Grillkväll








Jag älskar sånna här kvällar. När man sitter ute med en massa vänner och chillkrökar. Lovely. Fast fram mot slutet satt jag ensam och ritade hjärtan i sanden. Jag var lite ledsen. Det gjorde ont och det känns fortfarande. Det är en såndär jobbig känsla man har i magen. Typ som det var med Oscar i flera månader. Nu börjar den komma tillbaka tror jag. Fast med en helt annan person. En helt fel person. Det är bara sick.

Like I actually mean something to you


And if I fall, would you pick me up?

Igår kväll begav sig jag och Linn till Orminge där Orminge Karnevalen hölls igång. Vi kunde ju inte missa Promoe, ni vet han svenne banan? Hela publiken blev ett stort jävla dansgolv när den låten kom, grymt! Träffade typ halva nacka där också, men det är alltid trevligt.

Ikväll vet jag inte exakt vad som händer. Emily surrade om att vi skulle hem till någon Viktor, men vi får se! Hon skulle ringa mig om ett tag. Och jag har absolut ingenting mer att säga nu. Yo!

Cause today its you and me, and tonight will last forever

Jag vet inte vad jag ska skriva. Är på dåligt humör. Lika bra att jag håller käften ett tag :(


Apologize - Silverstein

Åh. Vet ni hur glad jag blev när jag märkte att Silverstein gjort en cover på Apologize? Det är en av världens finaste låtar så allt blev så himla mycket bättre när det är ett av mina favoritband som gör den. Hissa!

Festivalfeber




















Your tears dont fall, they crash around me

Tjenis. Ibland måste jag säga att jag älskar skolan. Idag är en sådan dag då jag verkligen uppskattar det. Studiedag! Jag menar, hur ofta kommer man få lov och studiedagar när man kommer in i vuxenlivet? Naej, tack gud för att jag fortfarande har några år kvar.
Idag har jag legat ute och solat med Linn i flera timmar, så färg har jag fått. Dock lite mer röd än brun, men färgen ändras alltid på mig efter några dagar till brun, so I'm cool with that. Nu är jag inte likblek i ansiktet iaf :D

Just nu käkar jag blåbärs sorbé och ska plugga historia. Känns lagom kul. Men jag måste. Det ska vara inlämnat imorgon så det är bara att kämpa på. Fyfan vad jag längtar tills den här veckan är över.

It's just a game

Serena: Why did you do that?
Chuck: Because I love her... And I can't make her happy.


Shoreline

Jag måste hålla ut i tre veckor till. Jag orkar inte. Men jag måste. Sommarlovet känns så jävla långt borta när man överösas med läxor och stora arbeten som ska vara inlämnat exakt samtidigt. Jag mår dåligt när jag tänker på det, usch. Just nu sitter jag och kämpar med att skriva en nyhet från 1910-talet. Seriöst? Det är omöjligt. Jag kan inte skriva gammaldags plus att jag inte har någon vidare fantasi heller.

Igår kväll spenderades kvällen först hemma hos Malin där det var fest som tyvärr spårade ut lite, men jag hade ändå sjukt kul hela kvällen, så Tack mallaaannn för att vi fick komma! Hann även träffa Costas några gånger innan jag och Emily gick hem till henne och sov.


Fiesta hos Malin


Jättetrevliga tjejer!


Malin är bästaste! Tack för att vi fick komma, jag hade jättekul!


Sannaaaaaaaaa :)


Richard och någon-som-jag-inte-kommer-ihåg-namnet-på


Folk


Detta var dock inte alla bilder. Kanske kommer fler sen.

Små nöjen

Hitta pengar på gatan. Komplimanger. När det kommer en bra låt på mtv. Studiebidraget. När det är soligt ute. När termomtern står på 20+. Riktiga vänner. Spela piano. När man hittar bio godis från gårdagen i väskan. Fina sms. Att det bara är tre veckor kvar i skolan. Lyssna på ipod på bussen. Ben&Jerrys cookie dough.

I might need an umbrella, cause it's raining love on me

 

Don't look back in anger

Det var ett tag sen jag skrev något känns det som. Jag föredrar bara att skriva av mig i korta meningar, eller ord. Det känns bäst så eftersom jag inte vill avslöja allting för random personer som läser min blogg (av någon anledning?). Känner mig relativt sliten, ingen aning varför eftersom jag gick och la mig kvart över 11 igår och vaknade runt samma tid idag. Well well... Min pappa kom hem från L.A igår och hade med sig pressys till mig. Fick det jag beställde från hot topic och även en escada parfym, thanks daddy!

