Slutet av oktober




Flyr till Rom för att dricka vin och äta pasta. Och fira pappa.

Dag ?

Har glömt bort vilken dag jag är inne på. Känns som att det har gått typ fem månader. Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns lite bättre idag. Har inte vaknat med nån värk i öronen eller i halsen, gör mest ont när jag sväljer bara. Så det är väl ett litet framsteg I guess. Igår hade jag en för jävlig dag. Kunde inte få i mig någonting. Inte ens vatten. Låg mest och sov och drömde drömmar om mat. Haha, var så himlans hungrig. På kvällen fick jag i mig ett halvt glas vatten i alla fall. Var så jäkla stolt! Näää, nu ska jag koka te med honung i och se om det känns bättre.

Dag 7

Känner mig piggare idag. Kan fortfarande inte äta och det är väl det som stör mig mest. Blir så jävla frustrerad och börjar gråta varje gång jag försöker få i mig nåt. Haha. Tönt jag är. Men ni anar inte hur jobbigt det är att var hungrig men veta att man inte kan äta eftersom det gör galet ont. Tror hur som helst att jag är på bättringsväg, vilket är lite positivt!!

Dag 6

Pain pain paaaaaaaaain! Rekomenderar ingen att operera bort halsmandlarna. Nästan så jag hellre har halsfluss fem gånger om året än att gå igenom detta. Eller inte, men fan va ont det gör. Har liksom bara legat i sängen i en vecka nu. Var tvungen att ställa in både körskolan och möte med global access imorgon för jag kan typ inte ens gå. Har noll energi just nu. Bög.


Dag 5

Vad ska jag säga? Det här är absolut värsta dagen. Eller det började redan inatt, efter att jag kom hem från popaganda, hade så pissigt ont att jag började gråta. Kunde i princip inte svälja. Dessutom värkte öronen och det var som att någon stack in en kniv i dom varje gång jag svalde. Mamma fick sitta och klappa på mig tills jag somnade. Idag har jag mått extremt illa. Antagligen pågrund av citodonet (som är grymt bra mot smärta, men jag spyr av det). Har kräkts blod i ungefär sex timmar i sträck idag. Trodde jag skulle dö. Illamåendet är nästan det värsta, så hoppas verkligen att det bara var tillfälligt. Annars hänger jag mig själv.

Dag 4

Natten var den värsta hittils. Hade cp-stört ont i öronen och halsen. Mådde till och med illa så var tvungen att gå upp och spy. Blä. Och idag är det popaganda, vet inte om jag kommer orka gå, men vill så gärna se Cults, så kommer typ tvinga dit mig själv. Blir lite jobbigt med tanke på att jag är snurrig i huvudet och vet inte om jag kommer må ännu mer illa senare. Sux.

Dag 3

Just nu skulle jag kunna döda för rödvin, crispy chicken meny på burger king, godis, cigg, chips och manligt sällskap. Är verkligen sjukt uttråkad!!! Lite tur har jag dock att pappa har bokat en resa till Italien i höst och mamma har köpt ett jättefint påslakan och en pälsväst till mig från H&M. Ändå najs.


Dag 3

Smärta. Fyfan. Har haft pissigt ont hela natten och morgonen. Börjar dock bli bättre nu efter allt smärtstillande. Funderar på att gå och gurgla bedövningsvätska också. Undrar hur det kommer gå imorgon på popaganda. Får väl sitta ner på marken om det blir för jobbigt. Lär ju vara snurrig eftersom jag inte rört på mig ordentligt sen i tisdags. Jaja, det ska väl gå bra hur som!! Är fortfarande jävligt hungrig. Det är typ det enda jag stör mig på just nu. Får nöja mig med risifrutti och sånt tråkigt. Bajs.

Dag 2

Är typ hyfsat levande just nu. Har inte så jätteont och har kunnat äta barnmat och lite risifrutti. Tackar som fan för mitt smärtstillande. Stolpiller (nasty), citodon i brustablettform och bedövningsvätska som man gurglar. Fick extra mycket eftersom jag har haft en halsböld och det gör tydligen läkningsprocessen ännu jävligare. Enligt min läkare Per så hade han jättesvårt att få bort den halsmandeln där bölden satt. Fräscht. Och tydligen kommer jag få nån slags missbildning i gomen, inget jag kommer störas av men ändå. Halsböldsjävel.

