THE FINAL DAY!

Idag är det ingen vanlig dag, för jag ska se paramore för första gången i mitt liv!! Amg, jag kan inte bli mer taggad. Är typ sjukt nervös av någon anledning? Haha. Frågan är bara vad man ska ha på sig för kläder, antingen paramore t-shirt eller typ vanliga kläder. Siktar nog på leggings och skjorta eftersom jag inte hittar något långt linne att ha under min t-shirt.

Aja, vi får se vad det blir. Nu måste jag rappa på lite, senare ska jag möta upp Anna i stan och käka innan vi börjar köa! Pussen, ha en awesome kväll för det ska jag ha iaf :D


You are my inspiration, my body, mind and soul


Riot!

Igår chillade jag och Elin med massa vin. Det var väldigt trevligt, men inte lika roligt att vakna upp imorse kanske så att säga, hehe. Ska strax åka iväg och simma, sen ska jag hem för att plugga massa tyska eftersom jag har prov på tisdag och imorgon ska jag på paramore så kommer antagligen inte ha tid för plugg då. Åh, jag är så jävla taggad!!! Har väntat på den här dagen sen i början av september, och nu helt plötsligt är det bara en dag kvar! Vart försvinner tiden? Förstår inte, men jag klagar inte, verkligen inte.

Föresten, det är ju första advent idag också! Mysigt.


Elin Maria Victoria Atterström

Försökte få ut Elin med mig för att ta en cigg, men då skulle hon lyssna på musik först lite innan. Men sen när jag sa att hon kunde komma hem till mig först och äta kladdkaka så blev det fart i henne minsann! Så typiskt Elin haha.

Okej, here we go!

1. Berätta om första riktiga fyllan; Hm, jag tror det var 07 när jag var ute med Linn och Elin en lördagskväll. Hade min fjortis period då och man ville väl testa gränserna lite haha!
2. Berätta om första kyssen; Elverket, fyfan...
3. Vem är ditt snyggaste hångel?; Oscar eller Stefan
4. Yngsta respektive äldsta hånglet?; Yngsta var 93a och äldsta typ 85a haha
5. Säg något du är nöjd med i ditt utseende; Mina ögon och ögonfransar
6. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig; Leende, hår och klädstil
7. Har du ljugit för att få någon i säng?; Nej haha
8. Har du snattat?; Ja, typ godis när jag var 11 år haha
9. Den du levt och upplevt mest med?; Det är väl Elin och Linn, men även Emily, Malin och co.
10. Hur många har du varit kär i?; Jag är inte säker men två stycken skulle jag tro
11. Vad är kärlek?; Jag vet ärligt talat inte. Det kan vara så mycket, kärlek till en vän, familjen eller en kille. Kärlek är väl som något slags bevis på att man tycker om en person. Ett sätt att visa att man gillar någon. Kärlek är väldigt fint även om det oftast bara gör fruktansvärt ont.
12. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?; Ta vara mer på tiden under vissa speciella tillfällen, till exempel hultsfred eller skolavslutnings kvällen i nian.
13. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?; Ja, det har väl alla?
14. Vad är det pinsammaste du har gjort under fyllan?; Haha, det måste nog varit nu i efterhand när jag bytte tampong inne på festivalområdet på hulsfred. Det var säkerligen massor av människor som såg haha...
15. Vad för typ av killar attraheras du av? Rockiga killar med speciellt och mystiskt utseende. Gillar oftast inte den klassiska skönheten på killar, utan dom ska ha ett unikt ansikte, mörkt hår, rockig klädstil, ha musikalitet, vara charmiga och få mig att skratta. Sen gärna vara mysiga och kramiga av sig.

I'm wishing you were here


Bang bang révolver, mes pas se rapprocher


Hehe

Vet ni något som är jävligt gott? Vinägerchips. Jag är helt beroende. Varje gång jag har ätit det tänker jag "sista gången", men vet ni vad? Nu sitter jag här med vinägerchips igen. Och det är så jävla gott. Det enda som saknas just nu är en cola.


Blonde comme moi


Håller på att töjer mitt öra nu. Känns hyfsat bra hittils, lite ont gör det men jag har ganska hög smärtgräns så det är lugna puckar! Ska bara töja någon milimeter så ni behöver inte oroa er för att jag ska gå runt med stora tunnlar som örsnibbar sen haha, nevah!


J'ecoute les cramps


guten morgen

Igår kände jag mig jävligt duktig i skolan ska ni veta. Något jag inte kännt på jävligt länge. Fick VG+ på min engelska krönika, blev klar med kampanjen, gjorde bra ifrån mig på tyskan. Nä, igår var en bra dag. Och jag som verkligen hade fruktat min engelska krönika, tyckte rent ut sagt att den var förjävlig. Trodde jag skulle få G i omdömde i det ämnet (ett godkänt existerar inte i min värld, måste alltid minst ha VG) så jag känner mig stolt! hehe.

Ska snart åka till das school, sen hem en snabbis och sedan på teater med min kära klass vid 6 tiden.

