valborg

Ikväll blir en lugn valborg för en gångs skull. Orkar inte festa eller supa ihjäl mig. Det blir väl lite rödvin på någon uteservering och lite girltalk med Emily och Malin. Undrar hur många 95-or som kommer ligga nerspydda i nacka i år. Vi får väl se!

gårdagen

Igår var det mösspåtagning, ja. Det var en riktigt mysig dag måste jag säga! Vi började i aulan där det var nån magisk spänning bland alla. Efter rektors tal, uppträdanden (av Linn bland annat som var så himla duktig!!), lekar och sådant så förvandlades aulan till ett vitt hav. Sen drog jag, Kerstin, Sandra och Malin in till medis för lite mys på en utservering. Efter det skuttade jag hem, åt middag, började kröka igen och drog sedan till värdshuset i ektorp med Elin och Jessica. Sjukt rolig kväll. Ramlade in någon gång vid halv fyra och deckade direkt. SÅ VÄRD KVÄLL!

student 2011

Att sitta i aulan och se alla treor vifta med sina vita mössor i luften var så jävla ballt. Jag hade rysningar i en timme i sträck säkert. Fyfan vad jag älskar det här. Snart, snart så är det min tur.

mösspåtagning!!

Mösspåtagning idag. C-r-a-z-y! Studentskivorna var ett steg, det här är andra steget och efter äre bara studentdagen som är kvar!! Idag blir det i allafall skola till tolv skulle jag tippa på, sedan tänkte jag och Jennifer kanske bli lite lulliga i hatten innan vi sitter i aulan helt uttråkade. Efter det blir det nog uteservering! Väldigt trevligt, synd bara att jag inte passar i min studentmössa...

-

Lykke li till popaganda. Hur awesome?!

andas, andas allting snurrar runt

Arcade fire och those dancing days till popaganda. Jävligt bra början.


du är någon annan nu i och för sig


studentskor


fast du inte lyssnar, vet jag att du hör ändå


snälla bli min


skoltrött

Kult med sista lovdagen. Jag orkar inte med nationella prov, hyllningstal, stora grupparbeten och tidiga mornar. Tur för mig att det bara är cirka en månad kvar!


söndag

Avslutar påsklovet med mys och grillning vid långan. Kanske återuppleva fjortisminnen.

london och cornwall i sommar




i'm just a holy fool

Idag har jag pluggat.

Nu ljög jag. Önskade dock att jag kunde skriva sådär. Jag gör allt annat än att plugga. Sola, övningskör, latar mig, tittar på desperate housewives och slösurfar framför facebook. Duktig tjej. Ikväll ska jag kröka också. Kan någon påminna mig om att inte blanda öl och fyllekäk på donken?


taking me high


spring feelings


skärtorsdag

Igårkväll drog jag till hellströms med Empis och Malin för lite öl-drickar kväll. Jag tänkte köra en lugn kväll, men ni vet hur det blir, bestämmer man sig för att chilla så blir det helt tvärtom. Mina kompanjorer dissade mig så då drog jag till gamla stan med Emelie och Elin. Trevligt ändå. Imorse mådde jag dåligt. Jag ska inte dricka öl. Det har jag konstaterat ett antal gånger, men jag lär mig aldrig.

Ikväll ska jag äta ostbågar med Elin. Röka vill jag också göra. Det är så mysigt på våren.


stockholm serenad


Öl ikväll med två skumma typer

amo amor a tres






Nico teen love

Ska möta upp Jennifer om någon timme och sedan blir det mys i tanto. Älskar påsklov.


bra

Sista lovet någonsin. Så kan man väl säga? I alla fall sista påsklovet. Ska försöka göra det bästa av det så jag får fina minnen. Lördag var en bra början. Idag har jag solat och imorgon ska jag mysa med klasskompisarna i tanto. Just nu har jag en sådan där period som jag känner mig så oförskämt lycklig.

fever fever






save tonight

Igår var en sjukt bra kväll.

-

Igår var jag bakis hela dagen. Huvudvärken som kom till och från var inte nådig alltså. Spenderade hur som helst eftermiddagen hemma hos Elin framför desperate housewives med godis. Sedan gick jag hem och sov tills middagen och sedan tittade jag på Harry Potter och dödsrelikerna med föräldrarna. Det var min fredag det. Skönt ändå. Nu är det i alla fall påsklov. Kommer väldigt lägligt.

-


dags för fekke


sweet

Nu: Kaffe
Sen: Träna
Ännu senare: Fekke!

-

Imorgon ska jag dansa loss på Pure igen! Sista studentskivan och allt. Det känns sorgligt, men tiden börjar verkligen dra ihop sig nu. Inte många veckor kvar. Stört. Sjukt. Overkligt. Läskigt. Kul. Underbart. Fantastiskt. Allt på samma gång.


-

Sitter och väntar på bättre tider.


positiv tjej

+ Påsklov snart
+ Ledig på torsdag och Malins skiva
+ Projektarbetet är över
+ Mösspåtagning om två veckor
+ Det är vår


studentskiva del 3



Jesper, Ellen, Jag, Jen och Tanja


Nästan hela min fina klass samlade


Esther på bordet!


Tove, Esther, Tanja, Ellen och Lisa


Jag och Ellen


Bubbelgummiiiii


PH håller tal


7 april

Kom på att jag har glömt att utvärdera stundentskivan! Alltså. Jag är så sjukt nöjd. Hade varit lite nervös innan att jag hade alldeles för höga förhoppningar, men det var över förväntan! Som Sophia i min klass sa i hennes tal: "Vi har inte alltid varit överenes, vi har bråkat och varit irriterade på varandra men ändå så har det här varit mina bästa år i mitt liv". Och jag måste hålla med där. Vi är grupperade som fan, men ändå så måste jag erkänna att jag gillar alla sjukt mycket. När jag vaknade upp igårmorse så insåg jag att det är inte långt kvar nu. Det är bara en och en halv jävla månad kvar tills vi tar studenten. Helt stört.


vadå prov?