Jag mår alltså ganska bra för tillfället. Är dock så himla sugen på godis och chrispy chicken meny på burgerking. Dör för mat just nu. Gahh!

Dag 2

Ont ont ont.

Dag 1

Woho, halsmandlarna är äntligen borta!! Operationen gick jättebra och jag har faktiskt inte alls haft speciellt ont. Har fått extremt mycket smärtstillande så jag mår prima. Mådde inte sådär jättebra innan operationen, var livrädd och började gråta när sjuksystern skulle sticka upp nålen i armen på mig. Sen fick jag panik inne i operationssalen efter att ha fått massa lugnande. Minns att jag frågade hela tiden "tänk om jag inte somnar, tänk om jag inte somnar!?". Sedan blev allt snurrigt och sen vaknade jag upp av att jag var jättetäppt i näsan och försökte resa mig upp. Men det fick jag inte, så då låg jag ner och skrattade ett tag! "Fest på stureplan" hade jag tydligen sagt, haha! Fick i alla fall gå hem vid fem tiden och då blev jag väldigt yr och mådde inte alls bra, men efter lite sömn och risifrutti plus isglass så mår jag bra igen. Dag två och tre ska tydligen vara värst eftersom lokabedövningen släpper då. Jaja, återkommer om mitt tillstånd imorgon.


hejdå halsmandlar

Nu har jag börjat fasta. Undra när jag äter nästa gång. Vissa får ju så pissigt ont i flera dagar, medan andra kan äta redan första dagen. Hoppas verkligen att jag är en av dom som inte har sådär jätteont. Med tanke på att jag ska på popaganda i helgen vore jag jävligt tacksam om jag mådde bra. Hehe. Aja, önska mig lycka till. Nästa gång jag skriver har jag inga halsmandlar. Najs.

the d-day

Idag börjar alla elever i nacka gymnasium igen. Känns wierd att inte jag är där. Har gått dit i tre år och vad hände med dom åren liksom? Helt plötsligt är jag arbetslös. Just nu tycker jag faktiskt att det är galet skönt att kunna sova hur länge som helst och kunna göra vad jag vill på kvällarna. Känner ändå mig lite trygg eftersom jag ska på rekryteringsmöte nästa måndag hos global access. Dom kan hjälpa mig att hitta jobb, så det känns bra!

Imorgon tar jag bort mina halsmandlar också. Är rädd och taggad på samma gång. Med tanke på hur mycket problem jag haft med halsont efter min halsböld så ska det blir awesome, men jag är ju livrädd för att få nålar uppkörda i armen och bli nersövd. Hur som... nu ska jag handla isglass med mamma.

-

Igår drog jag hem till Emily i spöregnet för lite middag och förkrök. Sedan bar det av in till stan där vi mötte upp lite folk på hellströms. Hängde där i några timmar tills jag kände att det var dags att åka hem till Vincent. Kult att vi går och lägger oss klockan tre och vaknar klockan sex på morgonen. Svintrött är jag, fast ändå värt med typ sex timmars mys i sträck. Typ så värt att jag tar bussen hem till honom igen ikväll. Är sällskapssjuk eller nåt.

fredagsmys

Nu ska jag och min kära vapendragare Linn gå ut i regnet och kjedjeröka. Standard. Ikväll är en sån kväll som man bara vill ta det lugnt. Det enda jag gjort idag är typ legat i sängen, tittat på simpsons och ätit chips. Ändå skönt. Dock blir det all in på krogen imorgon.


-

Idag ska jag leta efter jeans. Har inte använt det på typ tre år snart. Gillar det inte, men det är ju förbaskat jävla snyggt alltså. Plus att jag måste ju variera mig lite, kan inte bara ha leggings hela hösten/vintern.


brookelle mckenzie




Hot as hell.

-

Om exakt en vecka opererar jag bort mina halsmandlar. Skräckblandad förtjusning.

-

Idag blir det födelsedagskalas för kusinen som nydligen fyllt 12 år. Mycket födelsedagar nu i augusti. Igår var trevligt, blev dock rätt tidigt, men med tanke på att jag har varit sjuk i några dagar så kände jag inte för att supa ihjäl mig. Så för en gångs skull är jag varken bakis eller har ont i huvudet. Score!