Team Jacob VS Team Edward?

 

New moon

Nu ska jag alldeles strax bege mig till simhallen med Tanja, sedan måste jag skynda mig hem för att dusha och fixa mig iordning för ikväll blir det New moon med Elin! Har längtat efter filmen även om jag inte är världens största twilight-fan så gillar jag ju historian, karaktärerna och ja, allt! Nej, nu måste jag stänga av datan. Ciao!

Oh baby, bring on the pain


You are my sun, the only one.

Var i kista galleria idag för att se på när Hocker uppträdde. Alltså vad ska man säga? Jag blir helt till mig när jag ser den grabben! Han är fantastisk. Och sen att han ger mig massa varma leenden gör ju inte saken bättre. Han får mig verkligen mer och mer intresserad för varje gång jag träffar honom . Han är seriöst min dröm kille av alla killar i hela jävla världen. Ska haffa honom någon dag (måste bara göra av mig med Tove först hehe). Tummen upp för Hocker!

Ikväll ska jag käka middag med Malin och Empan, sedan ska vi väl göra sånna saker som snorungar som inte får gå på krogen gör. See ya!

en person som alltid lyckas få mig glad.


rock 'n' roll






www.lookbook.nu


jag får seriöst orgasm i öronen haha.


todays.

Tänkte precis ta fram recept på hur man bakar kokos bollar, så ringer Elin och vill baka. Märks att vi har kännt varandra länge, haha. Vårat kampanj skrivandet har verkligen rullat på idag och att vi fick uppskjuten inlämningsdag gjorde ju allt mycket bättre, nu slipper vi stressa!

Jag har verkligen ingenting att blogga om. Orkar liksom inte vara den där som lägger upp dagens outfit (haha), och sånt där typiskt blogg skit. Den här bloggen är personlig och jag skriver endast saker som rör mig, vilket ibland kan vara lite svårt eftersom jag inte får ner allt i ord. Det är mer känslor. Jag får inte ner känslor i ord, det är helt omöjligt. Det är enklare att visa det genom musik. Fina texter berör mig så jävla mycket så det gör ont i magen... over n out.

he took my heart, I think he took my soul

s


chiiiiillls


some cinderella in a partydress




THIS IS HOW WE DANCE!

Vet ni vad jag gör om exakt två veckor? Skriker och hoppar på en (förhoppningsvis) grym paramore spelning! Förstår ni hur mycket jag längtar? Har lyssnat på dom i snart tre år och jag kan inte fatta att jag snart ska få se dom live. men snart så, då står jag där med hayley, josh och alla andra framför mig. hell yäh!


it's a silly time to learn to swim when you start to drown.


stress!!!

jag får inte tag på tove. jag är inte klar på långa vägar. måste ringa mamma. har ingen aning om hur man åker till älvsjö. panik. asdhasduuasdioad.

missing you.

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.


inspiration wildfox.








walking with a ghost.

åh, satan vad det kliar i skallen. en blekning sitter i för att ta bort min fula utväxt så jag hoppas allt kliandes är värt det när jag får se resultatet. mitt hår lyckas alltid bli gult när jag bleker det, men då är det ju tur att man har sin kära vän silvershampoot!

idag ska jag inte göra något alls. måste iofs planera med tove inför projektveckan, kanske träffa elin(?) och titta på gossip girl. kommer glömma bort det sistnämda säkert... hehe. nej, men nu kliar det så fruktansvärt mycket i håret att jag måste hämta en pinne eller något att klia med haha. pussen!

I <3 photobooth










Den här är till dig Nicklas Hocker!!!!

jag är nog guds snyggaste skapelse.


can you read my mind?

just nu väntar jag på att linn ska komma hit, sedan ska vi ge oss ut på stan för massa shopping förhoppningsvis. det var lite strul med att föra över pengar till mitt konto, så jag hoppas att det funkar. bäst för banken! jag är ute efter rutiga skjortor (som börjar ta över min garderob), linnen som man kan ha leggings under, blekning, armband, t-shirtar och smink. egentligen behöver jag ingenting av det som står över, men jag tröttnar så fort på mina kläder så jag måste köpa nya i princip hela tiden. inte bra för min ekonomi inte.

igårkväll åkte jag till fiskis(!!!) med elin ett litet tag för att fixa cigg, sedan stötte vi på en viss person som fick elin att flippa ur. hon skakade, hade ont i magen, spottade på marken konstant och blev jätte nervös. ett tillstånd som man inte direkt är van att se henne i. men det var kul så länge det varade iaf, jag fick något att skratta åt!


I <3 webcam








friday im inlove!

ska snart gå till skolan för att ha mina sista lektioner på en vecka. känns ganska bra att skriva så. fattar ni? inga jobbiga lektioner på en vecka, bara fritt arbete!! för övrigt är det fredag idag också. ska sova som in i helvete i helgen, är så jävla trött... trodde seriöst inte att jag skulle komma upp ur sängen efter min sköna hultsfreds dröm, hihi.


