happy new year

Älskar att höra ljudet av raketer och smällare, blir fett taggad!! När som helst ska jag ta bussen ända bort till Gustavsberg för att fira in nyåret med tjejerna. Gott nytt år, vi ses i dimman!!

love 2012




december


Har inte använt kameran alls denna månad. Har för det mesta jobbat och inte festat speciellt mycket. Det har varit visserligen lite födelsedagsutgångar och sådant.


Hade lite julmys hos Bella


Julafton!


Fick en ny mobil som jag är helt förälskad i! Sen var det väl inte så mycket mer. Om några timmar är det 2012. Man bah vart tog tiden vägen?! Förstår ingenting. Det här året har varit väldigt upp och ner. Mest bra ändå. Är taggad inför vad 2012 har att erbjuda!!


-

Igår kväll blev det middag och mys hemma hos Kerstin med Sandra och Malin! Vi lagade phett god mat och kollade på lite "sommarnöjen". Vi ville nämligen åka till Böda camping på Öland några dagar men insåg att det var 23-årsgräns där, så då kollade vi upp Gotland men hittade inget bra och tillsist började vi kolla på lite utlandsresor. Vi får se vart vi hamnar någonstans!

Ikväll blir det jobb till stängning, mindre roligt, men imorgon är det nyårsafton!! Får försöka tänka på det så jag håller mig vid liv. Tchüss!

november


Kom hem från Rom i början av November, var på Bon Ivers fantastiska konsert dagen efter och dagen efter det hade Lisa maskeradfest. Väldigt kult!


1 advent


Mys


Hade en spårad utgång på en gayklubb en kväll med Kerriepie och Morre


Hihi gulli


Nyktra brudar


oktober


Har typ inga bra bilder från Oktober. Eller knappt några överhuvudtaget. Vad gjorde jag i oktober liksom? Vet att jag hade ångest över att jag inte hade nåt jobb, började umgås rätt konstant med Vincent igen och hängde på Ace på helgerna.



Pappa kom hem från USA med fina presenter till mig!


Åkte till Rom i slutet av oktober för att fira pappa som fyllde 50 år!


Collosseum var såååå ballt!


we are girls








-

Efter en skön julhelg är det dags för jobb igen! Känner mig inte så jättepeppad på stängning, men skönt att vara ledig imorgon och på torsdag igen, hehe!! Tänker nog ta en sväng på stan nu innan jag börjar och kolla lite mellandagsrea, borde verkligen inte köpa något, men kan inte hålla fingrarna i styr. Jag har allvarliga shoppingproblem.

she's just a picture


Såg en fantastisk film igår på bio. Gå och se!

-








abducted


juldagen

Gårdagen var mysig må jag säga. Tyvärr fick jag feber på kvällen och hade det under hela natten. Nu verkar den dock ha försvunnit? Fattar ingenting, men jag brukar få sånna dära feberattacker lite då och då. Hur som helst, vi var bland annat och hälsa på farmor, gick ner till farfars grav och tände ljus, sen direkt hem eftersom mormor och morfar skulle komma hit. Sedan blev det julbord som jag tyvärr inte alls kunde äta mycket av då jag kände mig så jävla konstig. Tuggorna växte i munnen, usch. Ska äta ihjäl mig idag istället av alla rester! På kvällen kom Peter och Aili över till oss, men jag var inte speciellt social eftersom jag fick feber mitt under allt, så gick och la mig vid nio tiden. Kult.


-

Står fast vid mitt citat sen förra året: det är inte okej att blogga på julafton.

september


Min hals fortsatte att vara cp ända in i september. Åt inte normalt på tre veckor, kände mig svagast i världen och kunde knappt stå upp. Bra bantningstips till dom som vill gå ner i vikt btw!


Någon treffflig utgång


September var okej. Början av månaden sög pågrund av vissa anledningar men det blev hela tiden bättre!


Var på en lyckad fekke hos Anna


Min älskling fyllde 18 år!



Och jag tog det stora steget att bli brunett efter 18 år som blondin! Är till och med ännu mörkare nu än på bilden. Är så sjukligt nöjd alltså. Aldrig mer blond.


-

Blev en snabb sväng i forum. Orkade inte med alla människor och trängsel, så köpte med mig massa choklad hem och här sitter jag nu! Ska julstäda lite i mitt rum, titta på grinchen, klä granen och så vidare! Ikväll blir det mys framför tv'n. Älskar julen!! Även om det känns annorlundare nu än när man var liten.