Det är bra att man glömt tyskaböckerna i skåpet och det är prov på tisdag. Jag trodde typ att det var flera veckor kvar, men det är redan vecka 14 nu och på fredag får vi lov. Hur sjukt är inte det? Jag fattar inte. Har verkligen ingen tidsuppfattning längre.

studentskiva del 2


Vi satt sju ihopträngda runt vårat lilla bord. Trångt vill jag lova.


Mitt vackra ansikte satt uppe på skärmen hela kvällen. Haha, nä, men den satt säkert uppe i en halvtimme innan dom bytte. Stelt.


 Någon gång efter middagen kom Tove i klassen och myste lite!


Min fantastiska nominering


Min fantastiska motivering


Jennifers kusin, Jennifer och Jennifers bror.


Jennifer, Jesper, PH och Ellen


Esther håller tal


Sen blev det eftersläpp. Jag posar grovt på varje jävla bild. Fyllo.


Emily och Simon


Jag och Mallis


studentskiva del 1


Jag började min omvandling till en 80tals tjej någon gång på eftermiddagen


Rosa nagellack och prickiga strumpbyxor!


Lite av hur jag såg ut


Jag och Tanja minglar på Pure


Linnea, Julia och Ida


Tanja och Lisa


Lisa och jag


Under middagen! Lisa jag och Jen <3


Lisa och jag


Valerie <3


Jennifer och hennes storebror Jesper


woooop woooop

Nu är det dags för årets fest (förhoppningsvis)! Har smygsupit lite vin, blir fan lullig av ett jävla glas. Så nu räcker det. Ska inte sitta dräggig under middagen liksom. NU KÖR VI!

singing "it's gonna be okay"


SM3 studentskiva!!

Idag är dagen med stort D! Min klass studentskiva. Förutom själva studentdagen så är detta ett av årets höjdpunkt, och det är så sjukt galet att den dagen äntligen är här. Vi bokade nämligen vår skiva i början av september och det känns inte alls som det var speciellt länge sen, men det har gått mer än ett halvår! Kommer nog försöka ta lite bilder på min utklädnad i eftermiddag om jag hinner. Lär ha fullt upp. Annars hörs vi när vi hörs!

onsdag

Idag var ändå rätt onödig dag i skolan. På geografin blev jag och Jen klara på en halvtimme, sedan blev det filosofi men jag hade ingen bok med mig så då skrev jag och Jennifer uppdrag till studentskivmiddagen imorgon, det kommer bli fett!! Sen fick jag även reda på min klass nominering, haha, den är fett bra. Väldigt intern, så hoppas inte folk missuppfattar. Skriver sen vad jag blev!

Tränat har jag också gjort. Jag är bra. Men nu är jag så trött så jag mår illa, så dirr ner i sängen. Vi hörs imorgon, puss och så vidare!


-

Nu: Råplugga projektarbete
Sen: Träna
Ännu senare: Sova så jag är pigg och glad inför imorgon!

FML

Projektarbetet ska vara inlämnat på fredag. Imorgon är det studentskiva. Lycka till med att skriva klart det idag, Izabelle!


-


-

Nu är min 80-tals outfit äntligen fulländad! Det är bara strumpbyxorna jag är osäker på, men hur som helst blir det rosa converse, benvärmare, ett leopardlinne och en jeansväst över. Ser direktimporterad ut från 1986 typ. Speciellt med mitt våfflade hår och alla smycken. Woho. Great. Nu behöver jag inte tänka mer på detta förrän på torsdag. Nu ska jag koncentrera mig på att bli klar med projektarbetet. Huvva!

dance fucker, dance


arcade fire


Så. Jävla. Bra. Skulle sett dom i somras, men det var under samma period jag hade halsfluss, så det blev ju ganska misslyckat tyvärr.


när det gör ont för dig, gör det ont för mig med


En gång sa en person så till mig. Tyckte det var så fint.

myskväll ikväll

Ska inte festa ikväll för en gångs skull. Ska nog inte festa på hela helgen. Behöver typ rehab. Nä, så allvarligt är det inte, det är väl mer att man måste spara pengar och sådant. Har trots allt en fullbokad helg nästa vecka! På torsdagen är det SM3's (min) fucking studentskiva, på fredag ska jag på middag hos Bella och utgång, sen på lördagen blir det 50-års fest. Tur att man är en partyprisse då!

Ikväll ska jag äta m&m's, kinderchoklad och barn youghurt. Plus se på film.

studentklänning

Har köpt en potensiell studentklänning. Typ nästan exakt en sån jag föreställt mig i huvudet att jag vill ha. Den är virkad fast ändå inte. Typ mer spets med blommor och A-formad. Och vit självklart. Jättesöt. Den, studentmössan och ett par feta svarta pumps. Det ska jag ha när jag springer ut. Får akta så jag inte snubblar eller nåt.

f-f-f-f-fredag!

Ensam på median. De flesta av mina klasskompisar är väl bakis idag efter sam/internationells skiva igår, ångrar lite att jag inte fixa en biljett, men med tanke på min förkylning så var det nog ändå ett säkert kort att stanna hemma! Nu ska jag fortsätta med projektarbetet som snart börjar bli klart, bara min jävla vetenskapliga rapport som jag måste börja på. PANIK! Sen blir det religionsplugg i nån data sal, sedan möta upp mami i forum. Ciao!

RSS 2.0