Ikväll ska jag och Emily käka inne i stan och sen se män som hatar kvinnor. Blir nog trevligt! Och imorn blir det förhoppningsvis fiiiiiesta hos Malle. Yej!


Du vet redan allt. Varför gör du såhär?


I never let go, Jack


Alltså. Det är någonting med mig och den här filmen. Folk tycker säkert det är en av de mest överskattade filmerna som finns, men jag tycker seriöst att det är den finaste filmen som någonsin gjorts. Jag har ALDRIG gråtit så mycket till en film, aldrig. Och grejen är att jag gråter under 50% av filmen, det behöver inte ens vara en sorglig scen, utan allt är så otroligt fint bara. Jag får rysningar.

Gotta gotta be down because I want it all

Chuck Bass har fått en konkurens. Brendon Flowers är sjukt snygg... och jag ska se honom i sommar. Hell yäh!

The pretty reckless


Med Taylor Momsen som sångerska. Jag tycker hon har en häftig röst. Låten är väl okej. Kunde varit lite mer drag i hennes röst, men har man hennes utseende och stil spelar väl det inte så mycket roll. Hissa!

Johnossi


Make this go on forever

Jag är ju här, men du ser rakt igenom mig.


Taylor Momsen

  
Finns det seriöst någon coolare tjej?

Måndag

Jag är så omotiverad i skolan man bara kan bli just nu. Jag vill bara ha sommarlov och kunna sova hur länge som helst. Hade svenska prov idag... och jag får väl förhoppningsvis ett G i alla fall. Hoppas på högre, men troligen inte. Vi får se. Och imorgon är det sista nationella i matte. Hej sommarskola säger jag bara. Har tänkt lite på det under helgen, och jag är jätterädd att jag inte kommer få godkänt i matte. Jag ska verkligen se till att gå på alla lektioner som är kvar nu in i slutet så löser det väl sig.

Nu ska jag dricka chailatte och titta på titanic tror jag. Fast vet inte om jag vågar se den ensam... vill ha någon brevid mig, haha.

I am lost in pain without you, so cold. So alone.


I lose my faith in you

Han drar sig till mig. Han stöter bort mig. Han drar sig till mig. Han stöter bort mig igen. Nej, nu skiter jag i det här.

GÖTEBOOOOOOOOOORG








Exakt ett år sen idag. Jag var bara tvungen att nämna det, för det är verkligen ett av mina roligaste minnen från högstadiet.

Bilder i massor


En bild på dig och en kompis för två år sen


En bild på dig och en kompis för tre år sen


En gammal bild på dig


Dina bästa vänner


En dag du kommer ihåg


Någon du alltid har roligt med


Det finaste du vet


Dig själv som glad


Någon du tycker om


En otydlig bild på dig själv


En bild på dig och någon som inspirerar dig


En rolig bild


En konsert bild du tagit själv


En bild på två stycken du kännt länge


En bild som är tagen under tidig sommar


En bild på dig själv utomlands


En somrig bild


En bild tagen på nyårsafton


En bild på något som du inte kan leva utan


En konstig bild


AMG!

Hade tydligen bara matte nationella idag, engelskan blev framskjuten till imorgon vilket gör mig ännu mer nervös! Varför kunde jag inte bara haft idag istället? Jaja. Idag hade jag bara matte nationella, sedan åkte jag och Tanja först till stadsbiblioteket för att hitta tidningar från 1910 talet till vårat historia projekt, men dom bad oss att åka till kungliga biblioteket eller vad det hette, så då hoppade vi på tunnelbanan och åkte dit. Där fanns det hur mycket som helst och det var riktigt intressant att läsa om nyheter när titanic sjönk. Sedan gick vi och köpte godis på 7eleven, och sen hem.

Nu sitter jag här och borde plugga idrott och svenska. Men tror ni jag orkar? Nix. Jag har ett sjukt stort sug efter chailatte också... åh...

Tisdag

Jag hatar litteratur. Jag hatar medeltiden. Jag hatar Bocaccio och William Shakespear. Vad har det ens med svenska att göra? Sånt här kan vi väl läsa på historian. Har större behov av att lära mig att skriva uppsatser och sådant bättre. Men icke! Vi ska läsa tråkiga noveller som är skrivna på 1000-talet. Jo man tackar.

Hur som helst, idag hade jag bara en lektion, men kom inte hem förräns 13.00 eftersom vi inte visste att matte lektionen var onödig att gå på. Bra... jag hade egentligen kunnat sluta 11.30, men det är sånt som händer. Är hyffsat nervös inför imorgon eftersom jag både har Nationella i matte och muntligt i engelska. Inget är väl något av mina starkaste ämnen, eller engelska för visso... men jag blir så jäkla nervös när man ska prata spontan engelska, så jag tabbar bort mig och glömmer bort ord. Skit jobbigt. Matten lär väl bli ett IG som vanligt.