Juste! Igår fick jag två biobiljetter av världens bästa arbetsledare för att han tyckte jag hade varit så duktig, plus att jag har sålt bäst varje dag i en vecka nu. Känns bra!

-

Vaknar upp helt täppt i näsan och risig i halsen!? Absolut inte ont, kan typ inte ha ont i halsen längre, men det känns som jag kommer bli hes eller något. Kult. Idag ska jag antagligen möta upp Emily någonstans för att uträtta de julklappar som saknas!

augusti


Fyllde 19 år 6 augusti. Hade huset för mig själv så därför ställde jag till med en fest!


Husmor


Vi lyckades tjäna ihop 100 kronor på Morre bakom baren!


Empiz och Kempiz


Snygg


Cheers mate!






Efter ett tag började några (jag och kempas) bli väldigt lulliga i hatten!


Haha malin är till 100% fotografen


Min vackra tårta!!




Har typ minst femtio sånna här bilder


Fotografen Malin??


Kommer fan inte ihåg vad jag gjorde resten av augusti? Opererade bort halsmandlarna, kämpade mig upp ur sängen för att gå på popaganda och misslyckades totalt när Arcade fire skulle börja spela. Så jävla failat, men hade så jävulskt ont i öronen och halsen så på natten låg jag och grät som en jag vet inte vad. Har aldrig känt sån smärta förut typ?! Mamma fick sitta och trösta mig tills jag somnade. Hej Izabelle 5 år!


dan före dan före dopparedan

Är så djävulskt glad över att jag är ledig imorgon, så sista jobbdagen idag och sen några dagars ledighet!! Imorgon blir det lite mer julklappsshopping med Emily (lyckas alltid hitta saker till mig själv istället för till andra) sen på kvällen blir det filmmys framför Narnia och ska även hinna med uppesittarkväll. Tradition ju!?

-

Åh, orkar inte med ett mellanpass på jobbet idag. Sämsta tiden egentligen eftersom man får lunchruschen och eftermiddagsruschen. Hemskt! Men det är bara att kämpa på för på fredag får jag ledigt i fyra dagar, ska bli så jävulskt skönt ska ni veta.


juli


En julikväll hos Ebba!


Lina och Ebba


Ute på äventyr med Elin och Emily


Party on the rooooad


En dag i slutet av juli kom skaaaune paugarna och hälsade på!


Fezt hos izza


Älskar att alla förutom jag är fett ouppmärksamma på att Malin tar kort!???


Paaaugar


Så jävla fulla och fula :D


Här händer det grejer!!


-

Lyckades precis missa nattbussen igår, så fick sitta ensam i slussen i en halvtimme och stirra ut i tomma intet! Nä men det var väl helt okej att titta på när det snöade. Älskar snö och älskar att det är hyfsat vitt ute nu!! Så himlans fint. Nu blir det att åka iväg för att jobba igen (kult när man inte somnade förräns halv tre inatt) men imorgon är jag ledig som tur är. Har bland annat kontrollutbildning med körskolan, sen blir det träning och julklappsshopping och sen ska jag baka julgodis!

-

I hold my breath when I hear lies, adore to see your eyes fly


juni


I början av juni var det Empans tur att ta studenten!


Lisa, Empiz och Morre


Fina vänner!


Fylloooo


Juni var väl inte sådär jättebra på sjukfronten för mig. Lyckades ju få en halsböld efter min halsfluss, så jag låg i sängen och mådde piss i cirka 1,5 vecka. Trodde det var ännu en halsfluss men sen visade sig att det var en halsböld när den helt plötsligt sprack i halsen på mig... fräscht!


Hängde med Ellen och Jennifer vid skinnarviksberget en kväll


Min söta vän Jenniiii


Efter alla jäkla sjukdomar flydde jag och föräldrarna till London. Hade två veckors rehab, så jävlans skönt.


Camden town var min favvo!


Camden


Efter några dagar i London tog vi tåget ut till Englands sydligaste spets.


Ett av hotellen vi bodde på. Ser nästan ut som typ Spanien eller något?


