Valborg

Har precis varit i forum och klippt mig. Det blev bra. Det är inte slitet längre och det är short&ruffsigt, precis som jag vill ha det. Lite Jenny Humphrey stuk på det hela. Snöööggt! Nu snart ska jag bege mig tillbaka till forum för att hämta pengar av min madre. Vill shoppa lite...

... det är valborg idag också! Ska först äta middag och föra hos Emily, sedan får vi se hure blir.

New haircut?

Imorgon slutar jag vid 10-tiden så därför tänkte jag åka förbi forum och titta om dom har tid för klippning. Mitt hår ser verkligen förjävligt ut just nu. Det är verkligen sjukt slitet! En förändring behövs verkligen. Först hade jag tänkt att spara ut det som är uppklippt så jag ska få tjockare hår, men nu har jag ångrat mig och vill klippa upp det lite mer. Jag hade tänkt typ såhär ungefär...


Kanske inte precis den där luggen, eftersom den vill jag spara ut, men längden är assnygg och det uppklippta också. Yum. Fyfan va snyggt! Ibland önskar jag också att jag hade mörkt hår... men nej, där går gränsen. Mitt hår skulle inte må så bra av mer färgning just nu. Hur som helst, visst är hon snygg?

I hope you had the time of your life


Jag gick förbi min förra skola samtidigt som jag lyssnade på den här låten. Jag ville verkligen gråta. Fick kämpa tillbaka tårarna ärligt talat haha, men det var en himla fin tid där på skuru.

Ingenting

My friends all say, don't try to hold it in, but i can't let that guy know how i feel. I'll try to hold back my, my, my tears. But they keep say, after your laughter...I'll try to hide, hide my sorrows, I wonder can i hold them till tomorrow...maybe i'll hold them forever.

After your laughter come tears

Det snackas mycket om kärlek i alla tonåringars bloggar. Olycklig kärlek är ofta väldigt vanligt men även lycklig kärlek där man skriver hur mycket man älskar sina pojkvänner. Även jag har skrivit om kärlek. Men kärlek kan ju vara så mycket mer, det behöver ju inte vara förhållanden, utan även vänskap. Och vänskap är något jag faktikst har funderat lite över de senaste veckorna och har insett att det är svårt att vara vänner föralltid. Det är bara vissa personer man har det bandet med. Vi förändras - vi växer ifrån varandra. Jag tycker det är sjukt tråkigt att det har blivit som det blivit, men samtidigt orkar jag inte anpassa mig till någon som är så otroligt bitter och otrevlig hela tiden. Ändå får jag sånt himla dåligt samvete, även fast jag inte borde få det. Det är inte mitt fel, men det är inte så jäkla lätt all the time...

Jag kan inte relatera mina känslor till den här låten. Man får ut så jävla mycket ur den.


It started out with a kiss, how did it end up like this?

Tisdag

Jag har matteprov idag som jag inte har pluggat till. Jag vet seriöst inte ens vad det handlar om... känns som jag har gett upp lite i matte. Orkar liksom inte ens bry mig. Dessutom har jag inte lämnat in historia arbetet som skulle vara inlämnat igår innan 9.00! Klar är jag inte heller... Och nu ska jag bege mig till helvetet och dö lite. Vi hörs vid 2 tiden igen!

Måndag


En gammal bild på mig

Helgen är över och den var riktigt trevlig måste jag säga. I fredags var jag med Elin och hennes kompisar i slussen ett tag sedan åkte jag och träffade Linn och hennes kusin. Det blev en hyffsad lugn kväll. I lördags var det tänkt att jag skulle åka till fridhemsplan med Elin, Linn, linns kusin och elins kompisar och grilla, men det blev ändrade planer när vi träffade Arvid och Ludvig i slussen, så kvällen slutade med att jag, malin och Ludvig rökte vattenpipa hemma hos Arvid. Det var roligt må jag säga.

Just nu försöker jag skriva en jämförelse mellan Kongo och Rwanda. Går inte så bra. Jag måste få insperation... typ.

Känns som om vår kärlek redan var på sne från början, precis som lutande tornet i pisa

Kalla blickar, kalla kårar och du var bar 14 vårar ta min hand och visa mig vägen. Jag är din alla lägen.

