bajsjfkff

Imorgon får vi påsklov, fan va skönt!! Skoldagen kommer dock inte bli lika rolig för mig. 8.20 har jag ljudteknik, sen har jag en fet håltimme till halv två, klockrent! Tur att jag har tillgång till datorer så jag klarar mig väl... sen blir det engelska och tillsist ska jag&Tanja hålla i vår gympa lektion. Vi har inte planerat ett skit, så vi får väl typ improvisera eller nåt, hehe.

spaniiiien

Träffade Tanja första gången på över en vecka idag, hon har varit i spanien med sin spanska klass som utbytesstudent och hon hade jävligt mycket roligt att berätta. Jag är så grymt avundsjuk och jag hatar mig själv för att jag slutade på spanskan, åh!! Dom festade och hade typ semester där nere. Sen fick man tydligen vänner för livet också. Längtar verkligen tills dom kommer hit till Sverige, Tanja ska presentera mig för alla gulliga killar, hehe. Skämt åsido, men det ska bli askul att träffa dom. Mina spanska skills är väl inte sådär jättebra, kommer inte ihåg ett skit. Får väl njuta av att jag är blond istället, det kommer man tydligen långt på, haha.

Sommarn 09, örrrregrund


Hehe, nyvakennn eller?!


Misslyckat haha


YÄÄHHH


GE MIG SOMMARN 10 FÖR FAN!


onsdag

Efter massa konstiga drömmar inatt ringde tillslut mamma och väckte mig, inte roligt nu när jag har haft extra lång helg, men vi får ju lov imorgon så jag kan stå ut! Igår var jag ju med Elin, åkte till forum, åt lunch, fixade cigg, köpte godis och åkte hem till mig och chillade. Vi tittade även typ 20 minuter av the grudge, sen tröttnade vi med tanke på att den inte är lika läskig och intressant efter att man sett den sjuttio elva gånger, hehe.

Nej, nu ska jag fixa mitt hår. Tchüss!

jag älskar allt han gör


studiedag

Älskar vårterminen under skolåren eftersom det alltid är en massa studiedagar. Det var ju bara nån vecka sen vi hade det och nu har vi det igen, awesome! Började morgonen med frukost och desperate housewives, har sett alla säsonger typ fem gånger om och nu tittar jag på första säsongen igen, haha. Mitt favorit program foh suuure! Nu ska jag koka kaffe och sen blir det nog forum med Elin, pöss!


vill ha!


converse, forever 21, HM


I'm mad as hell


FÅCKING HELL

Fick nyss reda på att det är studiedag på tisdag, kan det bli mer awesome?! Bara tre skoldagar och sen påsklov, galet skönt. Det här lovet ska jag verkligen använda till att göra massa roliga saker. Det blir så lätt att man sitter och degar hemma framför datan eller i sängen, men nu ska jag faktiskt försöka planera upp hela lovet, hehe lycka till säger jag bara. Någon som vill boka upp mig för shopping/fika? Sen kan någon gullig person langa fest också som pricken över i:et!

Lisa Nilsson, du är redan uppbokad från och med nu, så bäst för dig att du kan träffa mig! :D

gårdagen

Igår var en bra kväll måste jag säga! Började vara med Linn och Elin, sen drog Elin, så då söp jag och Linn en massa vin. Satt och diskuterade random saker i mitt kök, haha. Måste låtit roligt, ni vet när man försöker vara seriös när man är full? Haha, sedan kom i alla fall Malle&Empan hem till mig också. Sen träffade jag Stefan också(!) Har inte träffat honom på ett år, så det var väl ja... trevligt. Våran relation kan man ju ifrågasätta, men det tar vi en annan gång. Kvällen slutade i alla fall med att Malin, Emily och jag chillade en stund i mitt rum med chips.

tjabba


Sitter och bränner hjärnceller just nu


saturday!!