Jag och pappa badade i iskalla atlanten


När vi kom hem fick jag ont i halsen igen. Den där jävlans halsbölden gjorde att jag fick feber titt som tätt och ont i halsen med jämna mellanrum under hela sommarn.


maj


Den här månaden får representera studenten! Har inga andra bilder ifrån maj, men det här var typ världens bästa månad. Inga skolarbeten och taggade och glada klasskompisar!


Vi började hela klassen nere i järla sjöstad med champangefrukost!


Alla var så himla fina!


Hey hey hey pop another bottle!


<3


Sen blev det mys i klassrummet med våran mentor


Sen studentlunchen!! Här började man bli riktigt nervös...


Kunde knappt äta något, ville bara till aulan!


Sen helt plötsligt satt vi där och rektorn ropar upp SM3 som tredje klass att få springa ut. Dog lite.


Här fick jag blackout på riktigt. Jag grät och skrattade samtidigt. Fattade ingenting.


Det var så extremt sjukt att mötas utav ett sånt här hav. Emily lyckades hitta mig nånstans i vimlet och jag tappade bort min klass.


Sexy motherfuckkkkeers 3


Tillslut lyckades jag hitta min klasskylt och min familj! Ser ut som en ihoptryckt liten fågel. Jag var så sjukt lycklig här!! Jag skakade som fan i säkert en timme efter detta.


Sen flaket!! Så kult. Ord kan inte ens beskriva.


Sen blev det studentmottagning @ my place


Lillkusinen och jag


Sen drog jag, Elin, Emelie och Mia till nackas slutskiva som var jättelyckad!! I slutet var det dock så mycket folk att man inte kunde köpa dricka utan att få köa i typ en halvtimme.


Emelie, jag och Mia! Detta var världens bästa dag. Ett minne för livet.


april


Helt plötsligt blev det 7 april och det var min studentskiva!! Som jag hade längtat.


Började fixa iordning mig och förkröka lite i min ensamhet


Sen åkte jag och mina föräldrar till Pure där SM3's studentskiva höll igång!


Några klassisar


Fina Valerie


People


En extremt översminkad 80-tals tjej plus fina Jennifer


Jennifer och hennes storebror Jesper


Fyllo


Ser ut som att det diskuteras något väldigt intressant


Empiz och Simon


Sen kom påsklovet! Vi hade klass-picknick i tanto en dag. Sjukt mysigt väder!


Tanja och Lisa


Blev lite fotboll också!


Mys


Hade en sjukt rolig och spårad kväll på hellströms en gång i april. Chokladbollar och beasås kvällen.


Felix foten!


Sen blev det mösspåtagning!! Världens underbaraste dag.



På eftermiddagen satte sig jag, Malin, Sandra och Kerstin på medis och drack vin. Kan ju säga att det var ett stort hav med vita studentmössor där. På kvällen var det rytmus studentskiva på värdshuset, så värd kväll!


Fina Jenni <3 Den här månaden var sjukt lyckad. Mådde ständigt bra och hade typ lyckorus varje dag.


mars


Mars månad! Våren började närma sig även fast snön låg kvar och det var flera minusgrader ute.


Krogen utgångarna fortsatte såklart. Här på lion bar med Morre!


Föra hos Emily


Moda bar


Äntligen fyllde vår lilla 93:a Sandra 18 år också!


Vi började på Ace, som inte var ace den kvällen, utan det var nån annan nattklubb den kvällen. Svintråkigt verkligen...


... Så vi drog till Dovas istället. Bjuder på en väldigt osmickrande bild av mig själv. Kan man vara blekare än mig på vintern? Det är nog omöjligt. Visserligen hjälpte nog också blixten till där, hehe, men ändå. Jag är som ett levande lik under höst/vinter/vår.


Dovas var fett kult. Jag och Kerstins spårade.


Vi blev förälskade i ett par svarta handskar. Vet inte vart dom kom ifrån men vi måste funnit dom väldigt roliga eftersom jag har minst 20 bilder när dom är med.


Hahaha kerstin <3


Sen kom en pånny och hälsade på!!


Första studentskivan började!! Först ut var Emilys i skyddsrummet. Bra start!


Malin och Lisa. Meningen var att jag och Malin skulle vara pimp och slav, och sen gå ihopkjedjade med rosa handbojjor hela kvällen, men självklart gick dom sönder det första som hände när vi kom dit så det blev aningen misslyckat...


Sandra och Kerstin


Indian och Turist


Cheerleader!