Hey, shut the fuck up boy, you're starting to piss me off

Ska torka håret nu och sen ut på altanen i solen!


Kill me

Åhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Jag blir så frustrerad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har ett stort arbete som ska vara inne på söndag i historia och jag kommer ingen vart. Jag får ångest och vill bara dö lite. Imorgon är det även nationella i engelska, tjoho säger jag bara. Det kommer gå dåligt eftersom jag är sämst att skriva på engelska under stress. Jag menar, skriva en text på 80 minuter?! Tänk om man inte ens är insatt i ämnet vi ska skriva om? Dear...

Naturbegåvning? Haha

Jag anstränger mig inte längre i skolan. I alla fall inte så som jag brukade göra, men ändå klarar jag mig alltid på något sätt. Fick MVG på Naturkunskapsprovet (ni vet det som jag tyckte var sjukt svårt?!) och MVG på min engelska uppsats... hm?

Det snurrar i min skalle


Haha, jag hann inte sova längre förrän det ringde på dörren och Elin stog där. Yeye, nu slapp jag vakna upp trött och sur som jag alltid gör när jag sover efter skolan. Vi lyssnade i alla fall på 90-tals musik (venga boys, caramell och drömhus ni vet?), chattade med Arvid och åt kakor i min säng. Sen skulle jag plugga tyska och nu sitter jag här igen. Yeh.

Tuesday

Vaknade upp med en ny finne över läppen. Och en i näsan. Jag har aldrig finnar i ansiktet utan får mest en stor fet finne någon gång ibland på något weirdo ställe som gör så fruktansvärt ont. Men jag är glad för det! För ikväll är det desperate housewives, loooove it. Men innan dess måste jag ha pluggat lite tyska. Har bestämt som mål att kunna alla glosor på de kapitel vi haft. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och sova lite.... puss!


Summer of 07


Sommarn 07 vaknar på natten igen.

Du vet jag vill bli din

Sommarlov skulle sitta perfekt just nu.


Sunday, bloody sunday

Söndagar ger mig en sån jävla ångest. Jag har tyska prov, engelska nationella och en stor historia inlämning den här veckan. Jag känner hur jag dör lite inombords. Det får mig att må dåligt. Godnatt.

What does my eyes say?

You think deeply about things going on in the present, past, and sometimes even future. You often drift off during work or class and start thinking about other things. You always hide what your thoughts form your friends and it often takes a poke or a snap of the fingers to bring you back to reality. Your eyes often portray a different personality than you are. Your eyes are a different part of your soul.

Things don't change, we do


Jag är en vampyr jag suger och spyr

Nu ska jag möta upp David och Malin. Ha en bra kväll.

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

Du vet jag vill bli din och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind. Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad, hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad, hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig. Jag är en vampyr, jag suger och spyr. Låt mig komma in, jag vill bli din.

Everything I do reminds me about you

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.

Jag är en vampyr


Run run

Clouds like bubbles in a sink touching my face, makes me forget how to think.

Johnossi


Resa genom 3 år


Jag var 13 år. Galen i Darin. Gick i sjuan. Lite halvtöntig som alla andra. Vad behöver jag mer säga?


Haha. Slutet av sjuan. Av någon anledning så kommer jag ihåg våra spanska lektioner extra mycket. Kanske för att jag har så mycket bilder från just dom. Skitful bild, jag vet... men som sagt... 13 år.


Jennifer och Marika var ofta hemma hos mig och hoppade studsmatta efter skolan. Det var i slutet av maj. Ni vet när man börjar bli glad igen efter en lång, äcklig vinter?


Jag började få ett väldigt stort ego under sommarn. Tog pose-bilder hej vilt all the time.


Hann även besöka England, Irland och Skottland den sommarn. Kommer ihåg att jag tyckte att det var tråkgit. Jag är inte den personen som tycker det är så kul att titta på fina utsikter och så vidare. Jag gillar partyparty och solsemester... hihih.


Idol perioden. Jag var jättekär i Johan. Ni vet han som var med i idol 2006?