Cha cha blogggennnn!!! Närå, hehe. Idag har jag varit i forum en snabbis med min kära moder, fick med mig en svart vårjacka, en rutig skjorta (färgen är perfekt!!!), en bh, trosor och foundation. Det behövdes kan jag tala om. Just nu sitter jag och tråkar framför min naturkunskaps uppsats som skulle varit inlämnad i tisdags, åh jag är så jävla omotiverad och dålig i skolan just nu. Hög frånvaro och allt, usch jag skäms! Ska verkligen kämpa efter påsklovet, sista veckorna innan tvåan är slut liksom...

Ikväll vet jag inte vad som händer. Vill dricka vin med massa vänner. Tror några kommer över hit sen, men vi får väl se. Tchüss!

Wait for something better


äntligen fredag!!

Usch, vaknade upp nu med fetaste träningsvärken i armarna och axlarna. Jag, Sophia och Filip satsade verkligen igår på idrotten när vi hade handboll så det är ju inte så konstigt med tanke på hur otränad jag är, hehe. Nu ska jag koka kaffe och ta en dush, see ya!

våffeldagen

Det luktar våfflor här hemma. Åh, ska bli sååå gott!!! Bara för att skryta lite.

jag klarar mig inte utan:


1. Face scrub från neutrogena. Bäst om man har porer istället för finnar. De försvinner direkt!
2. Concealer från MUS, finns ingen bättre.
3. Plattång. Inte så bra för håret, men utan plattång skulle jag dö, hehe.
4. Inpackning eftersom mitt hår är söndebränt
5. Läppsyl. Läpparna blir torrare fortare när man har piercing som jag
6. Silver shampoo, eftersom jag hatar varma toner av blont hår. Det passar inte mig alls, så silver shampoot är min bästa vän.
7. Solpuder för jag är blek som en jag vet inte vad på vintern
8. Mascara. SJÄLVKLART?!
9. Ansiktskräm innan foundation, ett måste!


kiss and tell

Fick paket från HM idag!! Hade beställt en svart hatt, ny bikini och ett par solglasögon. Funderar på att börja lägga upp bilder på vad jag köper, för jag vet att det finns folk som tycker det är kul. Själv älskar jag att se vad vänner/random-bloggar köper. Samtidigt känns det lite... awkward. Haha, det här är ju mer en tanke slash personlig blogg, ingen jävla mode-tråkig-bajs-blogg. Men we'll see!

pass

Det var hyfsat skönt att vara helt ensam i dag på media lektionen. Staffan, aka blondinbellas pappa (min lärare) gjorde i princip hela min annons, hehe. Sen när jag skulle gå sa han: FAN VILKEN SNYGG ANNONS DU GJORDE!! DEN SKA DU VARA STOLT ÖVER!! Jo, jag tackar jag. Det var ju du som gjorde den, haha.

Nu snart ska jag bege mig till polisen och fixa nytt pass. Behövs ju inför mina kommande resor utomlands i sommar. Grekland som ni redan vet och kanske möjligen polen (!). Jag vet, polen låter jävligt fattigt, haha, men skälet till att jag åker dit är för att jag vill besöka auschwitz. Ni vet koncentrationslägret? Tycker sånt är jätte spännande, så jag hoppas det blir av. Det värsta är ju nu med passet att jag har en tedens att alltid se ut som ett mongo på fotot. Och det här ska jag ändå leva med i ganska mååånga år framåt. Känner pressen inombords... gaahh.


que?

Haha, kul att jag är helt ensam på media lektionen. Var är min klass?!

vad vore jag utan dina andetag?

Åh, jag har nog aldrig blivit så sur av att vakna imorse när mamma ringde. Hade världens underbaraste drömmar, och då menar jag verkligen underbara! Sånna där drömmar som man inte vill vakna upp ur. Får nästan ont i magen nu när jag tänker på dom, vill ju att det ska vara sant. Träffade bland annat Tom Kaulitz (haha) som jag inte har drömt om på flera månader, så det uppskattades verkligen. Åh, det här sög ju. Vill sova hela dagen.

gief me!


music a la 2009


Början av 2009 spelades den här på varenda jävla fest. Jag är nog den enda som fortfarande tycker den är awesome, haha.


