevligt och mysigt må jag säga. Vi drack kaffe, lyssnade på musik, pratade och kramades. Ganska lyckat med andra ord. Nu blir det mys i sängen framför bigbrother, tjo!

efterlängtade sommar

Sitter och tittar på lite sommarbilder. Blir verkligen lycklig i hjärtat alltså. Och det gör mig ännu mer lycklig att känna att våren är påväg när man tittar ut genom fönstret. Visserligen vet man ju aldrig med svenskt väder, kanske blir snöstorm imorgon? Men som det ser ut nu så blir man ju så himlans glad. Blir överlycklig av att se gruset på marken liksom?! Blir ju helt cp i huvudet. OCH alla mina idéer och planer jag har för sommaren är så djävulskt grymma. Vill åka på minst en festival, åka till L.A, åka på dräggfestresa med nackavärmdötrash, ränna ute hela nätterna på söder, vara full, kjedjeröka och dricka vin i tanto. Och så vidare. Ni fattar vad jag menar.

-

Igårkväll blev jag meddragen på en konsert med pappa. Undrade vad jag hade gett mig in på eftersom min pappas musiksmak kan vara lite väl avancerad och originell för min smak, men det var överraskande bra faktiskt! Feist hette hon och var skitball!

Förkylningen jag har haft ett tag nu verkar ha lagt sig lite nu. Hostar och snorar fortfarande men mår inte direkt dåligt längre. Hur skönt?!

snyggt


äntligen!!


-

Fortfarande inte helt frisk. Har ont i nacken, huvudet, hostar konstant och ansiktet värker. Hihi. Åh, vad det är roligt att vara mig just nu. Jaja, har turen att vara ledig imorgon och torsdag, så har tre dagar att vila upp mig på innan jobbarhelgen kommer. Är typ fett taggad på att slita i kassan/köket så hoppas verkligen jag inte blir värre!


-


-


Helt okej med Amsterdam den 21 april

sleeping sickness

Okej, hur blir man snabbast av med en förkylning egentligen?! Har varit sjuk i två veckor nu och det blir bara värre och värre. Nyser konstant, hostar, är täppt i näsan, ont i hela kroppen och så fort jag andas in så värker det i lill-huvet. På grund av detta kan jag ej jobba idag. Hur kult är det att springa runt på bk och må såhär? Kommer bli helt snurrig i skallen och vilja dö, så nä, blir sjukanmälning idag. Får försöka vila upp mig så jag kan jobba imorgon!

efter några flaskor vin


måste helgen gå så fort?!

Är helt körd idag. Bakis som ett jävla svin. Får väl skylla mig själv som häller i mig en flaska rödvin och massa öl på det. Igår blev det i alla fall lite barhäng på söder med Nacka Värmdö Trash, hehehe. Det var kul. Dock var jag väldigt förkyld och är ännu mer förkyld idag. Kanske inte så bra kombination. Kommer aldrig bli frisk känns det som. Kul va?

-

Solen skiner och det är fredag, åh!

-

Jag vet att det är fett dött här, men jag jobbar för fullt. Imorgon är det dock fredag och jag är ledig i helgen, så härligt!


RSS 2.0