Sen kom min riktiga fjortisperiod. Hallelujah säger jag bara. Tackar gudarna för att jag inte har sådär mycket smink idag. Saknar dock mitt hår. Det var mycket tjockare på den tiden, plus att jag hade värsta grova luggen vilket jag tycker är snyggt!


Ännu mer fjortisperioder. Jag hängde med Elin och Linn varje dag. Elin var kär i flip-Kevin och jag höll på med Winland som jag faktiskt aldrig ens gillade. Jag tyckte bara att det var kul att han gillade mig (pleeejjah hööhöhö)
Hängde på playahead väldigt mycket också.


Okej, inte världens snyggaste bild haha. Men den får duga. Här hände det i alla fall någonting. Jag var i italien, min fjortisperiod dog ut och jag började lyssna på Tokio Hotel. Något som fick mig att ändra syn på livet plus min livsstil. Jag började älska rock/emo stilen.


Yes, så här emo blev jag den sommarn. Nej, skämt åsido. Vi hade bara lite tråkigt så vi började sminka oss extremt. Det finns värre bilder ska ni veta haha...


Jag och jennifer hängde backstage på ung08. Haha.


Hann även en sväng förbi plattan för att fira Durch den monsun 3 år också.


Idoltiden började igen. Dock ett år senare. Inte lika roliga artister, men jag spenderade ändå mina helger utanför idolhotellet. Pinsamt.


Jag såg i princip ut såhär på den tiden.


Var på halloween middag hos Marika med lite ektorp-brudar.


Olivia hade fest i februari 2008.


Valborg. Det var regnit. Kallt. Precis som vanligt då! Annars var det hyffsat trevligt att vara med en massa människor i en tunnel påväg till nyckelviken.


Allting har sitt slut, right? Det gjorde ont att lämna c1orna, och resten av skuru för den delen också. Kvällen var där emot oförglömlig. Jag pratade med Stefan för första gången och blev kompis med Costas igen. Hela högstadiet samlades vid skuruberget den kvällen och drog sedan upp på skolan pågrund av alla poliser...


Jag åkte till USA med min familj. New york, Cleveland, Erie och Toronto. Lovely!


Jag såg för det mesta ut såhär. T-shirtar med tryck blev populärt hos mig.


Jag piercade läppen i Agusti också. Var helt överlycklig eftersom jag hade väntat på det i hundra år. Var även besatt av Scene-hair och emo-killar då. Ville se ut som en scene-queen och ha tigerstripes i håret... eh


Började på gymnasiet. SM1 är min nya klass. Älskar gymnasiet. Hatar lektioner, men alla människor är så mysiga! Och alla nya man lärt känna. November var en bra månad. Speciellt 22 november. Det var fest hos Marika.


Nyår 08. Haha, det var bland dom roligaste kvällarna på länge! Träffade Stefan igen efter ett halvår. Det blev väl lite halvt vi igen, men han var inte rätt för mig tyvärr. Det är ändå inget jag ångrar idag :)


En av dom roligaste kvällarna på länge. Februari 09.


Rasmus och Agnes hade gemensam födelsedagsfest. Sjukt roligt! Senare på kvällen hängde jag med Costas som är en av världens sötaste.


Min morfars systemkamera användes flitigt och jag såg ut såhär i mars.


April månad och here we stand! Tre år har gått. Jag har förändrats oerhört mycket. Från att vara en Darin-nörd till fjortis till en vanlig tjej till scenewannabe till rocktjej(?). Jävlar alltså.





Jag behövde skriva av mig

Edit: Jag ångrade att jag skrev ut det här, så jag tog bort det. Det är ju trots allt jobbiga tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, så om ni missade inlägget, synd för er. Ni andra hade tur och hann läsa lite dirty secrets...


I-lands problem, yey!

Allvarligt talat. Jag måste ha nåt fel på mina läppar, för jag får ALLTID finnar precis över läppen. Nästan på till och med. Just nu har jag tre stycken. En på vänstra sidan, i mitten och på högra. Hur stor chans är det liksom?! Så jävla typiskt.

I should have known this wasn't real, and fought it off.

Hela klassen skolkade från svenskan idag. SM1 power. Eller nåt.