Ska slösurfa och knarka youtube nu. Om en timme börjar desperata hemmafruar. Tjoho!

Why is it always you, and never me?


Min dag

06.45 - Mamma väcker mig. Ligger kvar ett tag på hopp om att ett mirakel ska hända. Typ att det helt plötsligt blir helg. Går dock upp och dushar någon minut senare.

08.04 - Tar nacka gymnasium bussen till skolan som är fullproppad som vanligt.

08.25 - Multimedia med Dag. Långtråkigt. Slösurfar på facebook och bilddagboken.

10.40 - Äter lunch. Hyffsat äckligt.

11.10 - Tittar på film på svenskan. Tråkig litteratur. Får sjukt ont i rumpan. Somnar.

13.45 - Dricker te och äter svart/röda dödskallar med Tanja.

13.30 - Utvecklingsamtal. Det var typ "Izabelle, du är bra. Hejdå"

14.00 - Min tyska lärare dampar på mig för att man får tydligen inte ha utvecklingsamtal under lektionstid. Öh? Det var något nytt. För det första finns det bara ett antal tider att välja på, för det andra så har alla andra i min klass + resten av kompisar i skolan också haft på lektionstid. Sedan tvignar hon med mig och skäller ut min mentor. Min stubin är nu riktigt kort, men lugnar ner mig lite när jag får veta att jag fick bäst resultat i klassen på tyska provet.

15.00 - Äter mackor och dricker chailatte framför datan.

16.00 - Stupar i sängen. Ligger och tänker lite. Sen somnar jag.

18.00 - Vaknar och pratar med Arvid. Allt blev plötsligt lite lättare. Hm.

But a memory

I fredags kväll satt jag på en parkbänk i regnet med Whisky-Elin, drack utspett sprit, rökte och pratade. Vi spelade även bag in da box på min mobil eftersom vi inte hade tillgång till någon annan musik. Det kändes väldigt fjortis. Haha. Igår kväll så var jag med Linn, Arvid, Elin och Eddie. Vi chillade hemma hos Linn och gjorde väl inget speciellt ärligt talat. Men det var trevligt i alla fall! Vid 4-tiden somnade vi och klockan 12 i morse blev vi väckta av Linn som slängde sig ner i sängen mellan mig och Elin haha.

Imorgon är det skola igen. Ska gå och dö lite först.


Jag vill ju verkligen det här

Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?

A vain attempt


You wont be seventeen forever

Jag är tom på ord.


Helgen i bilder


Haha, Oskar med K deckade. Två gånger dessutom.


Valborg


Chaiiiiiiiiiiiiiiii latte och cola med Elin


Darth Malin


Söööööööööta!


Asta och Rob


Arrrrv och zzzzabell


Rob och Asta


Valborg

Mina nojjor

Jag har börjat hosta. Känner mig även lite förkyld. Jag börjar misstänka att jag har svininfluensan. Eller är det kanske bara en av mina nojjor...? Det brukar oftast vara så.

My love for you

You are the first to have this love of mine, forever with me 'till the end of time.

Gårkvällen och idag

Igår spenderades kvällen hemma hos Ludvig i saltsjöduvnäs. Det var väldigt mysigt må jag säga. Trevligt folk, cigg, hårdrock och vin får reprenstera kvällen haha. Idag vill jag helst bara ligga i sängen och titta på tv efter att ha druckit två dagar i rad. Man blir ju inte så jättepigg av det! Men vi får se vad som händer.

Det kanske kommer upp lite bilder från igår kväll på bloggen. We'll see...

HÅNGLA!!!!!!!!!!

Ibland förstår jag mig inte på sånna som tycker att strula med någon är en sån himla stor grej. Eller, det är klart man kan vara glad över att man har strulat med någon som man tycker om - för det är ju ändå ett stort steg! Men när alla ska göra en höna av en fjäder och ba: Men hon är värsta slampan, hon strular med alla! ... då går ju gränsen. Herregud, det är väl ingen bid deal?!

Strula är bra för att:
- Det är mysigt
- Det är roligt
- Det pirrar i magen
- Man blir varm

Mer strul åt folket. Punkt slut!

Haha, bästa på hela valborg

Jag - Åh, Arvid är så hiiiimla sööööööööt! Seriöööööst....
Linn - *bitchslap*
Jag - *chocktillstånd*
Tystnad....
Linn - Jag tyckte du behövde den där


RSS 2.0