Säg nån som inte lyssnade på den här låten förra våren...


So hultsfred style! Gud vad jag saknar allt.


Sen vår/tidig sommar får jag minnen av när jag hör den här.


Mina bebisar släppte sitt nya album! Automatic är en sån där låt som sätter sig i hjärnan efter första gången man hör den.


Ignorance, självklart!! Paramores konsert var helt underbar och deras skiva gick på repeat hemma hos mig, hehe.


music a la 2008


Inte min favorit precis, men den här låten får mig verkligen att tänka på våren 2008. Alla deppiga tokio hotel dagar, alla fina minnen med 9c1, långan, skuruberget, balen - allt. Just den här låten får mig att tänka på det, och jag vet inte riktigt varför.


Min favorit låt 2008. Old school.


Den här låten får mig att tänka på alla lektioner vi fick vara ute på scenen vid skolgården i skuru. Ipoden var alltid med och man försökte verkligen göra allt för att slippa plugga.


Funkytown!! Klassfesterna med c1orna, haha.


Vengaboys, också en riktig c1-låt, I gotta say!


music a la 2007


Ännu mer fjortis blev jag början av 2007. Seriöst.. sunblock?!


Skolavslutning 2007.


Och här kom vändningen för min fjortis period. Tokio Hotel. Kan liksom inte beskriva hur mycket dom har förändrat min syn att se på musik. Löw 'em!


music a la 2006


Min favorit låt höst 06. Minnen.


Mest sönderspelade låten 2006.


Elverket låten. Fjortis tiderna, hell yäh!


ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har


Jag hatar måndagar.

Skola från 13.40-15.00. Känns lagom ovärt att åka dit för en lektion, men det är ljudteknik och jag kommer missa lektionen på torsdag pga att jag ska till en neurolog, så lika bra att gå för att jämna ut min frånvaro haha. Är egentligen sjukt otaggad på att behöva åka till skolan, gå upp för mördar backen, vara där en timme, sen ta bussen hem igen. Haha, i-lands problem!!!

Föresten, vad hände med våren? Den försvann typ lika fort som den kom.

fyfan

Igår var det vår. Idag är det vinter. Imorgon är det skola. Jag orkar inte.

lördag

Idag lunchade jag i forum med Linnzy, Elin och Ida, riktigt trevligt. Sedan blev det chailatte ute på balkongen, det har ju varit galet varmt idag. Det luktar vår ute!! Åh, man blir ju så lycklig! Ikväll ska jag hooka med Emily, sen får vi se vart livet bär helt enkelt. Tchüss!


fuck you right back!


old school rock


Nico teen love


i <3 mjuuusic

Kent. Lykke Li. MGMT. Johnossi. Silverstein. Paramore. Those dancing days. Bloc party. You me at six. Chemical vocation. Babyshambles. The white stripes. Tokio Hotel. Sex pistols. The clash. Ramones. Prince. The sounds. The red jumpsuit apparatus. Kings of leon. The killers. White lies. Shout oud louds. The hives. Bring me the horizon. Suicide silence. Blondie. Franz ferdinand. Alice Cooper. Tiger lou. Peter, bjorn & john. Tack för att ni är så jävla bra.


-


I love kent


Jag tror på varje ord dom säger. Deras musik är så jävla äkta.


trötter?