BILDSPECIAL TEMA: 3 JUNI 2008






























Donnerstag

Naturkunskap provet var seriöst ett jävla skämt. Fan, det var nog de sämsta provet jag nånsin skrivit. Pinsamt värre. Och nu ska jag iväg och träna, så jävla opeppad. Men jag måste. Hallelujah.... vi hörs.


After the fall

I miss you, is it still okay to say it? I miss you, I know that it's too late but we'll all stay in to hide the seasons, feel the same for different reasons. We lost the road but I prefer it. We're used to bein' so discouraged.

Onsdag

Imorgon så har jag naturkunskaps prov. Jag kan såhär liiiiiiiiiite. Hoppas det inte är allt för svårt, men om jag känner min lärare så brukar hon vara snäll och göra hyffsat enkla prov. Skoldagen var rätt chill, började med äckel media med bajs-Dag, sen satt vi ute i solen och pluggade naturkunskap, efter det såg vi på film på engelskan och till sist historia. Och imorgon har jag tyska. Ingen förstår hur mycket jag hatar dom lektionerna. Själva språket är jätteroligt men min lärare är rent ut sagt ett jävla helvete. Hon kritiserar en inför klassen, blir sur för minsta lilla, tycker att hon är bäst i världen, skryter om sina resor till Italien och så vidare. Jag misstänker även att hon är nazist. Ingen bra människa det där. Hon förstör mina torsdagsmornar totalt. USCH!

I love you to death.

Det var vår. Det var soligt. Jag satt i min stol med ipoden i öronen, tittade ut genom fönstret. Det pirrade lite i magen. Jag var glad. Jag var ledsen. Jag drömde. Längtade. Tänkte. Rysingar i kroppen. Jag vill uppleva det igen.

Why did you do this to me? Why did you do this so easily...?


Just nu

Jag spyr på naturkunskap.

You make it hard to smile because you make it hard to breathe


You're so beautiful, so damn beautiful

Idag består min dag av plugg, plugg och ännu mera plugg. Låter det inte rikitgt trevligt? Min ångest har kommit och jag förstår inte hur jag ska klara av 8 veckor i skolan. Inget mer lov innan sommarlovet. Jag vill bara dö. Visserligen blir det ju valborg, kristhimmelsfärd och sådant, men ändå.... matte nationella, engelska nationella... prov... Jag mår seriöst dåligt när jag tänker på det!

Jag missade gossip girl igår så jag ska i alla fall mysa i sängen framför det en timme som paus i pluggandet. Är sugen på naturgodis också... hm.


I love you and that's all I really know!!!

Romeo, save me I've been feeling so alone. I keep waiting for you but you never come.


AY CARAMBA!


Lovet är snart slut och det känns lite jobbigt. Ångesten börjar komma nu och jag vill seriöst bara dra täcket över huvudet och sova i två månader, för att sen vakna upp när det är skolavslutning. Vore inte det lovely? Nej, men jag ska fan vara duktig dom här sista veckorna, bara 8 kvar faktiskt! Det kommer gå fort. Hoppas jag.

Snart kommer Linn tror jag och vi ska träffa Kevin. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men ja. Det löser sig. Eller inte. Det finns ju faktiskt en dag kvar imorgon också! Ha en trevlig kväll hörrni.

Nostalgi låt


Not truly hiding, not like a shadow


Lördag

Nu ska jag gå och sätta mig på altanen med naturkunskapsboken och plugga röven av mig. Nej, så kommer det inte bli men man kan ju alltid önska att jag hade lite mer motivation liksom. Kanske blir en bildspecial sen också! För det vet jag att alla gillar. Ikväll är jag sugen på att göra något roligt som alla andra kvällar, men det är så jävla dött överallt. Igår var satt jag och Linn vid skuruberget med lite folk i typ 10 minuter innan vi drog. Sjukt segt.


I'm not trying to avoid you, I just dont wanna hear your voice


Det ligger något i det...

Ibland vet man inte om det är kärlek eller om det är en besatthet.

Please don't go

Rysningar. Du ger mig rysningar.


