forgotten heroes


Far min och hans gamla punkvänner har reunion på Kägelbanan/Södra teatern den 14 april. Kommer bli fett!! Be there or be square.

mot gymmet


-

Trött är jag. Väldigt trött. Hade förmodligen kunnat sova i flera timmar till, men hade tänkt åka in en sväng till stan för lite shopping och leta efter en present till mamma som fyller 50 år på onsdag, så det var inte läge att sova vidare! Min jobbhelg har i alla fall gått bra. Rätt mycket folk, men det är ju då tiden går som snabbast så antar att det är helt okej! Har sån tur att jag jobbar med världens bästa människor också. Man är verkligen ett team! Nä, nu ska jag svepa mitt kaffe och börja sätta fart, vill ju komma in till stan innan det blir mörkt.


shut up cunt or i'll cut your tongue


-

Min chef är bäst. Han har ändrat min helveteshelg med att ta bort måndagen, så är ledig varannan måndag när jag jobbat helg. Så djävulskt skönt.

-




Hanna Beth brilljerar igen.

-

Hämtat ut mitt körtkort idag!! Nu känns det ännu mer påriktigt, hehe. Har fortfarande liksom inte fått in det i huvudet att jag klarade uppkörningen? Knas. Tog mig även en sväng förbi forum och köpte mitt favorit shampoo och balsam från Aussie. Det var extrapris så kunde inte låta bli! Nä, nu blir det sen lunch/tidig middag, tänkte nämligen åka och träna ikväll. Hurtig tjej, jag vet.

-

För jag kan göra dig som ingen gjort


-

Känns som jag skulle kunna sova i år och dar. Mitt jobb tar verkligen energi från mig, men hellre det än att vara helt osysselsatt! Försöker i alla fall piggna till med lite kaffe och sen blir det raka vägen till gymmet!


-


fml

Dags för helvetesveckan igen. Stängning idag, imorgon och hela helgen. Älskar mitt liv.

vi rymmer bara du och jag


När sommaren är över och allt blir som förut

sundayyy


Bra helg. Körkort och allt.

yesterday








drivelicens

Som ni förstår hade jag min uppkörning idag! Har verkligen velat skriva om den ända sen jag bokade in den för en månad sen, men jag visste inte om jag skulle klara den så jag höll tyst. Plus att det betyder otur att berätta, hehe. Jag klarade den i alla fall!! Är så lycklig och stolt och lättat och glad och åhhh!! Kan inte beskriva känslan när min uppkörningslärare sa att jag blev godkänd. Blev testad på landsväg + vänstersväng, vilket jag tycker är svårast. Hade en fet lastbil som låg och tryckte bakom mig och precis innan vänstersvängen ser jag att det kommer fem mötande bilar i motsatt riktning, så fick köra vidare för att göra det säkra före det osäkra! Trodde att jag failade där men det var nog det som var min räddning. Är så extalterad just nu, kan inte sluta le.

-

ÄNTLIGEN KÖRKORT!!


free

Jobb 11.00-20.30 och sen ledig hela helgen, wiiie!


bra film






-


körtkortsteori

Är så djävulskt lycklig nu ska ni veta! Gjorde teoriprovet för körkort idag och guess what?! Jag klarade det!! Är så himlans stolt över mig själv. Och extremt lättad. Höll seriöst på att skita på mig när jag startade testet. Det var jävligt svåra frågor och jag chansade på säkert en tredjedel av testet, men sen när jag klickade på rätta test så stog det GODKÄND. Skönt att ha den avklarad, nu är det bara uppkörningen kvar. Nu ska jag fan i mig bränna upp dom där jävla teoriböckerna, wiho!

-

Hehe, har varit fett vuxen nu och betalat räkningar till pappa. Svider lite på kontot med tanke på att jag vill försöka spara 3000 varje månad också, menmen! Hårt liv. Verkligen.


dags för jobbbbbbbb


-

And i'm a goddamn coward, but then again so are you

-


-


Åh, vill bara gå och sova igen. Är helt död efter gårdagens pass. Halv fyra till klockan två på natten, låter kult va? Skönt att jag jobbar bara idag och imorgon, sen två dagars ledighet, wiiee!

-

Åh, äntligen har min lön kommit!! 10,500 spänn är väl ändå inte pjåkigt. Jag som trodde jag skulle få max 3000 haha! Då hade det varit slavarbete på hög nivå alltså. Tyvärr jobbar jag hela helgen, känns sjukt tråkigt, men det lönar ju sig i slutändan ändå. Nästa vecka jobbar jag bara två dagar, hur najs?!


blir mys med dessa två ikväll!


-

Är så djäääävulskt trött ska ni veta! Är ledig idag igen, men har körlektion klockan 12, så det är bara att gå upp! Somnade jättesent inatt av någon anledning så det känns sjukt onajs att vara vaken nu. Efter körskolan blir det självklart träning!

shoppat lite


Var bara tvungen, hehe. Lön på fredag <3

amen sister


wild hearts can't be broken


-

Helt ok med ledig dag! Tänkte utnyttja dagen med att träna och titta på sista avsnittet av kronjuvelerna. Sedan har jag inte planerat så mycket mer. Får passa på att bara ligga i sängen och titta på tv eller nåt. Jobbar ju hela helgen, dööö.

-




-

Jobb 15.30-00.30, fun fun fun fun!

nastygal


-


we heart it


fitttt for fight

Söndagar är ändå helt okej. Trots jobbångesten. Har tränat på friskis idag igen och känner mig så jävla motiverad!! Tycker typ att det är kul att träna?! Har slagit mig i skallen på fyllan eller nåt. Nä, men det bästa är ju att man känner sig så jävla duktig efteråt. Nu gäller det bara att sluta äta på burgerking också, kommer bli svårt att slita mig ifrån cheeseburgare och hot cheese-dipen, men somsagt, vill bli starkare och få bättre kondis, då bör man nog undvika sådan mat!


oxid




Drack vin med tjejerna igårkväll på oxid. Nu blir det att kötta på gymmet och sen chill resten av dagen. Älskar lediga helger.


omg


-

Åh herre. Känner mig alldeles gråtfärdig. Hade precis kommit utanför ytterdörren när jag märker att jag inte hittar mina nycklar någonstans! Försöker leta överallt (ingen är hemma) och panikringer mamma samtidigt som jag gråter som en liten bebiz, haha. Efter många om och men så lyckades jag hitta nycklarna i ett litet hål i väskan, såååå skönt! Hade typ dött om jag hade behövt åka till debaser medis och hämta mammas nycklar. Vill typ fortsätta gråta hela kvällen nu, haha. Jaja, dags för godis och chips!!

-


eargasm


drop dead gorgeousssss





mål för 2012

* Sluta ångra saker
* Våga mer
* Träna 2/3 gånger i veckan
* Resa mycket
* Klura ut vad jag vill plugga
* Inte slösa pengar på onödiga saker
* SPARA PENGAR!
* Sluta äta på burger king hela tiden hehe

1 januari 2012

1 januari har spenderats förmestadels i sängen. Somnade framför Kalle och chokladfabriken och vaknade upp lagom till middagen. Nu blir det dags för ännu mer tv-tittande plus te och choklad. Mys!

<3

There's something inside you, its hard to explain. They're talking about you boy, but you're still the same.


nightcall


RSS 2.0