Påväg hem träffade jag och Emily på en riktigt skön man! Kommer inte ihåg vad han hette man han sa något så jävlans roligt som jag och Empan inte kunde sluta skratta åt.


Mars månad drog mot sitt slut och det var snart dags för min studentskiva. Började spåna på lite idéer om vad jag skulle vara och kom fram till 80-tal!


februari


Eftersom alla tjejer hade fyllt 18 nu var det mycket utgångar i början på året! Här var nån kväll när jag och Empis förkrökade hos mig.


Hittade sms från Malin. Bara jag och Emily som kan tycka sånt här är roligt.


Februari hände väl inte heller sådär jättemycket. Minns att jag träffade Vincent en gång på fyllan. Skrek och grät och mådde bara SÅ dåligt den kvällen. Sen träffades vi vid två andra tillfällen och försökte väl få nån slags fred mellan oss. Det var inte helt lätt från min sida.


Fick studentmössan i februari!!! Åh va efterlängtad den var. Var så himla lyrisk över att få hålla den där i mina händer.


årsresumé: januari


Januari började med en rejäl bakfylla. Låg i sängen hela dagen och grät för att jag hade så ont i huvudet. Idag skrattar jag åt mig själv, får ju inget annat än att skylla mig själv!


Kommer inte ihåg sådär jättemycket av januari, men sista terminen började och jag var så himlans skoltrött. Längtade helt galet tills studenten!! Det var det som höll mig levande under vintermörket.


Snön var ju för jävlig rent ut sagt. Det får gärna vara snö under jul/nyår men sen kan den försvinna enligt mig.


Hängde på värdshuset med Felix och Malin en kväll


Var ute på krogen ständigt med Morre. Denna kväll hängde vi på cattelin, en minst sagt konstig kväll. Sen var det inte så mycket mer från januari. Var lite heartbroken fortfarande sen sommarn, men livet flöt ändå på ganska bra.


-

Fick sluta tidigare igår från jobbet, så jävulskt skönt ska ni veta!! Skulle egentligen jobbat i typ 10,5 timme eller nåt, men av någon anledning fick jag jobba på burger king övre (jobbar annars på den nedre) och där stänger dom nästan tre timmar tidigare!

Nu ska jag bara chilla fram tills klockan fem då jag börjar jobba igen. Bara några dagar kvar tills jul nu!!

-


-

Nu har jag fått vila upp mig i två dagar. Dags för stängning hela helgen plus jobb på måndag också. Kommer bli asjobbigt men det är jul snart. Måste tänka positivt.


-

Köpte allt annat än julklappar idag, hehe, men jag tyckte ändå jag förtjänade att handla massa fint till mig själv!! Blev tre partytoppar, korsörhängen, nya piercingar (har lyckats tappa bort alla kulor på dom jag äger nu), fina lösögonfransar till jul/nyår, en röd läppenna från make up store och en nyårsklänning som jag suktat efter i flera veckor. Känns bra ända in i själen nu.


längtar till julafton


pumped up kicks




forgotten heroes


Ännu en låt från pappas gamla band. Jag gillare.

-

Har suttit framför mysteriet på greveholm hela morgonen med te och saffransbullar. Försökte skapa lite julstämning. Nästan så man inte kan tro att det är 14 december idag pågrund av den icke existerande snön. Hoppas verkligen det hinner komma lite snö innan jul iaf!! Nu blir det fika med Elin i forum, plus lite mobil fönstershopping (ska få en ny i julklapp!!) sen ska jag även hinna me träning! Känner mig sjukt effektiv.


bra dag

Bra dag idag trots min trötthet. Snackade lite med min chef och det ser ut som att jag får ledigt under nyårshelgen. Har haft ångest över det eftersom jag egentligen jobbar då, men drog till med fetaste lögnen så han sa att det var okej! Dessutom får jag även min november lön på torsdag redan!! Hade ingen aning om detta, så då blir det julklappsshopping! Blir säkert även någon julklapp till mig själv, hehe, men det förtjänar jag fan efter allt slit. SEn fick jag även reda på att jag var bästa bk-säljaren förra veckan, hur bra??


-

Idag har jag gått upp klockan fyra, slavat i 9,5 timme, hookat med jennifer, tränat och nu sitter jag här. Snart måste jag gå och lägga mig, för imorgon blir det öppning på bk igen. Visst låter det helt fantastiskt roligt? 04.00 ringer väckarklockan. Ångest.