-

Dags för födelsedagsfest igen. Ikväll är det Kempas som ska firas!

ett två tre fanta och rosé


fever dreams

Drömde hemskaste mardrömmen på länge inatt. Jag har nog aldrig skrikit och gråtit så mycket i hela mitt liv. Drömmar kan verkligen kännas så jäkla riktiga. När jag vaknade visste jag liksom inte hur jag skulle reagera. Usch, det gjorde så ont. Antar att det är feber-mardrömmar. Ja, jag har gått och fått feber igen. Dock är det lugnt nu, men jag tror att halsfluss är på G igen. Kult eftersom jag ändå ska ta bort dom om två veckor, haha. Ödets ironi.


birthday pics


Emily och Morre kom hem till mig vid fyra tiden och bakade en awesome tårta.


Morre hackar grönsaker till middagen


Jag och Malin har ända sen Januari haft en idé om att Malin ska få ha en egen bar. Nu gjorde vi det till verklighet.


Morres egna barlista


Emily och Kempas

Morre och Iz


Födeledagsbarnet


Ten million dollar smile


Finis


Min bästaste Empis och jag


Empis, Jen och Iz


Cheers mate!


Kempas och Malin


Efter några vinglas och champange började bilderna spåra ut...


Världens godaste tårta


Iz, Jen och Empis


Izza (Mange) kom igen nu!


Som sagt, efter lite alkohol blev bilderna inte så fina längre


Hihi


Asgarv haha


Nyktert


HAha, fulaste bilden på länge


Fett snygga


Sätter hundra spänn på att det är Mästerfotografen Malin som har tagit denna bild


Adam aka Mannen som försvann


-

And I think to myself it's a beautiful night and I know everything is gonna be alright



-

Jag är fett seg på att ladda upp bilderna från i lördags, jag vet. Men igår var jag i princip helt förstörd. Låg i sängen hela förmiddagen och eftermiddagen och åt nutella-mackor och drack energidrycker som någon glömde här. På kvällen drog jag hem till Vincent för lite filmmys. Är typ beroende av närhet från män nu för tiden. Knaz. Bilder kommer hur som helst snart.

izabelle 19 år

Jag är helt slut. Festade bakis igår. Hade x antal partyglada människor hos mig. Kanske lite för partyglada. Har nog samlat ihop över 100 öl och ciderburkar, vinflaskor, champangeflaskor, spritflaskor och hundra miljoner fimpar. Fick dock städhjälp av Mahogany och Teo, så det var lugnt. Gårkvällen blev hur som helst jättelyckad och jag förstår verkligen inte att ingenting gick sönder. Eller jo, en ljusstake, men med tanke på hur festliga vänner jag har och hur många det var där som jag inte kände så borde hela mitt hus varit nerbränt eller nåt. Tack tack till alla ni som kom igår, och tack för presenterna. Bilder kommer senare.


this place is 'bout to blow!

19 år idag. Känns bra ändå. Ikväll ska det firas ordentligt!!

he put a hole through my kevlarsoul

Sitter och har lite kvalitetstid med mitt favoritband Kent. Glömt bort hur bra dom är. Kan liksom inte få fram orden när jag pratar om dom. Dom är fantastiska. Jocke Berg prickar orden och meningarna precis rätt. När jag hör deras låtar tänker jag på förra sommaren. Eller förra året överhuvudtaget. På vintern och våren 2010. Och jag gråter fortfarande när jag hör kevlarsjäl. Varje jävla gång.

åldersnojja

Jag fyller 19 år imorgon.

mila kunis


-

Imorgon har jag min andra körlektion. Den första gick väl ganska bra. Det är så mycket mer saker att tänka på i bilskolan än med pappa. Sen var det annorlunda att köra en ny bil också. Kopplingen var trög och det finns ingen atomatik (typ automatisk AC och halvljus osv) så det är nytt för mig. Mer saker att hålla reda på alltså.

På lördag fyller jag 19 år också. Ett år kvar som tonåring.


såhär såg det ut i lördags


Skånepaugarna anlände till Nacka runt 6 tiden och då blev det lite öl-spel. Nostalgi.


Jönna och jag, skål!


Här sitter vi och "förar". Skåningarna mobbade oss för det. Men visst säger man så? "Nu ska vi till mange och föra!".


Oskar och Adam


Jönna och jag


Naw!


Pangbrudar!!


Haha så jävla taggad på livet


Sen droppade det in lite mer människor


Malin, mästerfotografen!


Malin, mästerfotografen!


Malin, mästerfotografen!


Jönna, Emily, Oskar och Felix!


RSS 2.0