snyggaste klassen


off to school

Idag ska jag tömma mitt skåp, lämna tillbaka böcker, slänga papper som ruttnat i mitt skåp sen ettan, gå en sista gång i alla korridorer, röka på skolgården och bli tillsagd att gå upp mot "rökzonen", sitta i cafeterian och bara njuta av nacka gymnasoium en sista jävla gång för imorgon tar jag studenten.

-

Om två dagar tar jag studenten. Trodde fan aldrig att jag skulle få säga så. Två. Dagar. Så dags att ta sig en sväng till solariumet och bygga på brännan. Inte så jättefint att vara brunt på framsidan och vit på baksidan. Solbränna á la Izabelle!

tror att det här kan vara början på nåt stort


-

Jag går inte i skolan längre. Typ. Nä, nu börjar jag gråta!

-

Måste tacka mitt pencilin som gör mig frisk på typ noll sekunder. I onsdags gick jag hem från vårdcentralen och grät helt hysteriskt för jag trodde jag skulle missa studenten, men nu så är det värsta över! Har bara endast lite ont i halsen och känner mig lite trött/seg. Det är inte lätt att vara pigg när man vaknar varje jävla kvart under en hel natt pågrund av att lymfkörtlarna på halsen värker som in i helvete. Hur som helst är jag på bättringsväg nu, så hela helgen ska jag fan dega i sängen så jag är fit for fight på tisdag. STUDENTEN TAAGGGAAA!


sjuk

Bra timing att bli sjuk en vecka innan studenten. Igår hade jag nåt slags virus i halsen, alltså inte halsfluss, vilket betyder inget pencillin. As skönt. Dock har det bara blivit sämre nu, ska bege mig till vårdcentralen igen eftersom jag misstänker halsböld. Min ena halsmandel täcker näsan hela mitt svalg så jag kan knappt andas eller prata. Hallelujah. Ingen feber har jag i alla fall. Känns lite positivt.

helgen

Fredag: Spenderades på wärdsan med nacka människor.
Lördag: Åt chips och ostbågar med Elin
Söndag: Övningskört, powerwalkat i nyckelviken och pluggat. Good girl.

I lost my heart in california


mardröm

Inatt drömde jag mardrömmar om studenten. Jag missade utspringet, flaket, allting! Bara för att jag skulle stå och platta håret. Haha. Låter som mig. Men nej, herregud vad jag grät i drömmen för att jag hade missat allt. När dagen är här påriktigt ska jag fan ställa tre väckarklockor så att jag omöjligt kan försova mig eller liknande. Huvaligen!

-

Hög på livet

fantastisk kväll


Angus and Julia Stone var det bästa jag sett på länge. Charmigt, gulligt, fantastiskt och superbra på alla sätt och vis! Gillar skarpt.


angus and julia stone ikväll


-

Jag vet att jag tjatar, men bara två veckor kvar nu!

roliga saker att se fram emot

+ Studentdagen
+ Slutskivan
+ London
+ Sommar
+ Ingen mer skola


trust no bitch










-

Insidious på bio ikväll. Kommer skita på meh!


två veckor

Nu är det bara två veckor kvar i skolan. Kommer sakna allt. Till å med min tyskalärare och hans otroligt enformiga och tråkiga lektioner. Jag kommer sakna mina classmates. Igår satt vi och grät i klassrummet när vi höll hyllningstal på svenskan. Det blev väldigt känslosamt. Att gråta med sin klass känns som om man kommer varandra närmare. Vill inte sluta i nacka gymnasium. Vill vara en sm3:a hela livet ut.

roscoe

Ikväll ska jag rocka loss till johnossi på grönan.


-


-


woop woop

Helgen var spårad. På fredagen hamnade jag på fest hos mindcraftskaparen med Freddie, Costas, Sebbe, Malin och Emily. Lyckades även hitta min fina klasskompis Valerie i vimmlet. Gratis alkohol, fetaste våningen på söder, gratis mat och mysiga människor. Kult.

Den här veckan kommer inte bli så najs. Har ett muntligt tal på fredag som jag stressar upp mig över. Borde börja skriva det också. Usch, får bara ångest. Avslutar i alla fall den här skolveckan med Johnossi på grönalund. Sen är det i princip bara chill fram till studenten. Jag är taggad.

mösspåtagningen


Snodde en bild från Lisa i min klass. Hur fint?!


rakt in i hjärtat


april i bilder













-

Snö i maj är alltid härligt!

-

Kämpade med tyska nationella hela eftermiddagen. Gick åt helvete. Nu pluggar jag ännu mer tyska för omprov imorgon eftersom jag missade det senaste. Najs!!!

Btw, glömde säga att min klass springer ut som trea. Ännu mer najs!!!


RSS 2.0