Hejdå bloggis

Jag hatar den här bloggen just nu. Vill bara radera den.... MEN! Det tänker jag inte göra. Återkommer. Någon gång. Vi får se. Livet är.... ja, bra tror jag. Jag försöker fokusera på allt bra. Som sagt. Nån gång.


But I will remember those hours for the rest of my days

I met horatio five years ago
outside of munich on the way to rome
it was 45 degrees and i could barely breathe
He waved and said hey come sit by me
I was scared at first cos when he spoke it wasn't very soft

he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true oh i truly do

You're my heroine

ffffhhghgfhhdjjjjj


Kallt kallt kallt

Ok. Jag måste nog tänka på att det är vår, och inte sommar. Det kan vara kallt på våren också. Ikväll gick jag runt med ballerina skor och en tunn jacka. Lyckat? Näe.


Lördag






Linn + Sol + Stan + Glass + Jorgubbar + Gos med Lessi = naaaaaaaajs!

El systemkamero










Tatueringar

På sista tiden har jag funderat lite på tatueringar. Jag har alltid kännt att jag inte har någon användning för det eftersom det är så enkelt att ångra sig efter ett par år. Men nu vill jag verkligen ha en! Inte bara en vanlig figur, utan en text. En låttext. Vet dock inte riktigt vilken, men jag har faktiskt gjort några förslag på paint.

Alternativ 1.


You're giving me the chills. Har bloggat om den låten tusen hundra miljoner gånger känns det som, och som ni kanske vet vid det här laget heter låten bara the chills, rysningar/frossa på svenska. Men jag ville ha hela meningen i låten, alltså du ger mig rysningar. För det första älskar jag låten, för det andra så får den mig att tänka på sånna saker som ger mig rysningar. Så som kärlek. Vänner. Musik. Familjen. Gamla minnen. Ni fattar vad jag menar. Det känns som att den texten skulle ha en mening om jag valde att tatuera in den.

Alternativ 2.


Heartbeats är också en låt som betyder mycket för mig. Jag älskar den och den får mig att tänka på allt jag älskar. Den skulle i princip ha samma mening som den första tatueringen, så det kanske inte är så jättestor skillnad egentligen. Jag är osäker, för jag gillar båda väldigt mycket. Kanske till och med kommer på någon annan låt som jag ännu hellre vill ha tatuerad in på kroppen.
Sen är det ju en stor fråga VART man ska ha den. Jag skulle faktikst vilja den på höften, fast... framme vid magen. Vet inte riktigt hur man ska förklara, men på framsidan av magen/höften. Eller kanske nere vid foten? Eller i nacken?

Du var så mycket

När jag kolla på dig förr, så stog du och log
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig
Du tittar förbi, som du aldrig har kännt mig
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.

Min dag

Jag har glömt min ipod i skolan. Känner mig handikappad. Har även varit ute på photoshoot med Linn idag, det är ju så otroligt mysigt väder. Man blir glad för ingenting, härligt!

Du ger mig rysningar


Vill ni höra något bra? Lyssna på Peter, Bjorn and John. Speciell jävla musik. Det går rakt in i hjärtat ska jag säga er. Fina texter. Beatsen är annorlunda. Jag kan inte göra något annat än att älska det!

YO!

Jag har haft min jätteintressanta blogg i nästan ett halvår. Ja... tiden går ju fort när man har roligt så? Och jag förstår mig inte på mina cirka 20 trogna läsare som orkar läsa min blogg. Okej, jag vet att några av mina vänner läser, men vilka andra är det liksom? Vore kul att veta.

Idag sov jag till halv 11 men när jag vaknade så såg jag att det var fint väder och rusade upp för att göra iordning mig. Vem vill ligga och sova bort en sån fin vår dag liksom? Sen gick jag och Elin till skuru och hälsade på Linn och Costas bland annat. Sedan tog vi en buss och chillade lite på forumbalkongen, och vet ni? Det blev så varmt så jag var tvungen att ta av mig både min jacka och adidas tröja, så jag satt där endast i klänning och leggings! Det känns som det var typ hundra år sen man kunde göra så. Våren är verkligen påväg, loooovely!




YEEEEES

FAN VA HÄRLIGT VÄDER VI HAR IDAG!


RSS 2.0