-

Håller på och bakar saffransbullar här hemma!! Tycker vanliga lussebullar är så jävulskt tråkiga, så nu gör jag en annan variant med mandelmassa/vanilj/smör fyllning. Namnam. Erkänn att ni är avis???  

Imorgon börjar jag klockan 06.00, så måste gå upp klockan fyra, för att sedan ta första bästa buss vid fem tiden. Fuck me. Ändå skönt att ha hela eftermiddagen fri. Ska kanske träffa Jen för en fika och sen hinna med lite träning!!

I see girls


punkfarsssannn


Pappas gamla punkband. Gillare skarpt.

you can try but never stop me


fitttttt for fight

Iväg och kötta på gymmet. Har längtat efter det hela veckan av någon konstig anledning. Konstig tjej. Sen tar jag nog en liten tur i sickla efter det. Vill köpa någon ny tröja eller nåt. Har egentligen inte råd, så vi får se hur det blir, hehe.

-

Äntligen helg!! Köpte med mig en fet påse med godis på pressbyrån efter jobbet, tyckte jag förtjänade det efter allt slit i veckan. Imorgon tänkte jag ta mig en tur till stan/sickla och ska även försöka ta en sväng förbi gymmet, men först och främst ska jag sova. LÄNGE.

-

Är så jävulskt glad över att det är fredag imorgon. Så glad att jag inte bryr mig ett skit om att jag ska slava 9,5 timme på bk imorgon igen! Slutar visserligen halv nio, så hinner med lite fredagsmys hemma iaf. På lördag är middag hemma hos Bella + utgång som är planerat.

Sitter och dricker te just nu och äter pepparkakor. Försöker varva ner lite och komma ner på jorden! Blir så himlans uppspelt efter jag jobbat. Trött och hyperaktiv på samma gång?? Har typ adhd.

jobb

Dags att stänga in sig i jobb-bubblan igen. Vi hörs när vi hörs!


-

Blev en timme på gymmet idag. Min kondition är inte den bästa märkte jag nu, hehe. Så blir det efter mitt långa uppehåll och alla jävla cigaretter. Sedan tog jag en runda inne i sickla köpkvarter, lunchade med mig själv och hämtade ut mina nya skor som jag beställde från Nelly. Åh, dom är underbara. Blir över 1,80 i dom och det kanske inte är världens bästa skor att gå ute med nu när det är halt, men vafan! Jag är kär.


snälla tomten


I-i-i-i work out!




Dags att köpa gymkort igen. Inte för att bli värsta skinny bitch eller nåt, sånt har jag aldrig strävat efter och kommer aldrig göra det heller (älskar kurvor och tuttar way to much), men jag vill ha bättre kondition!! Och bli starkare.

-

Är så jävulskt trött. Har slavat 9,5 timme på BK idag. Det känns i hela kroppen och psyket ska ni veta. Var så fruktansvärt irriterad i slutet. Speciellt på alla kunder som ska hålla på och krångla, höll på att få massa utbrott. Gick inte som jag ville idag. Blö. Skönt att vara ledig imorgon i alla fall!!

-

Igår var kul. Vi började massa tjejer hos Emily, sedan drog de flesta av oss till Ace. Tyvärr drog alla innan halv ett, förutom jag och Emily som dansade runt där till stängning. Jag hade skitroligt verkligen! Idag mår jag som jag förtjänar. Huvuvärk och trött som satan, men det är ju så det ska vara!!


19-års firande ikväll!


my heart is freakin' out when I held ya

Idag har jag sovit bort nästan halva dagen, tittat på tisdagens avsnitt av desperate housewives som jag missade, ätit kakor i sängen, tjuvrökt, ätit chips med Linn och tittat lite på idol. Amanda Fondell är fantastisk. Älskar henne. Älskar Moa också. Hennes låt when I held ya har typ världens bästaste lyrics ever. Nästan iaf.

-


har fått tillbaka mitt liv nu


Tog en klassisk fjortisbild med kameran min. Ser ut som en arabunge nu för tiden. Gillar det dock. Mitt mörka hår är det bästa som hänt mig. Jaja. Det jag skulle säga var att jag har tre dagars ledighet = kan börja leva igen.

1:a december


RSS 2.0