new stufffff




-

Trotsar förkylningen och kör en runda på gymmet. Sen blir det nog lite ärender i sickla och forum. Åh, vad jag älskar lediga dagar!

-


hela världen är min


stay-ups




-

Är så opepp på livet idag. Dels för att min förkylning vill inte försvinna och dels för att det här är första dagen på min jobbhelg. 11-timmars passet, underbart! Får väl försöka tänka positivt att eftersom jag jobbar denna helg så är jag ju ledig nästa. Något att se fram emot!!

-

Åh, Sverige har fått en ny prinsessa!! Jag älskar monarkin och är jättefaschinerad av svensk kungahistoria så jag tycker det här är skitkul!

-

Känns bättre i kroppen idag. Lill-huvet är fortfarande tungt och jag snorar och har mig, men annars är det okej. Har hunnit trycka i mig ett halv kakpaket idag. Har även varit duktig och städat garderoben, plus rensat ut massa onödigt skit! Nu är den nästan tom - jättebra ursäkt för att shoppa mer kläder, hehe. Nej, nu ska jag fanimeh gå ut och ta en cigg. Tjo!


sugarbomb




sjuk

Hemma från jobbet idag pga grov förkylning. Har till och med ont i halsen?! Eller ont och ont, inte halsfluss ont men det svider på nåt irriterande sätt. Sen har jag en huvudvärk på det. Plus känner mig orklös och hängig. Härligt. Nä, nu ska jag köpa nåt gott på ica, sen blir det mys framför tv'n!


endless summer

















disco heat






-


I can't seem to get you off my mind

-

Bög vad trött jag är! Däckade halv nio igår och sov i tolv timmar, men ändå är jag lika trött som när jag gick och la mig. Menmen. Idag blir det mellanpass från 11.00-20.30, sen hem och mysa med godis i sängen. Ledig i helgen, wiiiie!!

<3

Idag går alla mina tankar till min kusin Felicia.

-

Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt. Har sovit typ fyra timmar inatt också, känns stabilt! Min chef frågade mig igår om jag kunde ta öppningspass istället och självklart kan jag inte säga nej, visserligen blir det skönt att få sluta tidigt!! Tänkte ta mig en trip till forum efteråt, måste inhandla lite saker. Nä, nu ska jag svepa mitt kaffe. Tjo!

-

Helt okej att vakna upp med 11.000 på kontot.

tattoo




-

Nu blir det att kötta på gymmet! Längtat hela helgen.


-

Jobbpasset igår gick väldigt fort som tur var. Stog i kassan med roliga människor, så stog mest och skrattade bort tiden. Påväg hem var det inte lika roligt. Hamnade mellan två killar på en bänk som började tjaffsa och det slutade självklart upp i ett slagsmål. Blev nertryckt på bänken och fick en krossad ölflaska en centimeter från huvudet. Satt på fel plats vid fel tillfälle helt enkelt! Blir dock jävligt trött på idioter som ska bråka hela tiden.

Nä, nu blir det ett jobbpass till och imorgon är jag ledig. Wiiie!

heavy metal lover






fu** you


-


Idag är jag trött. Kaoz igår på jobbet.

-

Löning om fyra dagar, längtar!!


-

Två dagars ledighet är över och det är dags för helgjobb. Så jävla segt, men cash is king, så antar att det är värt det i slutändan! I onsdags gjorde jag inte så himlans mycket, tränade och tog mig en runda i sickla, sedan chillade jag med Elin på kvällen. Igår åkte jag hem till Vincent och lagade mat, myste och tittade på teve. Sov kvar där och vaknade varje jävla timme hela natten för att jag trodde jag skulle försova mig och inte hinna hem imellan innan jobbet. Hehe, stressad tjej som vanligt. Nä, nu ska jag sminka mig, ciao!

I can be your girl girl girl girl


live fast die young bad girls do it well


-

Nä nu blir det jobb, hörs på onsdag när jag är ledig igen!


-


Some die young, but you better hold on

-

I gave you my heart, but you wanted my soul

day off

Är ledig för en gångs skull!! Det firar jag med genom att åka och träna. Sen kanske det blir en sväng i sickla galleria. Ciao!

station to station


50 år


Grattis världens bästa mamma <3

-

Inne på dag två av fyra av jobbdagar, där av min frånvaro.

RSS 2.0