Kom hem vid två idag eftersom engelskan var inställd, asskönt! Tittade lite på huset fullt och bakade kokosbollar när jag kom hem, hehe. Sen bestämde jag mig för att sova och ställde klockan så att jag bara skulle sova en timme, men vad tror ni händer? Jo, jag stänger av den i sömnen och vaknar nu... suck. Lycka till med att somna senare ikväll säger jag bara!

bajs torsdag

Sitter och tråkar i lärcenter (som vanligt känns det som, haha). Väntar på att min matte ska börja, under tiden läser jag bloggar och nu tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och plugga lite naturkunskap, så jag slipper göra allt hemma sen. Efter matten blir det iaf svenska och engelska, idrotten måste jag hoppa över eftersom jag inte har pluggat inför provet.

Vill bara gå hem just nu!! Är hungrig, irriterad och sur. Det enda som har varit bra hittils idag är ljudtekniken där vi var inne i studion och lekte. Vi spelade in pärlor med kent, gissa vem som kom på att vi skulle köra den? Hehe.

depp

Ikväll har varit sån där jobbig kväll. Ni vet när man inte tycker någonting är bra. Har ingen motivation och ser ingen mening med att gå till skolan imorgon. Har idrottsprov och har absolut ingen aning om vad det är man ska kunna... Nej, just nu är mitt humör lååååååååångt nere på botten. Tur att det är fredag snart i alla fall.


baby we can do it, we can do it all night!






Platanias 10. Sola, bada och festa i en vecka, lovely!


gotta see this!!


Åh, Dakota och Kristen är ju asbra skådespelare och the runaways är ett sjukt bra band. Kan det bli bättre kombination? Jag är helt övertygad om att den här filmen kommer vara awesome!!!


studiedag

Har sovit i 12 timmar nu så jag känner mig väldigt utvilad. Studiedagar iz the shit!! Ska absolut inte göra någonting idag, bara vara extremt lat. Måste kanske plugga lite iofs, fück.. Nej, men det får bli senare isf för just nu ska jag bara göra ingenting! Tchüss.


vår?!






vintervila


my heart


sommarjobb

Har precis sökt sommarjobb. Kanske blir att jobba på dagis om dom hör av sig... inte speciellt ansträngande plus att jag älskar småbarn!! Vi får väl se hur det går. Måste verkligen ha ett sommarjobb, och jag vägrar dela ut reklam för pappas jobb i år igen, nevah!

pluggpluggplugg

Sitter och skriver en vetenskaplig uppsats om kloning. Tyvärr är jag alldeles för trött för att leka smart nu, så det går inge vidare om jag ska vara ärlig. Måste även plugga in glosorna till tyskan... baaah! Kan det inte bara bli sommarlov?! Är så sjukt jävla trött på skolan så att det inte är sant. Skulle inte banga på att sova och sen vakna upp nån gång i juni, hehe.

Hoppas att morgondagen går fort, för på onsdag är det studiedag!!! Älskar't.


whatever are you thinking of?


åh!!!

Vem vill gå och dö på kents konsert med mig den 22 juli i sthlm?

söndag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har haft vanlig söndagsångest och försökt plugga. Host. Jag har inte ens öppnat tyska boken egentligen men det behöver vi inte låtsas om, hehe. Tog en sväng ut med Elin, tog en cigg och åt choklad i solen. Nu sitter jag här med kaffe och väntar på att Gossip girl ska börja! Sen måste jag faktiskt ta och börja plugga... suck.

darling, do you wish we'd fall inlove?


jag vill ha sommar och festival!


plus och minus.

- Jag har mens fast jag hade det för bara två veckor sen
- Det är fortfarande snö ute
- Det är skola imorgon
- Det är typ hundra år kvar tills sommarlovet
- Jag vill smsa Erik, men min paranoida sida tar över. Såklart.

+ Det är soligt ute!
+ Bara tre veckor kvar tills påsklovet
+ Musik
+ Eric Saade (HAHA)
+ Har lite vårkänslor
+ Kent

musik non stop


Jag fattar inte hur jag har kunnat missa er under alla dessa år. Er musik gör mig helt galen.


bloggtorka.

Jag vet att min blogg är tråkig just nu, men jag har absolut ingenting vettigt att skriva.

först kom ingenting, sen kom ingenting.