VEM VARE? VEM VARE SOM KASTA?!


bilder säger mer än 1000 ord.


en bild på dig själv


en oseriös bild på dig och en vän


en plats du saknar


en bild på dig som 14 år


en bild på dig som 15 år


en bild på dig som 16 år


en bild på någon som du har känt länge


en bild på dig på fyllan (haha)


en bild på någon som inspirerar dig


en bild på något som får dig att le


en bild på två av dina närmsta vänner


en bild från en klassfest


en gosig bild


en bild på en person du tycker är rolig


I think you need me more than I need you

haha, jag överdrev lite igår om att jag verkligen hatar torsdagar. så farligt var det faktiskt inte alls! dock så höll jag på att somna på min håltimme... så sjukt tråkigt! något jag tycker är roligt är att jag faktiskt har börjat uppskatta matte på ett helt annat sätt än vad jag gjorde förut. har alltid hatat det ämnet och började bli lite orolig nu inför B-kursen, men sen fick jag min extralärare Eva som är helt underbar. jag har lärt mig sjukt mycket på sån kort tid! lövely.

imorgon är det fredag och nästa vecka har jag projektvecka, så det betyder inga lektioner utan bara eget arbete. jag och Tove ska verkligen satsa på vår kampanj om mänskliga rättigheter!!!


no future for you.


torsdagar är min hatdag.

imorgon är det torsdag. en dag jag verkligen mår psykiskt dåligt och alltid oroar mig för. jag vet inte varför jag får panikångest inför dom dagarna, men allt känns bara skit. skit för att vi slutar sent. skit för att jag har lektion med en människa som jag helst inte vill ha in i mitt liv igen. skit för att det är tråkiga lektioner. skit för att jag har en fet rast på 2,5 timme. när man kommer hem är det redan mörkt och dags att äta middag, sedan ska man sova. då är det ju iaf lite tur att vakna upp igen på en fredag.

today.

idag börjar man klockan tolv med bara två lektioner. det gillas kan jag lova!!


kvällsblogg.

jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden. ni vet till sånna där tillfällen man verkligen uppskattar i efterhand? tillfällen man saknar och vill kunna uppleva igen. jag är så himla dålig på att leva i nuet och fattar aldrig hur mycket någonting betyder förrän efteråt. sedan går man och ältar samma sak jättelänge, önskar att man verkligen tog vara på tiden. helt i onödan. för vad spelar det för roll? tiden kommer ändå aldrig spolas tillbaka, hur mycket man än vill.


you said that you would die for me.


min dag

idag har jag haft tråkigt i skolan, knaprat ipren, druckit kaffe, spelat in mig själv på tyska, kommit på att jag låter som en bitch när jag pratar, ätit fem mandariner, spelat mobil-spel på engelskan, hört min mediaproduktion lärare arg för första gången, ätit kladdkaka, tittat på nästa veckas desperate housewives avsnitt och lyssnat på david bowie.

ja, det var väl typ det.


beatrisse

idag har jag fikat med systrarna atterström på barista, sedan knallade jag över till simhallen för att simma lite. det var jävligt skönt och ingen större ansträngning, vilket är najs eftersom det tydligen är asbra träning. nu ska jag käka middag och sedan blir det ner till ICA för att kirra cirre. imorn äre skola igen, är jag taggad?! nej.

i believe in you.


karma really is a bitch!

fan också. jag skulle aldrig skrivet inlägget om att tanja fick feber, för det slutade med att senare på kvällen låg jag också i sängen med feber! tur som jag hade varade den ändå bara i några timmar...

ska i alla fall bara ta det lugnt idag. dissar idol (som förövrigt suger utan en viss person) och kommer sätta mig framför mannen utan öde och pojken i randig pyjamas. jag är en riktig sucker för andra världskriget filmer, så det lär bli en massa tårar för min del haha

Brick my boring brick


i'm feeling young, my blood is pumpin through my veins


hoho

haha fick just veta att tanja har fått feber av vaccinet. när jag satt och klagade över alla biverkningar igår var det hon som sa att jag var töntig och inte skulle oroa mig. well, karma is a bitch ;)

svininfluensan

jag vaccinerade mig mot gris influensan idag. jag fattade inte ens att hon hade stoppat in sprutan förrän det var över. sen satt jag dock och gnällde över att jag skulle dö, börja få spasmer (och bara kunna gå baklänges haha), eller få andra knäppa biverkningar. aja, jag har varit levande i fem timmar iaf.. vi får väl se vad som händer sen, stay nude ;)

Oh I'm stuck forever in your mind


i've found god. my own god. and he is a damn good one.

lost and insecure. i found you.


ibland hatar jag drömmar samtidigt som jag tycker att det äre bästa som finns.

jag hade världens bästa dröm inatt. det var en sån där som man inte vill vakna upp ur, och när man väl gör det så får man fetaste ångesten. låter bekant? yes indeed.


where were you when everything was fallin' apart?


happy birthday

grattis pappa <3

RSS 2.0