I wanna hurt you, just to hear you screamig my name

Frustration, yez sir.


random lista.

Dagens humör: lite sådär. upp och ner!
Dagens skratt: på gympan, åt Tove när hon skulle hjula haha
Dagens tråkigaste: håltimmen på 4 timmar
Dagens roligaste: ljudtekniken
Dagens person: malin får den äran eftersom hon bjussa på cigg ;)
Dagens låt: oj. ramlar med håkan eller järnspöken med kent
Dagens bästa: ingenting
Dagens outfit: skjorta, leggingsm, converse, skinnjacka
Dagens saknad: tokio hotel och lisa


järnspöken.

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar?
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma?

torsdag.

Sitter i lärcenter nu igen och tråkar. Har håltimme till halv två, så kommer nog få sitta här ett bra tag till. Visserligen har jag ju matte nu imellan, så Eva kanske låter mig sitta kvar en timme extra så jag håller mig sysselsatt, hehe. Började iaf 8.20 idag med ljudteknik vilket var helt awesome. Jag, en tjej i min klass och boyzen fick leka i studion idag. Vi spelade in here comes the sun med the beatles vilket var jätteroligt! Skulle inte banga på att bo i skolans musik studio, nevah.

Imorgon är det fredag vilket är det enda positiva idag, haha. Fast jag ska hålla i en halvtimmes lektion imorn på historian, lite nervöst men det ska nog funka. Är också lite nervös över engelskan vi har idag eftersom jag inte läst ut boken... amg. Får väl skylla mig själv iofs.

fuck that.


tisdag.

Åh, älskar soliga dagar, känns verkligen som om våren är påväg nu! Fast tydligen ska det bli mer snö i veckan, så jävla typiskt. Men svenskt väder kan man ju aldrig räkna med liksom. Kom i alla fall precis hem från skolan efter att ha stannat kvar och pluggat (cred till mig!!). Trodde verkligen att den här dagen skulle bli jobbig, men tänk så mycket lite solljus kan göra! Hela dagen gick ju sjukt fort.

Ikväll är det desperate housewives och imorgon har jag sovmorgon, najs?!


In your shadow I can shine


Schreeeeeeei

Har försökt pluggat ett tag nu. Fyfan vad det går dåligt, har absolut ingen fantasi i mitt huvud just nu så det går rent åt helvete. Sen har jag även bok diskussion på engelskan på onsdag och boken ska vara inlämnad imorgon. Själv har man bara läst 80 sidor av typ 300, haha. Lyckat. Får väl låtsas vara sjuk på onsdag eller något, för jag kommer inte kunna säga ett skit.

Nu snart blir det i alla fall Gossip girl och B&J! Imorgon är det skola igen, det suger.

världens bästa dag.


Chillade med Kenza i kön ;)


Ja, what to say... anledningen till att jag är sjuk, hehe!


Bill var så jävla snygg!!!


Geeeoooogggg


Åh, vi var så jävla nära!! Tom är oförskämt snygg


Tack för att du sabbade mitt smink och hår med allt vatten du kastade på mig ;)


Jävligt dåliga bilder, men ... åh. Ser ni hur nära vi stog?!


Min dröm man, förutom Nicklas Hocker hehe


Antingen var huvudena avkapade eller så var bilderna suddiga. Skit kassa bilder med andra ord, men här är ett litet smakprov på konserten iaf!

sjuk.

Förlåt förlåt förlåt för jättedålig uppdatering men jag har legat deckad i feber sen jag kom hem hem från Tokio Hotel konserten tråkigt nog. Nu känns det iaf som att det börjar bli bättre, har inte haft feber på några timmar så peppar peppar ta i trä att det inte kommer tillbaka! Ska försöka slänga upp alla bilder från i måndags (förlåt malin, lisa, kerran och co för att jag är så seg hehe) och konserten. Det kommer, jag lovar!


Tokio Hotel forever.

Vet inte vad jag ska säga. Det finns inga ord för hur grymma mina favorit killar var igår. Trots kylan när vi köade, trots att jag fick feber (39 grader!!!) mitt under konserten så var det så jävla underbart. Jag kan knappt fatta att jag har sett dem nu. Det är helt jävla sjukt. Måste smälta det lite innan jag lägger upp videos/bilder senare.

var är era händer?! NU KÖR VI STOCKHOLM!


galet.

Jag håller på att skita på mig av nervositet!!!!

Tokio Hotel imorgon!!!

Taggat hela kvällen med en massa Tokio Hotel låtar. Fattar ni att jag ska få se dom imorgon? Är så fruktansvärt nervös. Skakar och har ont i magen haha. Den desperata lilla 15-åringen börjar komma fram igen, haha, skämt åsido. Nej, men hoppas verkligen att det kommet bli bra imorn, även fast vi ska köa sex timmar i minus grader(!!!) Filtar, sittunderlag och massa kaffe får det bli för min del. Men det ska nog lösa sig, det är ju trots allt tokio hotel vi ska få se efter allt väntande! Kan inte förstå att jag ska få se dom. Galet. Hörs imorgon innan jag drar, tchüss!

Jag är sjukt speedad.

Är på mycket bättre humör nu :) Och snart ska vi åka och käka thaimat, är så stöööört hungrig verkligen. Har varit det konstant sen igår natt, hehe. Bdjsiasdioasdasd. Hejrrå!!!

Föresten, tokio hotel! Jag ska få se Tokio Hotel för första gången i mitt liv om två dagar. Det är fan rätt sjukt. Jag minns 2007 när biljetterna släpptes för 3 april 2008. Jag grät. Skakade. Fick sätta mig ner på golvet för att chilla lite, haha. Det är annorlunda nu. Jag har inte samma känsla längre, men jag är ändå så jävla glad över att få se dom killarna som förändrat min stil för musik totalt. Dom fick mig att hitta mig själv. Helt ärligt.

I just wanna scream.

Jag skulle vilja slå sönder något just nu. Är så jävla frustrerad och irriterad. Det kryper i hela kroppen. Fan. Hoppas verkligen att känslan försvinner snart. Vet inte om det är för att jag är arg, hade förväntningar för en grej eller för att jag är stressad. Nån mix kanske. Funtar på att ta en kopp kaffe och se om det blir bättre...

Ikväll ska iaf jag, Linus och Linn äta på Koh Pangang (stavning?). Eller vi ska se om det finns bord där eftersom vi inte kunde reservera, men eftersom det är tisdagskväll borde det ju vara lugnt. Hoppas det får mig på bättre humör iaf!!

I <3 Webcam












inspiration, tack.


åh, jag vill ha allt hon har på sig! schnyggt I say.


Oh baby, your time is running out!

Idag ska jag göra det. Jag ska verkligen. Sen får vi se vart det leder helt enkelt. Hatar sånna här situationer.

stockholm ligger öde och världen håller andan.

1:a mars idag, people! Jag förstår inte hur tiden kan gå så galet fort. Vi fick precis jullov liksom? Jätteskumt men jag klagar absolut inte, hehe. Har precis druckit mitt kaffe och nu ska jag börja fixa mig, sedan dra till forum och shoppa lite. Får hoppas att mitt bankomat kort funkar som det ska nu när det är aktiverat. Måste även höra med Elin om hon skulle med... behöver cigg också! Söck. Ikväll ska jag iaf hem till Agemaaaaaan på maskerad slash bus kväll. Hihi, det blir nog awesome tror jag. Har hört att det blir fjortisar, hippies, rasta och andra teman där. Själv ska man vara punkare. Satsar på säkerhetsnålar, skinnjacka och sönderrivna strumpyxor. Och massa nitar på det!

RSS 2.0